blank
 
blank

Ο Ερμής στον Τοξότη και… βάζουμε περισσότερο χρώμα στη ζωή μας!

Ο Ερμής στον Τοξότη και… βάζουμε περισσότερο χρώμα στη ζωή μας!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Η Σελήνη στον Αιγόκερω

Η Σελήνη διανύει το δύσκολο μονοπάτι του Αιγόκερω, αν και τα πράγματα δείχνουν να αλλάζουν χρώμα, μια και οι δύσκολες όψεις της έχουν ήδη πραγματοποιηθεί στις 4 Δεκεμβρίου και στις  5 του μήνα έχει μπροστά της περισσότερο αρμονικές όψεις. Τόσο το εξάγωνό της Σελήνης με τον Κρόνο, όσο και η σύνοδος της με την Αφροδίτη, αλλά και η αντίθεση της με τον Δία, δημιουργούν ένα σαφώς πολύ καλύτερο κλίμα, που και η επικοινωνία βρίσκεται σε πολύ καλύτερη φάση, αλλά και οτιδήποτε έχει να κάνει με χαρά, με διασκέδαση, με παρέες, με εξόδους! Το σίγουρο είναι πως θα μας κάνει και να περάσουμε πολύ καλύτερα και να αφήσουμε πίσω μας τα δύσκολα των προηγούμενων ημερών!

Ο Ερμής στον Τοξότη

Ωστόσο στις 5 Δεκεμβρίου έχουμε μια ακόμα πλανητική μετακίνηση και είναι αυτή του Ερμή που εγκαταλείπει το δύσκολο μονοπάτι του Σκορπιού για να περάσει σε μια φάση περισσότερο αισιόδοξη, στο ζώδιο του Τοξότη, όπου και θα παραμείνει για πολύ μικρό διάστημα, μέχρι τις 24 Δεκεμβρίου. Το χαρακτηριστικό που μας δίνει η διέλευση αυτή, είναι η διάθεση να ανοίξουμε τον κύκλο των ενδιαφερόντων μας, να ασχοληθούμε με πολύ περισσότερα πράγματα απ’ ό,τι κάναμε μέχρι τώρα και όχι απαραίτητα σοβαρά… πράγματα, τα οποία όμως θα μας κάνουν να νοιώσουμε καλά μέσα στην καθημερινότητα, θα δώσουν χρώμα στη μονοτονία. Είτε αφορούν σε πρόσωπα, είτε σε καταστάσεις, είτε ακόμα και σε δραστηριότητες, την περίοδο αυτή βάζουμε περισσότερο χρώμα στη ζωή μας!
 
Δημιουργείται μια έντονη τάση φυγής, μια τάση να ξεφύγουμε απ’ οτιδήποτε δείχνει σοβαρό και μας πιέζει! Γι’ αυτό και τώρα πιο εύκολα θα σχεδιάσουμε μια απόδραση, μικρή ή μεγαλύτερη, και ευνοούνται ιδιαίτερα τα ταξίδια αυτό το διάστημα, αλλά και οι έξοδοι, οι παρέες, η διασκέδαση, μία γενικότερα πιο ανέμελη και χαλαρή στάση ζωής!
 
Η επικοινωνία κινείται και αυτή σε περισσότερο επιφανειακά επίπεδα, μια και η διάθεση για σοβαρές συζητήσεις δεν υπάρχει. Άλλωστε, η θέση του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη έχει μια ιδιαίτερα ευμετάβλητη φύση, που καλό είναι να μην την εμπιστευόμαστε, μια και σήμερα μπορεί να μας μιλά για κάτι, που αύριο θα το έχει ξεχάσει… Κινείται δηλαδή σε ένα πιο επιφανειακό κλίμα επικοινωνίας και καλό είναι όλες αυτές τις ημέρες να μην παίρνουμε και πολύ τοις μετρητοίς ό,τι ακούμε ή ό,τι μας υπόσχονται!

Το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού και το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα

Ωστόσο, συχνά θα βρεθούμε και μπροστά σε εκπλήξεις οι οποίες θα λειτουργήσουν άκρως ενθαρρυντικά για την ψυχολογία μας μια και το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό έρχεται να φωτίσει με πολύ χαρούμενα χρώματα τις ημέρες που θα ακολουθήσουν!
 
Βεβαίως, δεν ξεχνάμε το τετράγωνό του με τον Ποσειδώνα, που κορυφώνεται την Παρασκευή και που θα επηρεάσει το επόμενο τριήμερο, προσδίδοντας μία δυσκολία στην επικοινωνία, αλλά θα δημιουργήσει κι ένα μπέρδεμα μεταξύ πραγματικού και φανταστικού, που μπορεί να μας κάνει να χάσουμε προς στιγμήν το στόχο ή τον προσανατολισμό μας…

Ποια ζώδια ευνοούνται από τον Ερμή στον Τοξότη

Τα ζώδια που ευνοούνται από τη νέα θέση του Ερμή είναι οι Κριοί, οι Δίδυμοι, οι Λέοντες και οι Ζυγοί, στους οποίους και θα δοθεί η δυνατότητα να περάσουν πιο ανέμελα και ξένοιαστα το επόμενο διάστημα! Αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Για προσωπική πρόβλεψη, τηλεφώνησε μας στο 14788 ή με sms στείλε ΛΕΝΑ στο 54757. Επίσης δείτε την προσφορά μας για έκπτωση έως 40% μέσω πληρωμής Paypal ή πιστωτικής κάρτας όπου μπορείτε να μιλήσετε με τους αστρολόγους μας ακόμη και αν βρίσκεστε στο εξωτερικό.
 
Να είστε όλοι καλά!
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 04-12-2013 00:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι