blank
 
blank

Οι αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ την εβδομάδα 19 ως 25/2/2018.

 
Οι αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ την εβδομάδα 19 ως 25/2/2018.
Βαθμολόγησε
Score: 2.3  Ψήφοι: 3
 

Οι αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για τα 12 ζώδια, της εβδομάδας 19 ως 25 Φεβρουαρίου 2018, από την Ταρωμάντη Νάντια Ρήγα.

Sponsored Links

Αστρολογικό Ταρώ της εβδομάδας 19 ως 25 Φεβρουαρίου 2018.

ΚΡΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ.

Επανασύνδεση: Απρόοπτα και απρόσκλητα θα κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο απ’ τα παλιά, θα εμφανιστεί μπροστά σου, τα γεγονότα θα σε ξαφνιάσουν. Οι εξηγήσεις και οι εξομολογήσεις που θα λάβεις θα αναστατώσουν τη σκέψη και την καρδιά σου. Ως το τέλος της εβδομάδας θα έχεις πάρει την απόφαση να δώσεις σε αυτό το άτομο μια δεύτερη ευκαιρία.

Νέα γνωριμία: Ένα καινούργιο πρόσωπο θα σε πλησιάσει, από την αρχή της συνομιλίας σας θα παρατηρηθεί μεταξύ σας έλξη και οικειότητα. Αυτό το άτομο θα σε πλησιάσει με στόχο να προχωρήσουν οι επαφές σας προσωπικό επίπεδο, σου δίνω τη συμβουλή να το εμπιστευτείς. Προμηνύεται γνωριμία σταθερής σχέσης!

Σχέση – Γάμος: Έρχονται ευχάριστες πληροφορίες, τα νέα που θα λάβεις θα σου δώσουν χαρά και ικανοποίηση. Κάτι που από καιρό προσμένεις εσύ και το ταίρι σου, θα γίνει πράξη, ανοίγεται δίοδος επιτυχίας. Καταφθάνουν ανοίγματα και ευνοϊκά συμβάντα, που θα σε βοηθήσουν να κατευθύνεις τη σχέση σου προς τη δέσμευση.

ΤΑΥΡΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Επανασύνδεση: Φίλε μου Ταύρε, μη κάνεις τον κόπο να διαγράψεις το πρώην ταίρι σου, η τύχη σας θέλει μαζί. Ένα τυχαίο συμβάν θα σας φέρει πρόσωπο με πρόσωπο, θα ανταμωθείτε, θα μιλήσετε και θα συμφιλιωθείτε. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα γίνει επανασύνδεση, αυτή τη φορά θα συζητήσετε με ειλικρίνεια, θα θέσετε νέες και πιο σταθερές βάσεις.

Νέα γνωριμία: Ένα όμορφο, γοητευτικό άτομο θα βρεθεί σε δικό σου προσωπικό χώρο, θα υπάρξει συγκεκριμένος λόγος για τον οποίο θα πρέπει να συναντιέστε ανά διαστήματα. Πολύ γρήγορα οι τυπικές επαφές θα γίνουν ερωτικές και μακροχρόνιες. Η τύχη θα δουλέψει υπέρ σου, καταφθάνει πρόσωπο με το οποίο θα αποκτήσεις σταθερό δεσμό.

Σχέση – Γάμος: Κάτι που θέλετε πολύ εσύ και το ταίρι σου θα γίνει πραγματικότητα. Έρχεται ευτυχισμένο γεγονός που θα σας δώσει πολύ μεγάλη χαρά. Λύνεται πρόβλημα που έφραζε την πορεία σας, σε περίπτωση που επιζητάς σοβαρή, μόνιμη δέσμευση, δεν αποκλείεται να ακουστεί ανάλογη πρόταση.

ΔΙΔΥΜΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΗΛΙΟΣ

Επανασύνδεση: Φίλε μου Δίδυμε, το πρόσωπο που αγαπάς δεν έχει σκοπό να σε διαγράψει, σε διαβεβαιώνω πως πάλι μαζί θα είστε. Στο τέλος του επταήμερου θα γίνει συνάντηση μεταξύ σας, τα αισθήματα είναι αμοιβαία, υπάρχει αγάπη μεταξύ σας, θερμές εξομολογήσεις θα ανοίξουν πορεία σταθερού και μακροχρόνου δεσμού.

Νέα γνωριμία: Αν είσαι χωρίς σχέση και επιθυμείς ένα σταθερό ταίρι δίπλα σου, τότε ετοιμάσου, καταφθάνει αυτό που ψάχνεις. Από τυχαίο γεγονός θα γνωριστείς με πρόσωπο που θα είναι ταιριαστό στις προτιμήσεις σου, αυτό το άτομο αργά ή γρήγορα θα γίνει ο άνθρωπός σου. Θα ερωτευτείς, θα αγαπήσεις, προμηνύεται αρχή στεριωμένου δεσμού.

Σχέση – Γάμος: Μεγάλη χαρά θα βρει εσένα και το ταίρι σου, αν είστε πολλά χρόνια μαζί ετοιμάσου για δεσμευτικό γεγονός. Ο δεσμός σας φτάνει στην ολοκλήρωσή του, έρχονται επισημοποιήσεις. Φεύγουν εμπόδια, τερματίζουν οι κακοτυχιές, καταφθάνει ευτυχισμένο γεγονός, που είναι πολύ πιθανό να έχει ως κατάληξη τον γάμο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΕΡΑΣΤΕΣ

Επανασύνδεση: Αμοιβαία είναι η ερωτική έλξη ανάμεσα σε εσένα και το πρώην ταίρι σου, γεγονός που δεν πρόκειται να σας αφήσει χωρισμένους. Σε προσωπική σας συνάντηση οι ειλικρινείς και θερμές σας εκδηλώσεις θα ξαναζωντανέψουν το πάθος που υπάρχει μεταξύ σας. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα βρεθείτε αγκαλιασμένοι, ενωμένοι, ανταλλάσσοντας δεσμευτικές υποσχέσεις.

Νέα γνωριμία: Σου δίνω τη συμβουλή να μην περιορίσεις την έλξη που θα νιώσεις για το καινούργιο άτομο που θα γνωρίσεις. Θα το ερωτευτείς το γοητευτικό πρόσωπο που με θερμό τρόπο θα σε φλερτάρει, τα αισθήματα θα είναι αμοιβαία. Εσείς οι δυο θα τα βρείτε, θα υπάρξει μεταξύ σας ερωτική χημεία, θα προκύψει σχέση πάθους και συναισθηματικής έντασης.

Σχέση – Γάμος: Ερωτισμό, συγκαταβατικότητα και αγάπη θα σου δώσει το ταίρι σου. Η εβδομάδα σου θα είναι αρμονική, ερωτική και ισορροπημένη, θα υπάρξουν μεταξύ σας δυνατές στιγμές έλξης και αγάπης. Οι πράξεις σας θα σας αποδείξουν πως τώρα ήρθε η ώρα να περάσετε σε ουσιαστικές δεσμεύσεις.

ΛΕΩΝ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Επανασύνδεση: Τα γεγονότα θα σε δικαιώσουν, φίλε μου Λέοντα. Τα λόγια που θα ακούσεις από το πρόσωπο που προσφάτως χωρίσατε ή τσακωθήκατε, θα αλλάξουν την άποψή σου, θα σε ικανοποιήσουν ηθικά και συναισθηματικά. Θα βρει το θάρρος να σου ζητήσει συγγνώμη, θα τολμήσει να παραδεχτεί πως έσφαλε και θέλει να επανορθώσει.

Νέα γνωριμία: Μέσα στην εβδομάδα θα γνωριστείς με άτομο που θα ανοίξει την πόρτα του μέλλοντος. Θα σου προσφέρει δυνατότητα δεσμού, που θα ξεπεράσει σε διάρκεια το παρόν και θα φτάσει μέχρι το μακρινό μέλλον. Προμηνύεται γνωριμία μακροχρόνιας πορείας, αυτό το άτομο θα είναι ταιριαστό στις προτιμήσεις και στις προσδοκίες σου.

Σχέση – Γάμος: Εσύ που αντιμετωπίζεις δυσκολίες ή εντάσεις, μέσα στην εβδομάδα θα βρεις την άκρη του νήματος, θα συμφιλιωθείς και θα βάλεις τα πράγματα σε τάξη. Το ταίρι σου θα περάσει σε ειλικρινείς αποκαλύψεις, θα σου ζητήσει συγγνώμη, θα περάσει σε άμεσες πράξεις αγάπης ίσως και δέσμευσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΑΡΜΑ

Επανασύνδεση: Μέσα στην τωρινή εβδομάδα θα σου δοθεί η ευκαιρία να δημιουργήσεις πρόσφορο έδαφος για επανασύνδεση. Τα γεγονότα θα σου ανοίξουν δίοδο συνάντησης με το πρώην ταίρι σου, αν χειριστείς τις αφορμές αποφασιστικά και άμεσα, τότε θα καταφέρεις να οδηγήσεις την κατάσταση εκεί που εσύ επιθυμείς.

Νέα γνωριμία: Θα γίνει νέα γνωριμία, ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν από το κατά πόσο θα κινηθείς αυθόρμητα. Αν θέλεις να διαγράψεις τα παλιά και να ξεφύγεις από το παρελθόν σου, τότε δώσε το πράσινο φως για νέο ερωτικό ξεκίνημα. Τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά, το πρόσωπο που θα γνωρίσεις ιδιαιτέρως ελκυστικό, η απόφαση θα είναι δική σου.

Σχέση – Γάμος: Μόνο αν έχεις ισχυρή θέληση και αποφασιστική δράση θα καταφέρεις να αλλάξεις τα αρνητικά δεδομένα της σχέσης σου. Για να επιβληθείς στο ταίρι σου θα πρέπει να σταθεροποιηθείς στις απόψεις σου, να φερθείς δυναμικά και μεθοδευμένα. Διεκδίκησε τις αλλαγές που επιθυμείς, αν κρατήσεις στάση άμεση και ξεκάθαρη, το αποτέλεσμα θα κλείσει υπέρ σου. 

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Επανασύνδεση: Με αποφασιστικότητα και κατόπιν ώριμης σκέψης το πρώην ταίρι σου θα σου ζητήσει επανασύνδεση. Έχει σκεφτεί πολύ καλά τι θέλει, τα αισθήματά του είναι συνειδητοποιημένα, θα σου μιλήσει με σαφήνεια, θα βρει τρόπο να σου αποδείξει πως αυτό που νιώθει για εσένα είναι αληθινή αγάπη.

Νέα γνωριμία: Το πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα είναι ελκυστικό, με ευγενική συμπεριφορά, θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου από την πρώτη στιγμή που θα συνομιλήσετε. Μέσα στην εβδομάδα θα έχεις την ευκαιρία νέας ερωτικής αρχής, η τύχη θα σου στείλει άτομο ικανό να σε κάνει να ξεχάσεις το απογοητευτικό παρελθόν σου.

Σχέση – Γάμος: Εσύ που είσαι σε μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να ακούσεις πρόταση δέσμευσης. Θα εκπλαγείς από τις εξελίξεις, έρχονται γεγονότα που θα κλείσουν τυχόν εμπόδια, ανοίγεται προοπτική επισημοποίησης. Περνά η ερωτική σου σχέση σε σοβαρό πλέον στάδιο, οι αποφάσεις που θα πάρεις εσύ και το ταίρι σου θα οδηγήσουν σε σταθερό και ασφαλές μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΙΕΡΕΙΑ

Επανασύνδεση: Τηλεφώνημα ξεκαθαρίσματος θα λάβεις από το πρόσωπο που αγαπάς και σκέπτεσαι, τα λόγια που θα ακούσεις θα ξεδιαλύνουν το ομιχλώδες τοπίο, τερματίζουν αμφιβολίες και άτοπες ανασφάλειες. Μέσα στην εβδομάδα θα καταλάβεις πως αυτό που νιώθει για σένα δεν είναι κάτι επιφανειακό, είναι αληθινή αγάπη που δεν πρέπει να την αφήσεις να πάει στράφι.

Νέα γνωριμία: Το πρόσωπο που θα σου ανοιχτεί ερωτικά, δε θα σου είναι άγνωστο, το γνωρίζεις από καιρό και πολύ σωστά είχες υποψιαστεί πως τρέφει για σένα ερωτικό ενδιαφέρον. Σου δίνω τη συμβουλή να μην καμουφλάρεις την έλξη σου, δείξε και εσύ τα αισθήματά σου, αυτό το άτομο θα σου μιλήσει με ειλικρίνεια, θα σου ανοίξει δίοδο σταθερού δεσμού.

Σχέση – Γάμος: Αποκαλυπτική κουβέντα θα ανοίξεις με το ταίρι σου, έρχονται συνειδητοποιήσεις που θα ανανεώσουν τα αισθήματά σας. Η εμπιστοσύνη που θα νιώσεις, θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις σε δεσμεύσεις, είναι πολύ πιθανό να μπεις σε σκέψεις επισημοποίησης. Καταφθάνουν εξελίξεις, που θα δρομολογήσουν το μέλλον σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΠΥΡΓΟΣ

Επανασύνδεση: Απρόοπτα συμβάντα θα προκύψουν κατά τη διάρκεια του επταημέρου, θα αλλάξεις στάση απέναντι στο πρώην ταίρι σου. Κάποιες πληροφορίες που θα λάβεις, θα σε ωθήσουν στο να ζητήσεις εξηγήσεις, αυτή τη φορά δε θα σε καλύψουν οι αερολογίες και οι επιφανειακές υποσχέσεις. Αλλάζεις οπτική γωνία και συναισθηματική τοποθέτηση.

Νέα γνωριμία: Αναστατώσεις θα σου φέρει η καινούργια γνωριμία που θα κάνεις. Θα γνωριστείς με πρόσωπο κάπως εκκεντρικό, ιδιόρρυθμης προσωπικότητας, θα σε εξιτάρει και θα κολυμπήσεις σε βαθιά νερά. Ενδέχεται να μην είσαι σε θέση να ελέγξεις τις συναισθηματικές σου εξάρσεις, ο έρωτάς σου γι’ αυτό το άτομο θα σε ωθήσει σε ανατρεπτικές ενέργειες.

Σχέση – Γάμος: Μέσα από ξαφνικές αποκαλύψεις έρχονται συνειδητοποιήσεις και διαπιστώσεις. Μέσα στην εβδομάδα θα φανερωθούν κρυμμένες καταστάσεις, διαφοροποιείται το πλαίσιο, στο οποίο κινείται η σχέση σου. Τερματίζουν αυταπάτες ή ψευδαισθήσεις, τώρα τα αισθήματα και ο δεσμός σου θα μπουν σε άλλου είδους τροχιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΚΡΙΣΗ

Επανασύνδεση: Οι εντάσεις θα ξεκινήσουν από το τηλεφώνημα και θα κορυφωθούν στη συνάντησή σας, ωστόσο τίποτα το αρνητικό δεν πρόκειται να προκύψει. Εκρηκτική θα είναι η συνομιλία με το πρώην ταίρι σου, θα υπάρξουν εξάρσεις και εκτονώσεις, που όμως θα καταλήξουν σε επανένωση και όχι σε οριστικό χωρισμό.

Νέα γνωριμία: Θα σε βάλει σε σκέψεις το πρόσωπο που θα συναντήσεις σε ανυποψίαστη χρονική στιγμή. Η καινούργια γνωριμία που θα προκύψει θα σε αναστατώσει, δεν αποκλείεται να πάρεις απόφαση να διαγράψεις οριστικά το παρελθόν. Στο χέρι σου θα είναι αν θα χαράξεις καινούργια ερωτική πορεία ή αν θα γυρίσεις πίσω τα παλιά.

Σχέση – Γάμος: Ενδεχομένως να είναι κάπως διαφορετικές οι επιθυμίες που έχεις εσύ και το ταίρι σου, θα υπάρξουν αντιθέσεις που θα σας αναγκάσουν να ξεκαθαρίσετε κάποια αιχμηρά ζητήματα. Θα τα πείτε έξω από τα δόντια, τολμηρά και αποκαλυπτικά θα είναι τα λόγια σας, έρχονται οριστικά ξεκαθαρίσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΕΡΗΜΙΤΗΣ

Επανασύνδεση: Μέσα στην εβδομάδα θα έχεις επικοινωνία με το πρώην ταίρι σου, πολύ καλά θα κάνεις και δε θα βιαστείς για άμεσα αποτελέσματα. Η ανάγκη σου για ηρεμία θα σε βοηθήσει να ελέγξεις τα συναισθήματά σου, θα δώσεις χρόνο στα γεγονότα και θα σου βγει σε καλό.

Νέα γνωριμία: Ναι μεν θα συνομιλήσεις με ένα καινούργιο άτομο, ωστόσο περιορισμένος θα είναι ο ενθουσιασμός σου, συνειδητά θα αποφύγεις την υπερβολική αισιοδοξία. Αυτή τη φορά θα κινηθείς προσγειωμένα, με ελεγχόμενες αντιδράσεις, αυτό που θα προτιμήσεις θα είναι τα αργά βήματα. Οι μεταξύ σας επαφές, σταθερά και σταδιακά θα περάσουν σε πιο προσωπικό επίπεδο.

Σχέση – Γάμος: Δεν αποκλείεται στην παρούσα φάση να το ρίξεις στην ηρεμία, στη χαλάρωση και στο διαλογισμό. Οι διαθέσεις σου θα είναι χαλαρές, το ταίρι σου θα το αντιμετωπίσεις με διαλλακτικότητα και συγκατάβαση. Η εβδομάδα σου θα κυλήσει ισορροπημένα, χωρίς εντάσεις, δε θα αφήσεις περιθώριο για εξάρσεις και ακρότητες.

ΙΧΘΕΙΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΑΣΤΕΡΙ

Επανασύνδεση: Αν θέλεις να επανασυνδεθείς με το πρώην ταίρι σου, τότε ετοιμάσου, έρχονται χαρές. Απρόσμενο τηλεφώνημα θα σε βγάλει από το αδιέξοδο και την απογοήτευση, απαλλάσσεσαι από το άγχος και τη συναισθηματική πίεση που σου δημιουργεί το αίσθημα τις αβεβαιότητας. Στα μέσα της εβδομάδας θα γίνει ραντεβού, που θα κλείσει με επανένωση.

Νέα γνωριμία: Καινούργιο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνισή του, μέσα στην εβδομάδα θα σου δοθεί η ευκαιρία να βγεις από τη στασιμότητα, θα ξεκινήσεις νέα ερωτική αρχή με εντελώς καινούργια και διαφορετικά δεδομένα. Θα το ερωτευτείς το πρόσωπο που σε φλερτάρει, σε συμβουλεύω να μην αρνηθείς την πρόταση για προσωπικό ραντεβού, αυτό το άτομο θα έχει τη δυνατότητα να γίνει το μόνιμο ταίρι σου.

Σχέση – Γάμος: Αισιόδοξα και ελπιδοφόρα θα είναι τα αποτελέσματα. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με ευχάριστο γεγονός, αν έχεις τσακωθεί με το ταίρι σου τερματίζουν οι εντάσεις, ξεκάθαρα και εξομολογητικά λόγια θα δώσουν άνοιγμα για δεσμευτικές υποσχέσεις. Έκπληξη και ενθουσιασμό θα σου προκαλέσει η πρόταση που θα ακούσεις.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 16-02-2018 13:00:00