blank
 
blank

Ο Ερμής στους Ιχθείς από τις 5 ως τις 22 Μαρτίου 2016. Δίνουμε χώρο στη φαντασία!

Ο Ερμής στους Ιχθείς από τις 5 ως τις 22 Μαρτίου 2016. Δίνουμε χώρο στη φαντασία!
Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 4
 

Ερμής στους Ιχθείς

Ο πλανήτης της νόησης και της επικοινωνίας εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων όπου βρίσκεται σε “πτώση”, στις 5 Μαρτίου και ώρα 12:25’ μ.μ. Θα διανύσει τις τριάντα μοίρες του ζωδίου μέχρι τα χαράματα της 22ας Μαρτίου.
 
Με τη λέξη “πτώση”, εννοούμε πως ο Ερμής στο ζώδιο αυτό δεν μπορεί να εκφραστεί όπως του αρμόζει και οι δυνατότητές του είναι περιορισμένες. Έτσι, θα υπάρξουν δυσκολίες στην έκφρασή μας, στην επικοινωνία μας, στον τρόπο που σκεπτόμαστε, αλλά και στις μετακινήσεις, καθώς θα είμαστε λίγο απρόσεκτοι!
 
Απαιτείται λοιπόν προσοχή στην οδήγηση, στις επαγγελματικές συνεργασίες και στους διακανονισμούς, στις προσωπικές συζητήσεις και στα ραντεβού μας και, αν έχουμε διάσπαση προσοχής, καλό είναι να διακόπτουμε για λίγο τις δραστηριότητές μας. Γενικότερα, πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι σε ό,τι κάνουμε, ώστε να μην μας ξεφεύγουν σημαντικές λεπτομέρειες και όσο το δυνατόν να οργανωθούμε, ώστε ν’ ανταπεξέλθουμε στις πρακτικές καθημερινές μας ασχολίες.
 
Όσοι έχετε γενέθλιο Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων, με την ετήσια αυτή διέλευση, πρέπει να προσέξετε τα παραπάνω, αλλά θα δεχτείτε και την ευνοϊκή επιρροή της επιστροφής του πλανήτη στην γενέθλια θέση του! Μέχρι τις 22 Μαρτίου λοιπόν, θα ξεκινήσετε κάτι καινούργιο που αφορά θέματα του Ερμή, όπως κάποιο χόμπι σχετικό με καλλιτεχνικές δραστηριότητες, θ’ ασχοληθείτε με την ποίηση και θα εκφράσετε τον ρομαντισμό σας. Για να βρείτε σε ποιο ζώδιο βρίσκεται ο γενέθλιος Ερμής σας, δεν έχετε παρά να συμβουλευτείτε τον αστρολογικό χάρτη του myastro.gr!
 
Όσο ο Ερμής θα κινείται στους Ιχθείς, όλοι θα δώσουμε χώρο στην φαντασία μας ν’ αναπτυχθεί, στην διαίσθησή μας να εκφραστεί, ενώ θα εκφράσουμε τις κρυφές μας σκέψεις μόνο στα πολύ οικεία μας άτομα! Όσο το περιβάλλον μας θα είναι ήρεμο και θα υπάρχει αρμονία, θα έχουμε την δυνατότητα να εκφράσουμε ό,τι υπάρχει στο υποσυνείδητό μας, χωρίς να λαμβάνει μέρος η λογική! Επειδή όμως θα επηρεαζόμαστε ιδιαιτέρως από τους άλλους, καθώς θα είμαστε δεκτικοί στις σκέψεις τους, πρέπει να προσέχουμε γιατί μπορεί να λειτουργήσουμε με τάσεις αναπαραγωγής σχεδίων, που δεν αντιπροσωπεύουν ξεκάθαρα εμάς. Σχέδια επίσης, που θα γίνουν τώρα, θα πραγματοποιηθούν αργότερα, όταν ο Ερμής, θα εισέλθει στο ζώδιο του Κριού.
 
Οι ευαισθησίες μας πάντως θα κυριαρχήσουν, γι’ αυτό ας φροντίσουμε να έχουμε καλή επικοινωνία με τον περίγυρό μας καθ’ όλη την διάρκεια αυτής της διέλευσης και να μην απομονωθούμε από τα δρώμενα.
 
Την περίοδο αυτή επίσης θα δείξουμε την αγάπη και την συμπόνοια προς τους πάντες και θα είμαστε καλόκαρδοι και δοτικοί. Το χιούμορ θα ελαφρύνει την καθημερινότητά μας! Μέσα στο πρόγραμμα των ημερών συμπεριλαμβάνονται και εκπλήξεις!

Στις δύσκολες ημέρες, αποφύγετε να καταφύγετε σε υποκατάστατα για να ξεφύγετε από θέματα που πρέπει να διαχειριστείτε, όπως αλκοόλ ή άλλες παρόμοιες άσχημες συνήθειες. Συνδυάστε αυτό το διάστημα την δύναμη της φαντασίας με τα πρακτικά σας χαρίσματα, για μια καλύτερη καθημερινότητα!

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μαςΤι εξελίξεις έρχονται στην ερωτική σου ζωή τον κρίσιμο Μάρτιο; Πάρε την προσωπική πρόβλεψη σου και μάθε τι θα συμβεί, με 4 δωρεάν sms! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 4 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr! (Παράδειγμα: Γράψε ΚΡΙΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).

 
 
Ο κρίσιμος Μάρτιος και η Ηλιακή Έκλειψη στους Ιχθείς, από τη Μαρία Σύλλα.
 
 
 
 
Από την Ματίνα Φατούρου
Ημερομηνία Τροποποίησης: 04-03-2016 17:20:00
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι