blank
 
blank

Ο Ερμής στον Λέοντα από 6 έως 25 Ιουλίου 2017. Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Ο Ερμής στον Λέοντα από 6 έως 25 Ιουλίου 2017. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Στις 6 Ιουλίου, ο Ερμής εισέρχεται στον πύρινο Λέοντα, όπου και θα παραμείνει έως τις 25 Ιουλίου. Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο αλλάζει ο τρόπος έκφρασης, οι σκέψεις και οι ιδέες μας, οι οποίες αποκτούν περισσότερη ζωντάνια, πάθος και δημιουργικότητα. Παράλληλα, εκφραζόμαστε με θεατρικότητα και ίσως με έναν πιο δραματικό τόνο που τραβάει την προσοχή και μας βάζει στο επίκεντρο, ενώ συζητάμε περισσότερο για τον έρωτα και τις χαρές της ζωής. Αποκτάμε πιο ενεργητικά ενδιαφέροντα και αφιερώνουμε περισσότερο χρόνο στη διασκέδαση και το παιχνίδι.

Ο Ερμής στον Λέοντα και οι προβλέψεις των 12 ζώδιων

Κατά την πορεία του στο ζώδιο, ο Ερμής σχηματίζει μόνο θετικές όψεις με τους άλλους πλανήτες. Το εξάγωνό του με τον Δία στις 14 Ιουλίου, φέρνει νέες, ερωτικές γνωριμίες και επαγγελματικές ευκαιρίες, ενώ το τρίγωνο με τον Κρόνο στις 19 Ιουλίου, σταθεροποιεί τα σχέδιά μας και βοηθά στην υλοποίηση τον στόχων και τον ονείρων μας. Στις 24 Ιουλίου, ο Ερμής σχηματίζει την τελευταία του όψη πριν περάσει στην Παρθένο, ένα τρίγωνο με τον Ουρανό που μας ξεσηκώνει, φέρνει πρωτοποριακές και ρηξικέλευθες ιδέες και ενισχύει την δημιουργικότητά μας.

ΚΡΙΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στον Λέοντα και στον 5ο ηλιακό σου οίκο, σε ωθεί να διασκεδάσεις και να αφεθείς στο αισθηματικό παιχνίδι. Έως τις 25 Ιουλίου, σου δημιουργείται η ανάγκη να ανακαλύψεις το παιδί μέσα σου και να αφιερώσεις χρόνο σε δραστηριότητες που σε γεμίζουν ζωντάνια. Δεν αποκλείεται να είναι αυτή η περίοδος που έχεις προγραμματίσει τις καλοκαιρινές σου διακοπές ή απλώς να προκύψουν προτάσεις για εξόδους και ευχάριστες δραστηριότητες. Η δημιουργικότητα σου αυξάνεται, η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει και εκφράζεις περισσότερο τον κοινωνικό σου εαυτό.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής εισέρχεται στον Λέοντα και στο ηλιακό σου ναδίρ, στρέφοντας την προσοχή σου στο σπίτι και τις οικογενειακές σχέσεις. Έως τις 25 Ιουλίου, πιθανόν να δεχτείς επισκέψεις από συγγενικά πρόσωπα ή φίλους, κάτι που θα φέρει χαρά και ζωντάνια στο σπίτι σου ή να αποφασίσεις εσύ να πραγματοποιήσεις μια κοντινή εκδρομή για να συναντήσεις αγαπημένα πρόσωπα. Επίσης, ευνοούνται αλλαγές στον χώρο σου και ίσως να έχεις την δυνατότητα να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που αφορούν ένα ακίνητο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 25 Ιουλίου, ωθώντας σε να προβάλεις τα επικοινωνιακά σου ταλέντα, να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες και γνωριμίες για να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να σκεφτείς δημιουργικές ιδέες που θα σε εξελίξουν επαγγελματικά. Ακόμη, ίσως να δεχθείς επισκέψεις από συγγενικά σου πρόσωπα ή πιθανόν να αποφασίσεις εσύ να πραγματοποιήσεις μια εκδρομή για να διασκεδάσεις. Επαφές, μετακινήσεις, διαπραγματεύσεις και συναναστροφές, φιλικές ή αισθηματικές, ευνοούνται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στον Λέοντα και στον 2ο ηλιακό σου οίκο από τις 6 έως τις 25 Ιουλίου, στρέφει την προσοχή σου σε οικονομικά ζητήματα. Το διάστημα αυτό ίσως να υπάρξει κάποια αλλαγή στα έσοδα ή στα έξοδά σου, ενώ δεν αποκλείεται να προχωρήσεις μια επένδυση ή να προκύψουν κέρδη από τυχερά παιχνίδια. Επίσης, ίσως να πραγματοποιήσεις μια αγορά που σχεδίαζες καιρό. Γενικά, φαίνεται πως μιλάς περισσότερο για το χρήμα, για τις χαρές και τις απολαύσεις της ζωής και για την ανάγκη σου να τις ζήσεις στο έπακρο!

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σου στις 6 Ιουλίου εκκινώντας μία περίοδο, κατά την οποία θα πραγματοποιήσεις τους στόχους σου και θα έχεις την ικανότητα να διαπραγματευτείς καλύτερα τους όρους μια επαγγελματικής πρότασης ή ενός εγχειρήματος που αναλαμβάνεις. Η εξωστρέφεια και η δημιουργικότητά σου αυξάνονται σημαντικά, η επικοινωνία στη σχέση σου βελτιώνεται και οι αισθηματικές γνωριμίες πληθαίνουν. Εκμεταλλεύσου αυτό το διάστημα για να απολαύσεις όμορφες στιγμές, να δικτυωθείς, να κάνεις νέα σχέδια για το μέλλον και να εκφράσεις τα ταλέντα και τα ξεχωριστά σου χαρίσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στον Λέοντα και στον 12ο ηλιακό σου οίκο από τις 6 έως τις 25 Ιουλίου, παρακινώντας σε να αναζητήσεις στιγμές ξεκούρασης και να χαλαρώσεις τους ρυθμούς της καθημερινότητάς σου. Η διαίσθησή σου θα λειτουργεί σε υψηλές συχνότητες αυτή την εποχή και ίσως να νιώσεις την ανάγκη να απομακρυνθείς για λίγο από τον περίγυρό σου ή να αποφύγεις την επικοινωνία και τις πολλές συναναστροφές, ώστε να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου. Οι σκέψεις σου στρέφονται στο παρελθόν και σε εμπειρίες που έζησες και έπαιξαν ρόλο στη διαμόρφωση του χαρακτήρα και της προσωπικότητάς σου.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Λέοντα, στο οποίο θα κινηθεί από τις 6 έως τις 25 Ιουλίου. Πρόκειται για ένα διάστημα κατά το οποίο θα δεις την κοινωνική σου διάθεση να ανεβαίνει και θα κάνεις αρκετές ενδιαφέρουσες γνωριμίες, ακόμη και μερικούς καινούριους φίλους. Παράλληλα, ευνοείται η συμμετοχή σου συλλόγους ή η έναρξη μιας ομαδικής δραστηριότητας, μέσα από την οποία θα εκφράσεις και την δημιουργικότητά σου. Στόχοι και όνειρα που είχες για το μέλλον έχουν περισσότερες πιθανότητες να πραγματοποιηθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στον Λέοντα και στο ηλιακό σου μεσουράνημα φέρνει σε πρώτο πλάνο τον τομέα της καριέρας σου. Έως τις 25 Ιουλίου, έρχεσαι πιο κοντά στις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες, πιθανόν να ξεκινάς ένα καινούριο, δημιουργικό εγχείρημα, ενώ στόχοι που είχες θέσει προχωρούν προς την υλοποίησή τους. Παράλληλα, ευνοούνται συζητήσεις με ανώτερους στον χώρο εργασίας σου και δεν αποκλείεται να σου γίνει και μια πρόταση που αλλάζει εντελώς την μέχρι τώρα πορεία σου...

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής ξεκινά την διέλευσή του στο ζώδιο του Λέοντα στις 6 Ιουλίου, όπου και θα παραμείνει έως τις 25 του μήνα, χαρίζοντας εύνοια στο ζώδιό σου. Το διάστημα αυτό θα έχεις την διάθεση να κάνεις νέα πλάνα και σχέδια για το μέλλον σου, να ταξιδέψεις, να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και να δημιουργήσεις ένα καινούριο όραμα. Ενδέχεται, επίσης, να εκπαιδευτείς σε ένα καινούριο αντικείμενο και να ασχοληθείς με μια δραστηριότητα, μέσα από την οποία διευρύνονται οι ορίζοντές σου. Νομικά ζητήματα και θέματα σπουδών παρουσιάζουν εξελίξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα στις 6 Ιουλίου, φέρνοντας κάποιες εξελίξεις σε οικονομικές σου υποθέσεις. Έως τις 25 του μήνα, πιθανόν να σε απασχολήσουν δάνεια, χρέη, τράπεζες και εφορίες, να προχωρήσεις σε έναν διακανονισμό ή στη σύναψη μιας νέας, οικονομικής συμφωνίας. Αν διατηρείς μόνιμο δεσμό, ίσως να υπάρξουν αλλαγές στο εισόδημα του/της συντρόφου σου ή νέα δεδομένα που αφορούν την συμβίωση και το κοινό σας ταμείο. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, φαίνεται πως σκέφτεσαι περισσότερο το παρελθόν και απωθημένες επιθυμίες…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής περνάει στον Λέοντα, απέναντι από το ζώδιό σου,  όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 25 Ιουλίου. Το διάστημα αυτό οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου μπαίνουν σε προτεραιότητα και ίσως να παρουσιαστούν νέα δεδομένα που τις αφορούν. Η επικοινωνία στη σχέση σου βελτιώνεται, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους Υδροχόους, μια νέα γνωριμία φέρνει πάθος, ζωντάνια και ενθουσιασμό στη ζωή σου. Παράλληλα, ίσως να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία ή να δεχθείς μια επαγγελματική πρόταση, μέσα από την οποία εκφράζεις την δημιουργικότητά σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Η είσοδος του Ερμή στον Λέοντα και στον 6ο ηλιακό σου οίκο, σε καλεί να εντάξεις περισσότερες δραστηριότητες στο καθημερινό σου πρόγραμμα. Ίσως παρουσιαστούν κάποιες πρακτικές υποχρεώσεις που χρειάζεται να διεκπεραιώσεις ή πιθανόν να υπάρχει έντονη κινητικότητα στον χώρο εργασίας σου, με ανακατατάξεις σε συναδελφικές σχέσεις ή ακόμη και αλλαγή έδρας της δουλειάς σου. Από την άλλη, ενδεχομένως να ασχοληθείς λίγο περισσότερο με το σώμα και τη φυσική σου κατάσταση. Γενικά, καλό είναι να αναζητήσεις χρόνο για τον εαυτό σου και να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν, ώστε να περιορίσεις το άγχος.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 04-07-2017 11:00:00