blank
 
blank

Τα άστρα το τριήμερο 22 ως 24 Ιανουαρίου 2016, με την Πανσέληνο στον Λέοντα: Οι επιλογές μας καθορίζουν το αποτέλεσμα!

Τα άστρα το τριήμερο 22 ως 24 Ιανουαρίου 2016, με την Πανσέληνο στον Λέοντα: Οι επιλογές μας καθορίζουν το αποτέλεσμα!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 16
 

Τα άστρα το τριήμερο 22 ως 24 Ιανουαρίου 2016, με την Πανσέληνο στον Λέοντα

Την Κυριακή έχουμε την Πανσέληνο του μήνα, στην 3.29’ μοίρα του Λέοντα στις 3:45 πμ. Βρισκόμαστε λοιπόν μπροστά στο αποκορύφωμα των ενεργειών που ξεκίνησαν στον προηγούμενο κύκλο και έφτασε η ώρα να υλοποιήσουμε όλα όσα στοχεύσαμε με την Νέα Σελήνη που προηγήθηκε.

Η Πανσέληνος είθισται να εστιάζει κυρίως σε θέματα σχέσεων, καθώς δίνεται μεγαλύτερη έμφαση στα συναισθήματα που φτάνουν πια στο ζενίθ τους και στο κλείσιμο ενός κύκλου… Τώρα, μπορούμε να δούμε με μεγαλύτερη αντικειμενικότητα τις προσωπικές μας σχέσεις, να ξεκαθαρίσουμε τι μας πάει και τι όχι, να το εκφράσουμε και να το αποσαφηνίσουμε.

Η Πανσέληνος στον Λέοντα βρίσκεται στο σπίτι του Ηλίου, αποκτά την λάμψη και την αίγλη του και έχει ανάγκη απο την ανταπόκριση του περιβάλλοντός της. Χρειάζεται στήριξη και αποδοχή, για να βγάλει απο μέσα της όλες εκείνες τις υπέροχες ποιότητες που την διακρίνουν. Έχει επίσης ανάγκη να δημιουργεί, να εξελίσσεται και να επεκτείνεται, για να μπορεί να εκφράζεται, κάτι πολύ σημαντικό γι’ αυτήν, αλλιώς γίνεται μια… drama-queen, που περιφέρει παντού την δυσαρέσκειά της! Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, θα την απασχολήσει κυρίως το ''Εγώ'' της! Άλλωστε με τον ένα η τον άλλο τρόπο, χρειάζεται την… προσοχή του κοινού!

Από την άλλη μεριά, έχουμε τον Ήλιο στο ζώδιο του Υδροχόου. Ένας Ήλιος που έχει ανάγκη να ασχολείται με τους άλλους. Φεύγει δηλαδή από την ενασχόλησή του με την ύπαρξη του, με το ''Εγώ'' του, και αναγκάζεται να υπηρετήσει ενέργειες έξω από αυτόν, που αφορούν κυρίως τους άλλους.

Ήλιος και Σελήνη σχηματίζουν έναν σχηματισμό ταυ-τετραγώνου με τον Άρη από τον Σκορπιό. Ο πλανητικός αυτός σχηματισμός μας υποχρεώνει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και όσο γίνεται περισσότερο αντικειμενικοί απέναντι στα πρόσωπα με τα οποία συνυπάρχουμε ή συνεργαζόμαστε. Και επειδή προϋποθέτει δράση, εκδηλώνει ιδιαίτερα δυναμικές ποιότητες και ενέργειες, ελαχιστοποιώντας κάθε περίπτωση παθητικότητας.

Εδώ, αναλαμβάνει τα ηνία ο Άρης! Η περίοδος αυτή θα μας κάνει πιο δραστήριους, υπάρχει μια διάχυτη ανάγκη και διάθεση να έρθουμε πιο κοντά στους στόχους μας να προωθήσουμε με κάθε τρόπο τα σχέδια μας, τις φιλοδοξίες μας και να διεκδικήσουμε ό,τι έχουμε ανάγκη ή νοιώθουμε πως μας ανήκει. Έτσι, είναι πολύ εύκολο να χάσουμε το μέτρο… Στο όνομα μια προσπάθειας ή μιας διεκδίκησης, ο Άρης μπορεί να δημιουργήσει ένα περιβάλλον εξαιρετικά επιθετικό, κάνοντας τις συμπεριφορές ιδιαίτερα προκλητικές και εριστικές, προκαλώντας δυνατές συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις. Μπορεί να υψώσει τείχη, να συγκρουστεί ακόμα και με δυσανάλογα γι’ αυτόν μεγέθη, όμως είναι αποφασισμένος να πετύχει και δεν θα υπολογίσει κανέναν και τίποτα, προκειμένου να πετύχει τον όποιο στόχο του!

Έτσι λοιπόν, το διάστημα αυτό χρειάζεται εξαιρετικά μεγάλη ευελιξία, στρατηγική και διπλωματία, ποιότητες οι οποίες ομολογουμένως δεν εκφράζονται στην ποιότητα του σταθερού ταυ-τετραγώνου και πραγματικά μπορεί να χρειαστεί να σταθούμε πάνω απο τις περιστάσεις, για να τις αντιμετωπίσουμε!

Είναι μια πρόκληση… Μπορεί να νοιώσεις πως βρίσκεσαι σε ένα σταυροδρόμι, πως καλείσαι να επιλέξεις τον τρόπο που θα κινηθείς, τον τρόπο που θα εξισορροπήσεις τις ενέργειες ανάμεσα σ’ εσένα και στους άλλους… Οι επιλογές σου θα καθορίσουν και το αποτέλεσμα! Και φυσικά, καλό είναι να θυμάσαι πως όσο σημαντικός είναι ο στόχος σου, εξίσου σημαντικοί είναι και οι άνθρωποι που βρίσκονται γύρω σου!

Δίας σε σύνοδο με Βόρειο Δεσμό της Σελήνης

Γι’ αυτό ακριβώς μιλάει και η σύνοδος του Δία με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης για την ανάγκη της συνύπαρξης, της συνεργασίας και της συμπόρευσης με τους αγαπημένους σου, με τα πρόσωπα που αγαπάς, αυτά που βρίσκονται πάντα εκεί και στηρίζουν τις προσπάθειες και τις αποφάσεις σου! Ίσως χωρίς αυτούς να μην μπορείς να κάνεις τίποτα, μια και η διαδρομή έχει αξία και ενδιαφέρον μόνο όταν τη μοιράζεσαι! Γι’ αυτό, είναι πολύ σημαντικό να προσέξεις τις κινήσεις, τη συμπεριφορά και τις αποφάσεις που θα πάρεις το διάστημα που ακολουθεί, μια και έχουν σε κάποιες περιπτώσεις εξέχουσα σημασία.

Ο ρόλος του Ερμή

Ο Ερμής, στον κύκλο αυτόν, συχνά θα σε αποπροσανατολίσει, θα σε κάνει να χάσεις τον στόχο σου, ανακατεύοντας για τα καλά τον ψυχισμό και κυρίως τη σκέψη σου! Να θυμάσαι πως τα σενάρια που διαδραματίζονται τώρα στο νου σου, ενδεχομένως να μην έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, έχουν όμως την ικανότητα να επηρεάζουν τη συμπεριφορά σου! Γι’ αυτό, πριν κανείς την όποια κίνηση ή πριν πάρεις την όποια απόφαση, κάνε ένα βήμα πίσω και δες τα πράγματα από απόσταση, αντικειμενικά και με ψυχραιμία, γιατί αρκεί και μία μόνο στιγμή για να φέρει την ανατροπή, για την οποία ενδεχομένως παρακάτω να μετανιώσεις!

Μπορεί όλα να φαίνονται (και να είναι) πιο δύσκολα, με διλήμματα και αναθεωρήσεις, αρκεί όμως να είσαι απόλυτα συντονισμένος με τον εαυτό σου και κυρίως με την αλήθεια σου, για να οδηγηθείς στην σωστή επιλογή!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Πανσέληνο στον Λέοντα

Άμεση θα είναι η επίδραση της Πανσελήνου αυτής στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, που καλούνται να συνθέσουν αντίθετες ενέργειες και ποιότητες, προκειμένου όχι μόνο να χαράξουν την επόμενή τους διαδρομή, αλλά και να ξεκαθαρίσουν τα πρόσωπα που θα τους ακολουθήσουν σε αυτήν! Η ψυχραιμία και οι χαμηλοί τόνοι είναι σημαντικό να κυριαρχούν στη συμπεριφορά τους και στις σχέσεις τους, για να μπορέσουν να μεθοδεύσουν με ένα πιο σωστό τρόπο τα σχέδιά τους, αλλά και να κρατήσουν τις ισορροπίες που χρειάζονται.

Καλό σαββατοκύριακο σε όλους! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μαςΠώς θα σε επηρεάσει προσωπικά η Πανσέληνος; Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.

 
 
 
 

 

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-01-2016 17:33:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι