blank
 
blank

Ο Ερμής στον Κριό από 13 έως 31 Μαρτίου 2017. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Ο Ερμής στον Κριό από 13 έως 31 Μαρτίου 2017. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 

Στις 13 Μαρτίου 2017 ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού όπου και θα παραμείνει έως τις 31 του μήνα. Πρόκειται για ένα σύντομο, αλλά σημαντικό διάστημα, καθώς εκτός από την έντονη κινητικότητα και τις ραγδαίες εξελίξεις που θα προκύψουν, θα υπάρξουν και γεγονότα τα οποία θα κληθούμε να αναθεωρήσουμε λίγο παρακάτω, όταν θα βρεθεί ανάδρομος στο ζώδιο αυτό.

Sponsored Links

Ο Ερμής στον Κριό από 13 έως 31 Μαρτίου 2017

Αρχικά, αυτές τις μέρες αλλάζει ο τρόπος επικοινωνίας μας, γινόμαστε πιο άμεσοι και παρορμητικοί στον τρόπο που εκφραζόμαστε, πολλές φορές και επιθετικοί απέναντι στους άλλους. Τα λεκτικά ξεσπάσματα και οι εκρήξεις θα χαρακτηρίσουν γενικώς αυτή την εποχή, ενώ παράλληλα προσοχή χρειάζονται και οι αποφάσεις που λαμβάνονται εν βρασμώ. Από την άλλη, μετά το υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων, ο πλανήτης της επικοινωνίας και των μετακινήσεων διαμορφώνει μια νέα πραγματικότητα στην καθημερινότητά μας και αντικαθιστά την νωχελικότητα με δράση. Όλα θα κινούνται σε πιο γρήγορους ρυθμούς έως το τέλος του μήνα, ενώ αυξάνεται η συχνότητα των μετακινήσεών μας, οι νέες γνωριμίες και τα καινούρια εμπορικά εγχειρήματα.

Κατά την πορεία του στο ζώδιο του Κριού, ο Ερμής θα σχηματίζει ποικίλες όψεις. Στις 18 Μαρτίου, συναντά την ανάδρομη Αφροδίτη σε όψη συνόδου, η οποία θα φέρει πολλές επαφές, συναντήσεις και ερωτικές επανασυνδέσεις με πρόσωπα από το παρελθόν. Στις 24 Μαρτίου, συμμετέχει στο τετράγωνο Δία – Πλούτωνα πυροδοτώντας εξελίξεις που αφορούν τόσο διαπροσωπικές, όσο και επαγγελματικές σχέσεις, αλλά και γεγονότα που αφορούν δομές και πρόσωπα εξουσίας. Στις 26 Μαρτίου, η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό φέρνει απότομες αλλαγές, αντιδράσεις αλλά και ατυχήματα, ενώ το τρίγωνό του με τον Κρόνο από τον Τοξότη στις 29 του μήνα, κλείνει προσωρινά τη διέλευσή του στο ζώδιο του Κριού, με μία θετική και σταθεροποιητική εξέλιξη στις υποθέσεις μας.

Ερμής στον Κριό και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σου στις 13 Μαρτίου, φέρνει έντονη κινητικότητα και καινούρια δεδομένα στη ζωή σου. Έως τις 31 Μαρτίου θα έχουν συμβεί σημαντικές αλλαγές, τόσο σε αισθηματικά όσο και σε επαγγελματικά ζητήματα, τις οποίες όμως ίσως κληθείς να αναθεωρήσεις στα τέλη Απριλίου. Την περίοδο αυτή γνωρίζεις περισσότερο κόσμο, δικτυώνεσαι και προωθείς στα σχέδιά σου, μετακινείσαι και ταξιδεύεις ή αναδιαμορφώνεις το πρόγραμμά σου. Στον ερωτικό τομέα, είναι πιθανό να προκύψουν συναντήσεις με πρόσωπα από το παρελθόν ειδικά γύρω στις 18 του μήνα ή απροσδόκητες εξελίξεις σε μία γνωριμία σου γύρω στις 26 Μαρτίου.Μάθε πως θα σε επηρεάσει ο Ερμής στον Κριό. Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Κριού από τις 13 έως τις 31 Μαρτίου, αποτελεί μία περίοδο προετοιμασίας και διεργασιών που συμβαίνουν σε παρασκηνιακό επίπεδο, πριν προχωρήσουν στην υλοποίησή τους με την είσοδό του στο ζώδιό σου. Αυτό το διάστημα ενδείκνυται για να αντιμετωπίσεις φόβους και άγχη, να ακούσεις την εσωτερική σου φωνή και να διοχετεύσεις την ενέργειά σου σε παραγωγικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Απόφυγε να λάβεις αποφάσεις ή να βγάλεις συμπεράσματα για πρόσωπα και καταστάσεις που σε περιτριγυρίζουν. Αντίθετα, κάνε ένα βήμα πίσω να δεις τα πράγματα από απόσταση και προετοίμασε τον εαυτό σου για τις αλλαγές που έπονται.Μάθε πως θα σε επηρεάσει ο Ερμής στον Κριό. Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης σου εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού και στον 11ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σε βάζει στη διαδικασία να θέσεις νέους στόχους για το μέλλον σου. Από τις 13 έως τις 31 Μαρτίου θα δεις την κοινωνικότητά σου να αυξάνεται, ενώ σε συνδυασμό με την ανάδρομη Αφροδίτη που κινείται στην ίδια θέση, δεν αποκλείεται να συναντήσεις παλιούς φίλους ή ακόμη και να υπάρξει κάποια εξέλιξη με ένα πρόσωπο που κινείται στο φιλικό σου περιβάλλον και για το οποίο έχεις ερωτικό ενδιαφέρον. Παράλληλα, φαίνεται πως θα έχεις τη διάθεση να κάνεις νέα σχέδια για το μέλλον σου και ίσως ξεκινήσεις να συμμετέχεις σε κάποιες ομαδικές δραστηριότητες, για να ξεφύγεις από τη ρουτίνα.Μάθε πως θα σε επηρεάσει ο Ερμής στον Κριό. Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού στις 13 Μαρτίου φέρνοντας εξελίξεις σε θέματα καριέρας. Έως τις 31 Μαρτίου ενδέχεται να έχεις κάποιες συζητήσεις με αφεντικά και ανώτερους στο χώρο εργασίας σου, ώστε να διαπραγματευτείς τη συμμετοχή σου ή την έναρξη ενός επαγγελματικού εγχειρήματος. Παράλληλα, ίσως σε απασχολήσει έντονα το επαγγελματικό σου μέλλον και ενδέχεται να σκεφτείς τρόπους για να δουλεύεις περισσότερο μόνος ή να απεμπλακείς από κάποιες αρμοδιότητες που πάνε κόντρα στις φιλοδοξίες σου. Γενικά, προσπάθησε να επιστρατεύσεις υπομονή και ψυχραιμία αυτό το διάστημα, γιατί οι παρορμητικές κινήσεις δε θα λειτουργήσουν ευνοϊκά για τις επιδιώξεις σου.Μάθε πως θα σε επηρεάσει ο Ερμής στον Κριό. Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής ξεκινά την πορεία του στο ζώδιο του Κριού στις 13 Μαρτίου και έως τις 31 Μαρτίου σού φέρνει νέα δεδομένα, αναφορικά με θέματα εκπαίδευσης και ταξιδιών. Είναι πολύ πιθανό να αποφασίσεις να ξεκινήσεις πρόσθετες σπουδές αυτό το διάστημα και μάλιστα στο εξωτερικό, ή απλώς να προκύψει μία επαγγελματική ευκαιρία, που σε βάζει σε σκέψεις να μετοικίσεις σε μια άλλη πόλη. Παράλληλα, εμπορικές και επαγγελματικές συνεργασίες με άλλες χώρες έρχονται σε πρώτο πλάνο και εξελίσσονται πιο γρήγορα από ό,τι περίμενες. Αυτό που πρέπει να αποφύγεις είναι να ξεκινήσεις κάτι καινούριο, όπως μία νέα συνεργασία αυτό το διάστημα, λόγω της ανάδρομης Αφροδίτης που κινείται στο ίδιο κομμάτι του ωροσκοπίου σου.Μάθε πως θα σε επηρεάσει ο Ερμής στον Κριό. Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού και στον 8ο ηλιακό σου οίκο στις 13 Μαρτίου, φέρνοντας εξελίξεις σε οικονομικές σου υποθέσεις και θέματα ερωτικών σχέσεων. Έως τις 31 Μαρτίου ενδέχεται να καταφέρεις να τακτοποιήσεις κάποια οφειλή ή να απεμπλακείς από κάποια οικονομική υποχρέωση που σου δημιουργούσε άγχος και ανασφάλεια. Παράλληλα, είναι πιθανό να αλλάξει κάτι στο εισόδημα του συντρόφου σου ή να σας απασχολήσουν θέματα συμβίωσης. Από την άλλη, αν ανήκεις στους Παρθένους που έχουν τερματίσει πρόσφατα μια σχέση, ενδέχεται να υπάρξουν εξελίξεις με το πρόσωπο αυτό και είτε εσύ είτε εκείνο να επιδιώξετε μία επανασύνδεση.Μάθε πως θα σε επηρεάσει ο Ερμής στον Κριό. Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής εισέρχεται απέναντι από το ζώδιό σου στις 13 Μαρτίου, εκκινώντας ένα διάστημα εξελίξεων στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Έως τις 31 του μήνα που θα κινείται σε αυτή τη θέση, ενδέχεται να προκύψουν αλλαγές και νέα δεδομένα στη σχέση σου, ενώ παράλληλα ο σύντροφός σου ενδέχεται να σου κάνει κάποια πρόταση, που περίμενες καιρό. Από την άλλη, η συνάντηση του Ερμή με την ανάδρομη Αφροδίτη στις 18 Μαρτίου είναι πολύ πιθανό να φέρει μία πολύ σημαντική εξέλιξη με ένα πρόσωπο από το ερωτικό σου παρελθόν, ακόμη και μία επανασύνδεση. Καλό είναι βέβαια να μην επενδύσεις ακόμη σε μία τέτοια προσπάθεια και να περιμένεις να δείξει ο χρόνος κατά πόσο αξίζει να είσαι μαζί με αυτό το άτομο ξανά. Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται και στις επαγγελματικές σου συνεργασίες.Μάθε πως θα σε επηρεάσει ο Ερμής στον Κριό. Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού στις 13 Μαρτίου αλλάζει το πρόγραμμα της καθημερινότητάς σου και φέρνει εξελίξεις σε θέματα εργασίας και υγείας. Έως τις 31 Μαρτίου ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές στο εργασιακό σου περιβάλλον, να μετακινηθείς σε κάποια άλλη έδρα ή να αναδιαμορφωθεί με κάποιο τρόπο το ωράριό σου. Γενικά, φαίνεται πως οι υποχρεώσεις σου αυξάνονται και ίσως να χρειαστεί να αναλάβεις και κάτι πρόσθετο στη δουλειά σου, που θα περιορίσει τον ελεύθερο χρόνο σου. Παράλληλα, θα σε απασχολήσουν πιθανόν κάποιες εξετάσεις υγείας και γενικότερα η φυσική σου κατάσταση και ίσως αποφασίσεις να δραστηριοποιηθείς για να τη βελτιώσεις.Μάθε πως θα σε επηρεάσει ο Ερμής στον Κριό. Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής εισέρχεται στον Κριό και στον 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, εκκινώντας ένα διάστημα εξωστρέφειας και διασκέδασης. Έως τις 31 Μαρτίου θα έχεις περισσότερη διάθεση για φλερτ και νέες γνωριμίες και φαίνεται πως υπάρχει το ενδεχόμενο να υποδεχθείς ένα νέο πάθος στη ζωή σου. Ακόμη περισσότερες είναι οι πιθανότητες να επιστρέψει ένας παλιός έρωτας, ειδικά γύρω στις 18 Μαρτίου που ο Ερμής θα συναντήσει την ανάδρομη Αφροδίτη. Επίσης, φαίνεται πως θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες να αναδείξεις τα ταλέντα σου και να προβάλεις τον δημιουργικό εαυτό σου, είτε μέσα από τη δουλειά σου είτε μέσα από άλλης μορφής δραστηριότητες, όπως ένα χόμπι.Μάθε πως θα σε επηρεάσει ο Ερμής στον Κριό. Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού στις 13 Μαρτίου εκκινεί ένα διάστημα εξελίξεων σε θέματα που αφορούν το σπίτι και τις σχέσεις σου με πρόσωπα της οικογένειας. Έως τις 31 Μαρτίου ίσως προχωρήσεις σε κάποιες αλλαγές στο χώρο σου ή πιθανόν να προχωρήσεις και σε μία μετακόμιση. Δεν αποκλείεται ακόμη να φιλοξενήσεις κάποια άτομα στο σπίτι σου ή να χρειαστεί να μετακινηθείς στο πατρικό σου, για να ασχοληθείς με κάποια θέματα που αφορούν τους γονείς σου. Γενικά, φαίνεται πως θα υπάρξουν συζητήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα και ίσως να επανέλθουν και κάποια προβλήματα που πίστευες ότι ανήκουν στο παρελθόν, όμως χρειάζονται και πάλι την προσοχή σου.Μάθε πως θα σε επηρεάσει ο Ερμής στον Κριό. Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής εισέρχεται στον Κριό στις 13 Μαρτίου, επηρεάζοντας μετακινήσεις και επικοινωνία. Έως τις 31 Μαρτίου μετακινείσαι περισσότερο και αυξάνονται οι συναναστροφές και οι καινούριες γνωριμίες σου, ενώ φαίνεται πως γίνεσαι και ιδιαίτερα επικοινωνιακός, εκφράζοντας απόψεις και πεποιθήσεις με πειθώ και σιγουριά. Παράλληλα, ενδέχεται να υπάρξει κάποια εξέλιξη σε σχέση με αδέρφια ή έναν κοντινό σου συγγενή που σε επηρεάζει άμεσα, ενώ από την άλλη, η εποχή αυτή είναι ιδανική για να μάθεις κάτι καινούριο, όπως μία ξένη γλώσσα. Ευνοούνται επίσης κοντινά ταξίδια και αποδράσεις, καθώς και ό,τι αφορά σε μεταφορικά μέσα, αρκεί να είσαι λίγο πιο προσεκτικός στον τρόπο που οδηγείς ειδικά γύρω στις 26 του μήνα, με τη σύνοδο του Ερμή με τον κυβερνήτη σου.Μάθε πως θα σε επηρεάσει ο Ερμής στον Κριό. Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

ΙΧΘΕΙΣ

Η πορεία του Ερμή στον Κριό από τις 13 έως τις 31 Μαρτίου φέρνει νέα δεδομένα στις οικονομικές σου υποθέσεις. Το διάστημα αυτό ενδέχεται να αλλάξει κάτι στο εισόδημά σου, ενώ καλό είναι να προσέξεις λίγο περισσότερο τα έξοδά σου για να μη δημιουργηθούν τρύπες στο πορτοφόλι σου, που αργότερα δε θα μπορείς να κλείσεις. Επίσης, ίσως υπάρξουν εξελίξεις σε επενδύσεις, αγορές και γενικότερα σε ό,τι αφορά οικονομικές σου συνδιαλλαγές. Αυτό που πρέπει να προσέξεις, είναι μία παρόρμηση που ενδεχομένως να σου δημιουργηθεί, η οποία σχετίζεται με τα λεφτά σου και ειδικά γύρω στις 26 Μαρτίου, μπορεί να σε οδηγήσει στην ανάληψη κάποιου ρίσκου, που θα καταλήξει σε σημαντικές απώλειες. Μάθε πως θα σε επηρεάσει ο Ερμής στον Κριό. Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 11-03-2017 12:00:00