blank
 
blank

Το Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο των Σχέσεων 2 ως 8 Σεπτεμβρίου.

Το Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο των Σχέσεων 2 ως 8 Σεπτεμβρίου.
Βαθμολόγησε
Score: 1  Ψήφοι: 1
 

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο των σχέσεων

Το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο αναλύει κάθε είδους σχέσεις. Τις συναισθηματικές σχέσεις, τις επαγγελματικές, τις ερωτικές και, φυσικά, την συχνά πιο αδικημένη και παραμελημένη: Τη σχέση μας με τον εαυτό μας.
 
Κριός
 
Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Διανύεις μια περίοδο αλλαγών και όλα αυτά που έχεις στο μυαλό σου, από μετακομίσεις μέχρι αλλαγή πόλη ή δουλειάς δεν είναι και λίγα. Υπάρχει και το θέμα της συντροφικότητας που σε απασχολεί, ίσως νιώθεις ότι δεν παίρνεις όσα θα ήθελες, αυτή την περίοδο που τα χρειάζεσαι ή ο/η σύντροφός σου νιώθει κάτι σχετικό τώρα που ο χρόνος σου δεν είναι αρκετός. Μην στέκεσαι μόνο σε αυτά που επείγουν, δηλαδή τα πρακτικά ζητήματα.
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Ο κυβερνήτης σου, ο Άρης, βρίσκεται στον Λέοντα, δηλαδή τον πέμπτο και πιο ερωτικό σου οίκο. Αυτό σημαίνει ότι θα έχεις την ευκαιρία να βιώσεις έναν δυνατό έρωτα, αν αυτό είναι κάτι που επιθυμείς. Όπως και να έχει, μπορείς να περάσεις πραγματικά καλά, ακόμη και με άλλους τρόπους, αν δεν σε ενδιαφέρουν τα ερωτικά. Μόνο γύρω στις 2 μην πολυεμπιστεύεσαι αυτά που ακούς, ακόμη και αυτά που σκέφτεσαι σε σχέση με μια ερωτική υπόθεση.
Do it: Ζυγός
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Δίδυμοι
 
Ταύρος
 
Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Η νέα Σελήνη στην Παρθένο είναι αναζωογονητική και πέρα για πέρα ερωτική και συναισθηματική. Από τις 5 και για δύο βδομάδες μπορείς να ανανεωθείς μέσω της σχέσης σου. Και ναι, τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να πάρεις και κάποιες σχετικές αποφάσεις. Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα, αν τα θεμέλια της σχέσης είναι γερά. Αν όχι, μπορεί να μπεις και σε διαδικασία να επανεξετάσεις κάποια πράγματα.
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Δεν έχεις καλύτερο, η νέα Σελήνη πέφτει πάνω στην ερωτική σου ζωή που σημαίνει ότι άνετα μπορεί να ξεκινήσει κάτι νέο και ελπιδοφόρο τώρα. Και μην φαντάζεσαι ότι ό τι είναι να γίνει θα γίνει αυθημερόν και ότι μετά χάθηκε η ευκαιρία, η επιρροή της νέας Σελήνης έχει διάρκεια: ειδικά τις πρώτες δύο βδομάδες μετά την πραγματοποίησή της, όλα είναι πιθανά.
Do it: Ιχθείς
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Λέων
 
Δίδυμοι
 
Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Και ναι, κάποια στιγμή έρχεται και για σένα η ώρα να νιώσεις λίγο πιο ήρεμος συναισθηματικά, σαν να είσαι στα νερά σου, σαν να έχεις μια σταθερότητα στη διάθεση, και φυσικά η νέα Σελήνη στην Παρθένο παίζει σημαντικό ρόλο σε όλο αυτό. Είναι μια σελήνη που αφορά τα βαθύτερα συναισθήματά σου και μια οικογενειακή αίσθηση με τον-τη σύντροφό σου. Χαλάρωσε και απόλαυσέ το, και παρεμπιπτόντως, μην σκέφτεσαι και τόσο πολύ, αυτήν την περίοδο ενδείκνυται να δίνεις προσοχή περισσότερο σε αυτά που αισθάνεσαι.
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Είναι κατανοητό ότι δυσκολεύεσαι αυτή την περίοδο με την εγγύτητα και ότι ενδεχομένως έχεις μια αίσθηση αποξένωσης. Μην βγάζεις «γενικά» συμπεράσματα από μια «ειδική» περίπτωση, όμως. Αν μια σχέση ή μια γνωριμία δεν ήταν όπως θα ήθελες, δεν σημαίνει ότι πρέπει να γενικεύεις ότι και οι επόμενες θα είναι το ίδιο, άρα πρέπει να μείνεις μακριά από τις σχέσεις και άλλες τέτοιες υπερβολές. Κάποια στιγμή, σύντομα, μπορεί να αλλάξεις γνώμη.
Do it: Λέων
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Καρκίνος
 
Καρκίνος
 
Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Η νέα Σελήνη στην Παρθένο σε βοηθάει να σώσεις την κατάσταση σε επικοινωνιακό επίπεδο. Ο Άρης στο ζώδιό σου τόσο καιρό δεν ήταν και ο καλύτερος σύμβουλος επικοινωνίας, έφερνε νεύρα, χοντράδες και μια περίπλοκη ψυχολογική κατάσταση που έβγαινε και στις σχέσεις σου. Αν χρειάζεται να κάνεις επιδιορθωτικές κινήσεις, εκμεταλλεύσου τις δύο βδομάδες που ακολουθούν, μπορείς!
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Αυτό που τελευταία πηγαίνεις στα άκρα, κάποιες στιγμές γίνεσαι απορριπτικός και αμέσως μετά είσαι έτοιμος να αποδεχτείς τον άλλον για αυτό που είναι να το κοιτάξεις, ίσως, λέμε τώρα, να μπερδεύει λίγο τους άλλους. Εντάξει, ο Άρης στο ζώδιό σου δεν ήταν ό τι καλύτερο, και η ψυχολογική σου κατάσταση μπερδεύτηκε αρκετά για να χάσεις τη διάθεσή σου. Όμως τώρα είσαι ελεύθερος από τον Άρη, και έτοιμος για δράση. Μόνο λίγο τη διάθεσή σου -και τη συμπεριφορά σου ίσως- καλό θα ήταν να σταθεροποιήσεις.
Do it: Ιχθείς
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ταύρος
 
Λέων
 
Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Ο Άρης, ο οποίος είναι πολύ συμβατός με εσένα, βρίσκεται στο ζώδιό σου και σαφώς αυτό έχει αρκετές θετικές πλευρές. Βέβαια, δεν μασάς εύκολα αυτή την περίοδο και ό τι έχεις να πεις το λες ξεκάθαρα και ευθέως και μάλλον νιώθεις ότι έχει έρθει η ώρα να κάνεις ξεκαθαρίσματα και να πάρεις αποφάσεις σχετικά με τη σχέση σου. Κάν’το τώρα, αλλά με ψυχραιμία. Ειδικά στις 2 που η όψη του με τον Ποσειδώνα είναι λίγο δύσκολη.
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Οι πρώτες μέρες του μήνα δεν είναι και οι πιο εύκολες, λόγω της όψης του Άρη στο ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα, που σημαίνει ότι δεν μπορείς να βασιστείς σε πολλά: όταν ο Ποσειδώνας σχηματίζει δύσκολες όψεις τότε υπάρχει πάντα μια θολούρα στην ατμόσφαιρα. Μπορεί λοιπόν μια σχέση να σε προβληματίζει. Άρα, 1. δεν βγάζεις κανένα συμπέρασμα τώρα, 2. περιμένεις να ξεκαθαρίσει το τοπίο μετά τη νέα Σελήνη στις 5.
Do it: Κριός
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Παρθένος
 
Παρθένος
 
Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Τις πρώτες μέρες του μήνα είναι πιθανή μια δυσκολία στην επικοινωνία, καθότι ο Άρη και ο Ποσειδώνας στον οίκο της συντροφικότητας δεν τα πάνε και πολύ καλά μεταξύ τους. Κανένα νόημα στο να προσπαθήσεις να λύσεις προβλήματα από 1 έως 3. Και σοφά πράττεις, αν περιμένεις τη νέα Σελήνη στις 5, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιό σου. Από εκείνη τη μέρα και για δύο βδομάδες τουλάχιστον ανοίγουν οι δρόμοι για να ξεκαθαρίσεις τα θέματα που σε απασχολούν και να ζήσεις και ιδανικές στιγμές με τον-τη σύντροφό σου.
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σημαίνει ανανέωση και νέα ξεκινήματα. Είναι πραγματικά πιθανό να ξεκινήσει και μια νέα σχέση μετά τις 5 και μέχρι τις 20. Για σένα ο Σεπτέμβριος ξεκινάει πολύ αισιόδοξα.
Do it: Ζυγός
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Λέων
Ζυγός
 
Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Από τις 5 με τη νέα Σελήνη στην Παρθένο και νιώθεις περισσότερο ανανεωμένος και νιώθεις έτοιμος να πάρεις κάποιες αποφάσεις. Αν θεωρείς απαραίτητο να ζητήσεις κάποια πράγματα από τον-τη σύντροφό σου, είναι μια καλή ευκαιρία μέσα στις δύο επόμενες βδομάδες να το κάνεις. Πάντως επειδή οι μέρες μπορεί να φέρνουν αστάθεια στη συμπεριφορά, και τη δική σου και του άλλου, φρόντισε να μην το παρακάνεις στο «άλλα λέω τη μία μέρα και άλλα την άλλη».
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Σταδιακά έρχεται μια ισορροπία μέσα σου, την οποία την κατακτάς με προσπάθειες να βάλεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου σε μια σειρά. Και κάπως έτσι βλέπεις τα πράγματα περισσότερο ξεκάθαρα και καταλαβαίνεις πολλά περισσότερα για τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου, καθώς και τι θα ήθελες. Η νέα Σελήνη σε φέρνει πιο κοντά στον εαυτό σου και στις επιθυμίες σου, όσο πιο ξεκάθαρες είναι αυτές πάντως, τόσο πιο γρήγορα θα βρεθείς κοντά τους.
Do it: Δίδυμοι
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Υδροχόος
 
Σκορπιός
 
Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Έχεις την ευκαιρία να δεις τα πράγματα λίγο από απόσταση και να καταλάβεις τι είναι αυτό που σου αρέσει όπως και τι δεν σου αρέσει στην παρούσα φάση της σχέσης σου. Ακόμη πάντως και αν μερικές φορές αντιμετωπίζεις δυσκολίες, όπως είναι φυσιολογικό και συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες, τώρα θα μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις και για την προσωπική σου εξέλιξη, αλλά και για την εξέλιξη της ίδιας της σχέσης. Αυτό μάλλον έχει και περισσότερη σημασία.
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Η νέα Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να σε κοινωνικοποιήσει τις επόμενες δύο βδομάδες και να σε φέρει κοντά σε κόσμο και νέους ανθρώπους. Το σημαντικό είναι να μην έχεις μεγάλες προσδοκίες από την αρχή, επειδή αυτές συνοδεύονται σχεδόν πάντα από απογοήτευση. Δες τους άλλους σαν ανθρώπους, με καλές και κακές στιγμές, και όχι σαν άσπρο ή μαύρο.
Do it: Κριός
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Τοξότης
 
Τοξότης
 
Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Μερικές φορές μπορεί να νιώθεις ότι η συναισθηματική εμπλοκή μπορεί να σε απομακρύνει από τους στόχους σου ή μπορεί τον τελευταίο καιρό να αισθάνεσαι ότι ο σύντροφός σου προσπαθεί να σε περιορίσει, κάτι που ναι μεν συμβαίνει περιστασιακά και στις καλύτερες σχέσεις, αλλά από την άλλη εσύ έχεις μια έξτρα δυσκολία να το διαχειριστείς. Αν οι πρώτες μέρες του μήνα έχουν τέτοιες δυσκολίες, πάντως, στην πορεία θα δεις ότι τα πράγματα θα φτιάξουν και ότι θα μπορείς να διατηρήσεις τις ισορροπίες μεταξύ των επιθυμιών σου και αυτών του συντρόφου σου.
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Η αλήθεια είναι ότι αυτές τις μέρες με τη νέα Σελήνη στην Παρθένο θα δοθεί μεγαλύτερη έμφαση στα επαγγελματικά σου και σε πρακτικά ζητήματα, παρά στον συναισθηματικό τομέα. Σε σχέση με μια ερωτική υπόθεση που σε ενδιαφέρει ενδεχομένως, μην το πολυσκέφτεσαι, κάνε την κίνησή σου.
Do it: Δίδυμοι
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Παρθένος
 
Αιγόκερως
 
Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Αναζήτησε αυτά που σε ενώνουν με τον άλλο ή την άλλη και που μοιράζεσαι μαζί του/της. Η οπτική του να βλέπεις αυτά που σε φέρνουν κοντά από αυτά που σε απομακρύνουν είναι τόσο σημαντική, που μπορεί να σε βοηθήσει να δεις με εντελώς διαφορετικό μάτι τη σχέση σου, να σε αντιλαμβάνεται διαφορετικά ο/η σύντροφός σου και να διορθώσετε πολλά από αυτά που χρειάζονται την προσοχή σας.
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Ερώτηση, αφού κατά βάση σε ενδιαφέρει περισσότερο ένα άτομο που πατάει γερά στα πόδια σου (σαν εσένα συνήθως) γιατί μπλέκεις με άτομα σε εντελώς άλλο μήκος κύματος από το δικό σου; Όταν ο ρόλος σου μέσα σε μια σχέση γίνεται εκπαιδευτικός, συνήθως σταματάς να είσαι εραστής-ερωμένη και γίνεσαι καθηγητής. Το θέλεις αυτό; Και αν ο άλλος θέλει κάτι τέτοιο μήπως να γραφτεί σε καμιά σχολή ή σε κάνα σεμινάριο;
Do it: Ταύρος
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Υδροχόος
 
Υδροχόος
 
Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Η οικονομική διαχείριση σε μια σχέση δεν είναι πάντα εύκολη, ούτε το μοίρασμα, γενικότερα, και κάπως έτσι ξεκινάνε οι πρώτες μέρες του μήνα, με διάθεση να γίνουν ορισμένες διευκρινίσεις ως προς αυτό το θέμα. Από τις πέντε όμως, με τη νέα Σελήνη στην Παρθένο, η σχέση σου αρχίζει να παίρνει τα πάνω της, γιατί γίνεται ευκολότερο και ο ένας και ο άλλος να καταλάβετε περισσότερο τις ανάγκες, τις επιθυμίες και τον τρόπο σκέψης του άλλου. Και κάτι τελευταίο, μερικές μικρές πράξεις που δείχνουν ότι σκέφτεσαι τον άλλον, μπορούν να λειτουργήσουν με εκπληκτικό τρόπο.
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Από τις 5 που πραγματοποιείται η νέα Σελήνη στην Παρθένο, μαγνητίζεις τους άλλους με υπνωτιστικό τρόπο, και μέσα στις επόμενες δύο βδομάδες δεν θα ήταν απίθανο να ζήσεις μια έντονη ερωτική εμπειρία. Ή και περισσότερες.
Do it: Δίδυμοι
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Αιγόκερως
 
Ιχθείς
 
Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Η νέα Σελήνη στην Παρθένο, δηλαδή απέναντί σου, αφορά τη συντροφική σου ζωή και τη σχέση σου και δείχνει ότι τις επόμενες δύο βδομάδες που θα ακολουθήσουν θα έρθετε κοντά, θα μιλήσετε για πράγματα που ενδεχομένως δεν τολμούσατε να θίξετε μέχρι τώρα και ίσως πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την πορεία της σχέσης. Υπάρχει κάτι πολύ θετικό στο διάστημα που ακολουθεί.
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Η νέα Σελήνη στις 5 στην Παρθένο πραγματοποιείται στον οίκο των σχέσεων και της συντροφικότητας και δείχνει νέα ξεκινήματα. Είναι πολύ πιθανό μέσα στις επόμενες δύο βδομάδες να μπεις σε μια νέα και ενδιαφέρουσα σχέση ή μια ήδη υπάρχουσα σχέση να ξεκαθαριστεί ή και να επισημοποιηθεί.
Do it: Παρθένος
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Λέων
Από τον Γιώργο Σαλαμά
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-08-2013 00:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι