blank
 
blank

Ο Ερμής στον Αιγόκερω και ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Ο Ερμής στον Αιγόκερω και ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Ο Ερμής στον Αιγόκερω

Την παραμονή του Χριστουγέννων, ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Αιγόκερω, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 11 Ιανουαρίου. Σ’ αυτό το ζώδιο ο Ερμής αποκτά την συντηρητική λογική του Κρόνου και μας κάνει όλους περισσότερο υπεύθυνους, πρακτικούς και επιφυλακτικούς.
 
Ίσως η κρίση που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια, μας κάνει λιγότερο γενναιόδωρους και σπάταλους αυτή την γιορτινή περίοδο, σίγουρα όμως δεν θα μας στερήσει τη χαρά, που μπορούμε να αντλήσουμε από μικρές καθημερινές στιγμές. Εξάλλου, είμαστε ένας λαός που έχει στο κύτταρό του την αγάπη, την φιλοξενία και το φιλότιμο και σίγουρα ξέρουμε να εκτιμάμε την προσφορά όσο μικρή κι αν είναι. Ο Ερμής από αυτό το ζώδιο θα δημιουργήσει μικρές «κοινωνίες» ώστε όλοι να βρουν μια συντροφιά αυτές τις άγιες μέρες. Εξάλλου, το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα (στις 26/12) βοηθά να βρούμε την ευτυχία και την αγάπη, ακόμα και μέσα σ’ αυτή την «κρίσιμη» περίοδο.

Ποια ζώδια ευνοούνται από τον Ερμή στον Αιγόκερω

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από τη νέα θέση του Ερμή είναι αυτά της Γης (Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι) και του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς).

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα

Την παραμονή των Χριστουγέννων σχηματίζεται άλλη μια θετική όψη, που είναι το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα. Παρόλο που η συγκεκριμένη όψη μπορεί να μην θεωρείται σημαντική για την επίτευξη στόχων, ίσως αποτελέσει το καλύτερο «δώρο» γι’ αυτές τις γιορτινές μέρες.
 
Ο Ποσειδώνας που αντιπροσωπεύει την φιλανθρωπία, την συμπόνια, τον ρομαντισμό, την άδολη και πανανθρώπινη αγάπη, θα μας φέρει περισσότερη ζεστασιά και ιδιαίτερα στους άπορους και άστεγους, που το έχουν περισσότερη ανάγκη από όλους μας. Ακόμα όμως και στους υπόλοιπους, που δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης, θα δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες, για να περάσουν όσο το δυνατόν πιο όμορφα αυτό το διάστημα.

Ποια ζώδια ευνοούνται από το εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα

Αυτή η όψη θα επηρεάσει θετικά όλα τα ζώδια σε κάποιο τομέα, ωστόσο τα ζώδια της Γης και του Νερού (Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθείς) σίγουρα θα ωφεληθούν κάπως περισσότερο.
 

Ερμής στον Αιγόκερω, Ήλιος σε εξάγωνο με Ποσειδώνα και προβλέψεις για τα 12 ζώδια.

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, την παραμονή των Χριστουγέννων ο Ερμής περνάει στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 11 Ιανουαρίου. Το διάστημα αυτό θα έχεις την ευκαιρία να εντείνεις τις προσπάθειες που κάνεις στον επαγγελματικό τομέα και να κατακτήσεις μια καλύτερη θέση. Οι στόχοι και τα όνειρά σου θα είναι πιο εύκολο να επιτευχθούν, και δεν αποκλείεται να κλείσεις κάποιες σημαντικές συμφωνίες.
 
Την ίδια μέρα, ο Ήλιος που βρίσκεται κι αυτός στον τομέα της καριέρας σου, σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, γεγονός που θα σου επιτρέψει να σκεφτείς πιο ώριμα τις εξελίξεις και να εκμεταλλευτείς προς όφελός σου τις καταστάσεις. Η συγκεκριμένη όψη θα ευνοήσει και την προσωπική σου ζωή, βοηθώντας να αποκατασταθεί μια σχέση που έχει κλονιστεί ή φέρνοντάς σου έναν νέο έρωτα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η πορεία του Ερμή από το συμβατό ζώδιο του Αιγόκερω ξεκινάει στις 24 Δεκεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 11 Ιανουαρίου. Το διάστημα αυτό θα έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις πολλά όνειρά σου και κυρίως αυτά που σχετίζονται με το εξωτερικό ή με άτομα που προέρχονται από αυτό. Αν σκέφτεσαι την πιθανότητα να παρακολουθήσεις ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο, θα έχεις απόλυτη επιτυχία.
 
Την ίδια μέρα, διαμορφώνεται και το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, γεγονός που σε βοηθάει να επικεντρωθείς στους στόχους σου και να κάνεις σημαντικές συμφωνίες ή συμβόλαια που θα αυξήσουν τα εισοδήματά σου. Αν σκέφτεσαι να επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου στο εξωτερικό, οι συνθήκες θα σε βοηθήσουν να το πετύχεις με ευκολία, ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις και ένα ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους. Εύνοια επικρατεί και στην αισθηματική σου ζωή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, στις 24 Δεκεμβρίου ο κυβερνήτης σου Ερμής περνάει στο ζώδιο του Αιγόκερω και τον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Εκεί θα μείνει μέχρι και τις 11 Ιανουαρίου, για να σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις τυχόν οικονομικές εκκρεμότητες και να απαλλαγείς από χρέη και οφειλές που σου δημιουργούν ανασφάλεια. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα στην προσωπική σου ζωή, να συσφίξεις τη σχέση σου με τον σύντροφό σου ή να υποκύψεις σε μια νέα ερωτική γνωριμία.
 
Το εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, υπόσχεται να σε οδηγήσει στην επιτυχία, αρκεί να μη διστάσεις να ακολουθήσεις τα όνειρά σου. Ωστόσο, κάθε σου κίνηση καλό θα είναι να συνοδεύεται από τη λογική, ώστε να μην παρασυρθείς σε ουτοπίες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, την παραμονή των Χριστουγέννων ο Ερμής περνάει στο πολικό ζώδιο του Αιγόκερω και τον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 11 Ιανουαρίου. Το διάστημα αυτό, θα έχεις την ευκαιρία να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον σύντροφό σου ή και σε άλλα αγαπημένα σου πρόσωπα και να αναπτύξεις μια καλύτερη επικοινωνία μαζί τους. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία θα αποκτήσει σύντομα σοβαρές προοπτικές.
 
Το εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, σου επιτρέπει να ατενίσεις το μέλλον σου με αισιοδοξία και να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον μιας σχέσης. Έτσι, δεν αποκλείεται να προχωρήσεις στην επισημοποίηση του δεσμού σου ή να επιδιώξεις την συμβίωση με τον αγαπημένο σου. Τυχόν ταξίδια ή σπουδές ευνοούνται επίσης αυτό το διάστημα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, στις 24 Δεκεμβρίου ο Ερμής περνάει στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 11 Ιανουαρίου. Το διάστημα αυτό, θα υπάρξουν αυξημένες επαγγελματικές απαιτήσεις, γεγονός που θα σου δώσει την ευκαιρία να δείξεις τα προσόντα σου και να κατακτήσεις μια καλύτερη θέση. Επιπλέον, θα ενδιαφερθείς περισσότερο και για την υγεία σου και ίσως ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα που θα βελτιώσει την φυσική σου κατάσταση, αλλά και την εμφάνισή σου.
 
Την ίδια μέρα, το εξάγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σου Ήλιος με τον Ποσειδώνα, υπόσχεται μια σημαντική βελτίωση στα οικονομικά σου, που θα σε βοηθήσει να ανταποκριθείς καλύτερα και στις υποχρεώσεις σου. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν και στην προσωπική σου ζωή όπου αν είσαι ελεύθερος, θα συναντήσεις έναν καινούργιο έρωτα, ενώ αν είσαι ήδη δεσμευμένος θα έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου. Η αναβίωση μιας παλιάς σχέσης είναι επίσης πιθανή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Παρθένος
Φίλε Παρθένε, ο κυβερνήτης σου Ερμής περνάει από τις 24 Δεκεμβρίου στο συμβατό ζώδιο του Αιγόκερω και τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 11 Ιανουαρίου. Το διάστημα αυτό θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστο για σένα, αφού θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με τον σύντροφό σου, με την ψυχαγωγία σου ή να γνωρίσεις ένα νέο έρωτα-αν είσαι ελεύθερος-που θα σου απορροφήσει όλο το χρόνο και την ενέργεια.
 
Το εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, θα δώσει νέο νόημα στη ζωή σου, καθώς θα δεις σχεδόν όλες τις υποθέσεις σου να εξελίσσονται καλύτερα από ό,τι επιθυμείς. Ωστόσο, αν είσαι γεννημένος γύρω στις 26 Αυγούστου, καλό θα είναι να είσαι κάπως επιφυλακτικός και να μην παρασύρεσαι από άτομα που δεν γνωρίζεις καλά, τουλάχιστον μέχρι να βεβαιωθείς ότι είναι ειλικρινή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, την παραμονή των Χριστουγέννων, ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Αιγόκερω και τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Εκεί θα παραμείνει μέχρι και τις 11 Ιανουαρίου, για να σου δώσει την ευκαιρία να ασχοληθείς με το σπίτι και την οικογένειά σου ή ακόμα και να τακτοποιήσεις θέματα που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σου. Μια αγοραπωλησία ή η μεταβίβαση ενός περιουσιακού στοιχείου, μπορεί τώρα να διευθετηθεί πιο εύκολα, γι’ αυτό αν σου παρουσιαστεί μια ευκαιρία, καλό είναι να μην την προσπεράσεις.
 
Την ίδια μέρα το εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, ευνοεί και την επαγγελματική σου ζωή και σου επιτρέπει να δείξεις το ταλέντο σου και να προωθήσεις κάποιες ιδέες που θα αποδειχθούν ιδιαίτερα αποτελεσματικές. Τέλος, ένα ταξίδι με τον σύντροφό σου, ίσως σου δημιουργήσει την επιθυμία να επισημοποιήσεις τη σχέση σου μαζί του. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Σκορπιός
Η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω από τις 24 Δεκεμβρίου, θεωρείται ιδιαίτερα θετική για σένα, φίλε Σκορπιέ. Μέχρι και τις 11 Ιανουαρίου που θα περνάει από τον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, θα έχεις την ευκαιρία να εκμεταλλευτείς το επικοινωνιακό σου χάρισμα, που θα είναι ιδιαίτερα τονισμένο, να συσφίξεις τις σχέσεις σου με τους γύρω σου ή να προσελκύσεις ενδιαφέροντα άτομα, με τα οποία θα δημιουργήσεις μακροχρόνιες σχέσεις. Η συγκεκριμένη διέλευση ευνοεί επίσης και τα ταξίδια, γι’ αυτό αν σκέφτεσαι να ταξιδέψεις ενόψει της εορταστικής περιόδου, σίγουρα θα περάσεις τέλεια.
 
Την ίδια μέρα, το εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, ευνοεί την δημιουργία μιας νέας σχέσης (σε περίπτωση που είσαι αδέσμευτος) ή την επισημοποίηση ενός μακροχρόνιου δεσμού. Μια εγκυμοσύνη είναι επίσης πιθανή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, στις 24 Δεκεμβρίου ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Αιγόκερω και τον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 11 Ιανουαρίου. Το διάστημα αυτό θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς περισσότερο με τα οικονομικά σου, να κάνεις μια λογική ανάλυση των εσόδων και των εξόδων σου και να επιδιώξεις μια καλύτερη διαχείριση, που θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου. Δεν αποκλείεται επίσης και μια επαγγελματική προαγωγή ή και μια νέα συνεργασία που θα αποδειχθεί κερδοφόρα.
 
Με το εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, μπορείς να ασχοληθείς με κάποιες αλλαγές που σκέφτεσαι στο χώρο του σπιτιού σου, να αναζητήσεις μια νέα στέγη ή ακόμα και να σκεφτείς την συγκατοίκηση με τον αγαπημένο σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, η διέλευση του Ερμή από το δικό σου ζώδιο, πραγματοποιείται από τις 24 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 11 Ιανουαρίου. Το διάστημα αυτό, είναι ιδανικό για να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου, είτε αυτά αφορούν τα επαγγελματικά σου είτε την προσωπική σου ζωή. Η γοητεία και η πειθώ που σου χαρίζει ο Ερμής αυτή την περίοδο, θα αποτελέσει τον καθοριστικό παράγοντα της επιτυχίας σου σε ό,τι κι αν κάνεις.
 
Επιπλέον, την ίδια μέρα, ο Ήλιος που βρίσκεται κι αυτός στο δικό σου ζώδιο, σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, γεγονός που σε φέρνει σε επαφή με άτομα που μπορούν να επηρεάσουν την επαγγελματική σου πορεία και να σου εξασφαλίσουν ένα καλύτερο μέλλον. Ωστόσο, δεν θα λείψουν και οι ερωτικές γνωριμίες, ειδικά αν είσαι ελεύθερος. Φρόντισε λοιπόν από τώρα να βάλεις τις βάσεις για μια σχέση, που θα αντέξει στο πέρασμα του χρόνου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, στις 24 Δεκεμβρίου ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Αιγόκερω και τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Εκεί θα παραμείνει μέχρι και τις 11 Ιανουαρίου, για να σου δώσει την ευκαιρία να ξεκουραστείς μετά τον «Γολγοθά» που πέρασες στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και να σκεφτείς τα επόμενα βήματά σου. Οι δυσκολίες που πέρασες σε ωρίμασαν και σε έκαναν πιο επιφυλακτικό αλλά και επιλεκτικό, και αυτό είναι κάτι που όπως θα διαπιστώσεις, θα σου ανοίξει τον δρόμο για ένα καλύτερο μέλλον.
 
Το εξάγωνο που σχηματίζει την ίδια μέρα ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα, μπορεί να αυξήσει σημαντικά τα εισοδήματά σου, αλλά και να σε βοηθήσει να ξαναβρείς την αρμονία στη σχέση σου με τον σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος, ένας έρωτας από το παρελθόν ή ένας έρωτας κάτω από περίεργες συνθήκες, θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ιχθείς
Φίλε Ιχθύ, την παραμονή των Χριστουγέννων ο Ερμής περνάει στον Αιγόκερω και τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 11 Ιανουαρίου. Το διάστημα αυτό θα μπορέσεις να αποσυρθείς για λίγο από τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες και να αυξήσεις τις κοινωνικές συναναστροφές σου. Φίλοι και γνωστοί που έχεις να δεις καιρό, θα σου προσφέρουν ευχάριστες στιγμές, ενώ δεν αποκλείεται να σου προσφέρουν και χρήσιμες συμβουλές για τα μελλοντικά σου σχέδια.
 
Την ίδια μέρα, ο κυβερνήτης σου Ποσειδώνας σχηματίζει εξάγωνο με τον Ήλιο και στρέφει τους προβολείς επάνω σου. Έτσι, αν είσαι ελεύθερος, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να ενδώσεις σε ένα φλερτ, που θα αλλάξει τη ζωή σου. Η όψη αυτή επιπλέον μπορεί να σου φέρει γνωριμίες με άτομα που θα σου ανοίξουν νέες επαγγελματικές προοπτικές. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 23-12-2013 00:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι