blank
 
blank
19-03-2012 00:00:00 Αστρολογικές προβλέψεις

Τραγουδοπροβλέψεις! Ποιό τραγούδι σου ταιριάζει "γάντι" αυτή την εβδομάδα!

Τραγουδοπροβλέψεις! Ποιό τραγούδι σου ταιριάζει
blank
 

Οι εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις σου, με μελωδικό τρόπο… με ένα τραγούδι! Διάβασε την ερωτική πρόβλεψη του ζωδίου σου και άκουσε το τραγούδι που σου ταιριάζει «γάντι», για αυτή την εβδομάδα!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΚΡΙΟΣ
«Σε θέλω – Στέφανος Κορκολής»
Φίλε μου Κριέ, αυτή την εβδομάδα αφήνεις στην άκρη σου τους εγωισμούς και διεκδικείς αυτό που θέλεις. Ακόμα και αν προσπαθούσες μέχρι σήμερα να κρατήσεις κρυφά τα αισθήματά σου, τώρα δεν θα το καταφέρεις. Το πάθος θα κυριαρχήσει και θα ομολογήσεις όλα όσα έχεις μέσα στην καρδιά σου...Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις και τις αναλυτικές ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ για το ζώδιο σου.
Αν σου άρεσε η τραγουδο-πρόβλεψη μας, δείξε το με ένα απλό Like.
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Σαν σκιά – Μέλισσες»
Αγαπητό μου Ταυράκι, ο ερωτικός σου τομέας έχει τα φόρτε του αυτή την περίοδο, όμως εσύ θα κολλάς στις λεπτομέρειες και θα έχεις την τάση να αποστασιοποιηθείς για λίγο για να σκεφτείς που πατάς και που βρίσκεσαι… θέλεις κάτι παραπάνω από αυτό που έχεις, σίγουρα όμως θα καταφέρεις να το κατακτήσεις… Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις και τις αναλυτικές ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ για το ζώδιο σου.
Αν σου άρεσε η τραγουδο-πρόβλεψη μας, δείξε το με ένα απλό Like.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
«Μικρή μου αγάπη – Μύρωνας Στρατής»
Μπορεί η κατάσταση που θα επικρατεί στα αισθηματικά σου να μην είναι και η ιδανικότερη, όμως η διάθεσή σου θα είναι εξαιρετικά ανεβασμένη. Οι κοινωνική σου ζωή θα είναι στα φόρτε της και όλη αυτή η χαρά και η ανεμελιά που θα αισθάνεσαι θα σε στηρίξει και στα αισθηματικά… Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις και τις αναλυτικές ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ για το ζώδιο σου.
 Αν σου άρεσε η τραγουδο-πρόβλεψη μας, δείξε το με ένα απλό Like.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Θα σε περιμένω – Γιάννης Πλούταρχος»
Ο ανάδρομος Ερμής φαίνεται ότι αυτή την βδομάδα παίζει παιχνιδάκια με τα αισθηματικά σου και πιο συγκεκριμένα με τα νεύρα σου… Κάποιες καθυστερήσεις και εμπόδια σε κάποια προσωπική σου υπόθεση, θα σου ρίξουν για λίγο την διάθεση. Θα νοσταλγείς, θα χάνεσαι στις σκέψεις και στις αναμνήσεις σου, γρήγορα όμως το σκηνικό θα αλλάξει… Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις και τις αναλυτικές ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ για το ζώδιο σου.
 
ΛΕΩΝ
«Ροζ – Γιάννης Μηλιώκας & Αφροδίτη Μάνου»
Κάτι νιώθεις να αλλάζει στην αισθηματική σου ζωή αυτή την εβδομάδα… αλλάζεις εσύ, αλλάζει και το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει… αυτά όμως που σίγουρα δεν αλλάζουν είναι τα συναισθήματα που τρέφει ο ένας για τον άλλον… Ρίξε λίγο νερό στο κρασί σου και περιόρισε την γκρίνια! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις και τις αναλυτικές ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ για το ζώδιο σου.
Αν σου άρεσε η τραγουδο-πρόβλεψη μας, δείξε το με ένα απλό Like.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Καμιά φορά – Μαρινέλλα»
Αυτή την εβδομάδα ακόμα και αν θέλεις στα αισθηματικά σου να επιβάλεις τη λογική σου και να παραμερίσεις τα προστάγματα της καρδιάς σου δεν θα το καταφέρεις… Ο ερωτισμός χτυπάει κόκκινο και οι χαρές δεν θα λείψουν… Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις και τις αναλυτικές ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ για το ζώδιο σου.
 
ΖΥΓΟΣ
«Εδώ να ζεις – Μαζί σου – Έλενα Παπαρίζου»
Αυτή την εβδομάδα θα έχεις έντονη την επιθυμία για συντροφικότητα. Οι δυσκολίες που έχεις περάσει τον τελευταίο καιρό ήταν πολλές, η φουρτούνα μπορεί να μην έχει ακόμα περάσει, όμως αυτές τις μέρες θα ζεστάνει η ατμόσφαιρα στις ερωτικές σου υποθέσεις και θα έρθεις πιο κοντά στο άτομο που θες… Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις και τις αναλυτικές ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ για το ζώδιο σου.
Αν σου άρεσε η τραγουδο-πρόβλεψη μας, δείξε το με ένα απλό Like.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Ζηλεύει η νύχτα – Ορφέας Περίδης»
Ζηλεύει η νύχτα, λέει ο στίχος του τραγουδιού που πραγματικά ταιριάζει απόλυτα στο ζώδιό σου για αυτή την εβδομάδα. Ζήλιες, κτητική διάθεση, αλλά και έντονος ερωτισμός θα σε κάνουν αυτές τις μέρες να νιώσεις έντονες στιγμές αυτή την εβδομάδα… Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις και τις αναλυτικές ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ για το ζώδιο σου.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Επιστροφές, καταστροφές – Πασχάλης Τερζής»
Με τον ανάδρομο Ερμή να βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού, στον 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, η εβδομάδα δηλώνει ξεκάθαρα ότι θα έχεις επιστροφή παλιάς σχέσης. Κάποια είδηση, επικοινωνία, ή συνάντηση… θα έχει ως κύριο στόχο την «επανασύνδεση»… η απόφαση είναι δική σου… Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις και τις αναλυτικές ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ για το ζώδιο σου.
Αν σου άρεσε η τραγουδο-πρόβλεψη μας, δείξε το με ένα απλό Like.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Σε θέλω εδώ – Γιώργος Καραδήμος & Δήμητρα Γαλάνη»
Και αυτή η εβδομάδα συνεχίζει σε ερωτικούς ρυθμούς, αγαπητέ Αιγόκερε, και με εσένα να βρίσκεσαι σε μία ευνοϊκή ερωτική περίοδο, που σου δίνει την ευκαιρία να χαλαρώσεις και να απολαύσεις όμορφες στιγμές που θα σε ανανεώσουν! Έφτασε ο καιρός να αφήσεις στην άκρη τη λογική… και να βάλεις συναίσθημα στη ζωή σου! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις και τις αναλυτικές ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ για το ζώδιο σου.
Αν σου άρεσε η τραγουδο-πρόβλεψη μας, δείξε το με ένα απλό Like.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Κλειστά τα στόματα – Αντώνης Ρέμος»
Φίλε Υδροχόε, αυτή την εβδομάδα θα θελήσουν μερικά πρόσωπα από το φιλικό σου περιβάλλον, να σε συμβουλέψουν για τις αισθηματικές σου υποθέσεις όμως εσύ είναι φανερό ότι αυτό τον καιρό δεν θα ακούσεις κανέναν παρά μόνο την φωνή της καρδιάς σου. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου για να σκεφτείς τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις για να νιώσεις την ευτυχία. Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις και τις αναλυτικές ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ για το ζώδιο σου.
Αν σου άρεσε η τραγουδο-πρόβλεψη μας, δείξε το με ένα απλό Like.
 
ΙΧΘΕΙΣ
«Μίλα μου – Δάκης & Χριστιάνα»
Προσοχή στις συναισθηματικές εξάρσεις γλυκό μας Ψαράκι αυτή την εβδομάδα. Έντονα συναισθήματα αλλά και διλήμματα, θα σε κάνουν να ζήσεις δυνατές στιγμές, όμως προς το παρόν το τοπίο δεν φαίνεται να είναι εντελώς ξεκάθαρο. Προσπάθησε να μην μεγαλοποιείς τα συναισθήματά σου. Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις και τις αναλυτικές ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ για το ζώδιο σου.

Αν σου άρεσε η τραγουδο-πρόβλεψη μας, δείξε το με ένα απλό Like.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 19-03-2012 00:00:00
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι