blank
 
blank

Ήλιος και Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και Άρης σε σύνοδο με Ποσειδώνα στις 20 Ιανουαρίου 2015. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Ήλιος και Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και Άρης σε σύνοδο με Ποσειδώνα στις 20 Ιανουαρίου 2015. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 8
 

Ήλιος και Νέα Σελήνη στον Υδροχόο

Ήλιος και Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα

Στις 20 Ιανουαρίου και ώρα 11:43, ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Υδροχόου, όπου λίγες ώρες αργότερα στις 15.14 σχηματίζει τη Νέα Σελήνη. Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στη μηδενική μοίρα του Υδροχόου, γεγονός που σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα ή μια επανεκκίνηση σε κάποια θέματα. Επιπλέον, αυτή η Νέα Σελήνη είναι η πρώτη Σούπερ Σελήνη από τις έξι που υπάρχουν το 2015. Αυτό σημαίνει ότι το φεγγάρι βρίσκεται πολύ πιο κοντά στη γη, γεγονός που την κάνει περισσότερο έντονη και ισχυρή.
 
Ο Υδροχόος, που σχετίζεται με τις καινοτομίες την πρωτοπορία και την επαναστατικότητά, θα έχει τη δυνατότητα να “δείξει” πιο έντονα τα χαρακτηριστικά του το ερχόμενο δεκαπενθήμερο. Το γεγονός μάλιστα ότι αυτή η Νέα Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο, αποτελεί μια θετική ένδειξη για μακροχρόνια θετικά αποτελέσματα, που μπορεί να απαιτούν σκληρές προσπάθειες, σίγουρα όμως αξίζουν τον κόπο. Ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι η Νέα Σελήνη σχηματίζει στενή σύνοδο με τον αστεροειδή 34, την (μάγισσα) Κίρκη, η οποία όπως ξέρουμε από τη μυθολογία, βοήθησε τελικά τον Οδυσσέα να φτάσει στον προορισμό του. Πρόκειται λοιπόν για έναν αστεροειδή ο οποίος μπορεί να δημιουργεί δολοπλοκίες παράλληλα όμως μας βοηθά να βρούμε εναλλακτικές λύσεις στα προβλήματά μας.
 
Η Νέα Σελήνη ευνοεί ιδιαίτερα τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους) καθώς και της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες και Τοξότες).

Άρης σε σύνοδο με Ποσειδώνα

Την ίδια μέρα και ώρα 02:08, διαμορφώνεται η σύνοδος Άρη - Ποσειδώνα, που μπορεί να κρύβει παγίδες και να μας οδηγήσει σε ανέφικτους στόχους. Ψέματα και απάτες είναι πολύ πιθανό να βγουν στην επιφάνεια, ενώ η όψη αυτή συνδέεται και με ατυχήματα, που προέρχονται από το υγρό στοιχείο.
 
Το ερχόμενο τριήμερο, τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά.

Ήλιος και Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, Άρης σε σύνοδο με Ποσειδώνα και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η είσοδος του Ήλιου στον Υδροχόο και η διαμόρφωση της Νέας Σελήνης πραγματοποιούνται στις 20 Ιανουαρίου και φέρνουν στο δρόμο σου νέες ευκαιρίες και τη δυνατότητα να δημιουργήσεις σχέσεις με ενδιαφέροντα άτομα, που μπορούν να αλλάξουν την πορεία των επαγγελματικών σου. Η θετική πορεία του Κρόνου μάλιστα, εγγυάται θετική εξέλιξη σε όλες τις επιδιώξεις σου καθώς και μια μακροχρόνια ευημερία. Απαραίτητη προϋπόθεση φυσικά για να συμβούν τα παραπάνω, είναι να εργαστείς με θέληση και πείσμα, να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου σε συγκεκριμένους στόχους και κυρίως να μην παρεκκλίνεις από την πορεία σου, καθώς η σύνοδος που διαμορφώνει ο κυβερνήτης σου Άρης με τον Ποσειδώνα την ίδια μέρα, μπορεί να σε παρασύρει σε ανέφικτα σχέδια. Μάθε τι πρέπει να προσέξεις από τη σύνοδο του κυβερνήτη σου με τον Ποσειδώνα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ταύρος
Φίλε Ταύρε, στις 20 Ιανουαρίου ο Ήλιος περνάει στον ζώδιο του Υδροχόου και το μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου και σχηματίζει λίγο αργότερα την Νέα Σελήνη. Το φαινόμενο αυτό σηματοδοτεί σημαντικές εξελίξεις στον τομέα της καριέρας σου και σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις νέα δυναμικά ξεκινήματα ή και να κατακτήσεις στόχους, που κυνηγάς από καιρό. Επιπλέον, η θετική συμμετοχή του Κρόνου πρόκειται να επιφέρει την βελτίωση των οικονομικών σου ή ακόμα και να σε βοηθήσει να ολοκληρώσεις μια αγοραπωλησία που επιθυμείς. Όνειρα και σχέδια που έχουν καθυστερήσει μπορούν να επιτευχθούν μέσα στο ερχόμενο δεκαπενθήμερο. Η σύνοδος Άρη - Ποσειδώνα που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, δεν είναι απειλητική για το ζώδιό σου, καλό θα είναι όμως να μην εμπιστεύεσαι τυφλά τα άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος. Ποιο άτομο σου κρύβει κάτι; Μάθε στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, στις 20 Ιανουαρίου ο Ήλιος περνάει στο συμβατό ζώδιο του Υδροχόου, όπου και σχηματίζει το καινούργιο φεγγάρι. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα θετική επιρροή, που θα σου δώσει την ευκαιρία να ταξιδέψεις, να ασχοληθείς με υποθέσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό, να τακτοποιήσεις νομικές εκκρεμότητες ή ακόμα και να προγραμματίσεις την επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Διδύμους, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο είναι πολύ πιθανό να κάνεις μια γνωριμία, που γρήγορα θα πάρει σοβαρή τροπή. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες ευνοούνται ιδιαίτερα, αφού ο Κρόνος εγγυάται την μακροημέρευσή τους. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξεις ωστόσο, είναι η σύνοδος Άρη - Ποσειδώνα που διαμορφώνεται την ίδια μέρα και που μπορεί να σε παροτρύνει να κάνεις επαγγελματικές αλλαγές, που τελικά δεν θα σε ικανοποιήσουν. Τι πρέπει να προσέξεις; Μάθε στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ήλιος και Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή
 
 
Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, στις 20 Ιανουαρίου ο Ήλιος περνάει στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου σχηματίζει και τη Νέα Σελήνη. Πρόκειται για ένα φαινόμενο που θα επηρεάσει θετικά τα οικονομικά σου, αφού το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο υπόσχεται νέα κέρδη και μια νέα σταθερότητα και ισορροπία, που θα βελτιώσει την ποιότητα της ζωής σου. Αν μάλιστα, ήδη έχεις κάνει κάποιες επαγγελματικές ενέργειες, αυτές θα αποδώσουν με τον καλύτερο τρόπο. Ένας νέος έρωτας είναι επίσης πιθανό να αναπτυχθεί μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, ειδικά αν είσαι αδέσμευτος. Εξάλλου, η σύνοδος Άρη - Ποσειδώνα που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, θα σε παροτρύνει να σκεφτείς πιο σοβαρά την αισθηματική σου ζωή και να προχωρήσεις στην επισημοποίηση μιας σχέσης ή στην δημιουργία ενός νέου σοβαρού δεσμού. Ποιο άτομο από τη δουλειά σου ενδιαφέρεται ερωτικά για σένα; Μάθε στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, ο κυβερνήτης σου Ήλιος περνάει στο πολικό ζώδιο του Υδροχόου στις 20 Νοεμβρίου, όπου και σχηματίζει τη Νέα Σελήνη. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, θα ασχοληθείς περισσότερο με την προσωπική σου ζωή και τις σχέσεις σου και θα φροντίσεις να δημιουργήσεις μια πιο υγιή βάση στους δεσμούς που θέλεις να παραμείνουν στη ζωή σου. Με την θετική συμμετοχή του Κρόνου, δύσκολα θα αποφύγεις μια μόνιμη δέσμευση, ενώ ακόμα και στην περίπτωση που είσαι αδέσμευτος, ένας νέος έρωτας σύντομα θα εξελιχθεί σε μια σημαντική σχέση. Το φαινόμενο αυτό, ευνοεί επίσης και τις νέες συνεργασίες που πρόκειται να σου αποφέρουν σημαντικά κέρδη. Ακόμα και σ’ αυτή την περίπτωση όμως, η διαχείριση των οικονομικών σου χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς η σύνοδος Άρη - Ποσειδώνα που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, μπορεί να σε παρασύρει σε αλόγιστες σπατάλες. Μάθε πως να κινηθείς στα οικονομικά σου στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, στις 20 Ιανουαρίου ο Ήλιος περνά στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου όπου και διαμορφώνεται τη Νέα Σελήνη. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο η δουλειά σου θα απορροφήσει μεγάλο μέρος του χρόνου σου, καθώς ακόμα και αν είσαι ήδη τακτοποιημένος, πρόκειται να προκύψουν αξιόλογες ευκαιρίες, που δεν θα μπορέσεις να αγνοήσεις. Με την θετική συμμετοχή του Κρόνου μάλιστα, ίσως μπορέσεις να αναλάβεις κάποια νέα καθήκοντα, που θα μπορείς να διεκπεραιώνεις από το χώρο του σπιτιού και τα οποία θα σου εξασφαλίσουν ένα επιπλέον εισόδημα. Αν πάλι προκύψει μια πρόταση που απαιτεί να μετακινηθείς σε μια άλλη πόλη, ίσως θα πρέπει να την σκεφτείς σοβαρά. Προσοχή χρειάζεται ο τομέας των σχέσεών σου, καθώς η σύνοδος Άρη - Ποσειδώνα που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, σηματοδοτεί την πιο ακατάλληλη περίοδο για σημαντικές αποφάσεις. Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να λάβεις μία σημαντική απόφαση; Μάθε το στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ήλιος και Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου
 
 
Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, στις 20 Ιανουαρίου ο Ήλιος περνάει στο συμβατό ζώδιο του Υδροχόου, στο οποίο και σχηματίζει τη Νέα Σελήνη. Πρόκειται για μια εξαιρετικά θετική επιρροή για το ζώδιό σου, καθώς μέσα στο ερχόμενο δεκαπενθήμερο θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς περισσότερο με την προσωπική σου ζωή, αλλά και να γίνεις περισσότερο δημιουργικός, γεγονός που θα επηρεάσει και την επαγγελματική σου εξέλιξη. Το σημαντικότερο ωστόσο είναι πως ό,τι ξεκινήσεις αυτό το διάστημα θα έχει μόνιμα και διαρκή οφέλη. Είτε πρόκειται για την επισημοποίηση μιας ήδη δοκιμασμένης σχέσης, είτε για την δημιουργία ενός νέου δεσμού, η ευημερία είναι εξασφαλισμένη, ενώ και στην καριέρα σου μπορείς να πετύχεις μια σημαντική διάκριση. Η σύνοδος Άρη - Ποσειδώνα που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, συνιστά να διαχειριστείς σωστά το χρόνο σου, ώστε να αποφύγεις πιθανά προβλήματα κόπωσης. Τι άλλο φέρνει η σύνοδος Άρη-Ποσειδώνα; Μάθε στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η είσοδος του Ήλιου στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, καθώς και η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται εκεί στις 20 Ιανουαρίου, στρέφει το ενδιαφέρον σου στο σπίτι και την οικογένεια για το επόμενο δεκαπενθήμερο. Τώρα μπορείς να δημιουργήσεις μια νέα αίσθηση σταθερότητας και οικειότητας, να λύσεις τυχόν προβλήματα ή ακόμα και να ξεκινήσεις την αναζήτηση του κατάλληλου χώρου που θα στεγάσει τον έρωτά σου. Παράλληλα, το καινούργιο φεγγάρι μπορεί να σε ωθήσει να ξεκινήσεις μια επαγγελματική δραστηριότητα μέσα από το χώρο του σπιτιού σου ή και μέσα από το διαδίκτυο, η οποία πρόκειται να αυξήσει τα εισοδήματά σου. Σημαντικές αγοραπωλησίες μπορούν επίσης να επιτευχθούν αυτό το διάστημα. Η σύνοδος Άρη - Ποσειδώνα δεν φαίνεται απειλητική για σένα, αντίθετα, στην περίπτωση που είσαι αδέσμευτος, μπορεί να σου φέρει τον έρωτα που ονειρεύεσαι. Ποιο πρόσωπο θα σε πλησιάσει; Μάθε στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Τοξότης
Φίλε Τοξότη, στις 20 Ιανουαρίου ο Ήλιος περνάει στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου και σχηματίζει τη Νέα Σελήνη. Πρόκειται για μια επιρροή που σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις αξιόλογες επαφές, να συζητήσεις θέματα που σε απασχολούν και να εκμεταλλευτείς προς όφελός σου ευκαιρίες που θα προκύψουν. Εξάλλου, η θετική συμμετοχή του Κρόνου που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, εγγυάται μια σημαντική βελτίωση στα εισοδήματά σου και μάλιστα μέσα από ευχάριστες δραστηριότητες. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Τοξότες, οι νέες γνωριμίες που θα κάνεις αυτό το διάστημα εγγυώνται σταθερότητα και διάρκεια. Ωστόσο, η σύνοδος Άρη - Ποσειδώνα που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, συνιστά προσοχή στον τομέα του σπιτιού και καλό θα είναι να προσέχεις τα άτομα που μπαινοβγαίνουν στο χώρο σου, ώστε να αποφύγεις πιθανές κλοπές. Τι πρέπει να προσέξεις; Μάθε στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ήλιος και Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη
 
Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, στις 20 Ιανουαρίου ο Ήλιος περνάει στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου σχηματίζει και τη Νέα Σελήνη. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, τα οικονομικά σου θα σε απασχολήσουν περισσότερο από άλλες φορές και οι εμπειρίες σου θα σε βοηθήσουν να χειριστείς κάποια θέματα με τρόπο που θα σου αποφέρουν οφέλη. Το γεγονός μάλιστα ότι ο κυβερνήτης σου Κρόνος σχηματίζει εξάγωνο με το καινούργιο φεγγάρι, μπορεί να σου δημιουργήσει νέες πηγές εσόδων που θα κάνουν πιο άνετη τη ζωή σου. Σημαντικές συζητήσεις, συμφωνίες ή και διαπραγματεύσεις μπορούν να γίνουν ακόμα και με την σύνοδο Άρη - Ποσειδώνα που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, καλό θα είναι όμως να βεβαιωθείς ότι οι προθέσεις τόσο των άλλων όσο και οι δικές σου, δεν έχουν ιδιοτελή κίνητρα. Ποιο άτομο υπάρχει κίνδυνος να σε εξαπατήσει; Μάθε στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, στις 20 Ιανουαρίου ο Ήλιος περνάει στο δικό σου ζώδιο, όπου και σχηματίζει τη Νέα Σελήνη. Το φαινόμενο αυτό σηματοδοτεί την προσωπική σου Πρωτοχρονιά και τα αποτελέσματα της επιρροής της θα γίνονται ορατά σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Το ερχόμενο δεκαπενθήμερο ωστόσο, η ενέργεια αυτή θα είναι πιο αισθητή και οι δραστηριότητές σου πιο έντονες. Τώρα μπορείς να βάλεις τα θεμέλια για ένα σταθερό μέλλον, τόσο στην επαγγελματική σου ζωή όσο και στην προσωπική. Οι ευκαιρίες που θα σου δοθούν θα είναι πολλές, ενώ η μακροχρόνια εξασφάλιση που εγγυάται η θετική συμμετοχή του Κρόνου, συνιστούν να μην αφήσεις τίποτα στη τύχη του, ώστε να επωφεληθείς όσο το δυνατόν περισσότερο. Ιδιαίτερη προσοχή ωστόσο, χρειάζεται η διαχείριση των οικονομικών σου, καθώς η σύνοδος Άρη - Ποσειδώνα την ίδια μέρα, ίσως σε ωθήσει σε υπερβολικές σπατάλες. Τι άλλες ευκαιρίες έρχονται με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου; Μάθε στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ιχθείς
Φίλε Ιχθύ, στις 20 Ιανουαρίου ο Ήλιος περνάει στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου και σχηματίζει τη Νέα Σελήνη. Η συγκεκριμένη επιρροή θεωρείται κάπως υποτονική για σένα, αφού σε βγάζει από τη δράση και σε παροτρύνει να μελετήσεις τα σχέδιά σου με απόλυτη συγκέντρωση και μυστικότητα. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, είναι ένα καλό διάστημα για περισυλλογή και απομόνωση, που θα σε βοηθήσει να πετύχεις επαγγελματικούς (και όχι μόνο) στόχους. Η θετική συμμετοχή του Κρόνου εξάλλου, σου επιφυλάσσει μια πορεία, που μπορεί να χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια, σε οδηγεί όμως εκεί που σου αξίζει. Την ίδια μέρα ο κυβερνήτης σου Ποσειδώνας σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη, μια όψη που συνιστά να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, ώστε να μην ξεφύγεις από την πορεία σου. Μάθε πως πρέπει να κινηθείς για να αποφύγεις τις αρνητικές συνέπειες της συνόδου Άρη-Ποσειδώνα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
Οι αστρολογικές προβλέψεις 19 έως 27 Ιανουαρίου από τον Γιώργο Ματσάγγο.
 
 

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 19 ως 25 Ιανουαρίου 2015. Από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Αστρολογικές προβλέψεις 19 ως 27 Ιανουαρίου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Μια αρκετά «θερμή» περίοδος μέσα στον πιο παγωμένο μήνα!

Ερωτική πλανητική ενημέρωση για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου 2015. Από την Ματίνα Πάτζαλη.

Οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις 2015 για όλα τα ζώδια, από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Από την Ρένα Μεντάκη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 19-01-2015 14:18:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι