blank
 
blank

Έκλειψη Ηλίου και Νέα Σελήνη στον Σκορπιό.

Έκλειψη Ηλίου και Νέα Σελήνη στον Σκορπιό.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Νέα Σελήνη και έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό

Την Κυριακή 3 του μηνός, ο Νοέμβριος μας υποδέχεται με μια ολική έκλειψη Ηλίου στο δεύτερο δεκαήμερο του Σκορπιού, στις 14:49 ώρα Ελλάδος. Πραγματοποιείται στην 11.15 μοίρα του Σκορπιού, με την συμμετοχή του Άρη και του Κρόνου. Η ισχύς της θα είναι τουλάχιστον μέχρι τις 17 Νοεμβρίου, όπου θα έχουμε και την Πανσέληνο στο ζώδιο του Ταύρου. Και εδώ υπερτονίζεται το στοιχείο του Σκορπιού, μια και αφενός η έκλειψη συμβαίνει στο ζώδιο αυτό, αφετέρου βρίσκεται και μέσα στον όγδοο δικό του χάρτη.
 
Θα μας απασχολήσουν έντονα όλο το επόμενο διάστημα τα ζητήματα των οικονομικών, τα οποία θα κινηθούν σε ένα σκοτεινό, υπόγειο περιβάλλον, καθώς θα υπάρξουν και αρκετές μυστικές διεργασίες, οι οποίες θα λειτουργήσουν αρκετά πιεστικά προς εμάς. Και είναι πολύ πιθανόν να βρεθούμε μπροστά σε έναν μετασχηματισμό ή ακόμα και στο κλείσιμο ενός κύκλου, που αφορά στο μέχρι τώρα οικονομικό καθεστώς, και το άνοιγμα ενός καινούργιου.
 
Θα υπάρξουν πολλές διεργασίες σε ό,τι αφορά στο τραπεζικό σύστημα, της συντάξεις, του δανεισμούς, τις οφειλές, όπου είναι πολύ πιθανό να λειτουργήσουν με έναν ιδιαίτερα πιεστικό τρόπο, προκειμένου να εξυπηρετήσουν πρόσωπα και καταστάσεις. Και δεδομένου ότι στο χάρτη της έκλειψης υπάρχει και ένας ανάδρομος Ερμής, είναι και αυτός που θα φέρει πάρα πολλές καθυστερήσεις και πάρα πολλά μπερδέματα, που δεν θα βοηθήσουν στην εξισορρόπηση του όποιου προβλήματος εμφανιστεί τώρα.
 
Και βέβαια, σε πρώτη προτεραιότητα η ερωτική ζωή, όπου τώρα καλούμαστε να δούμε κατά πρόσωπο την αλήθεια μας, αυτή που εμφανίζεται μέσα από τα βάθη της ύπαρξης… και που με κανένα τρόπο που δεν μπορούμε να αγνοήσουμε! Γι’ αυτό και θα είναι πολλές οι σχέσεις, που θα τερματίσουν οριστικά τη συμπόρευση τους, για να περάσουν σε πιο βαθιές και πιο ουσιαστικές διαδρομές στην επόμενη φάση! Και βεβαίως, θα υπάρξουν και οι σχέσεις που θα γεννηθούν στο διάστημα αυτό, με μία έντονη συναισθηματική σφραγίδα, όπου θα λειτουργήσουν μεταλλακτικά για τις ζωές των προσώπων που συμμετέχουν.
 
Και από την άλλη μεριά, θα είναι και πολλοί οι παράνομοι ή μυστικοί έρωτες, που θα ανθίσουν κάτω από το καθεστώς του Σκορπιού, μέσα σε μια πολύ δυνατή και φορτισμένη ατμόσφαιρα, και βεβαίως θα είναι η σανίδα σωτηρίας των ψυχών…

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Νέα Σελήνη

Την εύνοια της νέας αυτής της Νέας Σελήνης εισπράττουν κατά βάση Ιχθείς και Καρκίνοι, αλλά και Παρθένοι και Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαήμερου, όπου σαφώς και θα υπάρξει ένα νέο σχήμα, στο οποίο καλούνται να ανταποκριθούν, όμως αυτή η μετάβαση δεν θα γίνει τόσο δύσκολα, όσο για τους Ταύρους, Λεοντές, Σκορπιούς και Υδροχόους του δεύτερου δεκαήμερου, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά. Εσείς, τώρα θα πρέπει μέσα από επίπονες διαδικασίες, να κάνετε τη μεγάλη αλλαγή, στον τομέα βεβαίως που τους ορίζει το προσωπικό σας ωροσκόπιο!
 
Το μήνυμα βεβαίως της νέας αυτής Σελήνης είναι ένα: Η αλλαγή είναι επιβαλλόμενη, θα γίνει έτσι κι αλλιώς, όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε και όσο περισσότερο αφεθούμε στη ροή των γεγονότων και των εξελίξεων, τόσο πιο εύκολα θα γίνει η μετάβαση από τη μια κατάσταση στην άλλη!
 
Και βέβαια, όσο περισσότερο αρχίσουμε να εντάσσουμε στη ζωή μας μία πιο φιλοσοφική οπτική, αλλά και παρατήρηση, τόσο πιο πολύ θα διευκολύνουμε την εξέλιξη… μια και η διαδικασία της αλλαγής ξεκινά πάντα από μέσα μας!!! Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Για προσωπική πρόβλεψη, καλέστε στο 14788 ή με sms στείλτε ΛΕΝΑ στο 54757.
 
Να έχετε όλοι ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!
 
Download Video as MP4
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 31-10-2013 00:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι