blank
 
blank

Νέα Σελήνη στον Λέοντα, στις 14 Αυγούστου. Ένα ευχάριστο καινούριο φεγγάρι! Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέα Σελήνη στον Λέοντα, στις 14 Αυγούστου. Ένα ευχάριστο καινούριο φεγγάρι! Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 14
 

Νέα Σελήνη στον Λέοντα

Στις 14 Αυγούστου και ώρα 17:53 διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στο βασιλικό ζώδιο του Λέοντα. Πρόκειται για ένα καινούργιο φεγγάρι αρκετά ευχάριστο, αφού ο Λέων σχετίζεται με τη χαρά, τη δημιουργία, τη διασκέδαση, τον έρωτα και τα παιδιά, και δίνει την ευκαιρία σε όλους μας να ξεκουραστούμε, να ασχοληθούμε με πράγματα που μας ευχαριστούν και να φορτίσουμε τις μπαταρίες μας για τον δύσκολο χειμώνα που ακολουθεί.
 
Η συμμετοχή της ανάδρομης Αφροδίτης μπορεί να αναβιώσει πολλούς έρωτες που έχουν κλονιστεί ή να δημιουργήσει νέες σχέσεις καρμικού χαρακτήρα. Επιπλέον, το (έστω και αποχωρίζον) τρίγωνο του Ουρανού υπόσχεται κεραυνοβόλους έρωτες αλλά και απρόσμενες ευκαιρίες σε όλα τα επίπεδα. Όσο για το τετράγωνο του Κρόνου, απλά μας υπενθυμίζει τα οικονομικά προβλήματα που ίσως μας στερούν κάποιες απολαύσεις, ενώ παράλληλα μας δημιουργεί και μια θλίψη ή νοσταλγία για ό,τι έχουμε χάσει. Ακόμα κι έτσι, οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα είναι τόσες πολλές που σίγουρα η αίσθηση της ικανοποίησης θα είναι αυτή που θα απομείνει τελικά.

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Νέα Σελήνη στον Λέοντα

Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες) καθώς και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι) είναι τα πιο ευνοημένα αυτής της περιόδου.

Νέα Σελήνη στον Λέοντα και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 14 Αυγούστου, σε βρίσκει να απολαμβάνεις τον έρωτα και τις διασκεδάσεις μέσα σε ένα κλίμα χαρούμενο και αισιόδοξο. Αν μάλιστα είσαι αδέσμευτος, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο θα υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες για την δημιουργία μιας δυνατής σχέσης, που θα αντέξει στο χρόνο. Αν πάλι η συμμετοχή της ανάδρομης Αφροδίτης σου ξυπνήσει νοσταλγία για ένα πρόσωπο που έχει βγει από τη ζωή σου, δεν χάνεις τίποτα να κάνεις μια δεύτερη προσπάθεια. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι το καινούργιο φεγγάρι είναι ιδανικό για να βάλεις γερές βάσεις στις σχέσεις σου, να προχωρήσεις σε επισημοποιήσεις ή ακόμα και να σκεφτείς την πιθανότητα να αποκτήσεις το πρώτο σου παιδί. Δεδομένου ότι βρίσκεσαι σε δημιουργικό οίστρο, ίσως βάλεις μπροστά και κάποια επαγγελματικά σχέδια.
 
Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, στις 14 Αυγούστου διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο θα μπορέσεις να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στο σπίτι και την οικογένειά σου, να καλλωπίσεις τον χώρο σου, να κάνεις κάποιες αλλαγές ή και να σκεφτείς την πιθανότητα μιας μετακόμισης. Ωστόσο, η συμμετοχή της δικής σου Αφροδίτης που βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο, συνιστούν να προσέχεις την συμπεριφορά σου απέναντι στο σύντροφό σου, καθώς υπάρχει περίπτωση να επανέλθουν παλιά προβλήματα που πρέπει να διευθετηθούν ήρεμα και ψύχραιμα. Αν βιώνεις ήδη έναν χωρισμό, ετοιμάσου για έναν νέο έρωτα που θα σε κάνει να ξεχάσεις τα πάντα. Δεν αποκλείεται επίσης να προκύψει μια ανέλπιστη επαγγελματική πρόταση, που θα αλλάξει τη ζωή σου.
 
Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 14 Αυγούστου σου δίνει την ευκαιρία να ξεφύγεις από την καθημερινότητα, να ταξιδέψεις και να συναντήσεις αγαπημένα πρόσωπα, που θα φτιάξουν τη διάθεσή σου. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο μπορείς να απολαύσεις τις διακοπές που ονειρεύεσαι αλλά και να δεθείς περισσότερο με τον σύντροφό σου. Αν είσαι αδέσμευτος, το καινούργιο φεγγάρι υπόσχεται πληθώρα γνωριμιών αλλά και έναν κεραυνοβόλο έρωτα που θα τονώσει το ηθικό σου. Τα ταξίδια ή ακόμα και οι σύντομες αποδράσεις, ευνοούνται ιδιαίτερα αυτό το διάστημα και μπορούν ακόμα και να σου ανοίξουν νέες επαγγελματικές προοπτικές. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις, καλό θα είναι όμως, να αφιερώσεις αυτό το διάστημα στην ξεκούρασή σου και να μην αναλάβεις ακόμα υποχρεώσεις που θα επιβαρύνουν τον οργανισμό σου.
 
Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 14 Αυγούστου, επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σου, γεγονός που θα σε απασχολήσει έντονα το ερχόμενο δεκαπενθήμερο. Το γεγονός ότι βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, μπορεί να σου δημιουργεί την επιθυμία για διασκεδάσεις και διακοπές, παράλληλα όμως οι πλανητικές επιρροές υπόσχονται επαγγελματικές ευκαιρίες, που μπορούν να βελτιώσουν αισθητά τα εισοδήματά σου. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να βρεις τη χρυσή τομή και να συνδυάσεις δουλειά και διασκέδαση, ώστε να μην χάσεις κάτι σημαντικό. Η συμμετοχή της ανάδρομης Αφροδίτης μπορεί επιπλέον να σου φέρει χρήματα που περιμένεις εδώ και καιρό, γεγονός που θα σε βοηθήσει να απεγκλωβιστείς από κάποιες υποχρεώσεις. Τέλος, το διάστημα αυτό μπορείς να εξασφαλίσεις και την συναισθηματική σου ασφάλεια, όχι όμως χωρίς προσπάθεια.
 
Λέων
Φίλε Λέοντα, στις 14 Αυγούστου διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο που σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ουρανός υπόσχεται ξαφνικές ευκαιρίες που μπορούν να αλλάξουν εντελώς την πορεία σου. Θα χρειαστεί ωστόσο να ξεπεράσεις ή να τακτοποιήσεις οικογενειακές ή άλλες εκκρεμότητες, ώστε να μπορείς να επωφεληθείς από το καινούργιο που σε περιμένει. Θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό ευνοούνται ιδιαίτερα αυτό το διάστημα, χωρίς να αποκλείεται και η πιθανότητα να εγκατασταθείς σε μια άλλη χώρα. Άλλη πιθανότητα είναι να συνάψεις ένα γάμο, που εκτός του ότι θα σε ολοκληρώσει σαν άτομο, θα σου προσδώσει και περισσότερο κύρος. Τέλος, ίσως αναβιώσουν σχέσεις – φιλικές ή αισθηματικές – με άτομα που δεν έχουν βγει από την καρδιά σου.
 
Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, στις 14 Αυγούστου διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που συνιστά να χαλαρώσεις από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σου και να προσφέρεις στον εαυτό σου ένα διάστημα ανάπαυλας, που θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου, αλλά και να κάνεις τα μελλοντικά σου σχέδια. Η μοναξιά το ερχόμενο δεκαπενθήμερο μπορεί να είναι πολύ δημιουργική, καθώς θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις τις σκέψεις σου και να εντοπίσεις τις πραγματικές επιθυμίες σου. Οι καλοί φίλοι ή και ο σύντροφός σου μπορούν να σου προσφέρουν την προστασία που έχεις ανάγκη, αλλά και να σου δώσουν μια καλή συμβουλή. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Παρθένους, ένας νέος πειρασμός θα εμφανιστεί στη ζωή σου αυτό το διάστημα.
 
Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 14 Αυγούστου, θεωρείται αρκετά θετική για σένα, καθώς σε κάνει περισσότερο κοινωνικό και σου δίνει την ευκαιρία να βρεθείς με τους φίλους σου ή και να δημιουργήσεις νέες σχέσεις που θα σου ταιριάξουν απόλυτα. Μέσα από αυτές τις κοινωνικές συναναστροφές, μπορούν να δημιουργηθούν απρόσμενες ευκαιρίες, είτε για την επαγγελματική σου πρόοδο είτε για την προσωπική σου ζωή. Αυτό σημαίνει ότι το ερχόμενο δεκαπενθήμερο θα πρέπει να βρίσκεσαι σε επαγρύπνηση, ώστε να αντιληφθείς εγκαίρως τις ευκαιρίες που θα προκύψουν. Το καινούργιο φεγγάρι επιπλέον, μπορεί να σε βοηθήσει να βελτιώσεις τις αποδοχές σου, ειδικά αν είσαι πρόθυμος να “απαρνηθείς” μέρος των διακοπών σου προς χάριν της επαγγελματικής σταδιοδρομίας σου.
 
Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στις 14 Αυγούστου στο μεσουράνημα του ηλιακού ωροσκοπίου σου, γεγονός που υποδηλώνει νέες επαγγελματικές ευκαιρίες μέσα στο ερχόμενο δεκαπενθήμερο. Έτσι, ακόμα και αν απολαμβάνεις τον καλοκαιρινό ήλιο και τις διακοπές, οι ευκαιρίες θα έρθουν να σε βρουν από εκεί που δεν το περιμένεις και σίγουρα δεν θα πρέπει να τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες. Μια σταθερή καριέρα αυτό το διάστημα είναι ίσως ό,τι επιθυμείς περισσότερο, αφού πέρα από το γεγονός ότι θα σε κάνει πιο δημιουργικό, θα σου αποφέρει και ένα σταθερό εισόδημα το οποίο χρειάζεσαι. Η αρνητική συμμετοχή του Κρόνου από το ζώδιό σου, μπορεί να σου προκαλέσει κάποια πίεση, παράλληλα όμως αν είσαι αποφασισμένος να αγωνιστείς, θα σου εξασφαλίσει την μακροημέρευση. Μια νέα σταθερότητα θα επιτευχθεί και στις σχέσεις σου.
 
Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, στις 14 Αυγούστου διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στο συμβατό ζώδιο του Λέοντα και τον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που αναμένεται ιδιαίτερα θετικό για σένα. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις, τόσο στην προσωπική σου ζωή όσο και σε άλλους τομείς που σε απασχολούν. Η θετική συμμετοχή του Ουρανού μάλιστα, δηλώνει την καθαρή τύχη που φέρνει ευκαιρίες από εκεί που δεν το περιμένεις. Τα ταξίδια, η έναρξη νέων σπουδών, μια νομική υπόθεση, η επαφή με άτομα διαφορετικής αντίληψης και κουλτούρας ή και ένας γάμος, είναι τομείς που μπορούν να σου αποφέρουν σημαντικά οφέλη. Θαυμάσιες είναι και οι προοπτικές, αν σκέφτεσαι να εγκατασταθείς σε μια άλλη χώρα.
 
Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 14 Αυγούστου, στρέφει το ενδιαφέρον σου στα οικονομικά σου και κυρίως στα οικονομικά που συνδέονται με τρίτα πρόσωπα. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο θα έχεις την ευκαιρία να διευθετήσεις δάνεια και οφειλές ή να σκεφτείς κάποιες επενδύσεις που μπορούν να σου αποφέρουν κέρδη. Στη δεύτερη περίπτωση καλό θα είναι να είσαι περισσότερο επιφυλακτικός, καθώς το γεγονός ότι ο κυβερνήτης σου Κρόνος σχηματίζει τετράγωνο με το καινούργιο φεγγάρι, μπορεί να πυροδοτήσει κάποιες απώλειες. Από την άλλη, η θετική όψη του Ουρανού μπορεί να σου προσφέρει μια σημαντική βοήθεια ή να σε βοηθήσει να ολοκληρώσεις μια αγοραπωλησία. Όσον αφορά στην αισθηματική σου ζωή, η Νέα Σελήνη σου δίνει την δυνατότητα να βάλεις νέες βάσεις στις σχέσεις σου, να αποκαταστήσεις έναν έρωτα ή να υποκύψεις σε ένα νέο πάθος.
 
Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο πολικό ζώδιο του Λέοντα στις 14 Αυγούστου, βάζει στο στόχαστρο τις σχέσεις σου και σου δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις αλλαγές για την βελτίωσή τους ή… και τη διάλυσή τους. Η ανάδρομη Αφροδίτη, το τετράγωνο του Κρόνου και το τρίγωνο του κυβερνήτη σου Ουρανού, καθιστούν δύσκολη την πρόβλεψη, αφού σου δίνουν τη δυνατότητα να αποκαταστήσεις μια σχέση από το παρελθόν, να αποκοπείς οριστικά από μια σχέση που δεν σε ικανοποιεί ή να νιώσεις τον κεραυνοβόλο έρωτα, που θα σε αποσυντονίσει εντελώς. Εσύ ο ίδιος ξέρεις τι ταιριάζει καλύτερα στην περίπτωσή σου και εσύ θα είσαι αυτός που θα αποφασίσεις πώς θα χειριστείς την κάθε περίπτωση. Το σίγουρο είναι ότι πλέον φαίνεσαι ξεκαθαρισμένος και αποφασισμένος να δημιουργήσεις νέα, σταθερά δεδομένα στην προσωπική σου ζωή.
 
Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 14 Αυγούστου, ανοίγει έναν νέο κύκλο επαγγελματικών ευκαιριών και υποχρεώσεων, που οπωσδήποτε θα σου δημιουργήσουν μια πίεση, εξαιτίας του τετραγώνου του Κρόνου, αλλά παράλληλα θα σου δώσουν την δυνατότητα να βελτιώσεις τα εισοδήματά σου, χάρη στο τρίγωνο του Ουρανού. Έτσι, παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο αναμένεται ιδιαίτερα “φορτωμένο”, αλλά και εξαιρετικά δημιουργικό. Η ανάδρομη Αφροδίτη μάλιστα, ίσως σε βοηθήσει να ολοκληρώσεις κάποιες εκκρεμότητες που, πέρα από την ηθική ικανοποίηση, θα σου αποφέρουν και κέρδη. Επιπλέον, αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, ένας νέος έρωτας μπορεί να προκύψει μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Τέλος, το διάστημα αυτό μπορείς να ασχοληθείς με την υγιεινή και τη διατροφή σου ή να ξεκινήσεις αυτή τη δίαιτα που σκέφτεσαι από καιρό.
Από την Ρένα Μεντάκη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 13-08-2015 15:22:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι