blank
 
blank

Πανσέληνος στον Ζυγό και πώς επηρεάζει τα ζώδια.

Πανσέληνος στον Ζυγό και πώς επηρεάζει τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Στην αστρολόγία, η Πανσέληνος του Απριλίου πραγματοποιείται την Παρασκευή 6 του μηνός, στο ζώδιο του Ζυγού πραγματοποιώντας «δύσκολες» πλανητικές όψεις με την Αφροδίτη, τον Άρη και τον Ποσειδώνα. Η ένταση, η εξαπάτηση και οι ανατροπές θα έχουν τον κυρίαρχο ρόλο στην καθημερινότητά μας, από 1-15 Απριλίου. Είναι ένα διάστημα που, έστω και αν προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε τις ισορροπίες, θα υπάρξουν αναστατώσεις στις σχέσεις και στις συνεργασίες μας. Τα ζώδια που δέχονται την αρνητική επιρροή από την Πανσέληνο είναι οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου. Ωστόσο προσεχτικοί πρέπει να είναι και όσοι έχουν σε ένα από τα παραπάνω ζώδια τον ωροσκόπο τους ή τους πλανήτες τους.

Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΑ ΖΩΔΙΑ.

Διάβασε το ζώδιό σου και μάθε πώς θα σε επηρεάσει η Πανσέληνος του Απριλίου.
 
ΚΡΙΟΣ: Φίλε Κριέ, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 6 του Απρίλη, στο ζώδιο του Ζυγού επηρεάζει έντονα τον 7ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, δηλαδή τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου. Από τις αρχές μέχρι τα μέσα του μήνα λοιπόν, θα υπάρξουν αναστατώσεις στην καθημερινότητά σου, που θα δοκιμάσουν τη σχέση σου με τον σύντροφό σου αλλά και τους συνεργάτες σου. Η υπερβολή, τα ψέματα αλλά και οι παρανοήσεις που θα υπάρξουν αυτό το διάστημα, θα σε βγάλουν πολλές φορές έξω από τα ρούχα σου και θα σε κάνουν να χάσεις την υπομονή σου. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι πως, έστω και αν αυτές τις μέρες νιώθεις έντονη αποφασιστικότητα και σιγουριά «να τα βροντήξεις όλα» και να κάνεις ριζικές αλλαγές στη ζωή σου, συγκρατήσου! Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για καθοριστικές επιλογές.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Εργατικέ και αποφασιστικέ Ταύρε, οι πρώτες δεκαπέντε μέρες του Απριλίου είναι γεμάτες στρες, άγχος και πολλές υποχρεώσεις, που προκύπτουν από όλο τον φόρτο εργασίας και καθηκόντων που θα σου ανατεθεί. Αυτή την περίοδο είναι πολύ πιθανό να επωμιστείς επιπλέον ευθύνες στη δουλειά σου ή να «χρεωθείς» τα λάθη και την ασυνέπεια συνεργατών. Προσοχή πρέπει να δείξεις στην υπογραφή επαγγελματικών εγγράφων και δείξε επιφυλακτικότητα στο ξεκίνημα νέων συνεργασιών. Παράλληλα, αυτό το διάστημα θα νιώσεις μία ψυχοσωματική εξάντληση, που θα σε κάνει να αποτραβηχτείς για λίγο από φίλους, σύντροφο και οικογένεια προκειμένου να ηρεμήσεις και να σκεφτείς εκ νέου τους στόχους σου.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Φίλε Δίδυμε, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού στις 6 του Απρίλη επηρεάζει έντονα τον 5ο οίκο του ωροσκοπίου σου, δηλαδή τον τομέα του έρωτα, των παιδιών, της δημιουργικότητας και της έκφρασης. Οι πρώτες δεκαπέντε ημέρες του Απρίλη χαρακτηρίζονται από ένταση, αλλά και διάψευση των προσδοκιών σου. Μία σχέση ή γνωριμία, δεν εξελίσσεται στους ρυθμούς που περιμένεις ή νιώθεις ότι το άτομο που ποθείς κάτι σου κρύβει. Χαλάρωσε και θυμήσου πως αυτό το διάστημα έχεις για σύμμαχό την Αφροδίτη από το ζώδιό σου. Έστω και αν υπάρξουν ερωτικά καβγαδάκια ή κάποιες μικρές απομακρύνσεις από το εκλεκτό άτομο της καρδιάς σου, θα είναι εντελώς προσωρινά. Δείξε μεγαλύτερη προσοχή στον τρόπο που εκφράζεσαι, γιατί μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αγαπητέ Καρκίνε, η Πανσέληνος του Απριλίου πραγματοποιείται στον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σου και επηρεάζει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειάς σου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου. Αυτή την περίοδο λοιπόν θα κυριαρχεί η ένταση και η εριστική διάθεση στο σπίτι σου και οι σχέσεις με τα οικογενειακά σου πρόσωπα θα είναι έκρυθμες. Η αποκάλυψη ενός μυστικού ή μία ξαφνική ανατροπή θα κάνουν την ατμόσφαιρα τεταμένη και, με την υπερβολή που σε διακρίνει, θα υπάρξουν συναισθηματικές εκρήξεις και καβγάδες. Συγκρατήσου και έστω και αν σου είναι δύσκολο προσπάθησε να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις πιο ψύχραιμα.
 
ΛΕΩΝ: Φίλε Λέοντα, το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα σε βρίσκει να είσαι στα ψυχολογικά σου down, χωρίς να ξέρεις τι είναι αυτό που θέλεις, για να νιώσεις γαλήνη και αρμονία. Μπορεί να δέχεσαι προσκλήσεις από φίλους για διασκέδαση αλλά εσύ να τις απορρίπτεις, μπορεί να μιλάς με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο και η κουβέντα σας ξαφνικά να παίρνει δυσάρεστη τροπή και να εξελίσσεται σε καβγά, ή πολύ απλά θα σε πιάνουν οι γκρίνιες σου, γιατί θα αισθάνεσαι ότι κάτι σου λείπει! Όλες οι επικοινωνίες σου θα έχουν εντάσεις και δεν θα λείψουν οι παρεξηγήσεις. Χαλάρωσε και σκέψου ότι όλο αυτό είναι μία μικρή «φάση» που προκαλείται από την Πανσέληνο και σύντομα θα έρθουν πολύ πιο ανάλαφρες ημέρες.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αγαπημένε Παρθένε, η Πανσέληνος του Απριλίου επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σου και σου προκαλεί ανασφάλεια αλλά και αναταραχή, σχετικά με την σταθερότητα των εισοδημάτων σου. Οι οικονομικές υποχρεώσεις μπορεί να είναι πολλές, ενώ παράλληλα θα προκύψει και κάποιο έκτακτο έξοδο, το οποίο θα πρέπει να τακτοποιήσεις και θα σε βγάλει εκτός προϋπολογισμού. Δείξε πολύ προσοχή στους δανεισμούς, θα ήταν πιο φρόνιμο από την πλευρά σου να αποφύγεις να δανείσεις χρήματα (γιατί πολύ πιθανό να εξαπατηθείς) ή να δανειστείς κάποιο ποσό (γιατί θα είναι πολύ δύσκολο να το εξοφλήσεις).
 
ΖΥΓΟΣ: Η Πανσέληνος αυτό το μήνα φίλε Ζυγέ, πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και διαταράσσει το ήρεμο και αρμονικό κλίμα, το οποίο σου είναι απαραίτητο για να νιώθεις ευτυχία. Οι τομείς των σχέσεων και των συνεργασιών σου φαίνεται πως περνούν κρίση. Μεγάλη προσοχή πρέπει να δείξεις από 1-15 του μήνα στο γάμο ή στη σταθερή σου σχέση, γιατί είναι πολύ πιθανό αυτό το διάστημα να υπάρξει κάποιο ανατρεπτικό γεγονός, που θα δοκιμάσει τα αισθήματά σου και θα σε απογοητεύσει. Μυστικά, ψέματα, αυταπάτες, αλλά και ξαφνικές εξελίξεις, θα κάνουν να βιαστείς να κρίνεις τις καταστάσεις και προσωρινά μπορεί να βγάλεις το συμπέρασμα ότι έφτασε το τέλος σε μία σχέση ή συνεργασία σου. Πάρε βαθιές ανάσες και θυμήσου ότι πολύ σύντομα το σκηνικό αλλάζει προς το καλύτερο.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φίλε Σκορπιέ, η Πανσέληνος του Απριλίου δεν επηρεάζει και τόσο αρνητικά το ζώδιό σου. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, η επιθυμία σου θα είναι να αποτραβηχτείς λίγο από τον κοινωνικό σου κύκλο και θα θέλεις να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου, προκειμένου να αναδιοργανώσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου, να κάνεις τον προσωπικό σου απολογισμό. Είναι μία καλή ευκαιρία για να σκεφτείς σοβαρά τα ζητήματα που σε απασχολούν και να προσπαθήσεις να βρεις μέσα σου τις απαντήσεις. Μην αμελήσεις όμως αυτό το διάστημα τους κοντινούς σου ανθρώπους, που θα έχουν την ανάγκη της συμπαράστασής σου. Η Πανσέληνος στο Ζυγό, κάνει την στάση σου σκληρή και απόμακρη απέναντι στους γύρω σου!
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Η Πανσέληνος του Απριλίου, δεν είναι ιδιαίτερα αρνητική για το ζώδιό σου, φίλε Τοξότη, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχεις και εσύ τις εντάσεις και τα καβγαδάκια σου. Οι φίλοι είναι πάντα στο πλευρό σου να σου συμπαραστέκονται και να σου αποδεικνύουν την αγάπη τους, όμως το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απρίλη, θα απογοητευτείς από την στάση ενός πολύ κοντινού σου προσώπου και μπορεί να νιώσεις ότι πρόδωσε την εμπιστοσύνη σου. Τα νεύρα μπορεί να σε οδηγήσουν σε μία οριστική ρήξη, όμως θα ήταν καλύτερο για σένα να μην βιαστείς να δώσεις τέλος σε μία φιλική σχέση, για έναν ασήμαντο λόγο.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Λίγο η επαγγελματική και οικονομική κρίση, λίγο οι υποχρεώσεις και η ακατανίκητη επιθυμία σου για διάκριση και καταξίωση στην καριέρα σου, θα σε κάνουν αυτό τον καιρό να πέσεις με τα μούτρα στη δουλειά. Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ζυγού επηρεάζει τον τομέα την καριέρας σου και σε φέρνει αντιμέτωπο με προκλήσεις αλλά και εμπόδια, που θα θελήσεις άμεσα να ξεπεράσεις. Μία αναταραχή στο χώρο της δουλειάς σου, μία δυσάρεστη είδηση για ένα επαγγελματικό θέμα ή κάποια αλλαγή στους εργασιακούς σου όρους θα σε απογοητεύσουν, αλλά και θα σε πεισμώσουν να προσπαθήσεις να επιλύσεις όλα τα ζητήματα, προκειμένου να φέρεις και πάλι την ισορροπία!
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η Πανσέληνος από τον Ζυγό, είναι σχετικά «ανώδυνη» για το δικό σου ζώδιο, φίλε Υδροχόε. Το διάστημα από 1-15 του Απρίλη, δεν είναι ήρεμο και αρμονικό, κρύβει εντάσεις και ανατροπές, όμως για σένα δεν θα προκύψει κάτι δυσάρεστο, απλά θα αναστατωθείς από τα προβλήματα των γύρω σου και θα πιεστείς αρκετά, προκειμένου να βοηθήσεις τους ανθρώπους που αγαπάς. Κάποια δυσάρεστα νέα, από επικοινωνίες που θα έχεις από εξωτερικό ή από χιλιομετρική απόσταση, θα σε ξαφνιάσουν αλλά και θα σε απογοητεύσουν. Αν είσαι φοιτητής, δείξε προσοχή αυτό το διάστημα στις σπουδές σου.
 
ΙΧΘΕΙΣ: Αγαπητέ Ιχθύ, η Πανσέληνος από το ζώδιο του Ζυγού σου δημιουργεί σύγχυση για οικονομικά ζητήματα, που αφορούν κληρονομιές, δάνεια, συμβόλαια ή χρήματα που σχετίζονται με τρίτους. Μην δανείσεις και μην δανειστείς αυτή την περίοδο και διάβασε πολύ καλά όλους τους όρους των συμφωνιών που μπορεί να είσαι σε διαδικασία να υπογράψεις. Οι εξαπατήσεις και οι παρανοήσεις είναι μέσα στο πλάνο των ημερών, γι’ αυτό καλύτερα «φύλαγε τα ρούχα σου, για να σου μείνουν τα μισά». Ωστόσο, η ερωτική σου λίμπιντο φαίνεται πώς θα είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη, θα ζήσεις ερωτικές στιγμές γεμάτες ένταση!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 05-04-2012 00:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι