blank
 
blank

Πανσέληνος στον Λέοντα, στις 4 Φεβρουαρίου 2015. Θετικές αλλαγές παντού! Προβλέψεις για τα ζώδια.

Πανσέληνος στον Λέοντα, στις 4 Φεβρουαρίου 2015. Θετικές αλλαγές παντού! Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 53
 

Πανσέληνος στον Λέοντα

Πανσέληνος στον Λέοντα και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα

Στις 4 Φεβρουαρίου και ώρα 01:09 διαμορφώνεται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα, που σχετίζεται με τη χαρά, την αγάπη, τη δημιουργία, τα παιδιά, τα χόμπι, τις αθλητικές δραστηριότητες. Ο ευεργέτης Δίας σχηματίζει σύνοδο με το γεμάτο φεγγάρι, ενώ ο Ουρανός σχηματίζει τρίγωνο και μας προϊδεάζει για το επερχόμενο τρίγωνο Δία - Ουρανού που θα ολοκληρωθεί στις 3 Μαρτίου.
 
Πρόκειται λοιπόν για μια εξαιρετικά θετική Πανσέληνο -ίσως μια από τις καλύτερες της χρονιάς- που σηματοδοτεί αλλαγές τόσο σε προσωπικό, όσο και σε κοσμικό επίπεδο. Δεδομένου ότι η Πανσέληνος δείχνει την ολοκλήρωση των γεγονότων, θα υπάρξει ένα θεαματικό φινάλε σε υποθέσεις που μας απασχολούν τον καθένα προσωπικά ή ακόμα και σε συλλογικό επίπεδο (αφού ο Υδροχόος που βρίσκεται ο Ήλιος και του οποίου κυβερνήτης είναι ο Ουρανός, αφορά την συλλογικότητα). Ευκαιρία λοιπόν, να εκμεταλλευτούμε αυτή την επιρροή και να εντείνουμε τις προσπάθειές μας για να ένα καλύτερο μέλλον, που μπορεί να γίνει αισθητό πολύ σύντομα, ακόμα και μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες.

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Πανσέληνο στον Λέοντα

Όλοι θα επωφεληθούμε σε ένα βαθμό από αυτή τη θετική Πανσέληνο, σίγουρα όμως τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Τοξότες, Λέοντες) και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι), έχουν ένα παραπάνω λόγο να χαίρονται.

Πανσέληνος στον Λέοντα και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός
Φίλε Κριέ, ευχάριστες εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή, σου επιφυλάσσει η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 4 Φεβρουαρίου στο συμβατό ζώδιο του Λέοντα. Με τη συμμετοχή του Δία, αλλά και του Ουρανού που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, θα υπάρξουν ανέλπιστες ευκαιρίες, που θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις προς το καλύτερο τη ζωή σου, να επισημοποιήσεις μια σχέση που σε ενδιαφέρει, να αποκτήσεις τον πρώτο σου απόγονο ή να ξεκινήσεις μια ενδιαφέρουσα επιχειρηματική δραστηριότητα. Γενικότερα, οι υποθέσεις που σε απασχολούν θα εξελιχθούν ακόμα και ερήμην σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Κριούς, ένας νέος έρωτας μέσα στο ερχόμενο δεκαπενθήμερο, είναι πολύ πιθανός. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε πως θα επηρεάσει τα ερωτικά σου η Πανσέληνος στον φλογερό Λέοντα, με μία κλήση στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.
 
Ταύρος
Φίλε Ταύρε, στις 4 Φεβρουαρίου διαμορφώνεται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα και τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, που σηματοδοτεί το τέλος κάποιων οικιακών ή οικογενειακών θεμάτων που σε προβληματίζουν. Μέσα στο ερχόμενο δεκαπενθήμερο, θα υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες για ανανέωση που μπορεί να σχετίζονται με την ανακαίνιση του χώρου σου, την εξεύρεση ενός νέου σπιτιού ή και την μετακόμιση σε μια άλλη γειτονιά ή ακόμα και μια άλλη χώρα. Δεν αποκλείεται επίσης να πετύχεις μια αξιόλογη αγοραπωλησία που επιδιώκεις από καιρό ή και να ξεκινήσεις τις διαδικασίες για την δημιουργία της δικής σου οικογένειας. Θετικές εξελίξεις αναμένονται και στον τομέα της καριέρας σου, όπου οι προσπάθειές σου θα ανταμειφθούν με ένα σημαντικό οικονομικό bonus. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε πως θα επηρεάσει τα ερωτικά σου η Πανσέληνος στον φλογερό Λέοντα, με μία κλήση στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.
 
Δίδυμοι
Φίλε Δίδυμε, στις 4 Φεβρουαρίου διαμορφώνεται η Πανσέληνος στο φιλικό ζώδιο του Λέοντα, η οποία πρόκειται να σε βγάλει από τη ρουτίνα το ερχόμενο δεκαπενθήμερο και να σε παροτρύνει να ασχοληθείς με ευχάριστες δραστηριότητες. Το φιλικό σου περιβάλλον ή και καινούργια πρόσωπα που θα γνωρίσεις αυτό το διάστημα, θα σου δώσουν την ευκαιρία να συμμετάσχεις σε ενδιαφέρουσες συζητήσεις, αλλά και σε κάποιες σύντομες αποδράσεις που θα σε ανανεώσουν. Αν μάλιστα είσαι αδέσμευτος, δεν αποκλείεται μια από αυτές τις καινούργιες γνωριμίες να καταλήξει σε ένα μεγάλο έρωτα με σοβαρές προοπτικές. Με την συμμετοχή του Ουρανού δεν αποκλείεται επίσης να δημιουργήσεις ερωτική σχέση με ένα φιλικό σου πρόσωπο. Επιπλέον και στον επαγγελματικό τομέα, θα έχεις την δυνατότητα να υλοποιήσεις μια φιλοδοξία σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε πως θα επηρεάσει τα ερωτικά σου η Πανσέληνος στον φλογερό Λέοντα, με μία κλήση στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.
 
Πανσέληνος στον Λέοντα και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή
 
 
Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 4 Φεβρουαρίου, επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σου ο οποίος ευνοείται σημαντικά το ερχόμενο δεκαπενθήμερο. Ο Δίας και ο Ουρανός φέρνουν την τύχη στο πλευρό σου, ενώ και οι προσπάθειες που έχεις κάνει μέχρι τώρα, αρχίζουν να αποδίδουν και να σου φέρνουν τα κέρδη που επιθυμείς. Επιπλέον, ένα απρόσμενο βοήθημα, μια κληρονομιά, μια επένδυση ή μια αγοραπωλησία σε βοηθούν να βγεις από το τέλμα και να δημιουργήσεις μια νέα σταθερή οικονομική βάση. Αν ανήκεις στους Καρκίνους που αναζητούν νέες επαγγελματικές προκλήσεις, καλό θα είναι να δραστηριοποιηθείς περισσότερο τις επόμενες δυο εβδομάδες, καθώς θα υπάρξουν αξιόλογες ευκαιρίες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.Μάθε πως θα επηρεάσει τα ερωτικά σου η Πανσέληνος στον φλογερό Λέοντα, με μία κλήση στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.
 
Λέων
Φίλε Λέοντα, η Πανσέληνος στις 4 Φεβρουαρίου διαμορφώνεται στο δικό σου ζώδιο και σου επιφυλάσσει απρόσμενες ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τη ζωή σου σε όλα τα επίπεδα. Με τη βοήθεια του Δία και του Ουρανού που ενισχύουν το γεμάτο φεγγάρι, μπορείς να ολοκληρώσεις υποθέσεις που σε ταλαιπωρούν και να βάλεις τις βάσεις για νέα ξεκινήματα που θα σου αποφέρουν σημαντικά κέρδη στο μέλλον. Το εξωτερικό ή άτομα που σχετίζονται με αυτό, μπορεί να παίξουν ένα σημαντικό ρόλο για την ευημερία σου. Ανάλογες εξελίξεις αναμένονται και στην αισθηματική σου ζωή, όπου μπορείς αυτό το διάστημα να προχωρήσεις στην επισημοποίηση μιας σημαντικής σχέσης ή να νιώσεις έναν κεραυνοβόλο έρωτα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε πως θα επηρεάσει τα ερωτικά σου η Πανσέληνος στον φλογερό Λέοντα, με μία κλήση στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.
 
Παρθένος
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 4 Φεβρουαρίου, ενεργοποιεί τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, φίλε Παρθένε, και σου δίνει την ευκαιρία να φορτίσεις τις μπαταρίες σου και να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου. Παρόλο που η ζωή σου σε γενικές γραμμές βρίσκεται σε καλό δρόμο, απρόβλεπτα γεγονότα και καταστάσεις θα σου δώσουν την ευκαιρία να δημιουργήσεις μια καλύτερη καθημερινότητα, τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Αν πάλι αναζητάς μια καινούργια δουλειά, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, μπορείς να υποβάλεις το βιογραφικό σου σε εταιρείες που σε ενδιαφέρουν και να βρεις μια θετική ανταπόκριση. Η επιστροφή σε μια παλιά δουλειά ή και σε έναν περασμένο έρωτα, είναι επίσης πιθανά. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε πως θα επηρεάσει τα ερωτικά σου η Πανσέληνος στον φλογερό Λέοντα, με μία κλήση στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.
 
Πανσέληνος στον Λέοντα και προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη
 
Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, στις 4 Φεβρουαρίου διαμορφώνεται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα και τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, που σηματοδοτεί μια ανανέωση στον κοινωνικό σου κύκλο, καθώς επίσης και στις επαγγελματικές φιλοδοξίες σου. Με τη θετική συμμετοχή του Δία και του Ουρανού μάλιστα, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο θα υπάρξουν ξαφνικές ευκαιρίες που θα εξελιχθούν ραγδαία και θα σε βοηθήσουν να προβληθείς και να αναρριχηθείς. Σημαντικές εξελίξεις όμως αναμένονται και στην προσωπική σου ζωή, καθώς τα προβλήματα στις σχέσεις σου τελειώνουν οριστικά και μια νέα εποχή ξεκινά μέσα από ένα γάμο, μια συμβίωση ή και μια νέα σχέση, που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο μέλλον σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε πως θα επηρεάσει τα ερωτικά σου η Πανσέληνος στον φλογερό Λέοντα, με μία κλήση στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.
 
Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 4 Φεβρουαρίου, ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας σου και εγγυάται σημαντικές ευκαιρίες στον επαγγελματικό στίβο. Η προετοιμασία που έκανες το περασμένο διάστημα για νέες κατακτήσεις, αποδεικνύεται εξαιρετική καθώς σου δίνει την δυνατότητα να εκμεταλλευτείς προτάσεις και προκλήσεις και να δείξεις τις ικανότητές σου. Η άνοδος, αλλά και η βελτίωση των οικονομικών σου είναι πια θέμα χρόνου και επιπλέον η σταθερότητα είναι εγγυημένη. Όσον αφορά στην αισθηματική σου ζωή, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο μπορείς να αποφασίσεις μια μόνιμη δέσμευση με τον σύντροφό σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μια γνωριμία σε επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να πάρει ερωτικές διαστάσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε πως θα επηρεάσει τα ερωτικά σου η Πανσέληνος στον φλογερό Λέοντα, με μία κλήση στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.
 
Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, μια ιδιαίτερα ευνοϊκή προς το ζώδιό σου Πανσέληνος διαμορφώνεται στις 4 Φεβρουαρίου στο συμβατό ζώδιο του Λέοντα. Η συμμετοχή του κυβερνήτη σου Δία, αλλά και του Ουρανού, εγγυώνται απόλυτη επιτυχία σε όλες τις επιδιώξεις σου που μάλιστα μπορεί να οφείλονται αποκλειστικά και μόνο στη βοήθεια της τύχης. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταυρώσεις τα χέρια και να περιμένεις, αντίθετα, ίσως χρειάζεται να είσαι σε ετοιμότητα, ώστε να αντιληφθείς πότε πρέπει να επέμβεις. Αξιόλογες ευκαιρίες μπορούν να προέλθουν και από το εξωτερικό ή ακόμα και μέσα από αναζητήσεις από το διαδίκτυο που μπορούν να σου δώσουν κάποιες ιδέες. Εξαιρετικές προοπτικές αναμένονται και στην προσωπική σου ζωή, όπου οι σχέσεις σου αποκτούν πιο σταθερές βάσεις, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, αναμένεται ένας μεγάλος έρωτας. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε πως θα επηρεάσει τα ερωτικά σου η Πανσέληνος στον φλογερό Λέοντα, με μία κλήση στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.
 
Πανσέληνος στον Λέοντα και προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου
 
Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, στις 4 Φεβρουαρίου διαμορφώνεται η Πανσέληνος στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, που σχετίζεται με κεφάλαια τρίτων, με την σεξουαλικότητα σου και με τα περιουσιακά σου στοιχεία. Το γεγονός ότι το γεμάτο φεγγάρι υποστηρίζεται από τον Δία και τον Ουρανό, σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις σε τέτοιου είδους υποθέσεις, όπου απρόβλεπτες καταστάσεις θα σε βοηθήσουν να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες, να εισπράξεις χρέη που σου οφείλονται η να ολοκληρώσεις σημαντικές αγοραπωλησίες. Όσον αφορά τα αισθηματικά σου, η αναζωπύρωση μιας σχέσης που έχει κλονιστεί είναι πολύ πιθανή, ενώ αν δεν ενδιαφέρεσαι για κάτι τέτοιο, ίσως υποκύψεις σε έναν νέο πειρασμό. Αν διατηρείς ήδη μια καλή σχέση, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, θα γίνει πιο φλογερή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑΜάθε πως θα επηρεάσει τα ερωτικά σου η Πανσέληνος στον φλογερό Λέοντα, με μία κλήση στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.
 
Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, στις 4 Φεβρουαρίου διαμορφώνεται η Πανσέληνος στο πολικό ζώδιο του Λέοντα, που αντιπροσωπεύει τον τομέα των σχέσεών σου. Η θετική συμμετοχή του κυβερνήτη σου Ουρανού καθώς και του Δία, υπόσχονται ένα ευχάριστο δεκαπενθήμερο, γεμάτο εκπλήξεις και ευχάριστα γεγονότα κυρίως στην αισθηματική σου ζωή, αλλά και σε τυχόν επαγγελματικές συνεργασίες που έχεις. Οι συνθήκες θα σε βοηθήσουν να εξασφαλίσεις μια νέα αρμονία με τον σύντροφό σου, να προγραμματίσεις μια ερωτική απόδραση ή ακόμα και να αποφασίσεις την επισημοποίηση της σχέσης σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Υδροχόους, ένας νέος έρωτας θα ξεκινήσει αυτή την περίοδο. Τέλος, επαγγελματικές συνεργασίες ή συμφωνίες μπορούν να σου αποφέρουν σημαντικά κέρδη. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε πως θα επηρεάσει τα ερωτικά σου η Πανσέληνος στον φλογερό Λέοντα, με μία κλήση στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.
Ιχθείς
Φίλε Ιχθύ, στις 4 Φεβρουαρίου διαμορφώνεται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα και τον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, που σηματοδοτεί μια πολυάσχολη περίοδο γεμάτη υποχρεώσεις αλλά και υλικά οφέλη που ξεπερνούν τις προσδοκίες σου. Η συμμετοχή του παραδοσιακού σου κυβερνήτη Δία, καθώς και του Ουρανού από τον τομέα των οικονομικών σου, πρόκειται να σου φέρουν απρόσμενες επαγγελματικές προτάσεις, ενώ αν έχεις εργαστεί σκληρά στο πρόσφατο παρελθόν, ίσως οι προσπάθειές σου αρχίσουν τώρα να αποδίδουν. Το γεμάτο φεγγάρι επιπλέον, είναι κατάλληλο για να ασχοληθείς και με την υγεία και την εμφάνισή σου και να αποκτήσεις νέες συνήθειες ή δραστηριότητες, που θα τονώσουν τον οργανισμό σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε πως θα επηρεάσει τα ερωτικά σου η Πανσέληνος στον φλογερό Λέοντα, με μία κλήση στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.
Από την Ρένα Μεντάκη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-02-2015 12:27:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι