blank
 
blank

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο και το τετράγωνο Άρη-Κρόνου.

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο και το τετράγωνο Άρη-Κρόνου.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Τα άστρα την Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου και η Νέα Σελήνη στην Παρθένο

Σήμερα, μιλάμε για την Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται αύριο, στις 2.36 μμ, στην 13η μοίρα της Παρθένου και η ισχύς της θα διαρκέσει μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου, που είναι και η επόμενη Πανσέληνος.
 
Είναι ένα αρκετά ελπιδοφόρο φεγγάρι, από αυτά που δίνουν μια ανάσα και ένα χαμόγελο στην καθημερινότητα, που θα θέσει τις βάσεις και για περεταίρω εξελίξεις. Άλλωστε, τώρα είναι μια περίοδος προετοιμασίας, σε σχέση με όλα εκείνα τα πρακτικά ζητήματα που μας απασχολούν, καθώς και τα εργασιακά, που θα περάσουν σε μια νέα βάση, με μεγαλύτερη στόχευση, αλλά και περισσότερη μεθόδευση και οργάνωση σε ό,τι αφορά στις λεπτομέρειες τους.
 
Και είναι και αυτά που θα “γεννήσουν” νέα δεδομένα, αλλά και νέες ευκαιρίες για πολλούς, ιδιαίτερα για την ομάδα των γήινων ζωδίων του δευτέρου δεκαημέρου, που σίγουρα θα επωφεληθεί πολύ από το νέο αυτό κύκλο του φεγγαριού…
 
Ευνοούνται ζητήματα που έχουν να κάνουν με νομικά ζητήματα, με το εξωτερικό, με την ανώτερη μόρφωση, με τα μακρινά ταξίδια, αλλά και με την διάθεση για μια βαθύτερη εσωτερική αλλαγή, αυτή που θα φέρει ένα άνοιγμα στους πνευματικούς ορίζοντες του καθενός από εμάς, αυτή που μπορεί να δημιουργήσει μια πιο πνευματική προσέγγιση στη ζωή!

Το τετράγωνο Άρη-Κρόνου

Ωστόσο, εκείνο που επίσης ‘‘στιγματίζει’’ τον νέο αυτό κύκλο της Σελήνης, είναι η δύσκολη όψη του τετραγώνου ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο, που επηρεάζει άμεσα τον τομέα της οικονομικής ζωής, αυτόν που αφορά τις συναλλαγές μας με τρίτα πρόσωπα (δάνεια, κάρτες, οφειλές προς το δημόσιο, χρηματοδοτήσεις, διατροφές ή ακόμα και τα οικονομικά, που μπορεί να αφορούν συλλογικούς χώρους αλλά και ό,τι αφορά στην ακίνητη περιουσία). Τώρα, αυτές οι συναλλαγές μπορεί να βρεθούν σε… εμπόλεμη κατάσταση, υπό το καθεστώς μια μεγάλης πίεσης, ανάμεσα σε αντικρουόμενες δυνάμεις και συμφέροντα, που το καθένα θα θελήσει να εξυπηρετήσει του σκοπούς του χωρίς να ενδιαφερθεί για το άλλο μέρος!
 
Ωστόσο, θα υπάρξουν διέξοδοι εκτόνωσης με τον ένα ή τον άλλο τρόπο αφού όμως περάσουμε μέσα από τα διασταυρούμενα πυρά!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τετράγωνο Άρη-Κρόνου

Εδώ, η ομάδα των σταθερών ζωδίων του πρώτου δεκαημέρου (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί κι Υδροχόοι), είναι και αυτή που θα σηκώσει στην πλάτη της το μεγαλύτερο φορτίο της έντασης. Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας.
 
Το σίγουρο είναι πως η Νέα Σελήνη δίνει την εκκίνηση… για όλα! Σε καμία περίπτωση λοιπόν, δεν χάνουμε την αισιοδοξία και το χαμόγελο μας! Και μην ξεχνάς! Ένα φθινόπωρο με ισχυρές όψεις είναι μπροστά μας αλλά εσύ έχεις δώρο! H Πανσέληνος, οι εκλείψεις αλλά και η κορύφωση της πλανητικής «κόντρας» του Ουρανού με τον Πλούτωνα στο αστρολογικό μενού, υπόσχονται να μας κάνουν να μην πλήξουμε! Τι θα συμβεί στα αισθηματικά μας; Μάθε εδώ και τώρα τι έγραψε για σένα η μοίρα στον έρωτα σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 3 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr. (Παράδειγμα: Γράψε ΚΡΙΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).
 

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-09-2013 00:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι