blank
 
blank

Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 11 Νοεμβρίου 2015. Ένα τυχερό καινούργιο φεγγάρι! Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 11 Νοεμβρίου 2015. Ένα τυχερό καινούργιο φεγγάρι! Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 12
 

Νέα Σελήνη στον Σκορπιό

Στις 11 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 19:47, διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά τυχερό καινούργιο φεγγάρι, καθώς σχηματίζει σχεδόν ακριβές εξάγωνο με τον ευεργέτη Δία, γεγονός που φέρνει αισιοδοξία και χαρά. Είναι επομένως ιδανική στιγμή για να ξεκινήσουμε κάτι καινούργιο που έχει πολλές πιθανότητες επιτυχίας, αλλά και να επιδιώξουμε μια νέα σταθερότητα στα επαγγελματικά ή οικονομικά μας, τομείς που υπάγονται στην δικαιοδοσία του Σκορπιού (Νέα Σελήνη) και της Παρθένου (Δίας). Η Νέα Σελήνη επιπλέον σχηματίζει στενή σύνοδο με τον Ερμή, γεγονός που μας κάνει περισσότερο εξωστρεφείς και κοινωνικούς και μας επιτρέπει να “εκμυστηρευτούμε” τις σκέψεις μας και τα συναισθήματά μας. Αυτό μπορεί να έχει θετική επιρροή στις σχέσεις μας όχι μόνο τις φιλικές, αλλά και τις αισθηματικές, αφού μπορεί να δημιουργήσει μια νέα σχέση εμπιστοσύνης με το σύντροφό μας και να βάλει πιο γερές βάσεις στις σχέσεις. Εξαιρετικές προοπτικές αναμένονται και στους νέους δεσμούς που θα δημιουργηθούν το ερχόμενο δεκαπενθήμερο.
 
Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από τη Νέα Σελήνη είναι αυτά του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς) καθώς και της Γης (Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι).

Νέα Σελήνη στον Σκορπιό και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός
Φίλε Κριέ, στις 11 Νοεμβρίου διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί θα σε απασχολήσει περισσότερο η ασφάλειά σου, τόσο η συναισθηματική όσο και η υλική, και θα αναζητήσεις τρόπους να την εξασφαλίσεις. Ίσως κάνεις τα πρώτα βήματα για την αγορά μιας νέας κατοικίας, για την αποπληρωμή ενός δανείου ή για μια επένδυση, που θα σου αποφέρει κέρδος στο μέλλον. Όσον αφορά στη συναισθηματική σου ασφάλεια, το καινούργιο φεγγάρι θα σε παροτρύνει να αποκοπείς από καταστάσεις που δεν σου προσφέρουν τίποτα ή - αν διατηρείς μια καλή σχέση- να προχωρήσεις σε μια μόνιμη δέσμευση. Αν σε απασχολεί ένας έρωτας από το παρελθόν, αυτός μπορεί να αναβιώσει αυτό το διάστημα, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους Κριούς, μια νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει σε έναν επαγγελματικό χώρο ή και από το εξωτερικό.
 
Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 11 Νοεμβρίου στο πολικό ζώδιο του Σκορπιού, στρέφει το ενδιαφέρον σου στο σύντροφό σου το ερχόμενο δεκαπενθήμερο. Το γεγονός μάλιστα ότι σχηματίζει θετική όψη με τον Δία, αποτελεί μια θετική ένδειξη για την βελτίωση της σχέσης σου, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο να προγραμματίσεις την επισημοποίησή της. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Ταύρους, ένας νέος έρωτας θα εμφανιστεί στο προσκήνιο αυτό το διάστημα, που σύντομα θα εξελιχθεί σοβαρά. Η συμβίωση, η ανανέωση του σπιτιού σου ή και η αναζήτηση μιας νέας στέγης, είναι επίσης θέματα που θα σε απασχολήσουν και που θα εξελιχθούν πολύ θετικά. Τέλος, το καινούργιο φεγγάρι μπορεί να σε βοηθήσει να απαλλαγείς από χρόνια χρέη ή να σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις μια συμφέρουσα αγοραπωλησία.
 
Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 11 Νοεμβρίου, ενεργοποιεί τον τομέα της εργασίας σου και σου δίνει την ευκαιρία να δείξεις τα προσόντα σου και τις ικανότητές σου το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί και να λάβεις τα ανάλογα εύσημα. Αν ανήκεις στους άνεργους Διδύμους ή απλά ψάχνεις μια καλύτερη δουλειά, φρόντισε να δραστηριοποιηθείς περισσότερο αυτό το διάστημα, που η τύχη είναι στο πλευρό σου. Δεν αποκλείεται επίσης, να ξεκινήσεις μια επαγγελματική δραστηριότητα μέσα από το χώρο του σπιτιού σου, η οποία θα σου αποφέρει σημαντικά κέρδη στο μέλλον, όπως υποδεικνύει η θετική συμμετοχή του Δία. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στην προσωπική σου ζωή, ενώ η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να κάνεις αλλαγές στην εμφάνισή σου, που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν.
 
Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, εξαιρετικά θετική αναμένεται για σένα η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 11 Νοεμβρίου στο συμβατό ζώδιο του Σκορπιού. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο, να ξεκινήσεις τις προσπάθειες για τον πρώτο σου απόγονο ή -αν είσαι αδέσμευτος- να βρεις τον έρωτα που ονειρεύεσαι. Πέρα όμως από τις θετικές εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή, θα υπάρξει και επαγγελματική πρόοδος, αφού η αυξημένη δημιουργικότητά σου θα σε βοηθήσει να διακριθείς, να εξασφαλίσεις μια καλύτερη προοπτική και φυσικά να βελτιώσεις τις αποδοχές σου. Η θετική συμμετοχή του Δία στο καινούργιο φεγγάρι, θα σου επιτρέψει επίσης να κάνεις κάποια σύντομα ταξίδια ή να πετύχεις νέες επαγγελματικές συμφωνίες, που θα αποδειχθούν εξαιρετικά κερδοφόρες.
 
Λέων
Φίλε Λέοντα, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στον τέταρτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου στις 11 Νοεμβρίου, αποτελεί την ιδανική στιγμή για να ασχοληθείς με το σπίτι και την οικογένειά σου, να αναζητήσεις μια νέα στέγη ή και να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια. Χάρη στην θετική συμμετοχή του Δία, μπορείς ακόμα και να ολοκληρώσεις μια αγοραπωλησία, που θα αποδειχθεί αρκετά επιτυχημένη. Δεν αποκλείεται επίσης να αυξήσεις τα εισοδήματά σου από την εκμετάλλευση κάποιου ακινήτου σου ή από την αποδοχή μιας κληρονομιάς. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Λέοντες, το διάστημα αυτό είναι ιδανικό για την δημιουργία μιας νέας σχέσης, που θα αντέξει στο χρόνο και θα σε κάνει να απαρνηθείς την εργένικη ζωή.
 
Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, στις 11 Νοεμβρίου διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη με την συμμετοχή του κυβερνήτη σου Ερμή, αλλά και του Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο αναμένεται αρκετά δραστήριο για σένα, αφού οι ευκαιρίες θα διαδέχονται η μία την άλλη σε όλα τα επίπεδα. Αν αυτό που σε απασχολεί είναι τα επαγγελματικά σου, τώρα θα μπορέσεις να βρεις μια νέα εργασία ή να συζητήσεις με επιτυχία νέες προοπτικές στην υπάρχουσα δουλειά σου. Ανάλογη επιτυχία αναμένεται και στην προσωπική σου ζωή, αφού θα έχεις την ευκαιρία να λύσεις κάθε μικρή ή μεγαλύτερη παρεξήγηση με το σύντροφό σου και να βάλεις πιο γερά θεμέλια στη σχέση σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, το καινούργιο φεγγάρι υπόσχεται μια νέα γνωριμία που θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σου.
 
Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 11 Νοεμβρίου στον τομέα των οικονομικών σου, πρόκειται να φέρει μια σημαντική βελτίωση στα εισοδήματά σου, χάρη στη θετική συμμετοχή του Δία. Αυτό φυσικά, δεν σημαίνει ότι μπορείς να κάτσεις με σταυρωμένα χέρια και να περιμένεις την τύχη εξ’ ουρανού, αφού τα καλύτερα αποτελέσματα θα οφείλονται στις προσωπικές σου προσπάθειες. Θα πρέπει λοιπόν, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα ώστε να αντιληφθείς εγκαίρως και να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα προκύψουν προς όφελός σου. Ακόμα και μέσα από παρασκηνιακές συζητήσεις, μπορεί να αντλήσεις πληροφορίες που θα σου φανούν πολύ χρήσιμες. Φρόντισε επίσης να εκμεταλλευτείς την εύνοια κάποιων σημαντικών ατόμων, που μπορούν να διευρύνουν τις προοπτικές σου.
 
Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, στις 11 Νοεμβρίου διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, που αναμένεται αρκετά θετική χάρη στην απουσία δυσμενών όψεων. Η θετική συμμετοχή μάλιστα του ευεργέτη Δία, μπορεί να εγγυηθεί τις καλύτερες εξελίξεις σε όλα τα θέματα που σε απασχολούν. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο αναμένεται μια σημαντική επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα, η οποία επιπλέον θα σου αποφέρει σημαντικά οικονομικά οφέλη. Και στον αισθηματικό τομέα όμως, ο σύντροφός σου θα σου προσφέρει την συναισθηματική ασφάλεια που χρειάζεσαι, γεγονός που μπορεί να σηματοδοτεί ακόμα και την επισημοποίηση της σχέσης σας. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Σκορπιούς, αυτό το διάστημα θα γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σου εξασφαλίσει τη σταθερότητα που ζητάς σε μια σχέση.
 
Τοξότης
Φίλε Τοξότη, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 11 Νοεμβρίου, ενεργοποιεί τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, γεγονός που σε ωθεί σε μια εκούσια μοναξιά, που σε βοηθά να τα βρεις με τον εαυτό σου, να ασχοληθείς με πράγματα που λειτουργούν ευεργετικά στην ψυχοσύνθεσή σου, αλλά και να οραματιστείς και να σχεδιάσεις το μέλλον σου. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί θα μπορέσεις να βρεις απαντήσεις σε θέματα που σε απασχολούν, αλλά και να μεθοδεύσεις την επαγγελματική σου άνοδο με σταθερά και σίγουρα βήματα. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό μπορεί επίσης να αποδειχθεί αρκετά ευεργετικό αυτό το διάστημα και να σου ανοίξει νέες προοπτικές, όπως υποδεικνύει η θετική συμμετοχή του κυβερνήτη σου Δία.
 
Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, οι φιλοδοξίες σου, οι στόχοι σου και τα όνειρά σου αρχίζουν να υλοποιούνται χάρη στη Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 11 Νοεμβρίου, στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί μπορεί να είναι αρκετά πολυάσχολο για σένα, παράλληλα όμως θα σου δώσει την ευκαιρία να δικτυωθείς με τα κατάλληλα πρόσωπα ή να δημιουργήσεις ένα νέο κοινωνικό περιβάλλον, το οποίο μπορεί να σε βοηθήσει να εκτοξεύσεις την επαγγελματική πορεία σου. Αν σκέφτεσαι να επεκτείνεις τα σχέδιά σου στο εξωτερικό ή να ξεκινήσεις μια νέα καριέρα σε μια άλλη χώρα, το καινούργιο φεγγάρι είναι στο πλευρό σου. Δεδομένου ότι η Σελήνη κυβερνά τον τομέα των σχέσεών σου, αναμένονται θετικές εξελίξεις και στα αισθηματικά σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία θα προκύψει μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον.
 
Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, στις 11 Νοεμβρίου διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στο ζενίθ του ηλιακού ωροσκοπίου σου, που σχετίζεται με την καριέρα σου. Η απουσία αρνητικών όψεων και η θετική συμμετοχή του Δία, προμηνύουν τις καλύτερες εξελίξεις κι αυτό σημαίνει ότι το ερχόμενο δεκαπενθήμερο θα πρέπει κι εσύ να εντείνεις τις προσπάθειές σου, ώστε να αποκομίσεις όλα τα οφέλη που υπόσχεται το καινούργιο φεγγάρι. Μια σημαντική βελτίωση στις αποδοχές σου, θα σε βοηθήσει να ανταποκριθείς πιο εύκολα στις υποχρεώσεις σου ή και να αποπληρώσεις χρέη, που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Στον αισθηματικό τομέα, αν διατηρείς μια μακροχρόνια σχέση, ίσως αποφασίσεις να την επισημοποιήσεις, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, αναμένεται μια γνωριμία που σύντομα θα πάρει σοβαρές διαστάσεις.
 
Ιχθείς
Φίλε Ιχθύ, ιδιαίτερα θετική αναμένεται για σένα η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 11 Νοεμβρίου στο συμβατό ζώδιο του Σκορπιού. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο μπορείς να βάλεις υψηλούς στόχους, αφού η τύχη εγγυάται ένα θετικό αποτέλεσμα. Η θετική συμμετοχή του παραδοσιακού κυβερνήτη σου Δία, μπορεί να σου δώσει την ευκαιρία να ταξιδέψεις στο εξωτερικό ή να βάλεις τα θεμέλια για την πραγματοποίηση κάποιου όνειρού σου. Ό,τι κι αν κάνεις, είναι προορισμένο να πετύχει. Στον αισθηματικό τομέα, το διάστημα αυτό είναι ιδανικό για να προγραμματίσεις τον γάμο σου, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, καθώς ο έρωτας που ονειρεύεσαι βρίσκεται ήδη πολύ κοντά σου.
Από την Ρένα Μεντάκη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 10-11-2015 00:02:00
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι