blank
 
blank

Ο Ερμής στον Καρκίνο ως τις 23 Ιουλίου: Η επικοινωνία αποκτά συναισθηματική χροιά!

Ο Ερμής στον Καρκίνο ως τις 23 Ιουλίου: Η επικοινωνία αποκτά συναισθηματική χροιά!
Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 7
 

Ερμής στον Καρκίνο

Στις 8 Ιουλίου ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Καρκίνου όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 23 του μήνα, δίνοντας στην επικοινωνία μας μία νότα από συναίσθημα. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από αυτή τη διέλευση είναι αυτά του παρορμητικού σταυρού, όμως στο γενικότερο κλίμα όλοι φαίνεται ότι θα θελήσουμε να εκφράσουμε αυτό που νιώθουμε. Οι σκέψεις μας αποκτούν μία νοσταλγική διάθεση, τονίζοντας την ανάγκη μας να κάνουμε μια βουτιά στο παρελθόν και στις αναμνήσεις, ενώ πολλοί ενδέχεται να αναζητήσουν την οικογενειακή θαλπωρή αυτές τις καλοκαιρινές ημέρες και να περάσουν χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα.

 
Η ευαισθησία στα μηνύματα που πηγαινοέρχονται θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη, γι’ αυτό κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου καλό θα είναι να είμαστε ξεκάθαροι στα λεγόμενά μας και να μην περιμένουμε ότι θα γίνουν τα πάντα κατανοητά, χωρίς να τα εξηγήσουμε. Η τάση που υπάρχει για ευερεθιστότητα οφείλεται στο χαρακτηριστικό, με το οποίο χρωματίζει ο Καρκίνος τον Ερμή και που συντονίζει τη διάθεση με τις δονήσεις που υπάρχουν στην ατμόσφαιρα, οξύνοντας τη διαίσθηση και το ένστικτο.
 
Πάμε να δούμε αναλυτικά, πώς θα επηρεάσει η νέα θέση του Ερμή τα 12 ζώδια.

Ο Ερμής στον Καρκίνο και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ
Από τις 8 Ιουλίου ο Ερμής θα κινείται στο κομμάτι του ωροσκοπίου σου, που αφορά στο σπίτι και στις οικογενειακές σου σχέσεις. Πιθανόν να θελήσεις να αφιερώσεις ένα μέρος του προσωπικού χρόνου σε άτομα από το οικογενειακό σου περιβάλλον ή να υπάρξει μία κινητικότητα στο σπίτι σου, είτε φιλοξενώντας κάποιους φίλους είτε με το να προβείς σε κάποιες αλλαγές στο χώρο σου. Εκτός όμως από τα πρακτικά θέματα, αυτή η διέλευση αφορά και σε κάποιο κομμάτι από το παρελθόν σου, το οποίο ίσως να θελήσεις να αναζητήσεις. Καλό θα είναι να έχεις σκεφτεί καλά τις ενέργειές σου πριν τις πραγματοποιήσεις και να είσαι σίγουρος ότι το πισωγύρισμα δεν θα είναι μία παρόρμηση της στιγμής, αλλά κάτι για το οποίο είσαι διατεθειμένος να ξαναπροσπαθήσεις, θέτοντάς το σε καλύτερες βάσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. 
ΤΑΥΡΟΣ
Οι επικοινωνιακές σου δεξιότητες φαίνεται να ευνοούνται με το πέρασμα του Ερμή στον Καρκίνο και 3ο ηλιακό σου οίκο, από τις 8 Ιουλίου. Κάποια θέματα που αφορούν αδέρφια ή κοντινούς συγγενείς έρχονται στο προσκήνιο, ενώ δεν αποκλείεται αυτό το διάστημα να συμπίπτει με την περίοδο που έχεις οργανώσει την καλοκαιρινή σου απόδραση. Πάντως, αυτό που έχει σημασία είναι ότι μέχρι 23 Ιουλίου, που ο Ερμής θα κινείται σε αυτό το κομμάτι του ωροσκοπίου σου, θα έχεις τη δυνατότητα να εκφράσεις πράγματα, που η λογική σου δε σου επέτρεπε να σκεφτείς, αλλά και να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, που θα ξυπνήσουν μία πιο συναισθηματική πτυχή σου… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Το πέρασμα του Ερμή στον Καρκίνο θα επηρεάσει τον 2ο ηλιακό σου οίκο, ο οποίος σχετίζεται με τις οικονομικές σου απολαβές και με την υλική σου πραγματικότητα. Κάποιες αγορές που σχεδιάζεις, ενδέχεται να προχωρήσουν αυτή την περίοδο, ενώ αν υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες, μάλλον θα χρειαστεί να τις διευθετήσεις. Όμως, εκτός από το πρακτικό κομμάτι που αφορά αυτός ο οίκος, σχετίζεται επίσης με τις αξίες και τις επιθυμίες σου. Άρα, για το υπόλοιπο αυτού του μήνα που θα υπάρχει κινητικότητα σε αυτή τη θέση, θα θελήσεις να αξιολογήσεις αυτά που έχεις αποκτήσει ως τώρα και θα αρχίσεις να σκέφτεσαι τους τρόπους, μέσα από τους οποίους θα ικανοποιήσεις τα θέλω σου. Σε γενικές γραμμές πάντως, απόφυγε έξοδα και υπερβολικά ανοίγματα… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Ερμής περνά στο ζώδιό σου στις 8 Ιουλίου, όπου και θα παραμείνει ολόκληρο το μήνα, βοηθώντας σε να γίνεις περισσότερο επικοινωνιακός, κοινωνικός και πειστικός. Κάποια κοντινή απόδραση που σκοπεύεις να πραγματοποιήσεις, θα ξεκουράσει το σώμα και την ψυχή σου, ενώ παράλληλα οι επαγγελματικές σου υποθέσεις θα αρχίσουν να τρέχουν με γοργούς ρυθμούς. Από την άλλη, ίσως να νιώσεις να ξυπνά μία συναισθηματική δίψα μέσα σου, την οποία (ενόψει καλοκαιριού) θα θελήσεις να κατευνάσεις, είτε με νέες γνωριμίες είτε εξελίσσοντας τις υπάρχουσες. Πάντως, να θυμάσαι ότι τις στιγμές που θέλεις να δείξεις αυτά που κρύβεις μέσα σου, αλλά δεν υπάρχει κανένας… υποψήφιος ακροατής εκεί τριγύρω, ο καλύτερος τρόπος να τα εκφράσεις είναι μέσα από την καλλιτεχνική έκφραση. Γράψε, άκουσε μουσική κι άσε το μυαλό και τις αισθήσεις σου να ταξιδέψουν… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. 
 
ΛΕΩΝ
Από τις 8 του μήνα ο Ερμής θα κινείται σε ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σου, που συμβολίζει την ανάγκη μας να ξεφύγουμε από τα όρια που μας θέτει η πραγματικότητα. Ίσως να θελήσεις να αναζητήσεις τρόπους να σπάσεις τη ρουτίνα, ενώ οι πληροφορίες που θα δέχεσαι, θα είναι πολλές σε αριθμό και από διάφορες πηγές, με αποτέλεσμα αυτή η ανάγκη σου να αυξάνεται όλο και περισσότερο. Αυτό που πρέπει να προσέξεις, ιδιαίτερα μέχρι τις 23 Ιουλίου που θα παραμείνει σε αυτή τη θέση, είναι το παρασκήνιο στο χώρο της δουλειάς σου και κάποια λόγια που λέγονται πίσω από την πλάτη σου. Πρόσεξε ποιους εμπιστεύεσαι και σε ποιους εκμυστηρεύεσαι τα σχέδιά σου… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο τομέας που επηρεάζεται από την πορεία του Ερμή στον Καρκίνο, είναι αυτός της κοινωνικότητας και των φιλικών σου επαφών. Ο περίγυρός σου θα αποτελέσει ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής σου αυτή την περίοδο, καθώς θα έχεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις με ανθρώπους, να μοιραστείς ιδέες, να ανταλλάξεις απόψεις και να κάνεις γνωριμίες, που μπορεί να ωφελήσουν το μέλλον σου. Παράλληλα, κάποια σχέδια στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και η απόφασή σου να ενταχθείς σε μία ομάδα ή να ξεκινήσεις ένα καινούριο χόμπι, θα αποτελέσουν θέματα που θα απασχολήσουν την καθημερινότητά σου έως και τις 23 Ιουλίου, που θα κινείται σε αυτή τη θέση. Κι αν αυτό το διάστημα σου ξυπνήσει καμιά ανάγκη να ονειρευτείς και να κάνεις σχέδια για το μέλλον, μην παραξενευτείς. Είναι στα πλαίσια αυτής της διέλευσης… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ
 
 
ΖΥΓΟΣ
Το πέρασμα του Ερμή στον Καρκίνο αφορά στον τομέα των επαγγελματικών σου. Καλό θα είναι να είσαι προετοιμασμένος για πολλές συζητήσεις και επαφές με συναδέλφους ή ανωτέρους σου, ώστε να λυθούν διαδικαστικά θέματα ή να προσπαθήσετε να εφεύρετε τρόπους, για να βελτιώσετε την επαγγελματική σας πορεία. Ακόμη, θα σε απασχολήσει έντονα η δημόσια εικόνα σου και το πώς θα τη διαμορφώσεις, ώστε να μπορέσεις να βγάλεις έναν καλύτερο εαυτό προς τα έξω. Ίσως να θελήσεις να εκφράσεις μία πιο ευάλωτη και συναισθηματική πλευρά σου, κάτι στο οποίο αν προσθέσεις και τη διπλωματική σου φύση, μπορεί να έχει σημαντικά οφέλη για την εξέλιξή σου. Κι αν το επαγγελματικό σου περιβάλλον δεν ενδείκνυται για τέτοιου είδους συναισθηματισμούς, μπορείς πάντα να βγάλεις αυτό το κομμάτι στη σχέση σου… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Ερμής περνά στον Καρκίνο στις 8 Ιουλίου ενεργοποιώντας το κομμάτι του ωροσκοπίου σου, που σχετίζεται με στοιχεία… Τοξοτίσια. Κάποιο ταξίδι που έχεις στα σκαριά, μία συνεργασία σου με το εξωτερικό, κάποια επίσκεψη ενός φιλικού σου προσώπου, που έρχεται από μακριά να σε δει, ή ένα πτυχίο που σε ταλανίζει να το πάρεις, είναι τα θέματα που θα έρθουν στο προσκήνιο κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, έως και τις 23 Ιουλίου. Βέβαια, ο 9ος ηλιακός σου οίκος για τον οποίο μιλάμε, δεν έχει να κάνει μόνο με τα παραπάνω, αλλά σχετίζεται και με τη γενικότερη αντίληψή σου για τη ζωή και με την ανάγκη σου να γίνεις περισσότερο εξωστρεφής, να επικοινωνήσεις με ανθρώπους διαφορετικούς, που έχουν κάτι να σου διδάξουν, και να αναζητήσεις ένα αλλιώτικο νόημα στα πράγματα, που θα σε κάνει να σηκώνεσαι με περισσότερο κέφι το πρωί. Λοιπόν, αυτή η περίοδος είναι ιδανική για όλο αυτό… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο 8ος ηλιακός σου οίκος είναι αυτός που δέχεται την κύρια επιρροή του Ερμή, ο οποίος περνά στο ζώδιο του Καρκίνου στις 8 Ιουλίου, όπου και θα παραμείνει ως τις 23 Ιουλίου. Αν υπάρχουν οικονομικά πάρε δώσε με εφορίες, τράπεζες ή οργανισμούς, αυτή την περίοδο θα χρειαστεί να τα τακτοποιήσεις, κάτι που ίσως να σου δημιουργήσει μία οικονομική ανασφάλεια. Ακόμη, αν προετοιμάζεις μία συμβίωση με το ταίρι σου ή υπάρχουν κάποια θέματα που αφορούν στην κοινή σας πορεία, αυτή την περίοδο θα τα δεις να εξελίσσονται. Όσο για το ψυχολογικό κομμάτι αυτής της διέλευσης, μία τάση να κάνεις στροφή προς τα μέσα και να αναζητήσεις κάποια βαθύτερα κομμάτια του εαυτού σου, που τα έχεις καλά κρυμμένα, είναι ανάμεσα στις πιθανές εκφάνσεις αυτής της επιρροής… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στις 8 Ιουλίου ο Ερμής περνά στον Καρκίνο, απέναντι από το ζώδιό σου, κινητοποιώντας οτιδήποτε σχετίζεται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Νέες ή υπάρχουσες συνεργασίες ευνοούνται, ενώ μερικοί συνεργάτες σου ενδέχεται να σε βοηθήσουν να επιλύσεις κάποια θέματα στη δουλειά, τροφοδοτώντας σε με νέες ιδέες. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, αυτή είναι μία πολύ καλή περίοδος για να περάσεις χρόνο με τον σύντροφό σου, να τονώσετε τη συναισθηματική σας ζωή μέσα από την καλή επικοινωνία ή με μία κοντινή απόδραση, που θα αναζωογονήσει τη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, είναι πιθανό να γνωρίσουν νέους ανθρώπους, που θα τους ιντριγκάρουν με την πνευματική τους διορατικότητα και θα αυξήσουν την κοινωνική τους διάθεση. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο 6ος ηλιακός σου οίκος που σχετίζεται με το περιβάλλον στη δουλειά σου και εν γένει με την καθημερινότητα και τον τρόπο ζωής σου, φαίνεται να δέχεται την επιρροή του Ερμή, ο οποίος περνά στον Καρκίνο και σε αυτό το κομμάτι του ωροσκοπίου σου στις 8 Ιουλίου. Ίσως να θελήσεις να κάνεις κάποιες αλλαγές στη διατροφή σου αυτή την περίοδο, να προγραμματίσεις ένα γενικό check-up ή να ξεκινήσεις μία δραστηριότητα, που θα βελτιώσει την ποιότητα της καθημερινότητάς σου και θα κινητοποιήσει το σώμα σου. Από την άλλη, εκκρεμότητες που υπάρχουν στον χώρο εργασίας σου, τώρα θα τις δεις να προχωράνε, παράλληλα με κάποιες συζητήσεις και επαφές που αφορούν στην επαγγελματική σου πορεία. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστεΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. 
 
ΙΧΘΕΙΣ
Το πέρασμα του Ερμή στον Καρκίνο αποτελεί μία εξαιρετικά ευνοϊκή θέση για σένα, αφού σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο σου. Ο 5ος ηλιακός σου οίκος, ο οποίος επηρεάζεται, σχετίζεται με τη χαρά, τη δημιουργία, τα παιδιά, τη διασκέδαση και κυρίως τον έρωτα. Άρα, από τις 8 Ιουλίου και μέχρι τις 23 που θα παραμείνει σε αυτή τη θέση, προετοιμάσου για σημαντική αύξηση της εξωστρέφειάς σου, αφού η ανάγκη σου να βγεις έξω να διασκεδάσεις, να γνωρίσεις νέους, πολλά υποσχόμενους ανθρώπους και να ερωτευτείς, θα είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα. Επίσης, η τόνωση της δημιουργικότητάς σου πιθανόν να φέρει μία εύνοια και στη δουλειά σου, από όπου θα δεχτείς την επιβράβευση για τους κόπους σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. 
 
Από την Φένια Σταμέλου
Ημερομηνία Τροποποίησης: 08-07-2015 00:01:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι