blank
 
blank

Η Πανσέληνος Ιουλίου παίζει με σχέσεις, συνεργασίες, φιλίες, κοινωνικές επιδιώξεις, επιθυμίες, απολαύσεις. Πώς επηρεάζει τα ζώδια.

Η Πανσέληνος Ιουλίου παίζει με σχέσεις, συνεργασίες, φιλίες, κοινωνικές επιδιώξεις, επιθυμίες, απολαύσεις. Πώς επηρεάζει τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Πανσέληνος Ιουλίου στον Υδροχόο

Στις 22 Ιουλίου πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου (και συγκεκριμένα στην 1η μοίρα του), η Πανσέληνος του Ιουλίου, εναλλάσσοντας το φως με τη σκιά, παίζοντας με σχέσεις, συνεργασίες, φιλίες, κοινωνικές επιδιώξεις, επιθυμίες, απολαύσεις.
 
Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα Υδροχόου-Λέοντα και επηρεάζει την ομάδα των Σταθερών, Υδροχόους, Λέοντες, Σκορπιούς και Ταύρους, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στις πρώτες μοίρες αυτών των ζωδίων. Η όχι και τόσο ευχάριστη όψη που κάνει με τον Κρόνο και η σύνοδος του Άρη με τον Δία, παίρνουν μέρος στην επιρροή που έχει η Πανσέληνος στο κάθε ζώδιο ξεχωριστά.
 
Η Πανσέληνος αυτή ζητά από εμάς να δώσουμε την απαραίτητη ελευθερία στη ζωή μας, παραγκωνίζοντας οτιδήποτε προκαλεί ζημιά στην ανεξαρτησία μας. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να απολαύσουμε τις χαρές της ζωής, απαλλαγμένοι από το βαρύ φορτίο των περιορισμών, των κακών σκέψεων και των συμβιβασμών.
 
Από το κλίμα αυτό των αλλαγών που θα επικρατήσει δεν είναι εύκολο να ξεφύγει κανένα ζώδιο, ενώ η όποια αναθεώρηση πραγμάτων, θα συνοδεύεται και από μια εσωτερική αφύπνιση που θα κάνει ευκολότερη την προσαρμογή. Το γεγονός πως η Πανσέληνος γίνεται στον Υδροχόο, φέρνει απρόβλεπτες εξελίξεις και αναταραχές στην μέχρι πρότινος γαληνεμένη θάλασσα.
 
Η ορθοδρόμηση του Ουρανού, από τις 17 Ιουλίου, αλλά και το τετράγωνο με τον Κρόνο, έρχεται να συμμετάσχει στην δυναμική αυτή της αλλαγής και του ρήγματος που θα υποστούν κάποιες σχέσεις, θυμίζοντας κατόπιν καμένη γη.
 
Όλα αυτά θα μας κάνουν να αντιληφθούμε την κρισιμότητα σε διάφορους τομείς της ζωής μας και ενδεχομένως να αφυπνιστούμε. Όσοι το μπορέσουμε τουλάχιστον...

Πανσέληνος Ιουλίου και προβλέψεις για τα ζώδια

Κριός
Η Πανσέληνος στον Υδροχόο θίγει ένα θέμα λεπτό για σένα και μάλιστα αυτό της επικοινωνίας με το σύντροφό σου, του ελεύθερου διαλόγου και της εύρεσης ενός κοινού βηματισμού στην προσωπική σας ζωή. Ίσως σκεφτείς να καταφύγεις σε ένα ταξίδι σαν έσχατη λύση, να δώσεις μία τελευταία ευκαιρία στη σχέση σου, να ξεκαθαρίσεις μία παρεξηγημένη κατάσταση ή ακόμα να αποδείξεις στο περιβάλλον σου τις πραγματικές σου προθέσεις σχετικά με ένα θέμα. Το σίγουρο είναι πως θα χρησιμοποιήσεις άλλα άτομα σαν το τελευταίο σου χαρτί, ώστε να εκβιάσεις καταστάσεις. Αυτό που δεν θα πρέπει όμως να παραβλέψεις, είναι πως οι ανάγκες σου μπορεί να ενοχλήσουν τους άλλους και πως αν εμμένεις εγωιστικά σε αυτό που εσύ θέλεις, αγνοώντας τα αισθήματα των άλλων, θα έρθεις σε ρήξη με το φιλικό σου περιβάλλον. Στο Myastro, υποδεχόμαστε την Πανσέληνο και τις άλλες σημαντικές όψεις της εβδομάδας, με έρωτα και πάθος! Πάρε τώρα την ερωτική πρόβλεψή σου, άμεσα, απλά και κυρίως εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Στείλε με sms το ζώδιό σου στο 6959995581 με χρέωση απλού sms και θα λάβεις 3 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σου!!! (Παράδειγμα: Γράψε ΚΡΙΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).
 
Ταύρος
Η Πανσέληνος στον Υδροχόο έχει αρκετή ενέργεια, ώστε να φέρει στην επιφάνεια τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις. Οι έξυπνες αποφάσεις θα ανταμειφθούν ανάλογα, η πρακτικότητά σου θα βρει εφαρμογές και μια καλή γνωριμία σου ξεκλειδώνει πόρτες. Το ζώδιο του Υδροχόου, σου δίνει το κατάλληλο έδαφος να ανοιχτείς με κόσμο, να βάλεις τα σχέδιά σου σε ένα δρόμο και να βρεις σπόνσορες, να προωθήσουν το μεγάλο όνειρο. Μην υποτιμήσεις όμως τα θέματα του σπιτιού, γιατί ενδέχεται η δυσαρέσκεια και η έλλειψη επαφής, να βάλουν φραγμό στο δρόμο σου. Μια σύγκρουση που κοχλάζει υπόγεια, θα σου κάνει τα νεύρα κουβάρι, αλλά επανέρχεσαι! Στο Myastro, υποδεχόμαστε την Πανσέληνο και τις άλλες σημαντικές όψεις της εβδομάδας, με έρωτα και πάθος! Πάρε τώρα την ερωτική πρόβλεψή σου, άμεσα, απλά και κυρίως εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Στείλε με sms το ζώδιό σου στο 6959995581 με χρέωση απλού sms και θα λάβεις 3 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σου!!! (Παράδειγμα: Γράψε ΤΑΥΡΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).
 
Δίδυμοι
Η Πανσέληνος στον φιλικό σου Υδροχόο θα σου δώσει ευκαιρίες να δραπετεύσεις από ένα περιβάλλον, που μπορεί να το βρίσκεις ασφυκτικό και περιοριστικό για τα όνειρά και τα ταλέντα σου. Ένα περιβάλλον, το οποίο προσπαθεί να σε παρουσιάσει μικρότερο απ’ ό,τι στην πραγματικότητα είσαι, με ανύπαρκτη εμπιστοσύνη στο άτομό σου και τις ικανότητές σου. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία να βλέπεις την ανάλαφρη πλευρά της ζωής, ώστε να μπορέσεις να συναρμολογήσεις τις κινήσεις σου και να εξελιχθείς στους τομείς που νομίζεις πως μπορείς. Αν σε πνίγει το δίπτυχο οικογένεια-δουλειά, με τα βάρη να σου έχουν κακοποιήσει το σβέρκο και αναζητάς τον αδέσμευτο, επιπόλαιο και χαλαρωτικό έρωτα, τότε ήρθε η ώρα να αφήσεις νέα άτομα να εισβάλουν στη ζωή σου και να την κάνουν όμορφη. Στο Myastro, υποδεχόμαστε την Πανσέληνο και τις άλλες σημαντικές όψεις της εβδομάδας, με έρωτα και πάθος! Πάρε τώρα την ερωτική πρόβλεψή σου, άμεσα, απλά και κυρίως εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Στείλε με sms το ζώδιό σου στο 6959995581 με χρέωση απλού sms και θα λάβεις 3 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σου!!! (Παράδειγμα: Γράψε ΔΙΔΥΜΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).
 
Καρκίνος
Η Πανσέληνος θα σου δημιουργήσει ένα ζόρι, που σχετίζεται με απαγορεύσεις, οριοθετήσεις και ηθικούς κανόνες. Προσπαθεί να σε χαλιναγωγήσει κατά κάποιο τρόπο, να σου διδάξει τα μη και τα πρέπει και να σε βάλει σε ένα πρόγραμμα συνετό και πρακτικό. Επειδή η όψη της με τον Κρόνο δυσκολεύει τα πράγματα, θα γνωρίσεις τι σημαίνει να έχεις συνέπεια σε αυτό που κάνεις, έστω και με το ζόρι, να διεκδικείς και όχι να αρπάζεις, να συναλλάσσεσαι και όχι να καυγαδίζεις. Δεν αποκλείονται κέρδη και έσοδα που ίσως είχαν ξεχαστεί, αρκεί να μπορείς να τα διαχειριστείς κατόπιν με ευγνωμοσύνη. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος θα σε βοηθήσει να βρεις αυτό που αναζητά η ψυχή σου και όχι μόνο τα μάτια σου, ενώ θα τονώσει τόσο πολύ το Εγώ σου, που θα φορέσεις τη στολή του… σούπερμαν και θα αρχίσεις να αναζητάς γαλαξίες να κατακτήσεις. Στο Myastro, υποδεχόμαστε την Πανσέληνο και τις άλλες σημαντικές όψεις της εβδομάδας, με έρωτα και πάθος! Πάρε τώρα την ερωτική πρόβλεψή σου, άμεσα, απλά και κυρίως εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Στείλε με sms το ζώδιό σου στο 6959995581 με χρέωση απλού sms και θα λάβεις 3 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σου!!! (Παράδειγμα: Γράψε ΚΑΡΚΙΝΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).
 
Λέων
Η Πανσέληνος στον αντίθετό σου Υδροχόο θα σε αφήσει άφωνο με το πώς μπορεί να αποσυναρμολογήσει με τόση ευκολία τις σχέσεις σου, την καλοπέρασή σου και τις συνεργασίες σου. Μεγάλη βαρύτητα θα δώσεις στους συνεργάτες σου, οι οποίοι αν τη στιγμή αυτή αποδειχτούν ελλιπείς, θα δεις κόπους να μένουν χωρίς αντίκρισμα. Θα δώσεις όλη σου την ενέργεια να συμμαζέψεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να βάλεις τις ερωτικές σου εκκρεμότητες σε μια τάξη. Η Πανσέληνος αυτή σου φέρνει μνήμες από άτομα του παρελθόντος και καταστάσεις που έζησες μαζί με άλλους, ξυπνώντας μια νοσταλγία. Ίσως προσπαθήσεις να φέρεις πιο κοντά το άτομο που σε ενδιαφέρει και που στο παρελθόν είχατε την ατυχία να πέσετε σε λαβύρινθους ασυνεννοησίας. Η σεξουαλική ζωή μπαίνει σε πρώτη θέση και οι εξελίξεις εκεί είναι άκρως απολαυστικές και πιπεράτες. Στο Myastro, υποδεχόμαστε την Πανσέληνο και τις άλλες σημαντικές όψεις της εβδομάδας, με έρωτα και πάθος! Πάρε τώρα την ερωτική πρόβλεψή σου, άμεσα, απλά και κυρίως εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Στείλε με sms το ζώδιό σου στο 6959995581 με χρέωση απλού sms και θα λάβεις 3 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σου!!! (Παράδειγμα: Γράψε ΛΕΩΝ και στείλε το στο 695 999 55 81).
 
Παρθένος
Η Πανσέληνος στον Υδροχόο έχει να κάνει με το νοικοκύρεμα των οικονομικών σου, δίνοντάς σου την ευκαιρία να διαχειριστείς τα χρήματα με σύνεση και σοβαρότητα, μιας και το τετράγωνό της με τον Κρόνο δεν αφήνει περιθώρια για επιπόλαιες κινήσεις. Η είσοδος της Αφροδίτης όμως στο ζώδιό σου, θα βοηθήσει ώστε να ανταπεξέλθεις στις καθημερινές οικονομικές υποχρεώσεις που σου τριβελίζουν το μυαλό και να βρεις στήριγμα από άτομα του περιβάλλοντός σου. Η σκιερή πλευρά της Πανσελήνου σχετίζεται με την αξία που δίνεις στα κοντινά σου άτομα και τη θέση που έχουν καταλάβει στη ζωή σου. Μια λάθος αφορμή ή μία παραπάνω κουβέντα θα σε απαλλάξει εύκολα από την παρουσία τους, αλλά σταμάτα να ταμπουρώνεσαι πίσω από τείχη, επειδή νιώθεις ευάλωτος. Στο Myastro, υποδεχόμαστε την Πανσέληνο και τις άλλες σημαντικές όψεις της εβδομάδας, με έρωτα και πάθος! Πάρε τώρα την ερωτική πρόβλεψή σου, άμεσα, απλά και κυρίως εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Στείλε με sms το ζώδιό σου στο 6959995581 με χρέωση απλού sms και θα λάβεις 3 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σου!!! (Παράδειγμα: Γράψε ΠΑΡΘΕΝΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).
 
Ζυγός
Η ρουτίνα είναι μια αρρώστια που συρρικνώνει σώμα, πνεύμα, όρεξη, ζωτικές και ψυχικές λειτουργίες. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο θα σε φέρει σε αντιπαράθεση με ό,τι σου δίνει χαρά και λύπη, στεναχώρια και απελευθέρωση, καταπίεση και ανανέωση. Αν δεν είσαι από αυτούς που έχουν ανακαλύψει τον μαγικό μετατροπέα λύπης σε χαρά, λες και είναι θαυματουργή… παγωτομηχανή συναισθημάτων, τότε θα μάθεις με τρόπο ριζικό και πρωτόγονο, να διώχνεις από πάνω σου οτιδήποτε σου κόβει τα φτερά, σου θολώνει τους ορίζοντες και σου δηλητηριάζει την αντίληψη. Από το να διαβάσεις ένα βιβλίο που μπορεί να σε μεταφέρει μακριά, ως το να φύγεις επ’ αόριστον, καλλιεργώντας μυαλό, πνεύμα, ταλέντα, είναι τα μικρά μυστικά σωτηρίας σου, που θα σου φέρουν ευκαιρίες για μία ζωή χωρίς δεκανίκια και υποστηρίγματα. Στο Myastro, υποδεχόμαστε την Πανσέληνο και τις άλλες σημαντικές όψεις της εβδομάδας, με έρωτα και πάθος! Πάρε τώρα την ερωτική πρόβλεψή σου, άμεσα, απλά και κυρίως εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Στείλε με sms το ζώδιό σου στο 6959995581 με χρέωση απλού sms και θα λάβεις 3 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σου!!! (Παράδειγμα: Γράψε ΖΥΓΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).
 
Σκορπιός
Η Πανσέληνος σε επηρεάζει στις μικρές κοινωνικές σου μάχες, μετατρέποντας τις σε μεγάλες νίκες, αν καταφέρεις να περάσεις τις συμπληγάδες του Κρόνου, που σχηματίζει τετράγωνο μαζί της. Ναι μεν το ενεργοποιημένο μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια του νερού σου έδωσε την πρώτη παρότρυνση και βοήθησε κάποιες πόρτες να ανοίξουν απλά με ένα σκούντημα, αλλά η Πανσέληνος φωτίζει ακόμα και τις σκιές που κρύβεις καλά μέσα σου, στην προσπάθειά σου να εξασφαλίσεις το μέλλον σου. Κατά (σατανική) σύμπτωση, η ορθοδρόμηση του Ουρανού θα συμβάλει στην ενεργοποίηση όχι μόνο της επαγγελματικής, αλλά και της ερωτικής σου ζωής. Σαν πρώτη γεύση, θα βρεθείς να απολαμβάνεις αυτά που στο παρελθόν είχες αποδιώξει. Για μετά, έχει ο Θεός... και οι πλανήτες! Στο Myastro, υποδεχόμαστε την Πανσέληνο και τις άλλες σημαντικές όψεις της εβδομάδας, με έρωτα και πάθος! Πάρε τώρα την ερωτική πρόβλεψή σου, άμεσα, απλά και κυρίως εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Στείλε με sms το ζώδιό σου στο 6959995581 με χρέωση απλού sms και θα λάβεις 3 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σου!!! (Παράδειγμα: Γράψε ΣΚΟΡΠΙΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).
 
Τοξότης
Η Πανσέληνος του Ιουλίου θα βάλει τον πειρασμό στο μυαλό σου, κάνοντας σε να δεις τις φιλικές σχέσεις και τις απλές γνωριμίες με άλλο μάτι. Ως γνωστόν, ο Υδροχόος είναι το ζώδιο που θεωρεί πως οι πιο δυνατές φιλίες είναι αυτές που επισφραγίζονται με καλό σεξ. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις, είναι να γίνει ο άλλος ξεκάθαρος απέναντί σου, με ανοιχτά χαρτιά και ξεκάθαρες ορέξεις, προθέσεις και σκοπούς. Παράλληλα, το κοινωνικό σύρε και έλα, το οποίο θα είναι έντονο, θα αποδειχτεί πως δε χαρίζεται ούτε σε έναν δυναμικό και πολυμήχανο Τοξότη, αν εναποθέσει τις ελπίδες του πάνω σε ξένες και ανίκανες πλάτες, τη στιγμή που αποζητά δικτύωση και αναγνώριση. Στο Myastro, υποδεχόμαστε την Πανσέληνο και τις άλλες σημαντικές όψεις της εβδομάδας, με έρωτα και πάθος! Πάρε τώρα την ερωτική πρόβλεψή σου, άμεσα, απλά και κυρίως εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Στείλε με sms το ζώδιό σου στο 6959995581 με χρέωση απλού sms και θα λάβεις 3 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σου!!! (Παράδειγμα: Γράψε ΤΟΞΟΤΗΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).
 
Αιγόκερως
Χωρίς φόβο και με πολύ πάθος σε προκαλεί να ζήσεις, η Πανσέληνος στον Υδροχόο. Το γεγονός πως κινείσαι σε ένα πλαίσιο, το οποίο δεν μπορεί να κατανοήσει ούτε τις ανάγκες σου, ούτε και το λόγο που κρύβεται πίσω από τις αποφάσεις σου, θα σε κάνει να κόψεις δεσμούς, τους οποίους θεωρείς περιττούς ή μίζερους. Τις ενοχές που σε βασανίζουν από το παρελθόν, επειδή ίσως η απόλυτη σκέψη σου σε οδήγησε σε λάθος μονοπάτι, τις εξωραΐζεις, αφήνοντάς τις για πάντα εκεί που ανήκουν, στο παρελθόν. Προσπάθησε να αντιδράσεις θετικά στα δώρα της ζωής από δω και πέρα, χωρίς τις υπερβολές της στείρας λογικής, δείχνοντας χαρά, αισθησιασμό και αισιοδοξία. Το παρασκήνιο θυμίζει κατάμεστο θέατρο, αλλά η σιωπή σου είναι η καλύτερη απάντηση στους εχθρούς σου. Στο Myastro, υποδεχόμαστε την Πανσέληνο και τις άλλες σημαντικές όψεις της εβδομάδας, με έρωτα και πάθος! Πάρε τώρα την ερωτική πρόβλεψή σου, άμεσα, απλά και κυρίως εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Στείλε με sms το ζώδιό σου στο 6959995581 με χρέωση απλού sms και θα λάβεις 3 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σου!!! (Παράδειγμα: Γράψε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).
 
Υδροχόος
Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου σε βάζει σε ένα κλίμα αλλαγών, είτε τις παίρνεις εσύ εσκεμμένα, είτε σου έρχονται από έξω και εσύ απλά ακολουθείς το ρεύμα. Όπως και να έχει, το ζητούμενο είναι ένα: να μπορέσουν οι άλλοι να σε πλησιάσουν και να απελευθερώσουν κομμάτια της ψυχής σου, που κρατάς φυλακισμένα μέσα σου. Ο άξονας στον οποίο συμβαίνει η Πανσέληνος, επηρεάζει τις σχέσεις σου άμεσα, για τις οποίες ζητάς μια αναζωογόνηση και ένα μέλλον ανεπηρέαστο από τα εμπόδια του παρόντος. Αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να σταθείς στα πόδια σου, παραμερίζοντας πρακτικά προβλήματα που διαταράσσουν την ποιότητα της σχέσης σου και διαγράφουν το μέλλον σου, ενώ όλα θα μπορούσαν να είναι πολύ καλύτερα, αν τα αφήσεις να είναι. Στο Myastro, υποδεχόμαστε την Πανσέληνο και τις άλλες σημαντικές όψεις της εβδομάδας, με έρωτα και πάθος! Πάρε τώρα την ερωτική πρόβλεψή σου, άμεσα, απλά και κυρίως εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Στείλε με sms το ζώδιό σου στο 6959995581 με χρέωση απλού sms και θα λάβεις 3 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σου!!! (Παράδειγμα: Γράψε ΥΔΡΟΧΟΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).
 
Ιχθείς
Θα εκπλαγείς πόσο δραστική μπορεί να είναι μία Πανσέληνος, ειδικά αν ξυπνά τον τομέα εκείνο της ζωής σου, που σου λέει πως οι κακές σκέψεις πράγματι επηρεάζουν την υγεία σου και πως αν δεν τα βρεις με τον εαυτό σου, οι συνέπειες στην καθημερινότητά σου αλλά και στο σώμα σου, θα είναι άσχημες. Λόγω της απρόβλεπτης ψυχολογίας σου, αλλάζεις διαθέσεις, γεμίζεις ενοχές και αναστολές, ενώ την επόμενη στιγμή τα βάζεις με τον εαυτό σου, γιατί μπορεί να είναι ανεπαρκής κυνηγώντας όνειρα και στόχους. Η Πανσέληνος αυτή θα σε ξαναφέρει σε αυτή τη διαδικασία, αλλά θα σου δώσει το μάθημα, πως πρέπει να μάθεις να ελέγχεις το συναισθηματικό βάρος, αρπάζοντας την όποια ευκαιρία σε ανανεώνει, σε κάνει να ξεχνιέσαι και να περνάς καλά. Παράλληλα, το πλούσιο παρασκήνιο θα σου προσφέρει full time ενασχόληση, με κινήσεις πίσω από την πλάτη σου. Ό,τι και να κάνεις, θυμήσου πως το νόημα της ζωής, μπορεί να είναι κάτω από τη μύτη σου... Στο Myastro, υποδεχόμαστε την Πανσέληνο και τις άλλες σημαντικές όψεις της εβδομάδας, με έρωτα και πάθος! Πάρε τώρα την ερωτική πρόβλεψή σου, άμεσα, απλά και κυρίως εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Στείλε με sms το ζώδιό σου στο 6959995581 με χρέωση απλού sms και θα λάβεις 3 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σου!!! (Παράδειγμα: Γράψε ΙΧΘΥΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).
Από την Ματίνα Πάτζαλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 22-07-2013 00:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι