blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη, με τον Άρη και τον Ερμή σε τρίγωνο με Πλούτωνα και την Αφροδίτη σε εξάγωνο με Δία: Δεν υπάρχει ιδανική στιγμή για να πραγματοποιήσεις το όνειρό σου. Υπάρχει μόνο η στιγμή που εσύ θα το τολμήσεις!

Τα άστρα την Τετάρτη, με τον Άρη και τον Ερμή σε τρίγωνο με Πλούτωνα και την Αφροδίτη σε εξάγωνο με Δία: Δεν υπάρχει ιδανική στιγμή για να πραγματοποιήσεις το όνειρό σου. Υπάρχει μόνο η στιγμή που εσύ θα το τολμήσεις!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 26
 

Τα άστρα την Τετάρτη, 22 Απριλίου 2015, με τον Άρη σε τρίγωνο με Πλούτωνα

Άρη σε τρίγωνο με Πλούτωνα και προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου

Είναι από αυτές τις ημέρες, που θα βάλουν τη σφραγίδα τους στις εξελίξεις και μάλιστα με ιδιαίτερα θετικό χαρακτήρα. Μία σειρά όψεων έρχεται να υποσχεθεί θεαματικές επιτυχίες σε ό,τι μπορεί να σε ενδιαφέρει ή επιδιώκεις!
 
Αρχικά, το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα θα σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις δυναμικές αλλαγές, που μέχρι τώρα μπορεί να μην τολμούσες καν να σκεφτείς! Η όψη του Άρη με τον Πλούτωνα είναι έντονα ενεργειακή και ικανή να σου δώσει το ερέθισμα ή την ώθηση που χρειάζεσαι, για να πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου και να ξεκινήσεις μια σημαντική διεκδίκηση!
 
Οικονομικές εξελίξεις φέρνει αρχικά η όψη, μια και οι ενέργειες εστιάζονται σε οικονομικά ζητήματα, οικονομικές διευθετήσεις, ανοίγματα, ευκαιρίες και διεκδικήσεις, μέσα από τις οποίες κάποιοι σταδιακά μπορεί όχι απλά να βγουν κερδισμένοι, αλλά κυριολεκτικά να… θησαυρίσουν, αν συντελούν και άλλα στοιχεία στα προσωπικά τους ωροσκόπια. Εκμεταλλεύσου ό,τι έρχεται τώρα στη ζωή σου, είτε υπό τη μορφή πληροφορίας, είτε υπό τη μορφή ευκαιρίας, για να υλοποιήσεις το όνειρο που μέχρι τώρα μπορεί να σου φαινόταν ακατόρθωτο! Να θυμάσαι πως είναι η εποχή για σημαντικά επιτεύγματα!
 
Παράλληλα όμως, η ενέργειά της όψης ενεργοποιεί και εκείνο το παιχνίδι των αισθήσεων, δημιουργώντας δυνατά συναισθήματα και έντονες καταστάσεις. Το ερωτικό παιχνίδι που γεννιέται τώρα είναι ιδιαίτερο, δεν είναι εύκολο να αντισταθείς! Ο αισθησιασμός γίνεται ένας ισχυρός μαγνήτης, που θα ενώσει τα σώματα, τις καρδιές, και θα εκτοξεύσει την αδρεναλίνη στα ύψη! Όλες οι κινήσεις γίνονται σχεδόν μηχανικά, αυτόματα, το πλησίασμα του ενός προς τον άλλον, το άγγιγμα, η επαφή, τα βλέμματα, το φιλί, όλα μοιάζουν να κινούνται στο δικό τους σκοπό… και τα σώματα χορεύουν τον δικό τους ερωτικό χορό! Οι σχέσεις που δημιουργούνται κάτω από την όψη αυτή είναι έντονες, παθιασμένες και συχνά μοιραίες… Από αυτές που όσα χρόνια και αν περάσουν, δεν ξεχνάς την ένταση τους!

Ερμής σε τρίγωνο με Πλούτωνα

Παράλληλα, σήμερα άλλος ένας πλανήτης, ο Ερμής, συναντιέται σε μια ευνοϊκή όψη τριγώνου με τον δυσερμήνευτο Πλούτωνα. Η όψη αυτή έρχεται να ενισχύσει την ενέργεια της σημερινής ημέρας, δημιουργώντας ένα σκηνικό αποκαλύψεων ή φέρνοντας πληροφορίες, που για κάποιους μπορεί να αποδειχτούν πάρα πολύ χρήσιμες!
 
Πολύ πιθανόν επίσης να υπάρξει μυστική ή και παρασκηνιακή βοήθεια και υποστήριξη, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά επαγγελματικά και οικονομικά θέματα, από τα οποία κάποιοι θα βγουν πάρα πολύ κερδισμένοι!
 
Και βέβαια, η σκέψη και πάλι τριγυρνά σε κείνες τις… ερωτικές περιοχές, αναζητώντας τρόπους να εκφράσει την επιθυμία της, τον ερωτισμό της, την ερωτική της διάθεση… Ίσως τώρα περισσότερο από ποτέ, το σεξ να παίξει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις των σχέσεων. Μια και όλα ξεκινούν από το μυαλό και εκφράζονται με το σώμα…
 
Και βέβαια, ο Πλούτωνας, που το διάστημα αυτό που κινείται ανάδρομα, είναι πολύ πιθανόν να επαναφέρει σχέδια του παρελθόντος, αλλά και σχέσεις που φαίνεται πως δεν έχουν κλείσει οριστικά τον κύκλο τους!
 
Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, αλλά και Σκόρπιοι του δεύτερου δεκαήμερου και όσοι έχετε ωροσκόπιο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα, αυτά το διάστημα αυτό μπορεί να κρύβει κάτι πολύ σημαντικό για εσάς, όπως μια οικονομική ευκαιρία, ένα επαγγελματικό άνοιγμα, την μεθόδευση και την κατάκτηση ενός προσωπικού σας στόχου. Όμως, εκείνο που επίσης ενεργοποιείται έντονα, είναι οι εξελίξεις της ερωτικής σας ζωής, είτε επαναφέροντας μια σχέση από το παρελθόν, είτε με μια νέα γνωριμία, που εγείρει πολύ δυνατά πάθη και σας ξεσηκώνει!

Αφροδίτη σε εξάγωνο με Δία

Όμως τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ! Η Αφροδίτη σε ένα πολύ θετικό εξάγωνο με τον Δία, δημιουργεί ένα όμορφο περιβάλλον κοινωνικότητας, προσκλήσεων, ευχάριστων συναναστροφών, καλής διάθεσης, αλλά και μία τάση για μεγαλύτερη σπατάλη, για αγορές που θα βοηθήσουν στο να ανέβει η ψυχολογία μας και θα δώσουν αυτές τις μικρές, χαρούμενες πινελιές στην καθημερινότητά μας!
 
Και βέβαια, η όψη Αφροδίτης - Δία βοηθά να έρθουμε πιο κοντά στους αγαπημένους μας και να μοιραστούμε μαζί τους το συναίσθημά μας και όμορφες, τρυφερές στιγμές που διαμορφώνουν ένα πολύ ζεστό κλίμα στις σχέσεις μας!
 
Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι του δεύτερου δεκαήμερου, σήμερα μπορεί να προσφέρετε ή να δεχτείτε ένα δώρο, να κάνετε κάποιες ενδιαφέρουσες αγορές, που θα σας δώσουν πολλή χαρά, να αφιερώσετε το χρόνο σας στο σύντροφό σας ανανεώνοντας τη σχέση σας, να βγείτε και να διασκεδάσετε με φίλους και γενικά και να χαρείτε, να ζήσετε και να ευχαριστηθείτε! Αλλά η μέρα κρύβει και οικονομικές εξελίξεις με θετικό χαρακτήρα, κι αυτές μπορεί να είναι ο λόγος που σας κάνει να χαμογελάτε! Ποιο πρόσωπο από το παρελθόν επανέρχεται; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529 για να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες από τους ειδικούς.
 
Κανείς σήμερα δεν θα μείνει δυσαρεστημένος! Ας το ευχαριστηθούμε λοιπόν, ο καθένας όπως μπορεί!

Να έχετε μια όμορφη μέρα! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Επίσης, μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 20 ως 27 Απριλίου στο βίντεο που ακολουθεί, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.


Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 20 ως 26 Απριλίου 2015. Από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Αστρολογικές προβλέψεις 20 ως 27 Απριλίου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Άρης και Αφροδίτη σε ερωτικό «κρεσέντο»: Κεραυνοβόλοι έρωτες στο φως του Απρίλη!

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 20 ως 26 Απριλίου 2015, μ' ένα τραγούδι.

Άρη σε τρίγωνο με Πλούτωνα και προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-04-2015 20:00:00
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι