blank
 
blank

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2017 για τα 12 ζώδια.

 
Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2017 για τα 12 ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 

Αφήνουμε πίσω μας μία χρονιά που έφερε πόνο, θλίψη, ασθένειες, ανθρώπινες απώλειες και περιοριστικές καταστάσεις. Μία χρονιά που ο μέσος πολίτης βίωσε ακόμη πιο πολύ την στέρηση, την ανέχεια και την αδικία που επέβαλαν οι παγκόσμιες οικονομικές, πολιτικές και άλλες δυνάμεις. Κάποιοι, αν και πληγωμένοι, βγήκαν σοφότεροι και δυνατότεροι μέσα απ’ όλα αυτά, έχοντας αντιληφθεί τη δυνατότητα δημιουργίας νέων συνθηκών μετά από μία καταστροφή. Απαλλάσσοντας τον εαυτό τους απ’ το φόβο της αποτυχίας και εδραιώνοντας την πίστη τους στην ανθρώπινη μοναδικότητα, ξεκίνησαν μία νέα διαδρομή ή βρήκαν τη δύναμη να βοηθήσουν ανιδιοτελώς όσους κτυπήθηκαν στο μέγιστο βαθμό. Φυσικά, υπάρχει και η μερίδα εκείνη του πληθυσμού που δεν κατάφερε να βρει τη λύτρωση μέσα από τον πόνο και συνεχίζει να ζει υπό το καθεστώς της σκλαβιάς, του φόβου και της απελπισίας.

Ωστόσο, πάντα ξημερώνει μία καινούργια ημέρα και μαζί με την αυγή του 2017 έρχεται η ανάγκη για αντίσταση και το σπάσιμο των περιοριστικών δεσμών, που μας έχουν υποβάλει σε μία αφύσικη για το είδος μας, ακινησία. Το νέο έτος μπορεί να διαμορφώσει μία πιο εξελιγμένη συλλογική συνείδηση, μέσα από την επανάκτηση της πίστης μας στην ανθρωπότητα, καθώς και της αφοσίωσής μας σε μεγαλύτερους σκοπούς από αυτούς της προσωπικής προόδου και του κέρδους.

Η μάχη όμως και φέτος θα είναι σκληρή, αφού οι κατέχοντες την εξουσία σε όλες τις μορφές της, θα προσπαθήσουν με αθέμιτα μέσα να καταστείλουν κάθε ανατρεπτική κίνηση. Όμως, η προσπάθεια χειραγώγησης των μαζών δεν μπορεί πλέον να παραμείνει κρυφή. Η μεταμορφωτική διαδικασία της κοινωνίας που βρίσκεται σε εξέλιξη, απλώνεται σε ευρύτερα στρώματα μέρα με τη μέρα, καθιστώντας την αποτροπή της ένα δύσκολο, σχεδόν ακατόρθωτο εγχείρημα. Συνήθως, ο δρόμος για την ολοκλήρωση της ανάπτυξής μας κρύβει μία παγίδα, αυτή της ψευδαίσθησης της εξουσίας που μπορεί να μας οδηγήσει σε παράνομα και ανήθικά μονοπάτια που τροφοδοτούν τη ματαιοδοξία και την εγωπάθεια.

Μόνο αν ξεπεράσουμε τις προσωπικές μας παθογένειες, θα μπορέσουμε να απελευθερωθούμε από περιορισμούς του παρελθόντος και να επιτύχουμε την ισορροπία μεταξύ υπευθυνότητας και ελευθερίας στις σχέσεις και σε άλλες δεσμεύσεις. Η νέα χρονιά μας δείχνει με έντονο τρόπο ότι η εμπειρία του παρελθόντος μπορεί να βοηθήσει τα νέα ξεκινήματα, συνδυάζοντας το παλιό με το νέο και το συμβατικό με το αντισυμβατικό.

Το 2017 είναι απελευθερωτικό, επαναστατικό και ανατρεπτικό. Μια χρονιά υπερβολής και σύνεσης, επιτυχίας και αποτυχίας, που μας καλεί να θέσουμε σε λειτουργία την ελεύθερη βούληση, να πάρουμε αποφάσεις και ν’ αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Εν τέλει, είναι μία χρονιά αλλαγής!!!

Το 2017 πως θα κυλήσουν τα γεγονότα σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σου; Θα υπάρξουν οι εξελίξεις που επιθυμείς;
Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους του Myastro.gr στο 14788 μόνο με 1.11/1' από κινητό ή στείλε το μήνυμα ΚΑΤΙΑ στο 54529.
Sponsored Links

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2017 για όλα τα ζώδια

Στον πίνακα που ακολουθεί, θα βρείτε τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2017 για όλα τα ζώδια, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν. Επιλέξτε το ζώδιό σας!

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΚΡΙΟΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΤΑΥΡΟΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΔΙΔΥΜΟΙ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΛΕΩΝ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΖΥΓΟΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΤΟΞΟΤΗΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΙΧΘΕΙΣ

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 04-01-2017 12:00:00