blank
 
blank

Οι αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ την εβδομάδα 20 έως 26/11/2017.

 
Οι αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ την εβδομάδα 20 έως 26/11/2017.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για τα 12 ζώδια, της εβδομάδας 20 έως 26 Νοεμβρίου 2017, από την Ταρωμάντη Νάντια Ρήγα.

Sponsored Links

Αστρολογικό Ταρώ της εβδομάδας 20 έως 26 Νοεμβρίου 2017.

ΚΡΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΚΡΙΣΗ

Επανασύνδεση. Μέσα στην εβδομάδα τα γεγονότα θα σε ωθήσουν στο να ξανασκεφτείς πολύ καλά το θέμα της επανένωσης. Αν πράξεις παρορμητικά ενδεχομένως η επανασύνδεση να σου γυρίσει μπούμερανγκ. Αν δεν σε ενδιαφέρει η σοβαρή δεσμευτική εξέλιξη, τότε πρόσεξε να μην εγκλωβιστείς σε μια σχέση που δεν έχει να σου προσφέρει τίποτα το ουσιαστικό.

Νέα γνωριμία. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να ερωτευτείς και να οδηγηθείς σε ασυνήθιστες ενέργειες. Θα ξεχάσεις το παρελθόν, θα αδιαφορήσεις για το μέλλον,  αυτό που θα αναζητήσεις θα είναι να ζήσεις στιγμές έντονου πάθους μακριά από σκέψεις και προβληματισμούς. Η νέα γνωριμία που θα προκύψει θα φέρει αναθεωρήσεις σε απόψεις και βλέψεις.

Σχέση- Γάμος. Περίεργη θα είναι η στάση σου, συνεπώς περίεργη και η εβδομάδα σου. Μπερδεμένες αντιφατικές ανάγκες, αλλοπρόσαλλες σκέψεις και σπασμωδικές κινήσεις θα κλονίσουν την ισορροπία της σχέσης σου. Κάνε μια προσπάθεια να ξεκαθαρίσεις με τον εαυτό σου τι ακριβώς θέλεις και τι μπορείς να προσφέρεις.

ΤΑΥΡΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΙΕΡΕΙΑ

Επανασύνδεση. Το έδαφος για επανασύνδεση έχει πλέον στρωθεί, το πρώην ταίρι σου έρχεται ανανεωμένο και με την σιγουριά πως δεν θα αρνηθείς την πρόταση που θα σου κάνει. Δεν θα στοχεύει μόνο σε μια απλή επανένωση, τώρα άλλαξαν τα δεδομένα, ετοιμάσου να ακούσεις λόγια δεσμευτικών υποσχέσεων.

Νέα γνωριμία. Μη κάνεις το λάθος και φοβηθείς να ερωτευτείς ή να ονειρευτείς. Το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις με την όμορφη εμφάνιση και το γοητευτικό του στυλ, θα έχει καλή καρδιά και θα την αφιερώσει εξ ολοκλήρου σε εσένα. Θα γνωριστείτε τυχαία, θα αγαπηθείτε αμοιβαία, η κατάληξη σας θα είναι μακροχρόνιος δεσμός.

Σχέση- γάμος. Ξεδιαλύνονται οι αμφιβολίες, ότι αρνητικό και να σκέπτεσαι θα αποδειχτεί λάθος. Μην χαλάς τη διάθεση σου και μην παγιδεύεσαι στην καχυποψία. Καταφθάνουν αποκαλυπτικά γεγονότα που θα  φέρουν εμπιστοσύνη ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, θα πειστείς πως αυτό το άτομο έχει αληθινά αισθήματα για σένα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΕΡΗΜΙΤΗΣ

Επανασύνδεση. Απόμακρη θα είναι η στάση σου, ίσως να μην δώσεις περιθώρια στο πρώην ταίρι σου να σε πλησιάσει, όμως αυτό θα βρει τρόπο να τρυπώσει στη ζωή σου. Κάτι θα σκηνοθετήσει, κάτι θα χειριστεί με ιδιαιτέρως δεξιοτεχνικό τρόπο και θα καταφέρει να προκαλέσει συνάντηση που η κατάληξη της θα είναι στο χέρι σου.

Νέα γνωριμία. Σου δίνω τη συμβουλή να μη βαρεθείς να βγεις από το σπίτι σου. Άσε την αδράνεια, μην απορρίψεις καμία πρόταση και ετοιμάσου για δράση. Μέσα στην εβδομάδα σε εντελώς τυχαία χρονική στιγμή, σε ανυποψίαστο χώρο, θα εμφανιστεί πρόσωπο της αρεσκείας σου. Θα είναι μια καλή ευκαιρία να βγεις από την μοναχικότητα σου.

Σχέση- γάμος. Στην παρούσα φάση το ταίρι σου ενδέχεται να μπερδέψει την αποστασιοποίηση με την αδιαφορία. Ναι μεν καλά θα κάνεις και δεν θα έχεις καμία διάθεση για ανούσιες συζητήσεις και πολλά λόγια, ωστόσο αν δεν το πράξεις με το σωστό τρόπο, τότε το πρόσωπο που συνδέεσαι ενδεχομένως να πιστέψει πως έχασες το ενδιαφέρον σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ

Επανασύνδεση. Αργό ρυθμό θα έχουν οι εξελίξεις, οι βιασύνες δεν θα φέρουν θετικό αποτέλεσμα, στην παρούσα φάση προσπάθησε να αποφύγεις τις ανυπόμονες και πιεστικές κινήσεις. Η κατάσταση ανάμεσα σε εσένα και ταίρι σου θα χρειαστεί χρόνο για να στρώσει,  αυτό που πρέπει να κάνεις για την ώρα είναι να αφήσεις τα γεγονότα να κυλήσουν από μονά τους χωρίς παρεμβάσεις.

Νέα γνωριμία. Με ένα συγκεκριμένο άτομο θα συνομιλήσεις, στην αρχή ίσως να μη σου εμπνεύσει εμπιστοσύνη, ωστόσο καθώς θα εξελίσσονται οι επαφές σας θα διαπιστώσεις πως αυτό το άτομο αξίζει να του δώσεις την ευκαιρία να γνωριστείτε σε προσωπικό επίπεδο. Το φιλικό σας ενδιαφέρον θα μετατραπεί σε έλξη, όλα θα γίνουν βήμα βήμα.

Σχέση – Γάμος. Για την ώρα καλό θα είναι να αποφύγεις τις ανατρεπτικές ή ριζοσπαστικές ενέργειες, αν βιαστείς θα πέσεις έξω. Για να μην γυρίσεις την κατάσταση εναντίον σου και από πάνω βρεθείς ξαφνικά κάτω, προσπάθησε να αποφύγεις τις πιεστικές καταστάσεις, κράτα χαλαρή στάση.

ΛΕΩΝ

ΚΑΡΤΑ ΗΛΙΟΣ

Επανασύνδεση. Μέσα στην εβδομάδα τα νήματα θα δουλέψουν υπέρ σου, τυχερές συγκυρίες θα σας φέρουν σε επαφή με το πρώην ταίρι σου. Μπροστά σου θα εμφανιστεί εκεί που δεν θα το περιμένεις. Θα ξαφνιαστείς, θα ταραχτείς και θα ενθουσιαστείς. Καταφθάνει ευχάριστη ανατροπή!

Νέα γνωριμία . Θα σε ενθουσιάσει το καινούργιο προσώπου που θα σου συστήσουν, θα έχει ελκυστική γοητεία. Με τη στάση του θα βρει τον τρόπο να σε  μαγνητίσει,  από τις πρώτες σας κουβέντες θα νιώσεις έλξη. Δεν θα σε απογοητεύσει, οι συναντήσεις που θα ξεκινήσουν θα πάνε παραπάνω από πολύ καλά, ανοίγεται προοπτική σταθερού δεσμού.

Σχέση – Γάμος. Έντονο ενθουσιασμό θα σου φέρει αυτό που θα σου προτείνει το αγαπημένο σου ταίρι. Θα νιώσεις μεγάλη χαρά και συναισθηματική ικανοποίηση, τα γεγονότα θα σε πείσουν πως το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου σε αγαπάει αληθινά . Τα αισθήματα του έχουν βάθος, αξίζει να το κρατήσεις σταθερά κοντά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΜΑΓΟΣ

Επανασύνδεση. Θερμή συνάντηση με το πρώην ταίρι σου θα τερματίσει τον χωρισμό σας. Απρόοπτα γεγονότα ευχάριστης κατάληξης ανοίγουν δρόμο επανασύνδεσης. Ξεκαθαρίσματα και αποκαλυπτικά λόγια ανατρέπουν τα αρνητικά δεδομένα, ελεύθερα θα εκδηλώσετε την αγάπη σας, δεν θα σταθείτε σε εγωισμούς.

Νέα γνωριμία. Νέα γνωριμία θα προκύψει, καταφθάνει σχέση αγάπης και συναισθηματικής ασφάλειας. Αντικριστά θα πέσεις με όμορφο γοητευτικό πρόσωπο, ταιριαστό στο χαρακτήρα σου. Η θερμή συνομιλία που θα ανοιχτεί μεταξύ σας θα πάρει αμέσως έκταση, αυτό το άτομο θα σε αγαπήσει και θα το ερωτευτείς.

Σχέση –Γάμος. Εσύ και το αγαπημένο σου ταίρι παραμερίζετε κόντρες και εντάσεις, περνάτε σε περίοδο ισορροπίας αγάπης και εκτίμησης. Θα αναζωογονηθείς, θα ανανεωθείς, μια ενδόμυχη σου επιθυμία θα γίνει πράξη. Σε περίπτωση που αναζητάς λύση προβλήματος έρχεται αισιόδοξο γεγονός που θα τερματίσει φραγμούς και εμπόδια.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΡΕΛΟΣ

Επανασύνδεση. Αστάθεια θα είναι το χαρακτηριστικό σου, μάλλον δεν θα ξέρεις τι θέλεις. Από τη μια θα προσμένεις επανασύνδεση, από την άλλη θα έχεις το μυαλό σου σε ένα καινούργιο πρόσωπο, προσοχή να μην μπερδέψεις ακόμα πιο πολύ τα ήδη μπερδεμένα. Μέχρι το κλείσιμο της εβδομάδας θα έχεις αλλάξει κάνα δυο φορές γνώμη, η συμβουλή μου είναι να αποφύγεις τις αποφάσεις.

Νέα γνωριμία. Δεν θα κοντοσταθείς στο κάλεσμα που θα λάβεις από ένα καινούργιο ελκυστικό πρόσωπο. Απ την πρώτη στιγμή θα το δεις με θερμό μάτι, θα αφήσεις το περιθώριο να σε φλερτάρει, ο ενθουσιασμός σου θα είναι μεγάλος. Ανοίγεται νέο ξεκίνημα με πρόσωπο που το στυλ του θα είναι εντυπωσιακό και διαφορετικό.

Σχέση- Γάμος. Θα υπάρξουν προβληματάκια μέσα στη σχέση σου, θα δημιουργηθούν εντάσεις, αλλά όλα θα είναι περαστικά και επιφανειακά. Η νευρικότητα που θα έχεις θα κάνει κάπως αλλοπρόσαλλη τη συμπεριφορά σου, ωστόσο θα βρεις τρόπο να ισώσεις την κατάσταση. Η συμβουλή μου είναι να περιορίσεις την παρορμητικότητα σου, προσπάθησε να συγκρατήσεις τις αντιδράσεις σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΕΡΑΣΤΕΣ

Επανασύνδεση. Ανατροπές θα υπάρξουν μέσα στην εβδομάδα, έρχονται αιφνιδιαστικά και ευχάριστα συμβάντα. Θα έχεις επαφή με το πρώην ταίρι σου, δεν θα προκύψει από τηλεφώνημα αλλά απ μια τυχαία συνάντηση. Μόλις ειδωθείτε θα αναστατωθείτε, η έλξη σας θα είναι μεγάλη, προμηνύεται θερμή εβδομάδα.

Νέα γνωριμία. Τολμηροί θα είναι η στάση σου, η προσέγγιση σου θα φέρει θερμό αποτέλεσμα. Γοητευτικό θα βρει το στυλ σου ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που θα το γνωρίσεις σε γνωστό οικείο χώρο, εσύ θα τραβήξεις την προσοχή του, και εκείνο θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου!

Σχέση- γάμος. Στην παρούσα φάση θα τα αφήσεις τα πολλά τα λόγια και θα περάσεις σε πράξεις και μάλιστα άμεσες και ιδιαιτέρως θερμές. Θα είναι σωστή η επιλογή σου να βγάλεις στην επιφάνεια την αισθησιακή πλευρά του χαρακτήρα σου, ηρεμία ισορροπία και έλξη θα υπάρξει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΚΑΡΤΑ ΚΟΣΜΟΣ

Επανασύνδεση. Διατήρησε ακμαία την αισιοδοξία σου, το τηλεφώνημα που περιμένεις θα γίνει. Θα σε πλησιάσει το πρόσωπο που σκέπτεσαι, πολύ καλά θα κάνεις και θα δεχτείς το ραντεβού που θα σου προτείνει. Τα θερμά λόγια που θα ακούσεις θα σε ξαφνιάσουν, η εβδομάδα σου θα κλείσει με θερμή ένωση που θα πάρει δεσμευτικές διαστάσεις.

Νέα γνωριμία. Θα σου αλλάξει την ψυχολογία η καινούργια γνωριμία που θα κάνεις, αρχίζεις να βλέπεις τη ζωή σου και το μέλλον σου με αισιοδοξία και ελπίδα. Το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα σε βοηθήσει να ξεχάσεις οριστικά τα παλιά, ανοίγεται για σένα νέος ορίζοντας.

Σχέση- γάμος. Ένα συμβάν θα σου δώσει πολύ μεγάλη χαρά, ουσιαστικά θα γίνει κάτι που επιθυμείς από καιρό. Μια απάντηση ή ένα ευχάριστο μαντάτο θα σου ανοίξουν τον δρόμο της δέσμευσης, μέσα στην εβδομάδα θα πάρεις σοβαρές αποφάσεις που όλες θα έχουν να κάνουν με τη μελλοντική σου εξέλιξη. Ετοιμάσου έρχεται γεγονός ευτυχίας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΚΑΡΤΑ ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Επανασύνδεση.  Θα σου δοθεί το έναυσμα να ψάξεις καλά μέσα στο βάθος της καρδιάς σου για να βρεις τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις. Τώρα θα ξεκαθαρίσεις μέσα σου αν αυτό που νιώθεις για το πρώην ταίρι σου είναι αγάπη ή συνήθεια, είναι έλξη ή συμβιβασμός,  θα σκεφτείς παρά πολύ καλά και θα αποφασίσεις αν όντως θέλεις να επανασυνδεθείς ή όχι.

Νέα γνωριμία. Το γνωρίζεις το πρόσωπο που θα σε πλησιάσει, όμως όχι σε προσωπικό επίπεδο. Τώρα θα σου δώσει την ευκαιρία να ανοιχτείτε συναισθηματικά, θα νιώσεις ενθουσιασμό. Ίσως να αναρωτηθείς πως είναι δυνατόν να είχες αυτό το άτομο μπροστά σου τόσο καιρό και να μην είχες πάρει χαμπάρι την μεταξύ σας έλξη.

Σχέση- γάμος. Μέσα στην εβδομάδα θα ανοίξεις με το ταίρι σου αποκαλυπτική κουβέντα, θα συνειδητοποιήσεις πως εδώ υπάρχουν καταστάσεις που δεν τις αντιλήφτηκες ποτέ. Θα εμφανιστούν κρυμμένες ανησυχίες, συμπλεγματικά αισθήματα ίσως και ενδόμυχοι πόθοι, που θα σε κάνουν να δεις το ταίρι σου με τελείως διαφορετικές βλέψεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΑΡΜΑ

Επανασύνδεση. Φίλε μου Υδροχόε, τώρα θα είναι η σωστή χρονική στιγμή να δράσεις. Σου δίνω τη συμβουλή να τηλεφωνήσεις και να ζητήσεις συνάντηση, σε αναμονή βρίσκεται το πρώην ταίρι σου και περιμένει το κάλεσμα σου. Όσο πιο άμεσα δραστηριοποιηθείς τόσο πιο γρήγορα θα επανασυνδεθείς.

Νέα γνωριμία. Θα εμφανιστεί το εντυπωσιακό πρόσωπο που θα σου κλέψει την καρδιά, αλλά δεν πρέπει να αδρανήσεις. Δώσε το περιθώριο να σε φλερτάρει, όλα θα εξαρτηθούν από τη στάση σου. Αν κρατήσεις απρόσιτο ύφος, ενδεχομένως το τρένο να σου φύγει. Απελευθέρωσε τον αισθησιασμό και την οικειότητα σου, θα καταφέρεις να προσεκλύσεις και να μαγνητίσεις.

Σχέση- γάμος. Για να σταματήσει η κόντρα και η ένταση θα πρέπει να βάλεις και εσύ λίγο το χεράκι σου, μη περιμένεις όλα να συμβούν εκ θαύματος. Αν υπάρχει ένταση ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου κινητοποιήσου δραστικά, κάνε εσύ το πρώτο βήμα να  ισορροπήσεις την κατάσταση , σε διαβεβαιώνω πως θα σου βγει σε καλό.

ΙΧΘΥΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Επανασύνδεση. Καινούργιο ξεκίνημα θα έχεις με το πρόσωπο που προσφάτως χώρισες, θα υπάρξουν συναντήσεις και συνομιλήσεις που θα ανατρέψουν το καταστημένο. Άγνωστες καταστάσεις θα βγουν στην επιφάνεια, θα αναθεωρήσεις, θα τοποθετήσεις σχέσεις και αισθήματα επάνω σε μια νέα και εντελώς διαφορετική βάση.

Νέα γνωριμία. Αυτό δεν θα είναι μια απλή περαστική γνωριμία, θα πρόκειται  για μοιραίο γεγονός. Όλα θα κινηθούν με στόχο εσύ και ένα συγκεκριμένο γοητευτικό πρόσωπο να συναντηθείτε, να ερωτευτείτε, και να προχωρήσετε σε σταθερό δεσμό μελλοντικών προδιαγραφών. Μέσα στην εβδομάδα ετοιμάσου, μάλλον θα βρεις το μόνιμο σου ταίρι.

Σχέση- γάμος. Χαρμόσυνο γεγονός έρχεται να δώσει ευτυχία σε σένα και στο ταίρι σου, η δεσμευτική σας σχέση θα πάρει ακόμα πιο σοβαρή πορεία, οι εξελίξεις θα είναι έντονες και πολύ δυνατές. Τυχερά ανοίγματα θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις αυτό που από καιρό αναμένεις. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να παρθεί απόφαση συγκατοίκησης ή  επισημοποίησης.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 17-11-2017 13:00:00