blank
 
blank

Ερμής στον Ταύρο και Άρης σε τετράγωνο με τον Δία. Ευνοϊκές εξελίξεις και δυναμισμός!

Ερμής στον Ταύρο και Άρης σε τετράγωνο με τον Δία. Ευνοϊκές εξελίξεις και δυναμισμός!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
 

Ερμής στον Ταύρο: Όταν οι αποφάσεις αργούν!

Ερμής στον Ταύρο: Όταν οι αποφάσεις αργούν και προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου

Στις 15 Απριλίου ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο της καλοπέρασης και της αρμονίας, τον Ταύρο, αλλάζοντας την καθημερινότητα μας και τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα. Οι εξελίξεις για τους περισσότερους είναι ευνοϊκές, αφού τα ταυρίσια χαρακτηριστικά αποκτούν υπόσταση και χρωματίζουν τον Ερμή, κάνοντας τις αποφάσεις μας πιο ορθές και σοβαρές.
 
Έχουμε την ανάγκη να κυλήσουν όλα πιο ομαλά, ήρεμα, χωρίς άγχος και ανασφάλειες. Η πίεση της καθημερινότητας και της ρουτίνας μειώνεται, ενώ στα μάτια μας, ο κόσμος μοιάζει να μην κινείται και τόσο γρήγορα. Κινείται αργά και νωχελικά, δίνοντας μας την ευκαιρία να απολαύσουμε χρόνο ποιοτικό, με άτομα αγαπημένα. Στις αποφάσεις μας χαρίζουμε την άνεση και την πολυτέλεια της αναβολής, μέχρι να έχουμε επενδύσει αρκετή σκέψη.
 
Μέχρι την 1η Μαΐου, που ο Ερμής θα κινείται στον Ταύρο, θα υπάρξουν αλλαγές σε οικονομικό επίπεδο, βάζοντας ένα φρένο στα επιπόλαια έξοδα. Δεν αποκλείεται, για πολλούς να εμφανιστεί μία επιπλέον πηγή εσόδων, που θα φέρει μεγάλη ανακούφιση.
 
Η επικοινωνία γίνεται προσεκτικά, μεθοδευμένα, με τρόπο αργό και πρακτικό. Οι σκέψεις μας παγιωμένες, βάσιμες και με δομή, αποσκοπούν ώστε αυτά που έχουμε στο μυαλό μας να γίνουν χειροπιαστά σχέδια.
 
Απέναντι στον έρωτα λειτουργούμε καχύποπτα αρχικά, όμως αργότερα, όταν πάρουμε την επιβεβαίωση, με πάθος και συνέπεια. Τις πληροφορίες τις αντλούμε μέσα από τη λογική, μην αφήνοντας τίποτα και κανέναν να μας παραπλανήσει και να αμφισβητήσει την ορθολογισμό μας. Τις διάφορες παγίδες, φήμες, σχόλια και παρακινήσεις κάθε είδους, τις αποφεύγουμε επαγγελματικά σχεδόν, αφού για όλα έχουμε διαμορφωμένες αντιλήψεις, που δύσκολα αλλάζουν.
 
Σε επαγγελματικό επίπεδο βλέπουμε σφαιρικά και πολύ μπροστά, θέτοντας όραμα και καθιστώντας τελειωμένη υπόθεση ένα σχέδιο, που μέχρι τώρα ήταν στα σκαριά.
 
Η ουσία του Ερμή στον Ταύρο είναι πως όλα φιλτράρονται από τις αισθήσεις: γεύσεις, χρώματα, συναισθήματα, φαγητό, αρώματα. Οτιδήποτε μας κρατά ζωντανούς, δίνοντας μας την ευκαιρία να θαυμάσουμε τις ομορφιές γύρω μας. Όλα αποκτούν μία καλαισθησία, μία ομορφιά και μία φινέτσα και όλα συμβάλουν στην καλυτέρευση του επιπέδου ζωής.

Άρης σε τετράγωνο με τον Δία: Με αυξημένο το κουράγιο!

Λίγες μέρες αργότερα, στις 18 Απριλίου, ο Άρης από τον Ταύρο τετραγωνίζει το Δία από τον Λέοντα, απελευθερώνοντας έντονη σεξουαλικότητα, γενναιότητα και θάρρος. Για μερικές μέρες φαίνεται ότι θα λατρεύουμε το παιχνίδι, το κυνήγι, το μυστήριο και την πρόκληση. Οτιδήποτε μας εξιτάρει, κερδίζει το ενδιαφέρον μας και μας καλεί να το γνωρίσουμε, ελέγχεται από κάθε πλευρά και λαμβάνεται σαν ευκαιρία για νέα μάχη που ζητά να κερδηθεί.
 
O ενθουσιασμός μας έντονος, όπως και η αγωνιστικότητά μας. Αν και είναι μία όψη που μας υπερφορτώνει με ενέργεια και ένταση, με τον κατάλληλο χειρισμό τα πράγματα θα μπουν σε μία σειρά. Ωστόσο, θα υπάρξει υπερεκτίμηση του εαυτού μας, των δυνατοτήτων και των προσδοκιών, που μπορεί να μας βγάλει προσωρινά έξω από το παιχνίδι ή να μας απογοητεύσει.
 
Αυτό που μας παρακινεί, είναι η ανάγκη να παραμείνουμε ενεργοί, να επεκταθούμε, επαγγελματικά και ερωτικά, να εξελιχθούμε. Ο Άρης από τον Ταύρο βάζει καλοστημένους στόχους, ενώ ο Δίας δίνει την ευκαιρία να εξελιχθούν οι καταστάσεις πιο εύκολα και να πραγματοποιηθούν. Η θέση του στο Λέοντα βάζει βέβαια και πολλές παγίδες, αφού συχνά υπερεκτιμούμε τις καταστάσεις και πάνω στην πεποίθηση πως έχουμε δίκιο, χάνουμε το μέτρο και τους καλούς τρόπους. Υπάρχει όμως και ο παράγοντας τύχη, η πίστη πως όλα θα πάνε κατ’ ευχήν, με λίγη φροντίδα.
 
Η όψη μεταξύ του Άρη και του Δία δεν είναι τίποτε άλλο, από τη σωστή στιγμή, που η τύχη χτυπά μεν τη πόρτα, αλλά θα πρέπει οι δικοί μας χειρισμοί να είναι τέτοιοι, ώστε να μη χάσουμε την ευκαιρία. Τι αλλάζει στη ζωή σου με το πέρασμα του Ερμή στον Ταύρο και τη δυναμική όψη του Άρη με τον Δία; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529 να στο αποκαλύψουν οι αστρολόγοι μας .
 
Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 13 ως 19 Απριλίου στο βίντεο που ακολουθεί, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 13 ως 19 Απριλίου 2015.

Άστρα να πάνε και τον Απρίλιο! Στα όρθια και στα ξαπλωτά, με up-dates και α-παπα dates.Από τον Γιώργο Ματσάγγο

Αστρολογικές προβλέψεις 13 ως 19 Απριλίου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Η γιορτή της ζωής, η Ανάσταση της Αγάπης και τα ερωτικά καρδιοχτύπια μετά το Πάσχα!

Τα ζώδια τον Απρίλιο 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Από την αγωνία των εκλείψεων, στην ανάσταση της ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο...

Ερμής στον Ταύρο: Όταν οι αποφάσεις αργούν και προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη

Από την Ματίνα Πάτζαλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 14-04-2015 15:05:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι