blank
 
blank

Ο Ερμής στους Διδύμους μέχρι τις 29 Μαίου: Επιπολαιότητα στην έκφραση, αλλά και αχαλίνωτη φαντασία!

Ο Ερμής στους Διδύμους μέχρι τις 29 Μαίου: Επιπολαιότητα στην έκφραση, αλλά και αχαλίνωτη φαντασία!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Ερμής στους Διδύμους: όσα μου ‘χεις τάξει

Στις 7 Μαΐου το βράδυ, ο Ερμής, πλανήτης της λογικής και της επικοινωνίας εγκατέλειψε τον ξεροκέφαλο, αλλά αξιόπιστο Ταύρο και μπήκε στους Διδύμους, για περισσότερη τρέλα, χαλάρωση και φλερτ, κάτω από την επίφαση της επικοινωνίας, παραμένοντας εκεί έως τις 29 Μαΐου 2014.
 
Όλο το διάστημα αυτό, η έκφρασή μας θα χαρακτηρίζεται από επιπολαιότητα, βιασύνη και μία τάση να μη τηρούμε εύκολα τα όσα υποσχόμαστε. Από την άλλη, θα ξεστομίζουμε εύκολα κουβέντες για τις οποίες μετά θα μετανιώνουμε, αλλά και υποσχέσεις, οι οποίες θα αλλάζουν ανάλογα με την περίσταση.
 
Η συγκρότηση των σκέψεων είναι δύσκολη, ενώ θα υπάρξει μια ανησυχία, όσον αφορά στην αναζήτηση νέων ενδιαφερόντων, πληροφοριών και ερεθισμάτων. Μέσα από την κοινωνικότητα, το φλερτ, την συνεχή κίνηση, θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε ένα κενό μέσα μας.
 
Το διάστημα αυτό, η ανάγκη να απομακρυνθούμε από τους στρεσογόνους παράγοντες της καθημερινότητας είναι επιτακτική, ενώ συχνά θα είναι και τα κοντινά ταξίδια, ώστε να υπάρξει ανάπαυλα και να εφοδιαστούμε με ενέργεια.
 
Το πρόβλημα της θέσης του Ερμή στους Διδύμους είναι πως δεν επικεντρωνόμαστε εύκολα σε στόχους, αλλά οι σκοποί μας αλλάζουν, ανάλογα τις διαθέσεις μας, τις δυσκολίες που συναντάμε και τις περιστάσεις. Το κυνήγι του εύκολου, γίνεται αγώνας, ενώ οτιδήποτε κουράζει το μυαλό μας, απορρίπτεται.

Ερμής τετράγωνο με Ποσειδώνα: tell me lies, sweet little lies

Στις 11 Μαΐου ο Ερμής τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα και οι καταστάσεις γίνονται απατηλές, ουτοπικές, ενώ απέχουν έτη φωτός από την πραγματικότητα. Ο ρεαλισμός μετατρέπεται σε εχθρό. Η καθημερινότητα είναι ανεπιθύμητη, δύσκολη, ενώ προτιμούμε να ασχολούμαστε με ροζ σύννεφα, όνειρα άπιαστα, περίεργα φεγγάρια και μαγικές αγκαλιές.
 
Ο Ερμής, που σχετίζεται με ρεαλιστικές καταστάσεις, καλείται να συνυπάρξει με τον μετρ της θολούρας Ποσειδώνα, κάτι που είναι εξαιρετικά δύσκολο, αφού και οι δύο λειτουργούν εντελώς αντίθετα. Δε θα μπορούμε να ξεχωρίζουμε με ακεραιότητα τις καταστάσεις, τις προθέσεις ή τα αισθήματα των άλλων, με αποτέλεσμα να γίνονται παρεξηγήσεις.
 
Συχνά καταφεύγουμε στο ψέμα, για να καλύψουμε καταστάσεις που μας ενοχοποιούν, ξεφεύγοντας με το τρόπο αυτό από τις συνέπειες. Κάπου έχουμε την ανάγκη να ξεφύγουμε από τα αυστηρά πλαίσια του νόμου, του γάμου, της σχέσης, της συνεργασίας και να κλείσουμε πίσω μας τη πόρτα δυνατά. Σύγχυση λοιπόν, η οποία θα επηρεάσει σχέσεις προσωπικές, αλλά και συνεργασίες.
 
Ωστόσο, από την όψη αυτή θα επωφεληθεί η φαντασία μας, η οποία μπορεί να γίνει αχαλίνωτη. Το διάστημα αυτό λοιπόν, ας μην επιχειρήσουμε να κάνουμε χειροπιαστά, πράγματα που παραμένουν αόριστα, όπως είναι η πορεία μιας σχέσης, μιας συνεργασίας, μιας προοπτικής. Ειδικά οι ερωτικές σχέσεις, χαρακτηρίζονται από μία εθελοτυφλία, όσον αφορά την αναζήτηση του τέλειου εραστή.
 
Το πιθανότερο είναι να νιώσουμε μια σφαιρική, βαθύτερη σύνδεση με τον έξω κόσμο, με τρόπο που ούτε εμείς μπορούμε να εξηγήσουμε. Η προσπάθεια να παραμείνει το ενδιαφέρον μας απέναντι στον άλλον αμείωτο, είναι μεγάλη, αν αναλογιστούμε πως ο Ερμής στους Διδύμους θέλει νέα ερεθίσματα και βαριέται εύκολα.
 
Την περίοδο που θα παραμείνει ο Ερμής στους Διδύμους, ως τις 29 Μαΐου δηλαδή, ας φανούμε προσεκτικοί με τις υποσχέσεις, τα μεγαλόστομα και μεγαλόπνοα σχέδια και ας κρατήσουμε τις σχέσεις μας σε μια προσγειωμένη ατμόσφαιρα. Γιατί αλλιώς τα πράγματα θα θυμίζουν αερόστατο, που δε θα βρει πουθενά γη!
 
Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, από την Ρένα Μεντάκη, στο Ο Ερμής στους Διδύμους μέχρι τις 29 Μαΐου και οι προβλέψεις για τα ζώδια.
 
 
 
 
 
Από την Ματίνα Πάτζαλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 08-05-2014 00:00:00
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι