blank
 
blank

Ο Πλούτωνας σε τρίγωνο με τη Μαύρη Σελήνη. Πάθος, έρωτας και σεξουαλικότητα.

Ο Πλούτωνας σε τρίγωνο με τη Μαύρη Σελήνη. Πάθος, έρωτας και σεξουαλικότητα.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Η Μαύρη Σελήνη ή Λίλιθ, είναι ένας αστεροειδής που μπορεί να είναι άγνωστος στο ευρύ κοινό, παίζει όμως σημαντικό ρόλο στην αστρολογία και κυρίως στις σχέσεις των ατόμων. Πρόκειται για την αθέατη πλευρά της Σελήνης και υποδεικνύει ένα σημείο «πάθους» που όλοι κρύβουμε μέσα μας. Στην εβραϊκή μυθολογία η Λίλιθ ήταν η πρώτη γυναίκα του Αδάμ, αυτή που αρνήθηκε να του παραδοθεί σεξουαλικά, καθώς ήθελε να είναι ισότιμη με αυτόν και όχι κατώτερη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να εξοριστεί στην Ερυθρά Θάλασσα και να αντικατασταθεί από την Εύα.

Από την αστρολόγο Ρένα Μεντάκη.
Blog astroprovlepsis.blogspot.com

Δεδομένου ότι η Σελήνη είναι κυβερνήτης του Ταύρου, η Μαύρη Σελήνη είναι κυβερνήτης του Σκορπιού και συμβολίζει την κρυμμένη σεξουαλικότητα και τις ανεκπλήρωτες επιθυμίες. Το γεγονός λοιπόν ότι στις 9 Μαρτίου σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα – που και αυτός κυβερνά το ζώδιο του Σκορπιού και σχετίζεται με το σεξ – δίνει μια ιδιαίτερη δυναμική σ’ αυτή την όψη.

Επιπλέον, το γεγονός ότι η Λίλιθ βρίσκεται ήδη από τις 17 Δεκεμβρίου στο ζώδιο του Ταύρου και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 10 Ιουνίου, δείχνει ότι όλοι μας πρέπει να εστιάσουμε την προσοχή μας στα άτομα που ήδη υπάρχουν δίπλα μας και να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας μαζί τους. Ωστόσο, όσοι είναι ελεύθεροι, αυτό το διάστημα θα δημιουργήσουν σχέσεις αντάξιες των προσδοκιών τους.

Για αναλυτικές προβλέψεις, μην ξεχάσεις να κάνεις ένα τηλεφώνημα στο 14788 και να πάρεις αμέσως τώρα μια άμεση προσωπική πρόβλεψη. Μίλησε τώρα με έναν ειδικό και μάθε πως μπορείς να εκμεταλευτείς αυτή την εκπληκτική όψη. Μη χάσεις την ευκαιρία που σου παρουσιάζεται! Κάλεσε τώρα στο 14788 και μάθε όλα όσα σε αφορούν στα ερωτικά σου!

ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΕ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ.

Ο Πλούτωνας σε τρίγωνο με την Μαύρη Σελήνη. Μάθε πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο.
 
ΚΡΙΟΣ: Φίλε Κριέ, το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Μαύρη Σελήνη με τον Πλούτωνα θα σου δώσει την ευκαιρία να ζήσεις έντονες ερωτικές απολαύσεις. Εάν έχεις ήδη μια σταθερή σχέση, η σεξουαλικότητά σου θα απογειωθεί και το πάθος σου για το σύντροφό σου θα αναζωπυρωθεί. Το γεγονός αυτό θα σε κάνει να δεις τη σχέση σου με άλλα μάτια και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Αν και σχεδόν πάντα σου αρέσει να υποκύπτεις σε ερωτικούς πειρασμούς, τώρα το μοναδικό σου ενδιαφέρον θα είναι το πώς να κρατήσεις τη μια και μοναδική σχέση που σ’ ενδιαφέρει πραγματικά. Αν είσαι ελεύθερος, αυτό το διάστημα θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία, που θα βασίζεται στο πάθος, χωρίς ωστόσο να στερείται επικοινωνίας. Μέχρι και τις 10/6 που η Λίλιθ θα παραμείνει στο ζώδιο του Ταύρου, φρόντισε να ελέγχεις τη ζήλια σου. Αν σας αρέσει αυτό το άρθρο, η επιβράβευση είναι ένα απλό Like στο Facebook.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Αγαπητέ Ταύρε, η Λίλιθ έχει ήδη περάσει στο ζώδιό σου από τα μέσα του περασμένου Δεκέμβρη και σε παροτρύνει να ανακαλύψεις τα ταλέντα σου, τις ικανότητές σου και την αξία σου, αλλά και το πόσο «μετράς» στον ερωτικό τομέα. Στις 9/3, το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα, θα σε βοηθήσει να βρεις τις απαντήσεις στα ερωτήματά σου και να πάρεις ανάλογες πρωτοβουλίες. Αν έχεις ήδη ένα σύντροφο, αλλά νιώθεις ότι η ερωτική σου ζωή δεν είναι αρκετά ικανοποιητική, είναι πολύ πιθανό να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να βρεις τον τρόπο να την βελτιώσεις. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, η γνωριμία με ένα ξεχωριστό άτομο που θα έχει μια εντελώς διαφορετική φιλοσοφία από τη δική σου, θα σου ανοίξει νέους ερωτικούς δρόμους. Αν σας αρέσει αυτό το άρθρο, η επιβράβευση είναι ένα απλό Like στο Facebook.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αγαπητέ Δίδυμε, το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Μαύρη Σελήνη με τον Πλούτωνα, θα σε ωθήσει να ψάξεις βαθιά μέσα σου και να ανακαλύψεις τι είναι αυτό που ζητάς από μια σχέση, για να νιώθεις ολοκληρωμένος. Αν και η επικοινωνία μέχρι τώρα έπαιζε τον πιο σημαντικό ρόλο, με την όψη αυτή θα ανιχνεύσεις τις πιο βαθιές ανάγκες σου και θα κάνεις έναν απολογισμό των μέχρι τώρα σχέσεών σου. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, θα αναγνωρίσεις την αξία ενός χαμένου έρωτα και ίσως μελαγχολήσεις. Αν αυτός ο χωρισμός δεν μετράει πολλά χρόνια, ίσως θα μπορούσες να προσπαθήσεις για μια νέα προσέγγιση. Διαφορετικά, ίσως είναι καλύτερα να προετοιμαστείς για μια καινούργια σχέση και να ζήσεις μαζί της εμπειρίες, που θα σε κάνουν να ξεχάσεις τα πάντα. Αν σας αρέσει αυτό το άρθρο, η επιβράβευση είναι ένα απλό Like στο Facebook.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φίλε Καρκίνε, η Μαύρη Σελήνη από τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον τομέα των σχέσεών σου, στις 9 Μαρτίου. Η όψη αυτή είναι πολύ σημαντική για σένα, καθώς ήδη βρίσκεσαι σε μια φάση προσωπικού μετασχηματισμού και προσπαθείς να κάνεις τη ζωή σου – τουλάχιστον στον ερωτικό τομέα – πιο ικανοποιητική. Πολλοί Καρκίνοι μάλιστα, εδώ και λίγο καιρό νιώθετε το πάθος για ένα φιλικό σας πρόσωπο να «φουντώνει». Τώρα λοιπόν είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να εκφράσετε τον έρωτά σας και να αλλάξετε τα δεδομένα. Αν ανήκεις σ’ αυτούς που ήδη έχουν ένα μόνιμο δεσμό, η συγκεκριμένη όψη θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου και να μοιραστείς τις πιο κρυφές σκέψεις σου μαζί του. Αν σας αρέσει αυτό το άρθρο, η επιβράβευση είναι ένα απλό Like στο Facebook.
 
ΛΕΩΝ: Αγαπητέ Λέοντα, το τελευταίο διάστημα το ενδιαφέρον σου και οι προσπάθειές σου έχουν στραφεί στον τομέα της εργασίας σου και ο χρόνος που σου μένει για την προσωπική σου ζωή έχει μειωθεί δραματικά. Ωστόσο, το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Μαύρη Σελήνη με τον Πλούτωνα στις 9/3, θα σου υπενθυμίσει ότι έχεις και άλλου είδους ανάγκες, με αποτέλεσμα να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σου, ή αν είσαι ελεύθερος να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου. Αν μάλιστα υπάρχει ήδη κάποιο άτομο μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον που σου τραβάει την προσοχή, δεν θα διστάσεις να του αποκαλύψεις τα συναισθήματά σου και να ξεκινήσεις μια ερωτική σχέση μαζί του. Καλό θα είναι βέβαια, να παραμείνεις διακριτικός, ώστε να μην δώσεις αφορμή για σχόλια στους συναδέλφους σου. Αν σας αρέσει αυτό το άρθρο, η επιβράβευση είναι ένα απλό Like στο Facebook.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αγαπητέ Παρθένε, ένας «κρύος» χειμώνας φτάνει στο τέλος του και μαζί με τον ερχομό της άνοιξης, προετοιμάζεσαι να «τονώσεις» και την ερωτική σου ζωή. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Μαύρη Σελήνη με τον Πλούτωνα στις 9 Μαρτίου, θα σε βοηθήσει να ικανοποιήσεις όλες τις επιθυμίες σου, είτε είσαι δεσμευμένος είτε είσαι ελεύθερος. Στην πρώτη περίπτωση, ο σύντροφός σου, θα λάβει τα σήματα που του στέλνεις και θα ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις σου. Αν πάλι περιμένεις τον μεγάλο έρωτα, προετοιμάσου γιατί βρίσκεται καθ’ οδόν. Μέχρι τις αρχές Ιουνίου, φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ημέρες της αργίας, το Πάσχα κ.λπ. και να προγραμματίσεις ταξίδια και διασκεδάσεις, που μπορεί να σου επιφυλάσσουν μεγάλες εκπλήξεις. Αν σας αρέσει αυτό το άρθρο, η επιβράβευση είναι ένα απλό Like στο Facebook.
 
ΖΥΓΟΣ: Αγαπητέ Ζυγέ, η Μαύρη Σελήνη από τον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου θα απογειώσει τη σεξουαλικότητά σου μέχρι και τις 10 Ιουνίου. Στις 9/3 μάλιστα, με το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα, θα καταφέρεις να αποκτήσεις μια πιο βαθιά επικοινωνία με το σύντροφό σου και να κατανοήσετε καλύτερα ο ένας τις ανάγκες του άλλου. Εάν ο δεσμός σου έχει ήδη δοκιμαστεί, δεν αποκλείεται να πάρεις την απόφαση να τον γνωρίσεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον ή ακόμα και να συγκατοικήσεις μαζί του. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, μέσα στο επόμενο τρίμηνο θα κάνεις μια γνωριμία στην οποία μπορεί να κυριαρχεί το ερωτικό πάθος, θα συνδυάζεται όμως με την αρμονία και την σταθερότητα. Αν σας αρέσει αυτό το άρθρο, η επιβράβευση είναι ένα απλό Like στο Facebook.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φίλε Σκορπιέ, ανήκεις στα πιο ερωτικά ζώδια και σίγουρα το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Μαύρη Σελήνη με τον Πλούτωνα – που και οι δυο κυβερνούν το ζώδιό σου – θα σε παροτρύνει να ζήσεις τον έρωτα σε όλο του μεγαλείο. Αν είσαι δεσμευμένος και παραμένεις πιστός στο σύντροφό σου, θα χρησιμοποιήσεις το σεξ για να λύσεις κάθε παρεξήγηση ή να τον κάνεις να σε ερωτευτεί ακόμα περισσότερο. Αν όμως, έχεις τάση για απιστίες πρόσεξε, γιατί είναι πολύ πιθανό να αποκαλυφθούν και να αντιμετωπίσεις προβλήματα. Τέλος, αν ανήκεις στους αδέσμευτους, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να συναντήσεις έναν έρωτα, στον οποίο το σεξ και η ουσιαστική επικοινωνία θα συνυπάρχουν, γεγονός που θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες σου και θα σημάνει την σοβαρή εξέλιξη αυτής της σχέσης. Αν σας αρέσει αυτό το άρθρο, η επιβράβευση είναι ένα απλό Like στο Facebook.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Αγαπητέ Τοξότη, το γεγονός ότι ο Δίας κυβερνά το ζώδιό σου, σου δίνει κάπως την φήμη του άστατου και του κυνηγού, αφού και ο Δίας στη μυθολογία φημιζόταν για τις πολλές σχέσεις του. Ήδη από τα μέσα του Δεκέμβρη, το πέρασμα της Μαύρης Σελήνης στον Ταύρο σου έδειξε πως υπάρχουν πολλοί πειρασμοί στην καθημερινότητά σου, στις οποίες δεν είναι εύκολο να αντισταθείς. Και επειδή όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, σίγουρα το επόμενο διάστημα θα πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις σου τουλάχιστον αν είσαι ήδη σοβαρά δεσμευμένος. Αν πάλι είσαι ελεύθερος και δεν έχεις να δώσεις λόγο σε κανέναν, τότε μπορείς να απολαύσεις το πάθος και την ένταση χωρίς περιορισμούς, κυρίως αν δεν ενδιαφέρεσαι για την δημιουργία μιας σοβαρής σχέσης. Αν σας αρέσει αυτό το άρθρο, η επιβράβευση είναι ένα απλό Like στο Facebook.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φίλε Αιγόκερε, παρόλο που ανήκεις στα «συντηρητικά» ζώδια, το τρίγωνο που θα σχηματίσει ο Πλούτωνας από το ζώδιό σου με την Μαύρη Σελήνη στις 9/3, σε προκαλεί να παίξεις με τις αισθήσεις. Ίσως είναι καιρός να αφήσεις και συ τον εαυτό σου ελεύθερο και να ενδώσεις στον έρωτα, χωρίς προκαταλήψεις και ταμπού. Αν μάλιστα έχεις ήδη μια μόνιμη σχέση, θα μπορέσεις να «απελευθερωθείς» πιο εύκολα και να εκπλήξεις το σύντροφό σου, που θα συμμετάσχει με μεγάλο ενθουσιασμό. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, το διάστημα αυτό και μέχρι τις 10/6 η γοητεία που θα εκπέμπεις θα φέρει αρκετούς θαυμαστές στο δρόμο σου, χωρίς καν να κουνήσεις το δάχτυλό σου. Μια σχέση μάλιστα που θα ξεκινήσει αυτή τη περίοδο, υπόσχεται να σου προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις και να δώσει νέο νόημα στη ζωή σου. Αν σας αρέσει αυτό το άρθρο, η επιβράβευση είναι ένα απλό Like στο Facebook.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αγαπητέ Υδροχόε, το τρίγωνο που διαμορφώνει ο Πλούτωνας με την Μαύρη Σελήνη στις 9 Μαρτίου, είναι μια όψη που μπορεί να επηρεάσει περισσότερο την ψυχοσύνθεσή σου παρά τη σεξουαλικότητά σου. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι θα μείνεις αδρανής, αντίθετα, μπορεί να αφιερώσεις πολύ χρόνο στο σεξ, θα αρκεστείς όμως στο ένα και μοναδικό άτομο που γεμίζει την ψυχή σου. Αν έχεις ήδη μια μόνιμη σχέση, ίσως θελήσεις να απομονωθείς μαζί του μέχρι να «χορτάσετε» ο ένας τον άλλον. Αν είσαι ελεύθερος, ίσως η αναζήτηση συντρόφου δεν αποτελεί την πρώτη σου ανάγκη αυτή τη στιγμή, ωστόσο ο έρωτας θα έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις. Το γεγονός μάλιστα ότι έχεις πλέον «βαρεθεί» να παίζεις σε πολλά ταμπλό, θα σημάνει την αφετηρία μιας νέας πορείας. Αν σας αρέσει αυτό το άρθρο, η επιβράβευση είναι ένα απλό Like στο Facebook.

ΙΧΘΕΙΣ: Αγαπητέ Ιχθύ, το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Μαύρη Σελήνη με τον Πλούτωνα στις 9/3 θα δώσει νέες διαστάσεις στον τρόπο που επικοινωνείς με τους γύρω σου, αλλά και με το σύντροφό σου. Η όψη αυτή θα σε κάνει περισσότερο εύστροφο και διπλωμάτη, με αποτέλεσμα να μπορείς να χειριστείς κάθε περίπτωση με τον πιο κατάλληλο τρόπο. Έτσι, αν έχεις ήδη μια μόνιμη σχέση, θα καταφέρεις να λύσεις κάθε διαφορά και να εξομαλύνεις τις διαφωνίες, με αποτέλεσμα να αποκατασταθεί και η σεξουαλική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος, αυτό το διάστημα θα κάνεις πολλές και σημαντικές γνωριμίες. Εκείνο όμως που θα σε προσελκύσει ώστε να αποφασίσεις να ενδώσεις και να δημιουργήσεις μια σοβαρή σχέση, θα είναι η εξυπνάδα και η επικοινωνία που θα αναπτύξεις με τον μελλοντικό σου σύντροφο. Έτσι, οι σχέσεις που θα γεννηθούν αυτό το διάστημα θα έχουν άριστες προοπτικές. Αν σας αρέσει αυτό το άρθρο, η επιβράβευση είναι ένα απλό Like στο Facebook.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 08-03-2012 00:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι