blank
 
blank

Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 18 Ιουνίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 18 Ιουνίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 3
 

Στις 18 Ιουνίου 2023 και ώρα 7:36 π.μ. σχηματίζεται η Νέα Σελήνη του μήνα, που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων. Πρόκειται για μια Νέα Σελήνη ιδιαίτερα επικοινωνιακή και δραστήρια, που θα μας δώσει την ευκαιρία να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας, να συναναστραφούμε με πολλούς ανθρώπους, να συλλέξουμε πληροφορίες και να δραστηριοποιηθούμε κατάλληλα για να επιτύχουμε ο καθένας τους προσωπικούς του στόχους. Η επικοινωνία, που είναι η λέξη - κλειδί αυτής της Νέας Σελήνης, θα έχει ως αποτέλεσμα να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας με το περιβάλλον μας, ενώ θα δημιουργήσει και πολλούς νέους έρωτες με κοινά ενδιαφέροντα και ουσιαστικό διάλογο.

Sponsored Links

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Νέα Σελήνη στους Διδύμους;

Τα ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο από αυτή τη Νέα Σελήνη είναι τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι) και της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες). Οι Παρθένοι και οι Ιχθείς θα πρέπει να είναι περισσότερο επιφυλακτικοί, ενώ οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι, θα πρέπει να ελέγχουν τα νεύρα τους και να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους ώστε να αποφύγουν σοβαρές ρήξεις.

Νέα Σελήνη στους Διδύμους και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 18 Ιουνίου ευνοεί ιδιαίτερα το δικό σου ζώδιο, φίλε Κριέ, καθώς θα σου δώσει την ευκαιρία να βάλεις περισσότερη περιπέτεια και ανεμελιά στη ζωή σου. Το επόμενο δεκαπενθήμερο θα είσαι περισσότερο «ανοιχτός» στους γύρω σου και θα συμμετάσχεις σε πολλές δραστηριότητες, με απώτερο στόχο κυρίως την καλοπέραση. Οι κοντινές εκδρομές ή ακόμα και τα μεγαλύτερα ταξίδια, θα σε ανανεώσουν και θα αποφορτίσουν από την ρουτίνα της καθημερινότητας, ενώ αν είσαι ελεύθερος, θα σου φέρουν και μια γνωριμία που μπορεί να έχει καλές προοπτικές. Αν διατηρείς ήδη μια σχέση, η επικοινωνία με τον σύντροφό σου, θα βελτιωθεί αυτό το διάστημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 18 Ιουνίου, ενεργοποιεί τον τομέα των οικονομικών σου και σου δίνει την ευκαιρία να βελτιώσεις σημαντικά τα εισοδήματά σου. Μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, μπορείς ξεκινήσεις μια νέα εργασία που θα σου αποφέρει όφελος ή ακόμα και να εξασκήσεις κάποιο χόμπι μέσα από το σπίτι σου, το οποίο μπορεί να αποτελέσει μελλοντικά την κύρια πηγή των εσόδων σου. Καθώς η συναισθηματική σου κατάσταση βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο, μπορείς τώρα να αναπτύξεις μια νέα οικειότητα με τον σύντροφό σου και να νιώσεις μεγαλύτερη σιγουριά για το μέλλον σας. Σημαντική εύνοια μπορεί να προέλθει και από το οικογενειακό ή το συγγενικό σου περιβάλλον, ενώ δεν αποκλείεται όσοι Ταύροι είναι ελεύθεροι, να βρουν τον έρωτα μέσα από μια οικογενειακή συγκέντρωση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη στις 18 Ιουνίου διαμορφώνεται στο δικό σου ζώδιο, φίλε Δίδυμε, και σου δίνει την ευκαιρία να βελτιώσεις πολλούς τομείς της ζωής σου. Η Νέα Σελήνη θα επηρεάσει θετικά την διάθεσή σου, με αποτέλεσμα να νιώσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία μπροστά στις αντιξοότητες της ζωής. Ο ενθουσιασμός σου θα είναι τόσο μεγάλος, που μπορείς να πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες και να αναδιαμορφώσεις τη ζωή σου, ξεκινώντας μια δραστηριότητα που θα σου αποφέρει μεγάλα κέρδη στο μέλλον. Αν ωστόσο, σκέφτεσαι να εγκαταλείψεις μια μόνιμη δουλειά, ίσως πρέπει να το ξανασκεφτείς,. Θετικές εξελίξεις αναμένονται στον αισθηματικό τομέα, είτε με την υπάρχουσα σχέση σου, αν υπάρχει, είτε με μια νέα που θα δημιουργήσεις αυτό το διάστημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στις 18 Ιουνίου, στο ζώδιο των Διδύμων και τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που θα σε φέρει σε επαφή με το υποσυνείδητό σου και τις βαθύτερες ανάγκες σου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, είναι κατάλληλο για να αξιολογήσεις την μέχρι τώρα πορεία σου και να μελετήσεις τα επόμενα βήματά σου. Η αποκοπή από ανθρώπους και καταστάσεις που δεν σε ωφελούν, κρίνεται απαραίτητη, ακόμα και αν αυτή η ιδέα δεν σε ενθουσιάζει και τόσο. Ακόμα όμως και αν δεν καταφέρεις τελικά να απαγκιστρωθείς από κάποια άτομα, θα πρέπει να κρατήσεις μια επιφυλακτική στάση απέναντί τους και να μην εκμυστηρεύεσαι τις προθέσεις σου, τουλάχιστον αυτές που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σου σχέδια. Αντίθετα, στον αισθηματικό τομέα υπάρχει ιδιαίτερη εύνοια και δεν φαίνεται να σε προβληματίζει τίποτα.

Νέα Σελήνη

Νέα Σελήνη1

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 18 Ιουνίου, σου δίνει την ευκαιρία να συμμετάσχεις σε κοινωνικές δραστηριότητες, να γνωρίσεις καινούργιους ανθρώπους και να πραγματοποιήσεις τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου. Το επόμενο δεκαπενθήμερο παρόλο που αναμένεται πολύ έντονο και δραστήριο, δεν θα σε κουράσει καθόλου, αφού τώρα θα ανακαλύψεις τον τρόπο να συνδυάζεις δουλειά και διασκέδαση και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξεις ωστόσο, είναι τα οικονομικά σου, καθώς η «μεγάλη ζωή» συνήθως απαιτεί και μεγάλα έξοδα, γεγονός που θα το καταλάβεις λίγο αργότερα. Επίσης θα πρέπει να αφιερώνεις τον κατάλληλο χρόνο στην ξεκούρασή σου, ώστε να μην εξασθενίσει ο οργανισμός σου. Μέσα στις καθημερινές σου συνήθειες, θα πρέπει να εντάξεις την σωστή διατροφή και τον επαρκή ύπνο, που θα διατηρήσουν αμείωτη την ενέργειά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, νέα επαγγελματικά ξεκινήματα πρόκειται να σου φέρει η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 18 Ιουνίου στον τομέα της καριέρας σου. Το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα αναλάβεις περισσότερες ευθύνες, που μπορεί να σε κουράσουν, παράλληλα όμως θα σου ανοίξουν το δρόμο για μια καλύτερη θέση. Δεν αποκλείεται μάλιστα να δεχτείς και μια νέα επαγγελματική πρόταση άκρως ενδιαφέρουσα που θα πρέπει να αποδεχτείς χωρίς δισταγμούς. Εκείνο που θα πρέπει να προσέχεις ωστόσο αυτό το διάστημα, είναι η σχέση σου με τον σύντροφό σου, καθώς υπάρχει πιθανότητα παρανοήσεων και παρεξηγήσεων που μπορεί να δημιουργήσουν μια δυσάρεστη ατμόσφαιρα. Αν είσαι ελεύθερος, θα πρέπει να προσέχεις τις γνωριμίες που θα κάνεις αυτό το διάστημα, καθώς υπάρχει πιθανότητα να εμφανίσουν μια ψεύτικη προσωπικότητα.

ΖΥΓΟΣ

Φίλε Ζυγέ, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 18 Ιουνίου, σου επιφυλάσσει πολύ θετικά γεγονότα, αφού πραγματοποιείται στο συμβατό ζώδιο των Διδύμων. Μια νέα περίοδος ανοίγεται μπροστά σου, κατά την οποία θα μπορέσεις να απαλλαγείς οριστικά από πολλά προβλήματα και να βάλεις τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό, άτομα που προέρχονται από άλλη χώρα, ή και ένας έρωτας με ένα αλλοδαπό άτομο, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο και θα διαφοροποιήσουν την καθημερινότητά σου. Αν ήδη διατηρείς μια σχέση, μπορεί τώρα να αποφασίσεις να την επισημοποιήσεις και να ξεκινήσεις μια καινούργια ζωή που θα σου φαίνεται σαν παραμύθι. Τέλος, δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις μια επαγγελματική συνεργασία με το εξωτερικό, γεγονός που θα απογειώσει την καριέρα σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε Σκορπιέ, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 18 Ιουνίου είναι κατάλληλη για να μεταμορφώσεις ριζικά τη ζωή σου και να διαμορφώσεις μια νέα πραγματικότητα. Ιδιαίτερα όσον αφορά στα οικονομικά σου και σε τυχόν οφειλές προς τρίτους, ίσως είναι η τελευταία ευκαιρία που σου δίνεται για να τα διευθετήσεις με επιτυχία. Αν πάλι δεν έχεις χρέη, τότε ίσως μπορείς να κάνεις μια κερδοφόρα επένδυση που θα σε εξασφαλίσει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Αλλαγές θα συμβούν και στον ερωτικό τομέα, αφού θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματά σου και είτε να συσφίξεις ακόμα περισσότερο τους δεσμούς σου με τον αγαπημένο σου, είτε να αποκοπείς οριστικά από αυτόν αν διαπιστώσεις ότι στην πραγματικότητα δεν είναι αυτό που ζητάς. Αν είσαι ελεύθερος, ένα νέο πάθος θα παρουσιαστεί αυτό το διάστημα.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 18 Ιουνίου στο πολικό ζώδιο των Διδύμων, στρέφει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις σου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις την επικοινωνία σου με τον σύντροφό σου και να αποφασίσετε από κοινού να προχωρήσετε σε μια πιο μόνιμη και ουσιαστική δέσμευση, παρόλο που για να γίνει αυτό ίσως χρειαστεί πρώτα να λύσετε κάποια πρακτικά προβλήματα, όπως για παράδειγμα το πού θα μείνετε ώστε να είστε και οι δυο ικανοποιημένοι. Αν είσαι ελεύθερος, η Νέα Σελήνη σηματοδοτεί ένα νέο έρωτα που θα εξελιχθεί σε μια σοβαρή σχέση στο μέλλον. Τέλος, αν σκέφτεσαι να κάνεις ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα σε συνεργασία με κάποιον άλλο, τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να το προχωρήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε Αιγόκερε, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 18 Ιουνίου, ενεργοποιεί τον τομέα της εργασίας σου και σου φέρνει νέες επαγγελματικές ευκαιρίες που θα αποδειχθούν ευνοϊκές με το πέρασμα του χρόνου. Αν είσαι ήδη «τακτοποιημένος» επαγγελματικά, δεν αποκλείεται να πάρεις μια προαγωγή ή να μετακινηθείς σε ένα άλλο πόστο από το οποίο θα έχεις περισσότερες ευθύνες αλλά και περισσότερα κέρδη. Δεδομένου ότι η Σελήνη κυβερνάει τον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, είναι πολύ πιθανό να προκύψει ένα ερωτικό ενδιαφέρον μέσα από την δουλειά σου και αν αποφασίσεις να ξεκινήσεις μια σχέση, οι προοπτικές εξέλιξης είναι πολύ θετικές. Ευχάριστες αλλαγές μπορείς να κάνεις και στις καθημερινές σου συνήθειες, ξεκινώντας μια δραστηριότητα που θα γεμίζει ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 18 Ιουνίου, είναι ιδιαίτερα θετική για σένα, αφού ενεργοποιεί τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς περισσότερο με δραστηριότητες που σε ικανοποιούν και σε ψυχαγωγούν, ενώ παράλληλα αυξάνουν και τα εισοδήματά σου. Αν μάλιστα έχεις ένα κρυφό ταλέντο ή κάποιο χόμπι, μπορείς τώρα να το εκμεταλλευτείς επαγγελματικά. Ο έρωτας θα παίξει επίσης σημαντικό ρόλο στη ζωή σου τώρα και, ακόμα και αν είσαι ελεύθερος, θα δεχτείς τόσες πολλές προκλήσεις-προτάσεις, που ίσως σου είναι δύσκολο να επιλέξεις. Αν έχεις ήδη μια μόνιμη σχέση που σε ικανοποιεί, μπορείς να την επισημοποιήσεις αυτό το διάστημα, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει και μια εγκυμοσύνη, που θα σε γεμίσει χαρά.

ΙΧΘΕΙΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 18 Ιουνίου στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σηματοδοτεί νέες εξελίξεις σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένειά σου. Το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα προσπαθήσεις να κάνεις σημαντικές βελτιώσεις στους χώρους σου, ή να προχωρήσεις σε μια αγοραπωλησία ακινήτου που θα σου επιτρέψει να ξεκινήσεις μια καλύτερη ζωή. Φυσικά υπάρχει και η πιθανότητα να προετοιμάζεις το νέο σπιτικό σου για να δημιουργήσεις την δική σου οικογένεια, γεγονός που θα απορροφήσει όλο τον ελεύθερο χρόνο σου. Ακόμα και αν είσαι ελεύθερος, ένας έρωτας που θα παρουσιαστεί αυτό το διάστημα, θα σε κάνει να σκεφτείς το ενδεχόμενο της συμβίωσης από την πρώτη στιγμή, καθώς θα νιώσεις πολύ οικεία. Τέλος, δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις μια επαγγελματική δραστηριότητα μέσα από το χώρο του σπιτιού σου, η οποία θα σου αποφέρει σημαντικά κέρδη.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 13-06-2023 12:00:00