blank
 
blank

Ο Ερμής στους Ιχθείς, σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Πώς επηρεάζει τα ζώδια.

Ο Ερμής στους Ιχθείς, σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Πώς επηρεάζει τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Ο ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ, ΣΕ ΣΥΝΟΔΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, στις 14 Φεβρουαρίου, συμπίπτει με την είσοδο του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο συναισθηματικό ζώδιο των Ιχθύων και την σύνοδο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα. Η όψη αυτή ταιριάζει «γάντι» με τη γιορτή των ερωτευμένων, καθώς μας ευαισθητοποιεί και μας ωθεί να καλύψουμε τις συναισθηματικές μας ανάγκες. Έτσι, πολλοί έρωτες θα εκφραστούν για πρώτη φορά αυτή την ημέρα, αλλά και πολλοί θα παραμείνουν κρυφοί ή θα διατηρηθούν σε πλατωνικό επίπεδο. Επιπλέον, η ανάγκη για συντροφικότητα μπορεί να ωθήσει πολλούς στην δημιουργία μιας σχέσης, που στην πραγματικότητα δεν τους ταιριάζει. Ο Ποσειδώνας μπορεί να ωθήσει κυρίως τους αδέσμευτους Παρθένους και Ιχθείς να προσδώσουν σε κάποιον χαρακτηριστικά που δεν έχει, με αποτέλεσμα αργά ή γρήγορα να απογοητευτούν. Αυτά τα δυο ζώδια θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικά στις νέες γνωριμίες και να μην πιστεύουν εύκολα το κάθε τι. Επίσης, τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) θα πρέπει να αποφύγουν εκδηλώσεις ζήλιας, που θα βγάλει στην επιφάνεια το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα, που διαμορφώνεται λίγες ώρες αργότερα. Η αγνή, βαθιά και ανιδιοτελής αγάπη είναι αυτή που θα θριαμβεύσει αυτές τις ημέρες.
 
ΚΡΙΟΣ: Φίλε Κριέ, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ο Ερμής – ο πλανήτης της επικοινωνίας – περνάει στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, από όπου σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Το γεγονός αυτό, είναι φυσικό να σου ξυπνήσει κάποιες αναμνήσεις και να αναδείξει τον κρυμμένο ρομαντισμό σου. Αν έχεις σύντροφο, θα αρχίσεις να του συμπεριφέρεσαι πιο τρυφερά και θα του δείξεις πόση συναισθηματική γενναιοδωρία κρύβεις μέσα σου. Εκείνο που θα πρέπει ωστόσο να προσέξεις, είναι να μην αφήσεις να σε κυριεύσουν συναισθήματα ζήλιας και δημιουργήσεις ένα αρνητικό κλίμα, καθώς το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα που θα δημιουργηθεί την επόμενη μέρα, θα σε κάνει περισσότερο κτητικό. Όσοι Κριοί είστε αδέσμευτοι, ίσως προσεγγίσετε ένα μεγάλο έρωτα από το παρελθόν.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Αγαπητέ Ταύρε, η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια ημέρα που σου ταιριάζει απόλυτα. Τα λουλούδια, τα γλυκά και όλο αυτό το ερωτικό σκηνικό στην ατμόσφαιρα, σου δημιουργούν μια μοναδική αίσθηση. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων που πραγματοποιείται την ίδια μέρα και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα, σε κάνουν περισσότερο επικοινωνιακό και εφευρετικό. Έτσι, ακόμα και με ελάχιστα χρήματα, μπορείς να δημιουργήσεις ένα μοναδικό κλίμα, για να απολαύσεις τον έρωτά σου. Αν είσαι μόνος σου και θέλεις να γιορτάσεις αυτή την ημέρα, ίσως είναι καλύτερα να απευθυνθείς σε αγαπημένα σου πρόσωπα ή να διασκεδάσεις με τους φίλους σου. Δεν αποκλείεται μάλιστα, μέσα από το κοινωνικό σου περιβάλλον να ανακαλύψεις ένα νέο έρωτα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αγαπητέ Δίδυμε, οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις αυξάνονται κατακόρυφα, με την είσοδο του κυβερνήτη σου Ερμή στον τομέα της καριέρας σου, από τις 14 Φεβρουαρίου. Παρόλα αυτά, η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη για σένα. Η Σελήνη που βρίσκεται στον Σκορπιό, θα σε βοηθήσει να αφοσιωθείς στα καθήκοντά σου και να τα ολοκληρώσεις γρήγορα, ώστε να σου μείνει χρόνος να προετοιμαστείς για μια φλογερή νύχτα. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, καλό θα ήταν να αποφύγεις συζητήσεις για οικονομικά θέματα, καθώς το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα, μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος, μια έξοδος μετά τη δουλειά μαζί με τους συναδέλφους σου, θα σου φτιάξει τη διάθεση, καθώς θα νιώσεις ένα έντονο φλερτ.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αγαπητέ Καρκίνε, ευχάριστες εκπλήξεις σου επιφυλάσσει η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, καθώς τόσο η είσοδος του Ερμή στο φιλικό ζώδιο των Ιχθύων όσο και η θέση της Σελήνης στον Σκορπιό, θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα, για να απολαύσεις τον έρωτά σου. Το πάθος, αλλά και η επικοινωνία, θα βρίσκονται σε απόλυτη ισορροπία, με αποτέλεσμα να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σου. Ωστόσο, με τον ανάδρομο Άρη, ίσως είναι καλύτερα να περιμένεις λίγο ακόμα, προτού τις ανακοινώσεις. Αν μπορείς να πάρεις μια ολιγοήμερη άδεια από τη δουλειά σου, μια ρομαντική απόδραση θα αναζωογονήσει τη σχέση σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος, ένα σύντομο ταξίδι με φιλικά σου πρόσωπα μπορεί να σου επιφυλάσσει μια πολύ καλή γνωριμία.
 
ΛΕΩΝ: Αγαπητέ Λέοντα, η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αποτελεί για σένα μια ευκαιρία να δείξεις την γενναιοδωρία και το μεγαλείο σου στο σύντροφό σου. Η προετοιμασία για την ιδανική βραδιά, μπορεί να σου πάρει αρκετό χρόνο, καθώς το ζητούμενο για σένα είναι η τελειότητα. Η είσοδος του Ερμή στους Ιχθείς και η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, θα τονίσει περισσότερο τον ερωτισμό σου και θα σε ωθήσει να δημιουργήσεις ένα αισθησιακό σκηνικό, γεμάτο λουλούδια, κεριά και οτιδήποτε άλλο μπορεί να εξάψει τη φαντασία του συντρόφου σου. Αν είσαι ελεύθερος, εύκολα θα τραβήξεις την προσοχή των γύρω σου, αν αποφασίσεις να βγεις έξω και να διασκεδάσεις με τους φίλους σου.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φίλε Παρθένε, η είσοδος του κυβερνήτη σου Ερμή στον τομέα των σχέσεών σου, από τις 14 Φεβρουαρίου μέχρι και την 1η Μαρτίου, θα στρέψει έτσι κι αλλιώς το ενδιαφέρον σου στο σύντροφό σου. Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μάλιστα, θα σχηματίσει σύνοδο με τον Ποσειδώνα και αυτό θα σε επηρεάσει, είτε θετικά είτε αρνητικά. Η ανάγκη σου για την αναζήτηση του τέλειου ερωτικού συντρόφου μπορεί να σε ωθήσει να εκφράσεις μια σειρά από παράπονα στο ταίρι σου, νομίζοντας ότι έτσι θα καταφέρεις να τον διαμορφώσεις όπως θέλεις εσύ. Ωστόσο, αυτή είναι μια λανθασμένη τακτική, που μπορεί να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα. Αποδέξου ότι ο κάθε άνθρωπος έχει μοναδικά χαρίσματα αλλά και ατέλειες, και σίγουρα όλα θα πάνε καλά. Το ίδιο ισχύει και αν κάνεις μια νέα γνωριμία.
 
ΖΥΓΟΣ: Αγαπητέ Ζυγέ, η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στη δουλειά και την καθημερινότητά σου μέχρι και την 1η Μαρτίου. Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου ωστόσο, πρόκειται να σχηματίσει σύνοδο με τον Ποσειδώνα και να σου δημιουργήσει την ανάγκη να βελτιώσεις σε όλα τα επίπεδα τη ζωή σου. Δεδομένου, ότι το τελευταίο διάστημα έχεις περάσει αρκετές ταλαιπωρίες, τώρα θα θελήσεις να ενδώσεις σε προτάσεις για διασκέδαση και να ξεχαστείς από τα προβλήματά σου. Αν διατηρείς μια σχέση, η ιδέα να φύγεις για έναν άγνωστο προορισμό με το σύντροφό σου έστω και για λίγο, θα τονώσει το ενδιαφέρον σου και θα σε φέρει πιο κοντά του. Αν είσαι ελεύθερος, ίσως θα πρέπει να αποκοπείς οριστικά από παλιές αναμνήσεις και να αναζητήσεις κάτι καινούργιο.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φίλε Σκορπιέ, η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου εγκαινιάζει μια θετική περίοδο για την αισθηματική σου ζωή, καθώς συμπίπτει με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων. Μέχρι και την 1η Μαρτίου που θα παραμείνει εκεί, θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς περισσότερο με το σύντροφό σου ή, αν είσαι ελεύθερος, να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Με αφορμή την γιορτή των ερωτευμένων, μπορείς να σχεδιάσεις μια ρομαντική έξοδο για τους δυο σας, κατά προτίμηση σ’ ένα παραθαλάσσιο μέρος, και να εκφράσεις τα αισθήματά σου. Εκείνο που θα πρέπει να «κοντρολάρεις» ωστόσο, είναι η ανεξέλεγκτη ζήλια σου, που μπορεί να χαλάσει μια μαγική στιγμή.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Αγαπητέ Τοξότη, η είσοδος του Ερμή στους Ιχθείς και η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, θα στρέψει το ενδιαφέρον σου περισσότερο στο οικιακό σου περιβάλλον. Ίσως το ιδανικό για σένα είναι να δημιουργήσεις μια άκρως ερωτική ατμόσφαιρα στο χώρο σου και να καλέσεις το σύντροφό σου, για να περάσετε μια ρομαντική βραδιά. Ακόμα κι αν η μαγειρική δεν είναι το στοιχείο σου, ένα αφροδισιακό δείπνο – έστω και από delivery – θα αποδειχθεί ιδανική επιλογή. Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί η διάθεσή σου να μην είναι η κατάλληλη για να βγεις έξω, ωστόσο μια φιλική επίσκεψη μπορεί να σου επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αγαπητέ Αιγόκερε, η είσοδος του Ερμή στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου ξεκινάει στις 14 Φεβρουαρίου και ολοκληρώνεται την 1η Μαρτίου. Το διάστημα αυτό θα είσαι περισσότερο εξωστρεφής και επικοινωνιακός και θα μπορέσεις να πετύχεις σημαντικές συμφωνίες, χάρη στην πειθώ σου. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι την ημέρα των ερωτευμένων ο Ερμής θα σχηματίσει σύνοδο με τον Ποσειδώνα και θα σου δώσει την ευκαιρία να προσεγγίσεις με μεγαλύτερη «άνεση» μια νέα γνωριμία ή ένα άτομο που ήδη σε ενδιαφέρει. Αν έχεις ήδη ένα σύντροφο, θα μπορέσεις να επικοινωνήσεις πιο ουσιαστικά μαζί του και να λύσεις πρόσφατες παρεξηγήσεις. Ίσως μάλιστα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να εκφράσεις ανοιχτά τα συναισθήματά σου και να βάλεις τη σχέση σου σε νέα βάση.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αγαπητέ Υδροχόε, η είσοδος του Ερμή στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, από τις 14 Φεβρουαρίου μέχρι και την 1η Μαρτίου, θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στα οικονομικά σου, ενώ παράλληλα θα σε κάνει περισσότερο κτητικό προς τα πρόσωπα που αγαπάς. Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου μάλιστα, ο Ερμής σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα και ρίχνει κάποια ομίχλη στο συναισθηματικό τομέα σου. Ίσως αυτή η όψη σου δημιουργήσει αρκετές αμφιβολίες για το σύντροφό σου και εκφράσεις την δυσαρέσκειά σου κάπως άκομψα. Καλό θα είναι φυσικά να μην φτάσεις στα άκρα, αν δεν είσαι σίγουρος για οτιδήποτε. Αν είσαι ελεύθερος, η έξοδος με φίλους θα σου προσφέρει διασκέδαση και φλερτ, που ίσως όμως μείνει σε πλατωνικό επίπεδο.

ΙΧΘΕΙΣ: Φίλε Ιχθύ, η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου αποτελεί για σένα ένα ευχάριστο γεγονός, καθώς εξάπτει την φαντασία σου και σε παροτρύνει να βρεις πρωτότυπους τρόπους να δείξεις την αγάπη σου στο σύντροφό σου. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σου την συγκεκριμένη μέρα, καθώς και η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον κυβερνήτη σου Ποσειδώνα, σε «φορτίζουν» ακόμα περισσότερο συναισθηματικά και τονίζουν τις ευαισθησίες σου. Παρόλο που είσαι έτοιμος να κάνεις πολλά πράγματα για το σύντροφό σου, περιμένεις την ανάλογη ανταπόκριση και αν αυτό δεν συμβεί, ίσως νιώσεις απογοήτευση. Ωστόσο, καλό είναι να αποδεχτείς ότι δεν είναι όλοι σαν και σένα και να αρκεστείς στις δικές σου προετοιμασίες. Το ότι ο σύντροφός σου θα το απολαύσει όσο και συ, είναι εξίσου σημαντικό.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 14-02-2012 00:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι