blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015, με την Πανσέληνο στην Παρθένο: Μόνο η ανάληψη δράσης μπορεί να σε κάνει χαρούμενο και αποτελεσματικό!

Τα άστρα την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015, με την Πανσέληνο στην Παρθένο: Μόνο η ανάληψη δράσης μπορεί να σε κάνει χαρούμενο και αποτελεσματικό!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 10
 

Τα άστρα την Πέμπτη, 5 Μαρτίου 2015, με την Πανσέληνο στην Παρθένο

Πανσέληνο στην Παρθένο και προβλέψεις από τη Στεφανία Ζωγράφου

Ένα σημαντικό μήνυμα του φιλοσόφου Ουσπένσκυ είναι πως στην Εργασία οφείλεις πάντα να κάνεις περισσότερα από όσα μπορείς. Μόνο τότε είναι δυνατό ν' αλλάξεις!” Αυτό ακριβώς είναι και το μήνυμα που στέλνει αυτή η Πανσέληνος, που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο της Παρθένου, στις 8:05 μ.μ., σε ένα ζώδιο γήινο, πρακτικό, προσανατολισμένο στο να προσφέρει, να υπηρετεί και να δίνει συχνά αξιοθαύμαστα αποτελέσματα.
 
Η Πανσέληνος στην Παρθένο θα καταπιαστεί με την λεπτομέρεια, προκειμένου αυτό που κάνει, να το κάνει καλά, ολοκληρωμένα, χωρίς ελλείψεις, φέροντας πάντα ένα ουσιαστικό αποτέλεσμα. Συχνά θα υπερβάλει εαυτόν, προκειμένου να είναι συνεπής με ό,τι έχει αναλάβει. Από την άλλη μεριά, έχουμε έναν Ήλιο στο ζώδιο των Ιχθύων, ευαίσθητο, παθητικό και μεταβλητό, που ''χάνεται'' στα βάθη της υδάτινης φύσης του και του συναισθήματός του! Πολύ συχνά ο Ήλιος αυτός θα χάσει τον εαυτό του, προκειμένου να προσφέρει στους άλλους, αφού εδώ, η λέξη κλειδί είναι η “προσφορά”!
 
Σε αυτόν τον συγκερασμό των αντιθέτων, όπου η Σελήνη μίλα για πρακτικότητα, ενώ ο Ήλιος για συναίσθημα, είναι ανάγκη να βρεθεί η χρυσή τομή… Το φεγγάρι αυτό μιλά για την ανάγκη να οργανωθείς, ώστε να δουλέψεις πολύ και σκληρά, να μην αφήσεις τίποτα απολύτως στην τύχη του, ενώ ο Ήλιος θα σου δώσει το όραμα που χρειάζεσαι, το όνειρο, πάνω στο οποίο θα πατήσεις, θα οραματιστείς για να δουλέψεις και να εξελιχτείς!
 
Γιατί όταν η φαντασία, το όραμα και το όνειρο γειώνονται στην πραγματικότητα, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι μεγαλειώδες! Όλα όμως χρειάζονται έναν τρόπο, έναν σκοπό και έναν στόχο!
 
Η όψη της Σελήνης με τον Πλούτωνα θα την δυναμώσει, θα της δώσει το σθένος και την αντοχή που χρειάζεται, για να ολοκληρώσει το έργο που έχει αναλάβει! Θα την κάνει πιο δεκτική και πιο ευαίσθητη στους άλλους, ενώ θα της ανοίξει και κάποιες ευκαιρίες, που θα τη βοηθήσουν να ολοκληρώσει τη διαδρομή της πιο εύκολα ή και με καλύτερα αποτελέσματα αυτά που περίμενε να έχει.
 
Έτσι, η Πανσέληνος αυτή μπορούμε να πούμε πως κρύβει κάποιες ευκαιρίες, που θα οδηγήσουν πολλούς πιο κοντά στο όνειρό τους, θα τους διευκολύνουν, θα τους ανοίξουν το δρόμο ή θα του δώσουν νέες κατευθύνσεις να κινηθούν!

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Πλούτωνα

Στην συναισθηματική ζωή, η Πανσέληνος αυτή θα μας δώσει τη δύναμη να ξεπεράσουμε τα δύσκολα, γιατί παράλληλα με αυτή, σήμερα κορυφώνεται και το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα! Οι συμπεριφορές συχνά γίνονται ανεξέλεγκτες, ορμώμενες από μια συναισθηματική ένταση, που κάθε άλλο παρά ψύχραιμους μπορεί να μας κάνει! Το μικρό γίνεται μεγαλύτερο, το απλό γίνεται δυσκολότερο και καθετί που συμβαίνει, δημιουργεί μια μεγαλύτερη πολυπλοκότητα στο σκηνικό!
 
Πάθη, ζήλιες, ανταγωνισμοί, όλα παίζουν στο παιχνίδι των ημερών, αναστατώνοντας τις σχέσεις και τις συνεργασίες, μέσα από έντονες διεκδικήσεις, ανταγωνισμούς, αντιπαραθέσεις. Το κλίμα δεν σηκώνει και πολλές… διαπραγματεύσεις, γεγονός που δυσκολεύει περισσότερο την αποκατάσταση των ισορροπιών! Αρκεί μόνο μία σπίθα, για να προκληθεί ολόκληρη πυρκαγιά, που θα αναστατώσει τις καρδιές, την ερωτική ζωή, και θα δημιουργήσει ιστορίες, που μπορούν να οδηγήσουν ακόμα και σε ρήξεις!
 
Ιδιαίτερη προσοχή και στα οικονομικά ζητήματα γενικότερα. Τις ημέρες αυτές η υπερβολή έχει την τιμητική της, μπορεί ωστόσο να οδηγήσει σε λάθος κινήσεις, ιδιαίτερα αν αυτές γίνονται παρορμητικά!
 
Είναι πολύ σημαντικό να μπορέσουμε να ισορροπήσουμε την ενέργεια και τη φόρτιση που προκαλεί το συναίσθημα, και να τις μετουσιώσουμε σε δημιουργία! Όλα είναι ένα ''κλικ'' του μυαλού και πολλές φορές, στρέφοντας αλλού το ενδιαφέρον και κάνοντας την αρνητική ενέργεια δράση, μπορεί να έχουμε πραγματικά αξιοθαύμαστα αποτελέσματα.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Πανσέληνο στην Παρθένο

Ιχθύες, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες του τελευταίου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες τα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, η περίοδος σας καλεί να διαχειριστείτε μικτές επιρροές και να εξυψωθείτε πάνω από αυτές, πάνω από τις όποιες δυσκολίες μπορεί να παρουσιάζονται σε σχέσεις ή συνεργασίες. Δείτε τα πράγματα με μια ευρύτερη οπτική, πιο πνευματική, που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα τους γύρω σας, αλλά πάνω απ’ όλα τον εαυτό σας και τις ανάγκες του. Ενδεχομένως να στραφείτε και σε άλλες κατευθύνσεις, πιο ουσιαστικές, πιο παραγωγικές και σαφώς πιο δημιουργικές για εσάς τους ίδιους!
 
Ταύροι, ακόμα και αν τα πράγματα φαίνονται δύσκολα, αξεπέραστα, ή το συναίσθημά σας λειτουργεί με έναν τέτοιο τρόπο, που μπλοκάρει τη δράση σας, να θυμάστε πως ο κυρίαρχος του παιχνιδιού είστε εσείς. Μπορείτε να καταφέρετε οτιδήποτε κι αν σχεδιάζετε, αρκεί να το θέλετε πραγματικά!
 
Αιγόκεροι, μπορεί η περίοδος αυτή να μην είναι από τις πιο εύκολες που έχετε διανύσει και να παρουσιάζονται συχνά προκλήσεις, τις οποίες καλείστε να ξεπεράσετε. Όμως, στον κύκλο αυτό να θυμάστε πως μπορεί να έχετε πολύ σημαντικές βοήθειες, ίσως και από κει που δεν το περιμένετε! Το σίγουρο είναι πως όποιον στόχο έχετε θέσει, μπορείτε να τον πετύχετε, ακόμα κι αν τώρα φαίνεται δύσκολο ή αξεπέραστο! Πως θα σε επηρεάσει προσωπικά η Πανσέληνος; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529 για να μάθεις τις εξελίξεις από τους καλύτερους αστρολόγους.

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Επίσης, μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

 

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 2 ως 8 Μαρτίου 2015.

Κινέζικη πρωτοχρονιά στις 19 Φεβρουαρίου! Το Κινέζικο ωροσκόπιο 2015 και οι προβλέψεις για τα ζώδια, στη Χρονιά της Κατσίκας!

Τα ζώδια τον Μάρτιο 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Στο χείμαρρο των αλλαγών, με τις αποχρώσεις του χρυσού του Ήλιου-Δία και του γκρι Ουρανού-Πλούτωνα!

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 2 ως 8 Μαρτίου 2015, μ' ένα τραγούδι.

Να έχετε μια όμορφη μέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

Πανσέληνο στην Παρθένο και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 04-03-2015 20:00:00
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι