blank
 
blank

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 20 Σεπτεμβρίου 2017 και οι προβλέψεις για τα ζώδια.

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 20 Σεπτεμβρίου 2017 και οι προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Στις 20 Σεπτεμβρίου 2017 και 8:30 πμ. ώρα Ελλάδος, κορυφώνεται η Νέα Σελήνη του μήνα στις 27ο 27’ στο ζώδιο της Παρθένου. Πρόκειται για ένα φαινόμενο που στρέφει την προσοχή μας σε θέματα υγείας, εργασίας, υπηρεσίας και τάξης και μας καλεί να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα στο κομμάτι του ωροσκοπίου μας που επηρεάζει.

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο τον Σεπτέμβριο 2017

Οι κυριότερες όψεις που σχηματίζουν τα Φώτα (ο Ήλιος και η Σελήνη) είναι η αντίθεση με τον Χείρωνα και μια όψη χιαστί με τον Ουρανό, οι οποίες φανερώνουν πως ένα ξαφνικό γεγονός ενδέχεται να ανασύρει κάποια βαθύ τραύμα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Παράλληλα, φαίνεται πως η ανάγκη για μια μεγάλη αλλαγή, μέσα από την οποία θα επιτύχουμε κάποιου είδους ίαση, γίνεται επιτακτική.

Κατά την κορύφωση του φαινομένου, ο Ερμής σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα, φανερώνοντας πως θα υπάρχει μια σύγχυση στην επικοινωνία και πως έρχονται στην επιφάνεια σκέψεις και συζητήσεις που αφορούν τη θυματοποίηση, και τη σωτηρία. Η Αφροδίτη, από την άλλη, εισέρχεται στην Παρθένο την ίδια μέρα, βοηθώντας να διατηρηθούν κάποιες ισορροπίες στις ζωές των μεταβλητών ζωδίων (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς) οι οποίοι και επηρεάζονται περισσότερο από τη Νέα Σελήνη.

Η Νέα Σελήνη τον Σεπτέμβριο και οι προβλέψεις ζωδίων

ΚΡΙΟΣ

Για σένα που ανήκεις στο ζώδιο του Κριού, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου φέρνει εξελίξεις σε θέματα υγείας και εργασίας. Φαίνεται πως προχωράς σε ένα νέο ξεκίνημα στη δουλειά σου, πως ενδεχομένως να αλλάζει το καθημερινό σου πρόγραμμα, το ωράριο ή κάτι που αφορά τους συναδέλφους σου. Επίσης, δεν αποκλείεται να αναζητάς τρόπους για να ξεκλέψεις περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου ή κάποιες πρόσθετες υποχρεώσεις να σου δημιουργούν ένα αίσθημα περιορισμού που σε οδηγείς σε απερίσκεπτες κινήσεις. Δώσε προσοχή στη φυσική σου κατάσταση τις επόμενες ημέρες και απόφυγε να καταπονήσεις το σώμα σου. Είναι ένα καλό διάστημα για να διακόψεις βλαβερές για τον οργανισμό σου συνήθειες…

ΤΑΥΡΟΣ

Αν ανήκεις στο ζώδιο του Ταύρου, το καινούριο φεγγάρι στην Παρθένο σηματοδοτεί εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή, καθώς και στις σχέσεις με τα παιδιά σου. Φαίνεται πως τις επόμενες ημέρες θα έχεις περισσότερη ανάγκη να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν και σε αυτό ίσως να σε βοηθήσει η επιστροφή των παιδιών σου στο σχολείο και στις δραστηριότητές τους, κάτι που σου αφήνει περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Από την άλλη, θα έχεις τη διάθεση να εκφράσεις τη δημιουργικότητά σου και το περιβάλλον εργασίας σου θα σου δώσει αυτή την ευκαιρία. Όσον αφορά τα αισθηματικά σου, είναι πολύ πιθανό να υποδεχθείς μια καινούρια αγάπη ή να προχωρήσει παρακάτω η γνωριμία σας με ένα πρόσωπο που μπήκε πρόσφατα στη ζωή σου…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σένα που ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων, η Νέα Σελήνη επηρεάζει τον τομέα που αφορά το σπίτι και την οικογένεια. Το νέο αυτό φεγγάρι σε παροτρύνει να πραγματοποιήσεις κάποιες αλλαγές στον χώρο που μένεις, ακόμη και να προχωρήσεις σε μια μετακόμιση αν ήταν κάτι τέτοιο στα σχέδιά σου. Η ακίνητη περιουσία σου και παλιότερες υποθέσεις που την αφορούν έρχονται, επίσης, σε πρώτο πλάνο. Ακόμη, θα σε απασχολήσει η σχέση σου με κάποιο μέλος της οικογένειάς σου και ίσως να χρειαστεί να του/της παράσχεις τη βοήθειά σου. Γενικά, φαίνεται πως κάνεις ένα ξεσκαρτάρισμα με το παρελθόν το διάστημα αυτό και δρομολογείς κάποιες αποφάσεις σου, μέσα από τις οποίες χαράζεις τη δική σου πορεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σένα που είσαι Καρκίνος, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου φέρνει συζητήσεις, επαφές και αποφάσεις. Τις ημέρες γύρω από την κορύφωση του φαινομένου φαίνεται πως θα υπάρξουν συνομιλίες που αφορούν την επαγγελματική σου πορεία ή ένα εγχείρημα που έχεις αναλάβει και ίσως μέσα από αυτές, να πάρεις αποφάσεις για αλλαγή επαγγελματικού προσανατολισμού. Παράλληλα, ενδέχεται να κάνεις νέες γνωριμίες και να θελήσεις να δικτυωθείς περισσότερο, αναζητώντας βοήθεια και συμμάχους στα πλάνα σου. Επίσης, έρχονται σε πρώτο πλάνο οι σχέσεις σου με τα αδέρφια σου ή κάποιους στενούς σου συγγενείς. Αυτό που πρέπει να προσέξεις αυτό το διάστημα, είναι η πιθανότητα να προβάλεις έναν επικριτικό εαυτό ή να σου «ξεφύγουν» κάποια λόγια που μπορεί να στεναχωρήσουν αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Για σένα που ανήκεις στο ζώδιο του Λέοντα, το νέο φεγγάρι φέρνει εξελίξεις σε θέματα οικονομικά και υλικής ασφάλειας. Τα έσοδα ή τα έξοδά σου και γενικά το θέμα των χρημάτων έρχονται σε πρώτο πλάνο την περίοδο αυτή και ενδεχομένως να προσπαθείς να τα βάλεις σε μια τάξη ή να ξεκαθαρίσεις κάποιες οικονομικές υποθέσεις. Παράλληλα, ίσως προχωρήσεις σε μια αγορά που είχες προγραμματίσει ή πιθανόν να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό για να ασχοληθείς με κάποια επένδυση. Ίσως, επίσης, να αναζητήσεις πρόσθετο εισόδημα, προκειμένου να εξασφαλίσεις περισσότερη άνεση και να νιώσεις ασφαλής. Γενικά, καλό είναι να είσαι φειδωλός στον τρόπο που ξοδεύεις, δανείζεις ή επενδύεις το διάστημα αυτό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου φέρνει σε πρώτο πλάνο θέματα σχέσεων και σε καλεί να κάνεις ένα καινούριο ξεκίνημα. Ίσως τις μέρες αυτές να έρθει στην επιφάνεια ένα τραύμα σου ή μια πληγή από το παρελθόν, η οποία αφορά τις σχέσεις σου και την οποία καλείσαι να αντιμετωπίσεις, προκειμένου να προχωρήσεις παρακάτω. Γενικά, πιθανόν να νιώσεις θύμα κάποιων περιστάσεων αυτή την εποχή ή να χρειαστεί να αναλάβεις τον ρόλο του σωτήρα για ένα σημαντικό σου πρόσωπο. Αν διατηρείς μακροχρόνια σχέση, ενδεχομένως να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις ένα πρόβλημα που την αφορά και δεν έχετε καταφέρει να το λύσετε με το ταίρι σου ή αν ανήκεις στους αδέσμευτους, ίσως να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο που θα σε γοητεύσει αλλά και θα σου ξυπνήσει την ανάγκη να το βοηθήσεις. Αλλαγές προμηνύονται και στα επαγγελματικά σου, με αυξημένα τα ενδεχόμενα να ξεκινήσεις να εργάζεσαι σε ένα νέο αντικείμενο ή να υπάρξει κάποια αλλαγή στη σύμβασή σου.

ΖΥΓΟΣ

Αν ανήκεις στο ζώδιο του Ζυγού, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο σε παρακινεί να κάνεις ένα βήμα πίσω, να αναζητήσεις περισσότερες στιγμές χαλάρωσης και να ασχοληθείς με τη φυσική σου κατάσταση. Το διάστημα αυτό πιθανόν να κάνεις μια εσωτερική στροφή, ώστε να αφουγκραστείς κάποιες ανάγκες σου ή ίσως να σε κουράσει το φόρτο εργασίας σου, κάτι που θα σε ωθήσει να ξεκινήσεις δραστηριότητες που εκτονώνουν την ένταση. Παράλληλα, ίσως να υπάρχει έντονο παρασκήνιο στη δουλειά σου και να προετοιμάζεται κάποια μεγάλη αλλαγή που θα σου ανακοινωθεί λίγο παρακάτω. Προσπάθησε να αποφύγεις κουτσομπολιά ή συζητήσεις που μπορεί να βλάψουν την εικόνα σου ή να διακινδυνεύσουν τη θέση σου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σένα που ανήκεις στο ζώδιο του Σκορπιού, η Νέα Σελήνη φέρνει εξελίξεις σε θέματα κοινωνικών συναναστροφών και μελλοντικών στόχων. Τις ημέρες γύρω από την κορύφωση του φαινομένου είναι πιθανό να κάνεις κάποιες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν επαγγελματικά ή να καταφέρεις να υλοποιήσεις έναν στόχο που είχες θέσει, μέσα από τον οποίο εξελίσσεσαι. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις να συμμετέχεις σε κάποια ομαδική δραστηριότητα, να ενταχθείς σε έναν σύλλογο ή μια οργάνωση και μέσα από εκεί, να κάνεις και καινούριους φίλους. Αν αναζητάς εργασία, ενδεχομένως να προκύψει μια ξαφνική πρόταση από έναν γνωστό σου, η οποία θα αποτελέσει και ευκαιρία ζωής για την προσωπική σου εξέλιξη. Νέα όνειρα, σχέδια και στόχοι που θέτεις αυτή την περίοδο, θα έχουν τις προϋποθέσεις και τις βάσεις να πραγματοποιηθούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν ανήκεις στο ζώδιο του Τοξότη, η Νέα Σελήνη στρέφει την προσοχή σου σε θέματα καριέρας και επαγγελματικής εξέλιξης. Το καινούριο φεγγάρι σε ωθεί να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στα επαγγελματικά σου, είτε μέσα από την ανάληψη ενός εγχειρήματος που απαιτεί τεχνογνωσία, είτε μέσα από την απόφασή σου να ασχοληθείς με κάτι καινούριο που σε εξελίσσει. Παράλληλα, ενδεχομένως να υπάρξουν νέα δεδομένα που αφορούν ανώτερους και προϊστάμενους στη δουλειά σου, όπως μια ξαφνική αλλαγή σε πρόσωπα. Ίσως, επίσης, να θελήσεις να κάνεις κάτι πιο δημιουργικό μέσα από το οποίο θα εκφράζεις τα ταλέντα και τις φιλοδοξίες σου. Όσον αφορά τα αισθηματικά σου, δεν αποκλείεται να σε απασχολήσει η επισημοποίηση του δεσμού σου ή κάποια αλλαγή στη δουλειά σου, να μειώσει τον χρόνο που περνάς με τον/την σύντροφό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σένα που είσαι Αιγόκερως, η Νέα Σελήνη επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αφορά τα ταξίδια, τις σπουδές, το εξωτερικό και νομικές υποθέσεις. Τις ημέρες γύρω από την κορύφωση του φαινομένου, είναι πιθανό να πραγματοποιήσεις ένα μακρινό ταξίδι, επαγγελματικό ή αναψυχής, ενώ δεν αποκλείεται να συναντήσεις πρόσωπα από άλλες χώρες και κουλτούρες για να συζητήσετε κάποιο επαγγελματικό εγχείρημα. Παράλληλα, ίσως να σε απασχολήσει ο προσανατολισμός σου ή να θελήσεις να επεκτείνεις την επιχείρησή σου. Εκπαίδευση και θέματα σπουδών, όπως ένα μεταπτυχιακό, έρχονται επίσης σε πρώτο πλάνο, ενώ αν σε απασχολεί ένα νομικό ζήτημα, τις ημέρες αυτές θα υπάρξουν εξελίξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν ανήκεις στο ζώδιο του Υδροχόου, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο φέρνει εξελίξεις σε οικονομικές σου υποθέσεις και στις στενές σου σχέσεις. Την περίοδο αυτή, πιθανόν να θελήσεις να τακτοποιήσεις διάφορες εκκρεμότητες που σχετίζονται με εφορίες, δάνεια, χρέη προς τρίτους, επενδύσεις ή κληρονομιές, προσπαθώντας να τα βάλεις σε μια τάξη και να θέσεις κάποιες προτεραιότητες. Παράλληλα, αν διατηρείς μακροχρόνιο δεσμό ίσως αποφασίσεις να προχωρήσεις σε συμβίωση με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι παντρεμένος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια αλλαγή στα εισοδήματα του/της συντρόφου σου. Τέλος, φαίνεται πως θα έχεις την ανάγκη να κάνεις ένα ξεσκαρτάρισμα μέσα σου και να ξεδιαλύνεις συναισθήματα, φόβους και απωθημένα… 

ΙΧΘΕΙΣ

Για σένα που ανήκεις στο ζώδιο των Ιχθύων, το καινούριο φεγγάρι επηρεάζει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αν διατηρείς μόνιμο δεσμό, φαίνεται πως προχωράς παρακάτω με τον/την σύντροφό σου και κάνετε μαζί ένα καινούριο ξεκίνημα στη σχέση σας μέσα από μία συμβίωση ή κάποια σημαντική αλλαγή στην καθημερινότητά σας. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, είναι πολύ πιθανό να έρθει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου, το οποίο έρχεται για να μείνει και για να σου γιατρέψει παλιότερες πληγές. Όσον αφορά τα επαγγελματικά σου, είναι πιθανό να συνάψεις μια συμφωνία ή να ξεκινήσει και επίσημα μια συνεργασία που σχεδίαζες, ενώ στην υπάρχουσα δουλειά σου ίσως να υπάρξουν ανακατατάξεις σε επίπεδο συναδελφικών σχέσεων.

Φένια Σταμέλου
Ημερομηνία Τροποποίησης: 17-09-2017 12:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι