blank
 
blank

Ο Ερμής στους Διδύμους μέχρι τις 9 Ιουλίου, ανάδρομος μέχρι τις 12 Ιουνίου. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Ο Ερμής στους Διδύμους μέχρι τις 9 Ιουλίου, ανάδρομος μέχρι τις 12 Ιουνίου. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 5
 

Ερμής στους Διδύμους

Ερμής στους Διδύμους και προβλέψεις δωρεάν sms

Την 1η Μαΐου, στις 17:00, ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων, του οποίου είναι και ο κυβερνήτης. Εκεί θα παραμείνει μέχρι και τις 9 Ιουλίου, για να μας προικίσει με την λογική του και να μας κάνει περισσότερο ευρηματικούς και δραστήριους. Έτσι, το συγκεκριμένο διάστημα, οι ενέργειες όλων μας θα είναι πιο ξεκάθαρες, γεγονός που θα εξασφαλίσει τα καλύτερα αποτελέσματα.
 
Ωστόσο, θα πρέπει να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί το διάστημα από 19 Μαΐου έως 12 Ιουνίου, κατά τη διάρκεια του οποίου ο πλανήτης της επικοινωνίας θα κινείται ανάδρομος, με τα γνωστά σε όλους μας βραχυκυκλώματα και μπλοκαρίσματα στις επαφές και στις μετακινήσεις μας.
 
Αν νιώθεις εκνευρισμό δε φταίει το αφεντικό σου, ούτε η μαμά σου που σε τσίτωσε πάλι στο τηλέφωνο. Φταίει σίγουρα η ανάδρομη πορεία του Ερμή που ξεκίνησε. Χαλάρωσε και σώσε ότι προλαβαίνεις, φορώντας αυτό το υπέροχο μενταγιόν με το ζώδιό σου που προσφέρει ο διαγωνισμός του myastro και του ilovezen.gr. Για να συμμετέχεις κάνε κλικ εδώ

Ποια ζώδια ευνοούνται από τον Ερμή στους Διδύμους

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από τη νέα θέση του Ερμή είναι του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι) καθώς και της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες).

Ο Ερμής στους Διδύμους και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός
Φίλε Κριέ, η διέλευση του Ερμή από το ζώδιο των Διδύμων ξεκινάει την 1η Μαΐου και ολοκληρώνεται στις 9/7. Η πορεία αυτή του Ερμή πρόκειται να σε κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακό και να σε παροτρύνει να κάνεις νέες γνωριμίες, ώστε να δικτυωθείς με άτομα που μπορούν να βοηθήσουν στην επαγγελματική σου πορεία. Οι ιδέες σου θα βρουν πρόσφορο έδαφος για να υλοποιηθούν, ενώ οι γνώσεις σου μπορούν να εμπλουτιστούν μέσα από ταξίδια ή από συζητήσεις με άτομα, που ειδικεύονται στον τομέα που σε ενδιαφέρει. Το ίδιο διάστημα θα αναπτύξεις καλύτερη επικοινωνία και με το σύντροφό σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θα κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, ίσως και μέσα σε κάποιο επαγγελματικό χώρο. Ένα άτομο από τα παλιά, επίσης, ενδέχεται να κάνει την εμφάνισή του, κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του από 19/5 έως 12/6. Το Myastro.gr σου κάνει δώρο 4 sms για να μάθεις όλες τις ερωτικές εξελίξεις που έρχονται το φετινό καλοκαίρι! Στείλε, με χρέωση απλού sms, το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! (Παράδειγμα: Γράψε ΚΡΙΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81) Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, την 1η Μαΐου ο Ερμής περνάει στον τομέα των οικονομικών σου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 9/7. Το διάστημα αυτό θα έχεις την ευκαιρία να σχηματίσεις μια πιο καθαρή εικόνα για τα εισοδήματά σου, να κάνεις μια αναλυτική κατάσταση των απαραίτητων και των περιττών εξόδων και να δημιουργήσεις μια νέα ισορροπία στα οικονομικά σου, που θα σε απαλλάξει από το άγχος. Η αυξημένη δημιουργικότητά σου μπορεί επίσης να σου αποφέρει και νέα εισοδήματα, γι’ αυτό αν σκέφτεσαι να εκμεταλλευτείς κάποιο προσόν σου επαγγελματικά, ίσως είναι η καλύτερη στιγμή για να το κάνεις, αρκεί να είσαι περισσότερο προσεκτικός το διάστημα από 19/5 έως 12/6, που θα κινείται ανάδρομος. Εύνοια αναμένεται και στην προσωπική σου ζωή, καθώς ο σύντροφός σου θα σου προσφέρει τώρα μια μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας, που πραγματικά την έχεις ανάγκη. Το Myastro.gr σου κάνει δώρο 4 sms για να μάθεις όλες τις ερωτικές εξελίξεις που έρχονται το φετινό καλοκαίρι! Στείλε, με χρέωση απλού sms, το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! (Παράδειγμα: Γράψε ΚΡΙΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81) Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, την 1η Μαΐου ο δικός σου κυβερνήτης Ερμής ξεκινάει τη διέλευσή του στο ζώδιό σου, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 9/7. Αυτό το διάστημα θα μπορέσεις να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου, το σπίτι σου και την οικογένειά σου, ενώ παράλληλα θα βρεις περισσότερο χρόνο για να έρθεις σε επαφή με συγγενικά σου πρόσωπα ή άλλα άτομα, με τα οποία έχεις απομακρυνθεί. Θα σου δοθεί επίσης η ευκαιρία να κάνεις κάποια σύντομα ταξίδια που θα σε ανανεώσουν, αλλά και νέες γνωριμίες που θα ταιριάξουν απόλυτα με το γούστο σου. Αν μάλιστα είσαι αδέσμευτος, δεν αποκλείεται κάποια από αυτές να μιλήσει στην καρδιά σου. Αν διατηρείς ήδη μια σχέση, θα διαπιστώσεις ότι τόσο εσύ όσο και ο σύντροφός σου, μπορείτε τώρα να εκφράσετε πιο ανοιχτά τα συναισθήματά σας, γεγονός που θα σας ωθήσει να πάρετε αποφάσεις και για το μέλλον της σχέσης σας, ειδικά το διάστημα από 19/5 έως 12/6 που ο κυβερνήτης σου θα κινείται ανάδρομος. Το Myastro.gr σου κάνει δώρο 4 sms για να μάθεις όλες τις ερωτικές εξελίξεις που έρχονται το φετινό καλοκαίρι! Στείλε, με χρέωση απλού sms, το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! (Παράδειγμα: Γράψε ΚΡΙΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81) Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 

Ερμής στους Διδύμους και προβλέψεις δωρεάν sms

 
Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, ο πλανήτης της λογικής Ερμής, περνάει την 1η Μαΐου στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 9/7. Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο οι ενέργειές σου θα είναι περισσότερο παρασκηνιακές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα είσαι δραστήριος. Ίσως όμως χρειαστεί να βάλεις σε τάξη τις σκέψεις σου και να οργανώσεις το πρόγραμμά σου, έτσι ώστε να εξασφαλίσεις περισσότερο χρόνο για ξεκούραση, ειδικά αν ο οργανισμός είναι κάπως καταπονημένος. Αν ενδιαφέρεσαι να κάνεις κάποιες συζητήσεις, το διάστημα αυτό είναι ιδιαίτερα θετικό, θα πρέπει όμως κι αυτές να γίνουν διακριτικά και χωρίς πολλές διαρροές, ώστε να εξασφαλίσεις τα καλύτερα αποτελέσματα, θα χρειαστεί δε να είσαι ακόμη πιο προσεκτικός κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του από 19/5 έως 12/6. Οι νέες γνωριμίες που θα κάνεις αυτό το διάστημα μπορούν να σου προσφέρουν πολύτιμες συμβουλές, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει και ένας νέος έρωτας ή ένας παλιός να κάνει την επανεμφάνισή του. Το Myastro.gr σου κάνει δώρο 4 sms για να μάθεις όλες τις ερωτικές εξελίξεις που έρχονται το φετινό καλοκαίρι! Στείλε, με χρέωση απλού sms, το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! (Παράδειγμα: Γράψε ΚΡΙΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81) Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Λέων
Φίλε Λέοντα, η διέλευση του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων θα πραγματοποιηθεί από την 1η Μαΐου έως τις 9 Ιουλίου και θα αποδειχθεί αρκετά θετική για το ζώδιό σου. Έτσι, το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου και να υλοποιήσεις κατά ένα μεγάλο ποσοστό τις όποιες φιλοδοξίες σου. Το κοινωνικό σου περιβάλλον, οι φίλοι αλλά και κάποιες νέες ισχυρές γνωριμίες, θα σου προσφέρουν την βοήθειά τους και επιπλέον ίσως σου ανοίξουν νέες προοπτικές, ειδικά στην περίπτωση που αναζητάς μια νέα επαγγελματική κατεύθυνση. Δεδομένου ότι ο Ερμής κυβερνά τον τομέα των οικονομικών σου, θα πρέπει να εντείνεις τις προσπάθειές σου προς όλες τις κατευθύνσεις, αφού εύκολα μπορείς να βρεις νέες πηγές εσόδων, που θα βελτιώσουν κατά πολύ τα εισοδήματά σου, αλλά και είσαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός στο διάστημα της ανάδρομης πορείας του από 19/5 έως 12/6. Τέλος, αν είσαι αδέσμευτος, ίσως κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. Το Myastro.gr σου κάνει δώρο 4 sms για να μάθεις όλες τις ερωτικές εξελίξεις που έρχονται το φετινό καλοκαίρι! Στείλε, με χρέωση απλού sms, το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! (Παράδειγμα: Γράψε ΚΡΙΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81) Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Παρθένος
Φίλε Παρθένε, ο κυβερνήτης σου Ερμής ξεκινάει την πορεία του στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου την 1η Μαΐου, γεγονός που φέρνει σε πρώτο πλάνο την καριέρα σου. Μέχρι και τις 9/7 που θα παραμείνει εκεί, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις σημαντικές αλλαγές, να δεχτείς προτάσεις που θα σου εξασφαλίσουν μια σταθερά ανοδική πορεία ή να λάβεις μια προαγωγή, με εξαίρεση το διάστημα της ανάδρομης πορείας του από 19/5 έως 12/6. Επίσης, ίσως αναγκαστείς εκ των πραγμάτων να προβείς σε κάποιες αποκαλύψεις, που θα επηρεάσουν την επαγγελματική ή την αισθηματική σου ζωή και σ’ αυτή την περίπτωση, να θυμάσαι ότι οι συνθήκες είναι υπέρ σου. Το συγκεκριμένο διάστημα, μπορείς επίσης να βελτιώσεις κατά πολύ την εικόνα σου και να στρέψεις όλους τους προβολείς επάνω σου, είτε με μια αλλαγή στην εμφάνισή σου είτε με μια προσωπική σου επιτυχία. Το Myastro.gr σου κάνει δώρο 4 sms για να μάθεις όλες τις ερωτικές εξελίξεις που έρχονται το φετινό καλοκαίρι! Στείλε, με χρέωση απλού sms, το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! (Παράδειγμα: Γράψε ΚΡΙΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81) Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 

Ερμής στους Διδύμους και προβλέψεις δωρεάν sms


Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, την 1η Μαΐου ο Ερμής ξεκινάει την πορεία του στο συμβατό ζώδιο των Διδύμων, την οποία θα ολοκληρώσει στις 9/7. Το διάστημα αυτό η επιθυμία σου να επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου, να αποκτήσεις νέα ενδιαφέροντα και γνώσεις θα αυξηθεί και δεν αποκλείεται να θελήσεις να ακολουθήσεις καινοτομίες, που θα διευκολύνουν τις φιλοδοξίες σου. Το κοινωνικό σου περιβάλλον θα ανανεωθεί, καθώς θα αποκτήσεις νέους φίλους που ταιριάζουν στη φιλοσοφία σου, οι οποίοι θα σε βοηθήσουν να αναπτύξεις καλύτερα τις ιδέες σου. Το εξωτερικό μπορεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης, ενώ αν αναζητάς μια δουλειά σε άλλη χώρα, ίσως αποδεχτείς μια σημαντική πρόταση. Όσον αφορά στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι δεσμευμένος ίσως αποφασίσεις να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία θα αλλάξει τη ζωή σου. Ακόμη, δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή και με μία παλιά ερωτική ιστορία κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή, από 19/5 έως 12/6. Το Myastro.gr σου κάνει δώρο 4 sms για να μάθεις όλες τις ερωτικές εξελίξεις που έρχονται το φετινό καλοκαίρι! Στείλε, με χρέωση απλού sms, το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! (Παράδειγμα: Γράψε ΚΡΙΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81) Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους και τον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από την 1η Μαΐου, στρέφει το ενδιαφέρον σου στα οικονομικά σου και ιδιαίτερα στις υποχρεώσεις που έχεις προς τρίτους. Μέχρι και τις 9/7, το διάστημα προσφέρεται για να βάλεις ένα πρόγραμμα, που θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από χρέη ή αν δεν έχεις οφειλές, να προχωρήσεις σε μια επένδυση που θα σου αποφέρει οφέλη στο μέλλον, με εξαίρεση το διάστημα από 19/5 έως 12/6, που καλό θα είναι να αποφύγεις σημαντικές ενέργειες και ξεκινήματα. Η συγκεκριμένη διέλευση του Ερμή θα σε βοηθήσει επίσης να σκεφτείς πιο ώριμα την πορεία σημαντικών σχέσεών σου και να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον τους. Αν μάλιστα υπάρχει μια σχέση από το παρελθόν που σε απασχολεί, τώρα μπορείς να την προσεγγίσεις και να αποκαταστήσεις τυχόν παρεξηγήσεις. Το Myastro.gr σου κάνει δώρο 4 sms για να μάθεις όλες τις ερωτικές εξελίξεις που έρχονται το φετινό καλοκαίρι! Στείλε, με χρέωση απλού sms, το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! (Παράδειγμα: Γράψε ΚΡΙΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81) Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, την 1η Μαΐου ο Ερμής περνάει στο πολικό ζώδιο των Διδύμων και ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεών σου μέχρι και τις 9/7. Έτσι, το διάστημα αυτό θεωρείται κατάλληλο για να ασχοληθείς περισσότερο με τον σύντροφό σου ή τυχόν συνεταίρους σου και να επικοινωνήσετε πιο ουσιαστικά, προκειμένου να βρείτε λύσεις σε θέματα που αποτελούν αγκάθι στη σχέση σας. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Τοξότες, το ίδιο διάστημα, θα κάνεις μια σημαντική γνωριμία που υπόσχεται σοβαρές προοπτικές στο μέλλον ή ίσως να έχεις μία επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν, ειδικά στο διάστημα από 19/5 έως 12/6, στην ανάδρομη πορεία του. Τέλος, καθώς ο Ερμής κυβερνάει και τον τομέα της καριέρας σου, αν σκέφτεσαι αλλαγές στα επαγγελματικά σου, καλό θα είναι να τις πραγματοποιήσεις τώρα, ενώ δεν αποκλείεται να δεχτείς και μια νέα πρόταση, που θα ταιριάξει απόλυτα με τα προσόντα σου. Το Myastro.gr σου κάνει δώρο 4 sms για να μάθεις όλες τις ερωτικές εξελίξεις που έρχονται το φετινό καλοκαίρι! Στείλε, με χρέωση απλού sms, το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! (Παράδειγμα: Γράψε ΚΡΙΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81) Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 

Ερμής στους Διδύμους και προβλέψεις δωρεάν sms

 
Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, ο Ερμής ξεκινάει την πορεία του στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου την 1η Μαΐου και την ολοκληρώνει στις 9/7. Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο το ενδιαφέρον σου θα επικεντρωθεί στα επαγγελματικά σου, όπου μπορείς να διαπρέψεις, καθώς ο Ερμής σου χαρίζει λογική, οργάνωση και πειθαρχία, που θα σε βοηθήσουν να ανέβεις ιεραρχικά. Αν διατηρείς μια δική σου δουλειά, κάποιες αλλαγές στις συνήθειές σου, στους υπαλλήλους σου ή στον τεχνολογικό εξοπλισμό, μπορεί να σου αποφέρουν μεγάλο κέρδος, αρκεί να αποφύγεις σημαντικές κινήσεις το διάστημα της ανάδρομης πορείας του, από 19/5 έως 12/6. Εύνοια μπορεί να προκύψει και από το εξωτερικό μέσω των συναναστροφών σου με κάποια άτομα, τα οποία μπορούν να σου προσφέρουν νέες ιδέες που θα αυξήσουν τη πελατεία σου. Βελτίωση θα υπάρξει και στην υγεία σου, καθώς θα υιοθετήσεις πιο υγιεινές συνήθειες.Το Myastro.gr σου κάνει δώρο 4 sms για να μάθεις όλες τις ερωτικές εξελίξεις που έρχονται το φετινό καλοκαίρι! Στείλε, με χρέωση απλού sms, το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! (Παράδειγμα: Γράψε ΚΡΙΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81) Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, ο Ερμής περνάει στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων την 1η Μαΐου, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 9/7. Το διάστημα αυτό θα είσαι ιδιαίτερα δημιουργικός, ενώ παράλληλα θα ασχοληθείς περισσότερο με διασκεδάσεις, ψυχαγωγικές δραστηριότητες, αλλά και την αισθηματική σου ζωή. Το γεγονός μάλιστα ότι ο Ερμής βρίσκεται σε ένα διπλό ζώδιο, ίσως φέρει στο δρόμο σου πολλούς πειρασμούς και, σ’ αυτή την περίπτωση, δύσκολα θα αποφύγεις την δημιουργία παράλληλων σχέσεων, αφού ειδικά από 19/5 έως 12/6 που θα κινείται ανάδρομος, ενδέχεται να έρθεις και αντιμέτωπος με πρόσωπα από τα παλιά. Η επικοινωνία που θα αναπτύξεις με το κάθε άτομο, θα αποτελέσει το κλειδί της τελικής σου απόφασης. Στον επαγγελματικό τομέα, ο Ερμής θα σε βοηθήσει να αναδείξεις πολλά ταλέντα σου και να εξασφαλίσεις μια καλύτερη πορεία, ενώ αν καταφέρεις να αποφύγεις τις περιττές σπατάλες, θα καταφέρεις να δημιουργήσεις μια ασφαλή οικονομική βάση. Το Myastro.gr σου κάνει δώρο 4 sms για να μάθεις όλες τις ερωτικές εξελίξεις που έρχονται το φετινό καλοκαίρι! Στείλε, με χρέωση απλού sms, το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! (Παράδειγμα: Γράψε ΚΡΙΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81) Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, η διέλευση του Ερμή από τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, ξεκινάει την 1η Μαΐου και ολοκληρώνεται στις 9/7. Το διάστημα αυτό, το σπίτι και η οικογένεια είναι οι τομείς που θα απορροφήσουν περισσότερο το ενδιαφέρον σου και την προσοχή σου. Έτσι, θα αποφασίσεις να ασχοληθείς με τον εξωραϊσμό του χώρου σου, να κάνεις προσωπικές παρεμβάσεις που θα βελτιώσουν την αισθητική του, ενώ δεν αποκλείεται να επιδιώξεις μια μετακόμιση ή και την συγκατοίκηση με τον σύντροφό σου. Αν είσαι αδέσμευτος, η πορεία του Ερμή θα σου δώσει την ευκαιρία να αναλύσεις τα συναισθήματά σου και να προχωρήσεις στη δημιουργία μιας σχέσης που θα πληροί τις προϋποθέσεις να εξελιχθεί σοβαρά ή ακόμα και να αναζητήσεις ένα άτομο από το παρελθόν από τις 19/5 έως τις 12/6 που θα κινείται ανάδρομος. Το Myastro.gr σου κάνει δώρο 4 sms για να μάθεις όλες τις ερωτικές εξελίξεις που έρχονται το φετινό καλοκαίρι! Στείλε, με χρέωση απλού sms, το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! (Παράδειγμα: Γράψε ΚΡΙΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81) Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 

Ερμής στους Διδύμους και προβλέψεις δωρεάν sms

Από την Ρένα Μεντάκη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-04-2015 17:03:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι