blank
 
blank

Οι αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ την εβδομάδα 18 ως 24/3/2024.

 
Οι αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ την εβδομάδα 18 ως 24/3/2024.
Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 19
 

Οι αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για τα 12 ζώδια, της εβδομάδας 18 ως 24 Μαρτίου 2024, από την κορυφαία Ταρωμάντη Έλσα Κάραλη.

Sponsored Links

Αστρολογικό Ταρώ της εβδομάδας από 18 ως 24 Μαρτίου 2024

ΚΡΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΜΑΓΟΣ

Επανασύνδεση. Η συνάντηση που θα σου ζητήσει το πρώην ταίρι σου θα τερματίσει τον χωρισμό σας, λήγει ο αρνητισμός. Ξεκαθαρίσματα και αποκαλυπτικά λόγια θα καταφέρουν να τονώσουν τη μεταξύ σας έλξη, ανατρέπονται τα αρνητικά δεδομένα. Η επανασύνδεση σας θα είναι άμεση, δεν αποκλείεται και δεσμευτική.

Νέα γνωριμία. Θα ερωτευτείς, ετοιμάσου καταφθάνει σχέση αγάπης και συναισθηματικής ασφάλειας. Αντικριστά θα βρεθείς με όμορφο γοητευτικό πρόσωπο που θα κλέψει την καρδιά σου. Η θερμή συνομιλία που θα ανοιχτεί μεταξύ σας θα πάρει ερωτική έκταση, αυτό το άτομο θα σε εντυπωσιάσει και θα σε αγαπήσει.

Σχέση – Γάμος. Εσύ και το αγαπημένο σου ταίρι παραμερίζετε κόντρες και εντάσεις, περνάτε σε περίοδο ισορροπίας αγάπης και εκτίμησης. Θα αναζωογονηθείς, θα ανανεωθείς, φεύγουν οι αμφιβολίες. Σε περίπτωση που ανοιχτεί κουβέντα δέσμευσης η πορεία της θα έχει θετική εξέλιξη, τώρα μπαίνουν σε τάξη σκέψεις και επιθυμίες.

ΤΑΥΡΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΡΕΛΟΣ

Επανασύνδεση. Φίλε μου Ταύρε, προσοχή στις αντιθέσεις και στα συναισθηματικά πισωγυρίσματα. Το πρώην ταίρι σου θα σου τηλεφωνήσει, θα σου ζητήσει συνάντηση, αλλά μήπως τελικά δε θέλεις να επανασυνδεθείς; Ενδεχομένως οι απαντήσεις που θα δώσεις να μην είναι θετικές, αόριστη και διφορούμενη θα είναι η στάση σου, πρέπει να αποφασίσεις τι ακριβώς θέλεις.

Νέα γνωριμία . Είναι πολύ πιθανόν να το ερωτευτείς το γοητευτικό πρόσωπο που θα γνωρίσεις, ωστόσο προσοχή στις σπασμωδικές ενέργειες. Θα σε πλησιάσει, θα σου δείξει ενδιαφέρον, όμως η συμπεριφορά σου ενδεχομένως να φέρει μπερδέματα ή καθυστερήσεις. Θα σου δοθεί η ευκαιρία της νέας ερωτικής αρχής, προσπάθησε να έχεις ξεκάθαρες βλέψεις.

Σχέση – Γάμος. Άστατη ίσως και κάπως εριστική θα είναι η στάση σου, το ταίρι σου δεν θα ξέρει πώς να σου συμπεριφερθεί. Θα έχεις την ανάγκη να εναντιωθείς στα δεδομένα, θα θελήσεις να διαφοροποιήσεις τις συνθήκες, όμως θα πρέπει να προσέξεις πολύ καλά την τακτική και την μέθοδο που θα εφαρμόσεις. Οι απότομες ή αλλοπρόσαλλες ενέργειες θα δημιουργήσουν δυσκολίες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΙΕΡΕΙΑ

Επανασύνδεση. Ελπιδοφόρο θα είναι το τηλεφώνημα που θα λάβεις , η αισιοδοξία σου θα φτάσει στα ύψη, ανανεώνεσαι ψυχολογικά. Θα σου μιλήσει και θα σου ζητήσει συνάντηση το πρώην ταίρι σου, εξομολογητικά λόγια και προσωπικές εκμυστηρεύσεις θα σε πείσουν πως αυτό το άτομο δε σε έχει ξεπεράσει, σε αγαπάει, σε εμπιστεύεται έχει στόχο να σε ξανακερδίσει.

Νέα γνωριμία. Εκ των προτέρων σου φανερώνω πως το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, δε θα σε απογοητεύσει, θα σου προσφέρει συναισθηματική ασφάλεια και σταθερό μέλλον. Ανοίγεται δρόμος μακροχρόνιας πορείας, είσαι στην χρονική στιγμή που θα έχεις την ευκαιρία να στρώσεις την ερωτική σου ζωή, να αποκτήσεις μόνιμο ταίρι.

Σχέση- γάμος. Ευχάριστα συμβάντα θα τονώσουν τη διάθεση σου, φεύγεις από την απαισιοδοξία περνάς σε στάδιο ψυχολογικής ανανέωσης. Θα σε εκπλήξει και θα σε ενθουσιάσει η πρόταση που θα λάβεις από το ταίρι σου, τερματίζουν ηττοπάθειες και αρνητικά σενάρια, έρχεται χαρά που θα ανοίξει πορεία δέσμευσης.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr/

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΕΡΑΣΤΕΣ

Επανασύνδεση. Καταφθάνει επανασύνδεση συνοδευόμενη με έντονες ερωτικές εκδηλώσεις. Το πρόσωπο που σκέπτεσαι κάνει τις ίδιες θετικές σκέψεις με εσένα, θα διαπιστώσεις πως θέλει την επανένωση τόσο όσο και εσύ. Θα λάβεις πρόταση συνάντησης, το ραντεβού σας θα κλείσει με ένωση άμεση και ιδιαιτέρως θερμή.

Νέα γνωριμία. Θα σε εντυπωσιάσει και θα το ερωτευτείς το καινούργιο πρόσωπο που θα βρεθεί μπροστά σου, σου δίνω τη συμβουλή να αφήσεις ανεπιφύλακτα το περιθώριο να σε πλησιάσει. Αν κρατήσεις θερμή στάση δε θα απογοητευτείς, με αυτό το άτομο θα ζήσεις θερμά και έντονα αισθήματα έλξης , η μεταξύ σας ερωτική χημεία θα σας κρατήσει ενωμένους για πολλά χρόνια.

Σχέση- γάμος. Ευχάριστο γεγονός θα σε βοηθήσει να δεις τις καταστάσεις από την αισιόδοξη και θετική τους όψη. Το ταίρι σου θα σε προσεγγίσει με έλξη ερωτισμό και πάθος. Εσύ που επιδιώκεις επισημοποίηση ή δέσμευση τώρα θα δοθεί το άνοιγμα που περιμένεις εδώ και πολύ καιρό.

ΛΕΩΝ

ΚΑΡΤΑ ΑΡΜΑ

Επανασύνδεση. Όλα θα εξαρτηθούν από τη στάση σου, τώρα εσύ θα κρατάς το τιμόνι των εξελίξεων. Θα είναι κατάλληλη η χρονική στιγμή να ζητήσεις συνάντηση, τα γεγονότα θα απαιτούν δραστικότητα. Στην προκειμένη φάση δεν πρέπει να αδρανήσεις, προχώρα σε οριστικό ξεκαθάρισμα, φανέρωσε με ειλικρίνεια τις βλέψεις και τα αισθήματα σου.

Νέα γνωριμία. Απρόοπτες συγκυρίες θα σε φέρουν σε συνομιλία με ένα ελκυστικό πρόσωπο που θα κεντρίσει την προσοχή σου. Αν κάνεις το βήμα να προσεγγίσεις και να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου η κατάληξη θα είναι ενθαρρυντική, η ανταπόκριση που θα λάβεις θα σου φέρει έντονο ενθουσιασμός, δώσε ταχύτητα στα γεγονότα.

Σχέση- Γάμος. Τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να κατευθύνεις τη σχέση σου παίρνοντας πρωτοβουλίες. Σου δίνω τη συμβουλή να προχωρήσεις σε ξεκαθαρίσματα και οριστικές αποφάσεις, τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά για το θέμα της δέσμευσης, ο δρόμος θα είναι ανοιχτός, κινήσου αποφασιστικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Επανασύνδεση. Με συμφιλιωτικές διαθέσεις έρχεται το πρώην ταίρι σου, τα λόγια που θα ακούσεις θα είναι συνειδητοποιημένα, τώρα θα αναγνωρίσει και θα παραδεχτεί τα λάθη του. Μέσα στην εβδομάδα τα γεγονότα θα σου αποδείξουν πως ο χωρισμός έγινε από απερισκεψία και όχι από έλλειψη αισθημάτων. Δώσε τη δεύτερη ευκαιρία που θα σου ζητηθεί, θα σου βγει σε καλό.

Νέα γνωριμία. Εσύ που είσαι σε αναζήτηση νέα γνωριμίας, ετοιμάσου το καλό πράγμα μπορεί να άργησε αλλά τώρα έρχεται. Η εβδομάδα σου δεν θα λήξει άδοξα, το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα είναι ταιριαστό στις προτιμήσεις σου, θα σου ανοίξει δίοδο σταθερής ερωτικής σχέσης.

Σχέση – Γάμος. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με χαρά, αισιοδοξία και συναισθηματική ικανοποίηση. Τερματίζουν οι εντάσεις και οι εγωισμοί, με το ταίρι σου θα μιλήσετε σε συναισθηματική βάση, θα εξωτερικεύσετε σκέψεις και επιθυμίες, καταφθάνει ισορροπία και αγαλλίαση. Να την δεχτείς την πρόταση που θα σου κάνει θα καταφέρει να ανανεώσει την έλξη σας.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Επανασύνδεση. Θα τα ξαναβρείς με το πρώην ταίρι σου, μέσα στην εβδομάδα θα δοθεί η αφορμή που ως κατάληξη θα έχει την επανασύνδεση. Τυχαίος λόγος θα σας φέρει σε τηλεφωνική επικοινωνία, στη συνάντηση σας θα γίνει ουσιαστική συζήτηση που θα τερματίσει τον αρνητισμό, βιάσετε σε τάξη αισθήματα και μελλοντικές βλέψεις.

Νέα γνωριμία. Καταφθάνει καινούργιο πρόσωπο, θα σε ενθουσιάσει η νέα γνωριμία που θα προκύψει, ελπιδοφόρα θα είναι τα γεγονότα. Με ευγενικό τρόπο θα σου μιλήσει το άτομο που θα σου συστήσουν, θα το συμπαθήσεις, είναι πολύ πιθανόν το ερωτευτείς. Μέσα στη εβδομάδα θα γνωρίσεις το ταίρι που θα μείνει στο πλάι σου για πολλά χρόνια.

Σχέση- γάμος. Σε περίπτωση που σε πήραν από κάτω οι απαισιόδοξες σκέψεις να ξέρεις πως μέσα στην εβδομάδα θα ορθοποδήσεις , θα την βρεις την άκρη, η κατάληξη θα είναι αισιόδοξη. Θα καταφέρεις να εντοπίσεις που είναι το πραγματικό πρόβλημα και ποια η οριστική λύση. Εσύ και το ταίρι σου περνάτε σε περίοδο ισορροπίας συνεννόησης και εμπιστοσύνης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΑΣΤΕΡΙ

Επανασύνδεση. Ευνοϊκά γεγονότα θα φέρουν κατάληξη επανένωσης, μέσα την εβδομάδα θα έχεις συνομιλία και συνάντηση με το πρόσωπο που σκέπτεσαι. Η μεταξύ σας έλξη είναι δυνατή και θα το καταλάβεις από τα εξομολογητικά λόγια που θα ακούσεις. Οι υποσχέσεις που θα ανταλλάξετε θα τηρηθούν, θα χαρείς και θα ενθουσιαστείς.

Νέα γνωριμία. Σε τυχαίο χώρο θα γνωριστείς με πρόσωπο που θα ανανεώσει την ψυχολογία σου. Βγαίνεις από την στασιμότητα και την απογοήτευση, ανοίγεται προοπτική νέας σχέσης. Το καινούργιο άτομο που θα γνωρίσεις θα το ερωτευτείς, το ενδιαφέρον που θα σου δείξει θα στηρίζεται στην ειλικρίνεια, δείξε εμπιστοσύνη στην τύχη σου.

Σχέση - Γάμος. Εξομολογήσεις ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου θα ανανεώσουν τα μεταξύ σας αισθήματα, είναι πολύ πιθανόν μέσα στην τωρινή εβδομάδα να πάρετε αποφάσεις δέσμευσης. Η εξέλιξη θα σου ανοίξει σταθερό μέλλον, καταφθάνει πρόταση που θα σε οδηγήσει στη μονιμότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Επανασύνδεση. Τα γεγονότα θα είναι τυχερά, οι εξελίξεις θα τερματίσουν τη στασιμότητα, μέσα στην εβδομάδα ανοίγεται δίοδος επανασύνδεσης. Εσύ και το πρόσωπο που σκέπτεσαι θα μιλήσετε και θα συναντηθείτε. Η τύχη είναι με το μέρος σου, πέρνα σε άμεσες προτάσεις, θα λάβεις θετικές απαντήσεις.

Νέα γνωριμία. Το πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα σε ενθουσιάσει, η γνωριμία σας θα είναι τυχερή και μοιραία. Πολύ καλά θα κάνεις και θα πάρεις την απόφαση να προχωρήσεις με αυτό το νέο πρόσωπο σε σταθερή σχέση, εκδηλώσου χωρίς αναστολές δε θα απογοητευτείς. Προμηνύεται δεσμός μεγάλης διάρκειας!

Σχέση – Γάμος. Καταφθάνει άνοιγμα δέσμευσης, κλείνει το εμπόδιο που σου δημιουργούσε ανασφάλειες, αισιοδοξείς και δραστηριοποίησε. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα τυχερά συμβάντα θα αλλάξουν την πορεία του δεσμού σου. Εσύ και το ταίρι σου παίρνετε από κοινού αποφάσεις που θα σταθεροποιήσουν το μέλλον σας, στρώνεται το έδαφος για επισημοποιήσεις.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΚΑΡΤΑ ΣΕΛΗΝΗ

Επανασύνδεση. Καλό θα είναι να μην προσκολληθείς στις εκδοχές σου, η αντίληψη σου θα είναι σκοτεινή. Στην προκειμένη φάση απόφυγε τις θεωρίες, πάρε τα γεγονότα έτσι όπως έρχονται. Θα σε πλησιάσει το πρώην ταίρι σου, ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα θα έρθει στο επόμενο στάδιο. Για την ώρα προσπάθησε να κρατήσεις τις σκέψεις σου σε ρεαλιστικό επίπεδο.

Νέα γνωριμία. Μπερδεμένες θα σου φανούν οι βλέψεις που θα έχει το καινούργιο άτομο που θα γνωρίσεις, η στάση του θα σου δημιουργήσει απορίες. Καλό θα είναι να μην παρασυρθείς από τις προσωπικές σου εικασίες. Σου δίνω τη συμβουλή να αφήσεις τα γεγονότα να κυλήσουν, μη βιαστείς να μαντέψεις ή να ξεκαθαρίσεις.

Σχέση- γάμος. Προσοχή στο τι θα υποθέσεις, η κρίση σου θα είναι θολή. Θα υπάρχει κίνδυνος να συνδυάσεις τα γεγονότα με έναν αρνητικό τρόπο σκέψης, κάποια πράγματα δεν θα είναι έτσι ακριβώς όπως θα νομίζεις. Άκου με προσοχή τι θα σου πει το ταίρι σου, δώσε βάση στα γεγονότα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΗΛΙΟΣ

Επανασύνδεση. Τα γεγονότα θα βγάλουν στην επιφάνεια την έλξη και την αγάπη που υπάρχει ανάμεσα σε εσένα και το πρώην ταίρι σου. Τώρα μπαίνει στην άκρη ο εγωισμός, στο ραντεβού που θα έχετε οι εκδηλώσεις σας θα είναι ειλικρινείς, θα μιλήσετε με αλήθειες. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα επανασυνδεθείτε πάνω σε νέες βάσεις.

Νέα γνωριμία. Σταθερό ερωτικό ταίρι θα γίνει το καινούριο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, πολύ καλά θα κάνεις και θα αφήσεις τον εαυτό σου να το ερωτευτεί. Τα αισθήματα θα είναι αμοιβαία, αυτή η γνωριμία θα αποδειχτεί μοιραία. Καταφθάνει σχέση μακροχρόνιας αγάπης που θα πάρει δεσμευτικές διαστάσεις.

Σχέση- Γάμος. Συγκαταβατικότητα, κατανόηση και αγάπη, θα σου διώξει το ταίρι σου. Η εβδομάδα σου θα είναι αρμονική και ισορροπημένη, θα υπάρξουν μεταξύ σας δυνατές στιγμές έλξης και αγάπης. Οι πράξεις σας θα σας αποδείξουν πως τώρα ήρθε η ώρα να περάσετε σε ουσιαστικές δεσμεύσεις.

ΙΧΘΥΣ

ΚΑΡΤΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ.

Επανασύνδεση. Θα συμβεί η επανασύνδεση που προσμένεις, τα συμβάντα θα σε βγάλουν από την αβεβαιότητα, η απαισιοδοξία σου λαμβάνει τέλος. Στα μέσα της εβδομάδας θα προκύψει συνάντηση επανένωσης και μάλιστα προετοιμάσου θα δοθούν μεταξύ σας σοβαρές υποσχέσεις που θα ανοίξουν προοπτική δέσμευσης.

Νέα γνωριμία. Θα σε πλησιάσει ένα ολοκαίνουργιο πρόσωπο, ο τρόπος που θα σας προσεγγίσει θα είναι θερμός ευγενικός και διακριτικός. Θα εκτιμήσεις την συμπεριφορά που θα κρατήσει απέναντι σου, αυτό το άτομο στην πορεία των επαφών σας θα το αγαπήσεις και θα το εμπιστευτείς. Προμηνύεται γνωριμία σοβαρής κατάληξης!

Σχέση – Γάμος. Αρμονία και αλληλοκατανόηση θα υπάρξει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, ομαλά θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου και με ένα πολύ ευχάριστο γεγονός θα κλείσει. Μια έκπληξη σου ετοιμάζει το πρόσωπο που αγαπάς, αυτό που θα σου προτείνει και θα σου προσφέρει θα σου δώσει μεγάλη χαρά, θα δεσμεύσει την από δω και πέρα πορεία σας.

Έλσα Κάραλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 15-03-2024 00:45:55