blank
 
blank

Νέα Σελήνη στον Κριό. Κάντε νέα ξεκινήματα! Πάρτε νέες πρωτοβουλίες!

Νέα Σελήνη στον Κριό. Κάντε νέα ξεκινήματα! Πάρτε νέες πρωτοβουλίες!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Η Νέα Σελήνη στον Κριό. Ήλιος ξεκινώντας την νέα του πορεία στο ζωδιακό κύκλο, σηματοδότησε την νέα αστρολογική χρονιά που ξεκίνησε στις 20 Μαρτίου. Στις 22 σχηματίζει και την πρώτη Νέα Σελήνη στον Κριό. Σαν πρώτη Νέα Σελήνη, είναι ιδιαίτερα δυναμική και μας παροτρύνει να πάρουμε νέες πρωτοβουλίες, να κάνουμε νέα ξεκινήματα και να ρίξουμε μια καινούργια ματιά στα θέματα που μας απασχολούν.

Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με την Νέα Σελήνη, καθώς επίσης και ο Ουρανός, θα φέρουν στην επιφάνεια με έναν ξαφνικό τρόπο, θέματα που υποβόσκουν από το παρελθόν και θα μας αναγκάσουν να αναλάβουμε δράση, προκειμένου να τα αντιμετωπίσουμε κατά μέτωπο. Ευτυχώς, ο έμφυτος ενθουσιασμός του Κριού και η αισιοδοξία θα είναι σύμμαχοι στις προσπάθειές μας, και θα μας βοηθήσουν να πιστέψουμε στον προσωπικό μας αγώνα και να μην καταθέσουμε τα όπλα, στα εμπόδια που θα βάλει ο Πλούτωνας στο δρόμο μας.

Τα ζώδια που θα βγουν περισσότερο ωφελημένα από αυτή τη Νέα Σελήνη είναι οι Κριοί, οι Λέοντες, οι Τοξότες καθώς και οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι.

Από την αστρολόγο Ρένα Μεντάκη.
Blog astroprovlepsis.blogspot.com

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ. ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

ΚΡΙΟΣ: Αγαπητέ Κριέ, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 22 Μαρτίου στο δικό σου ζώδιο, πρόκειται να πυροδοτήσει μια σειρά αλλαγών και να δώσει μια νέα κατεύθυνση στη ζωή σου. Δώσε προσοχή στους στόχους σου, οραματίσου τι θέλεις για το μέλλον σου και άρχισε να υλοποιείς τα όνειρά σου ένα προς ένα. Ο Ουρανός σου δίνει την ικανότητα να κινείσαι γρήγορα και αποτελεσματικά, παρόλο που θα πρέπει να αναγνωρίζεις το ρίσκο και να σταματάς εκεί που πρέπει. Πρόσεξε επίσης μην χάσεις τον ενθουσιασμό σου στην πρώτη αναποδιά και σταματήσεις τις προσπάθειες. Σε πολλούς από σας ο Ουρανός μπορεί να φέρει απρόβλεπτες αλλαγές για τις οποίες δεν είστε προετοιμασμένοι, θα πρέπει όμως να τις αποδεχτείτε, προκειμένου να αλλάξει η ζωή σας προς το καλύτερο.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Φίλε Ταύρε, η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 22 Μαρτίου στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σκοπό έχει να αφυπνίσει την συνείδησή σου και να σε παροτρύνει να «ψάξεις» μέσα σου και να βρεις απαντήσεις σε ζητήματα που σε «καίνε». Μέσα σ’ αυτή σου την αναζήτηση θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις, που θα θελήσεις να τις υλοποιήσεις, ακόμα και αν σου δημιουργούν φόβους και ανασφάλειες. Η ανάγκη σου για παράδειγμα να βρεις νέα ενδιαφέροντα, νέο σπίτι ή ακόμα και να μετακομίσεις σε μια άλλη πόλη, μπορεί να σου δημιουργεί τον φόβο του αγνώστου, κατά βάθος όμως ξέρεις ότι το πρώτο βήμα είναι και το πιο δύσκολο. Η επόμενη Νέα Σελήνη, που γίνεται στις 21/4 στο δικό σου ζώδιο, θα σε βρει στα καλύτερά σου!
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αγαπητέ Δίδυμε, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στον Κριό στις 22/3 είναι από τις πιο θετικές για το δικό σου ζώδιο. Παρά το γεγονός ότι ο κυβερνήτης σου Ερμής, που συμμετέχει στο φαινόμενο, είναι ακόμα σε ανάδρομη πορεία, έχεις τη δυνατότητα να πετύχεις πολλά σχέδια, χάρη στην τόλμη σου, την τύχη αλλά και την υποστήριξη των φίλων σου. Ίσως μάλιστα κάποια άτομα που σου είχαν «τάξει» κάτι, εμφανιστούν ξαφνικά και τηρήσουν την υπόσχεσή τους. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις και καινούργιες γνωριμίες, με τις οποίες θα έχεις πολλά κοινά ενδιαφέροντα. Νέες προοπτικές ανοίγονται και στον οικονομικό τομέα, όπου νέα έσοδα θα προστεθούν στο ταμείο σου και θα βελτιώσουν το βιοτικό σου επίπεδο.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αγαπητέ Καρκίνε, η Νέα Σελήνη στις 22/3 πραγματοποιείται στον τομέα της καριέρας σου και φέρνει στην επιφάνεια τα θέματα που σχετίζονται με την δουλειά σου. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να δεις τι αλλαγές θέλεις να κάνεις και να αρχίσεις να τις υλοποιείς. Αν μάλιστα μέχρι τώρα δεν είσαι απόλυτα ικανοποιημένος από την πορεία σου, θα πρέπει να εφαρμόσεις κάποιες καινοτομίες, προκειμένου να αυξήσεις την πελατεία σου. Ίσως χρειαστεί να κοπιάσεις λίγο παραπάνω και σίγουρα τα αποτελέσματα δεν θα φανούν αμέσως. Θα πρέπει όμως να είσαι υπομονετικός, καθώς στο τέλος θα δικαιωθείς. Οι άνεργοι Καρκίνοι, έχουν μεγάλες πιθανότητες να βρουν μια νέα δουλειά μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο.
 
ΛΕΩΝ: Φίλε Λέοντα, η Νέα Σελήνη στις 22 Μαρτίου γίνεται σε έναν πολύ ευνοϊκό οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και υπόσχεται να εκτοξεύσει τη δημοτικότητά σου. Το επόμενο δεκαπενθήμερο θα έχεις την ευκαιρία να συναντηθείς με πολλά άτομα, να γνωρίσεις ανθρώπους έμπειρους και σοφούς που θα σε παροτρύνουν να πάρεις πρωτοβουλίες και να βελτιώσεις τη ζωή σου σε πολλούς τομείς. Οι μελέτες, τα ταξίδια στο εξωτερικό, και οι σχέσεις με άτομα από άλλες χώρες ευνοούνται ιδιαίτερα αυτό το διάστημα. Επίσης, πολλοί Λέοντες θα προγραμματίσετε το γάμο σας ο οποίος θα επηρεάσει θετικά την μελλοντική σας πορεία. Τέλος, όσοι έχετε να αντιμετωπίσετε ένα νομικό ζήτημα ή ένα δικαστήριο, θα έχετε πολύ ευνοϊκά αποτελέσματα.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αγαπητέ Παρθένε, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 22 Μαρτίου στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου θα σου δώσει την ευκαιρία να οργανώσεις καλύτερα τα οικονομικά σου – κυρίως αν προέρχονται από συμμετοχή σε έσοδα τρίτων – αλλά και να διαχειριστείς καλύτερα τα χρέη σου. Αν για παράδειγμα σε απασχολεί η αποπληρωμή ενός δανείου, τώρα θα καταφέρεις να πετύχεις το καλύτερο αποτέλεσμα, ώστε να πάψει να αποτελεί βραχνά. Όσοι Παρθένοι βρίσκεστε σε αναμονή για την έκδοση μιας διατροφής ή μιας ασφαλιστικής τακτοποίησης θα έχετε θετικά αποτελέσματα μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο. Το ίδιο διάστημα θεωρείται καλό για να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία που θα σου αποφέρει σημαντικά εισοδήματα στο μέλλον. Τέλος, αν επιδιώκεις την επανασύνδεση μιας σχέσης, τώρα μπορείς να την πετύχεις.
 
ΖΥΓΟΣ: Αγαπητέ Ζυγέ, αυτό που λαχταράς περισσότερο στη ζωή σου, είναι η αρμονία σε όλες τις σημαντικές σχέσεις σου. Έχεις μάθει να αγωνίζεσαι γι’ αυτήν και να υποχωρείς όπου είναι απαραίτητο, προκειμένου να μην διαταράξεις τις ισορροπίες. Σ’ αυτή σου την προσπάθεια, τώρα έχεις σύμμαχο τη Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στις 22 Μαρτίου στον τομέα των σχέσεών σου. Έτσι, τις επόμενες δυο εβδομάδες θα έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις μια καλύτερη εικόνα και να προχωρήσεις σε αλλαγές. Η διαφορά είναι ότι με την παρουσία του Ουρανού και του ανάδρομου Ερμή, ίσως διαπιστώσεις κάποια πράγματα, στα οποία αρνηθείς να κάνεις τα «στραβά μάτια», καθώς ο Κρόνος σε έχει ήδη ωριμάσει αρκετά. Η αντίδρασή σου μπορεί να έχει θετικά ή αρνητικά αποτελέσματα, αλλά σε κάθε περίπτωση οι αλλαγές που θα γίνουν, θα είναι για το καλό σου.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φίλε Σκορπιέ, η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 22 Μαρτίου, πραγματοποιείται στον τομέα της υγείας και της εργασίας σου και σου παρέχει τις ευκαιρίες για να κάνεις βελτιώσεις σ’ αυτούς τους τομείς κατά την διάρκεια των επόμενων δύο εβδομάδων. Τώρα θα πρέπει να ελαττώσεις το άγχος και να βελτιώσεις την φυσική σου κατάσταση, εντάσσοντας στην καθημερινότητά σου έξυπνες λύσεις που θα σε βοηθήσουν. Για παράδειγμα αν αρχίσεις να περπατάς περισσότερο ή χρησιμοποιείς τις σκάλες αντί για το ασανσέρ, γρήγορα θα δεις θετικά αποτελέσματα. Όσον αφορά στη δουλειά σου, η βελτίωση των σχέσεών σου με τους συναδέλφους σου ή και μια νέα επαγγελματική πρόταση θα φτιάξει τη διάθεσή σου.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Φίλε Τοξότη, το επόμενο δεκαπενθήμερο θα είναι συναρπαστικό για σένα, καθώς η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Κριό, στις 22 Μαρτίου, πρόκειται να δώσει νέα πνοή σε όλα τα σχέδιά σου. Η σύνοδος μάλιστα που σχηματίζει με τον Ουρανό, σου υπόσχεται εκπλήξεις και ευχάριστα γεγονότα που θα αναστατώσουν ευχάριστα τη ζωή σου. Η δημιουργικότητά σου θα βρίσκεται στο ζενίθ και ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να προετοιμάσεις τις ιδέες σου για να τις προωθήσεις μόλις ο Ερμής ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του (μετά τις 4 Απριλίου). Μεγάλη επιτυχία αναμένεται και στον αισθηματικό τομέα και, αν είσαι ελεύθερος, μια αναπάντεχη γνωριμία θα επηρεάσει καθοριστικά την πορεία σου. Αν έχεις ήδη δεσμό απρόβλεπτα γεγονότα θα σε παροτρύνουν να τον επισημοποιήσεις.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αγαπητέ Αιγόκερε, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 22 Μαρτίου, ενεργοποιεί τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και το επόμενο δεκαπενθήμερο μεγάλο μέρος της ενέργειάς σου θα διοχετευθεί σ’ αυτούς τους τομείς. Ίσως νοιώθεις την ανάγκη να πειραματιστείς με κάποια νέα σχέδια, να αναδιαμορφώσεις τον χώρο σου και να αναλάβεις πρωτοβουλίες ώστε να δημιουργήσεις ένα καλύτερο περιβάλλον. Αν νοιώθεις «εγκλωβισμένος» σε ένα περιβάλλον που δεν σε ικανοποιεί, τώρα θα πάρεις την απόφαση να φύγεις και να αναζητήσεις μια νέα στέγη στην οποία θα είσαι ανεξάρτητος και θα μπορείς να λειτουργείς καλύτερα. Τέλος, αν διατηρείς μια όμορφη σχέση, τώρα θα συνειδητοποιήσεις ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να συγκατοικήσεις με τον σύντροφό σου.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αγαπητέ Υδροχόε, ο τομέας που σχετίζεται με την επικοινωνία σου, τις μετακινήσεις και το συγγενικό σου περιβάλλον, ενεργοποιείται από την Νέα Σελήνη στις 22 Μαρτίου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα συνειδητοποιήσεις ότι ήρθε ο καιρός να κάνεις μια νέα αρχή με συγγενικά σου πρόσωπα, με τα οποία έχεις απομακρυνθεί και να αναθερμάνεις τις σχέσεις σας. Χρησιμοποιώντας το επικοινωνιακό σου ταλέντο, που είναι έντονα τονισμένο αυτό το διάστημα, θα καταφέρεις να προσεγγίσεις άτομα που σου λείπουν ή άτομα που έχεις ανάγκη και να τα ξαναφέρεις κοντά σου. Γενικότερα, οι επαφές με τους γύρω σου, έχουν να σου προσφέρουν θετικές εμπειρίες αυτό το διάστημα, ενώ τα ταξίδια και οι μετακινήσεις θα σε χαλαρώσουν και θα σε αποφορτίσουν.

ΙΧΘΕΙΣ: Αγαπητέ Ιχθύ, ο Ήλιος και η Σελήνη που δίνουν το μηνιαίο τους ραντεβού στον τομέα των οικονομικών σου στις 22 Μαρτίου, εγγυώνται μεγάλες αλλαγές σ’ αυτόν τον τομέα. Οι πηγές των εσόδων σου θα αλλάξουν μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις και νέες πηγές εσόδων από εκεί που δεν το περιμένεις. Φυσικά ο Ουρανός είναι ένας πλανήτης που προκαλεί απίθανες καταστάσεις και που μπορεί να σου φέρει και απώλειες που δεν περιμένεις. Ωστόσο, ακόμα και σ’ αυτή την περίπτωση, θα καταφέρεις να αντεπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου και με ένα καλό «κουμάντο» να βάλεις και κάτι στην άκρη. Πρόσεξε λοιπόν τις προτάσεις που θα σου γίνουν αυτό το διάστημα, γιατί όσο «περίεργες» κι αν σου φαίνονται, μπορεί να σου φέρουν μεγάλα υλικά οφέλη.

Αν σου άρεσε αυτό το άρθρο, δείξε το με ένα απλό Like.


 

► Αν θες να δεις ποιούς πλανήτες έχεις στο γενέθλιο ωροσκόπιο σου, δες τον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ.
► Για να μάθεις πως σε επηρεάζουν οι πλανήτες σήμερα με βάση το γενέθλιο ωροσκόπιο σου δες τις προσωπικές ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σου.
► Αν θες να μάθεις λεπτομέρεις για τη σχέση σου, δες την ερωτική ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ για τον χάρτη της σχέσης σου.
► Μάθε με ποιό ζώδιο ταιριάζεις στο ΖΩΔΙΑ ΣΧΕΣΕΙΣ.
 
Από το Myastro.gr
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-03-2012 00:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι