blank
 
blank

Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 17 Ιανουαρίου 2018 (Video).

Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 17 Ιανουαρίου 2018 (Video).
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Στις 4:17 το πρωί για την Ελλάδα 26,54΄ αιγόκερω Η πρώτη Νέα Σελήνη του έτους, θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιανουαρίου 2018, στις 4:17 το πρωί για την Ελλάδα στις 26,54' του Αιγόκερω.

Τι θα φέρει η Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου;

Μια Νέα σελήνη λοιπόν στο ζώδιο του αιγόκερω, που επομένως κυβερνήτη της είναι ο Κρόνος και ο νέος κύκλος που θα ανοιχτεί με την σύνοδο του σελήνης και του ήλιου, έχει να μας διδάξει κάποια πολύ σημαντικά πράγματα, κυρίως εάν αγγίζει σημεία του προσωπικού μας χάρτη. Μια Νέα Σελήνη που θα ανοίξει κύκλους νέων ευθυνών στη ζωή μας και θα μας ζητήσει να φερθούμε με ωριμότητα, με επαγγελματισμό, με υπευθυνότητα και με απόλυτη προσήλωση και πίστη σε ότι κάνουμε.

Όπως πάντα ισχύει, πολύ σημαντική περίοδος είναι οι δυο πρώτες εβδομάδες κάθε Νέας Σελήνης, αφού μέσα στο χρονικό διάστημα αυτών των 15 ημερών θα νοιώσουμε περισσότερο την επιρροή της. Στο ζώδιο του αιγόκερω στις 17 Ιανουαρίου, εκτός από τα φώτα, δηλαδή τον ήλιο και την σελήνη, θα βρίσκονται ο Κρόνος, ο Πλούτωνας, ο Ερμής και η Αφροδίτη, άρα θα σχηματιστεί με πολύαστρα και αυτό θα της δώσει πολύ μεγάλη ενέργεια και ένταση. Η Νέα Σελήνη σχηματίζετε στον τρίτο δεκανό και συγκεκριμένα στην 26 μοίρα, όπως είπαμε.

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Ο τρίτος δέκατος του αιγόκερω, δηλαδή οι 10 τελευταίες μοίρες του ζωδίου, χαρακτηρίζονται από μεγάλη φιλοδοξία και από την ανάγκη για κατοχή δύναμης. Σε αυτές τις μοίρες δηλαδή είναι πάρα πολύ τονισμένα αυτά τα χαρακτηριστικά του ζωδίου. Θα προκύψουν λοιπόν αρκετά τέτοια ζητήματα, επιβολής δύναμης και εξουσίας. Αυτή η Νέα σελήνη σχηματίζει 3 βασικές όψεις. Κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη και η σύνοδος σελήνης - Αφροδίτης είναι η κατεξοχήν όψη που ζητά αρμονία, ηρεμία και αγάπη. Άρα θα προκύψουν τέτοια ζητήματα στη ζωή μας.

Κάνει τετράγωνο με τον ουρανό από τον κριό, μια όψη που ζητάει επίμονα και με ορμή την αλλαγή και που θα προκαλέσει εντάσεις, και ακόμη, η σελήνη κάνει εξάγωνο με τον Άρη από τον σκορπιό, μια όψη που μιλάει για πάθος, πάθος όμως που δεν μένει στα λόγια και που θέλει δια καως να εκφραστεί στον πραγματικό κόσμο.

Από αυτή τη νέα σελήνη επηρεάζονται όσοι ανήκουν στα ζώδια του παρορμητικού σταυρού δηλαδή κριοί, ζυγοί, καρκίνοι και αιγόκεροι, και κυρίως όσοι είναι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου τους, αλλά και όλοι όσοι έχουν ωροσκόπο πλανήτες και σημεία του αστρολογικού τους χάρτη στα παραπάνω ζώδια, που και θα δεχτούν τις περισσότερες αλλαγές και προκλήσεις των ημερών. Θα προκύψουν έντονες καταστάσεις ανταγωνισμού και κυριαρχίας επομένως καλό είναι να γνωρίζουμε το πως ακριβώς θα μας επηρεάσει.

Πως η Νέα Σελήνη θα επηρεάσει το ζώδιο σας;

Η Ολυμπία Χριστοδουλή, ο Χρίστος Ντούβλης, η Έλσα Κάραλη ξέρουν πως επηρεάζει τα αισθηματικά σου η Νέα Σελήνη! Τι ακριβώς θα γίνει με το άτομο που αγαπάς; Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 15-01-2018 12:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι