blank
 
blank
31-12-2013 00:00:00 Αστρολογικές προβλέψεις

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω την Πρωτοχρονιά. Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω την Πρωτοχρονιά. Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.
blank
 

Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω

Το 2014 κάνει την είσοδό του με το καινούργιο φεγγάρι, που σχηματίζεται στις 13:14 στο ζώδιο του Αιγόκερω. Η Νέα Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα και τον Ερμή, τετράγωνο με τον Άρη και τον Ουρανό και αντίθεση με τον Δία. Προαναγγέλλει λοιπόν για μια εξαιρετικά «δύσκολη» περίοδο, κατά την οποία τα περισσότερα γεγονότα θα έχουν ξαφνικό χαρακτήρα, ενώ οι εξελίξεις (περισσότερο αρνητικές παρά θετικές) θα είναι μόνιμες και μη αναστρέψιμες.
 
Η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα που κορυφώνεται την ίδια μέρα, δείχνει ότι τα γεγονότα υποβόσκουν εδώ και καιρό, θα βγουν όμως ξαφνικά στην επιφάνεια και θα προκαλέσουν μαζικές αντιδράσεις. Ο Άρης και ο Ουρανός θα επιφέρουν οριστικές ρήξεις σε σχέσεις, συνεργασίες και συμμαχίες. Στην παρούσα φάση, ίσως οι εξελίξεις αυτές είναι αναμενόμενες, αφού ο λαός (Σελήνη) έχει πια ξεπεράσει τα όριά του.
 
Σε προσωπικό επίπεδο τα αποτελέσματα δεν θα είναι τόσο βίαια, καθώς η συμμετοχή των βαριών πλανητών (Ουρανού, Πλούτωνα) σχετίζεται περισσότερο με κοσμικά γεγονότα. Ωστόσο, καλό θα είναι να είμαστε όλοι περισσότερο προσεκτικοί τις επόμενες δυο εβδομάδες.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Νέα Σελήνη

Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την Νέα Σελήνη είναι αυτά του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις: 1-2/1, 31/3-1/4, 2-3/7 και 3-4/10.
 

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η πρωτοχρονιάτικη Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον τομέα της καριέρας σου και σε παρακινεί να αναλογιστείς την μέχρι τώρα πορεία σου, να αναλύσεις τις εμπειρίες, τα λάθη και τις επιτυχίες σου και να θέσεις νέα σχέδια για το μέλλον. Ίσως είναι απαραίτητες κάποιες αλλαγές, που μπορεί να σε ξενίζουν, ωστόσο με την πάροδο του χρόνου θα φέρουν θεαματικά αποτελέσματα. Λόγω του ότι η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη σχηματίζει αρκετά δυσαρμονικές γωνίες με το ζώδιό σου, θα πρέπει να επιστρατεύσεις όλη σου την υπομονή και να μην τα παρατήσεις με τις πρώτες δυσκολίες. Αλλαγές θα υπάρξουν και στην προσωπική σου ζωή, όπου ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να κρίνεις την εξέλιξη μιας σημαντικής σχέσης σου και να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον της. Αν το επόμενο δεκαπενθήμερο κάνεις μια σοβαρή γνωριμία, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για κάποια εμπόδια. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, καλέστε στο 14788 ή στείλτε τώρα με sms ΑΣΤΡΟ στο 54757.
 
Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την πρώτη μέρα του 2014, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για το ζώδιό σου, παρά τις δυσαρμονικές γωνίες που σχηματίζει. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις καινούργια πρόσωπα, που θα σε παροτρύνουν να κάνεις σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου, ώστε να ανοίξεις το δρόμο για ένα καλύτερο μέλλον. Το εξωτερικό μπορεί να παίξει ένα καθοριστικό ρόλο στις όποιες εξελίξεις, γι’ αυτό θα πρέπει να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που προέρχεται από άλλη χώρα. Αν είσαι ελεύθερος, τα ταξίδια μικρά ή μεγαλύτερα, σου επιφυλάσσουν γνωριμίες με αξιόλογα πρόσωπα. Αν ήδη διατηρείς μια σχέση, ίσως το επόμενο διάστημα αποφασίσεις να την επισημοποιήσεις και να αποκτήσεις την δική σου οικογένεια. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, καλέστε στο 14788 ή στείλτε τώρα με sms ΑΣΤΡΟ στο 54757.
 
Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, το καινούργιο φεγγάρι που διαμορφώνεται με την άφιξη της νέας χρονιάς, θα σου δώσει την ευκαιρία να βάλεις μια τάξη στα οικονομικά σου και να διαχειριστείς καλύτερα τα χρέη σου. Καλό θα είναι ωστόσο να αποφύγεις «συμβουλές» ή παροτρύνσεις φίλων και γνωστών, που μπορεί να σε παραπλανήσουν, και να ακούσεις μόνο τη φωνή της λογικής που χαρακτηρίζει το ζώδιό σου. Απόφυγε επίσης οικονομικές συναλλαγές με πρόσωπα που μπορεί να αποδειχθούν αφερέγγυα. Η αισθηματική σου ζωή, φαίνεται ιδιαίτερα περίπλοκη αυτό το διάστημα και ίσως είναι καιρός να απαλλαγείς από κατάλοιπα του παρελθόντος και να αναζητήσεις νέες επιλογές, που θα ξαναφέρουν το χαμόγελο στα χείλη σου. Αν πάλι επιμένεις στη διατήρηση κάποιας σχέσης, ίσως θα πρέπει να εξασφαλίσεις κάποιες εγγυήσεις ώστε να ξέρεις τι σου ξημερώνει. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, καλέστε στο 14788 ή στείλτε τώρα με sms ΑΣΤΡΟ στο 54757.
 
Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται την πρωτοχρονιά, μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική για τις σχέσεις σου, καθώς νιώθεις ότι βρίσκεσαι στην κόψη του ξυραφιού και πρέπει να πάρεις σοβαρές αποφάσεις. Όσο κι αν προσπαθήσεις να κρατήσεις τις ισορροπίες, ίσως οι ξαφνικές εξελίξεις σε προλάβουν και δεν σου αφήσουν περιθώρια για πρωτοβουλίες. Αν διαπιστώσεις ότι ο σύντροφός σου είναι αποφασισμένος για ρήξεις, θεώρησέ το σαν μια ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα. Έτσι κι αλλιώς, οι σχέσεις που θα διαλυθούν μέσα στο ερχόμενο δεκαπενθήμερο, είναι αυτές που δεν έχουν γερά θεμέλια και δεν οδηγούν πουθενά. Δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να ζήσει για λίγο ανέμελα και χωρίς προβλήματα και σύντομα θα διαπιστώσεις ότι η νέα ελευθερία κινήσεων σου ταιριάζει πολύ περισσότερο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, καλέστε στο 14788 ή στείλτε τώρα με sms ΑΣΤΡΟ στο 54757.
 
Λέων
Νέα χρονιά, νέο φεγγάρι και νέες προοπτικές ανοίγονται για το ζώδιό σου. Η πρωτοχρονιάτικη Νέα Σελήνη μπορεί να κρύβει δυσκολίες, ωστόσο σου επιφυλάσσει και σημαντικά οφέλη. Οι κυριότερες εξελίξεις θα πραγματοποιηθούν στον επαγγελματικό τομέα, όπου φαίνεσαι έτοιμος να αναλάβεις καινούργια καθήκοντα και να δείξεις ότι αξίζεις πολλά περισσότερα από αυτά που σου προσφέρονται. Και πράγματι, οι ενέργειές σου θα έχουν ως αποτέλεσμα όχι μόνο μια καλύτερη θέση, αλλά και μια αισθητή αύξηση στις αποδοχές σου. Το επόμενο δεκαπενθήμερο όμως, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις και κάποιες σύντομες αποδράσεις, που θα τονώσουν τη σχέση σου με τον σύντροφό σου ή θα σου φέρουν ένα νέο φλερτ, σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, καλέστε στο 14788 ή στείλτε τώρα με sms ΑΣΤΡΟ στο 54757.
 
Παρθένος
Φίλε Παρθένε, η συμμετοχή του κυβερνήτη σου Ερμή στη Νέα Σελήνη που σχηματίζεται την πρωτοχρονιά, εγγυάται ένα ξεχωριστό δεκαπενθήμερο, γεμάτο χαρά, δημιουργία και έρωτα. Έτσι, θα πρέπει να εκμεταλλευτείς αυτό το διάστημα για να κυνηγήσεις τους στόχους σου ή ακόμα και να προγραμματίσεις την επισημοποίηση μιας σημαντικής σχέσης σου. Αν είσαι ελεύθερος, το καινούργιο φεγγάρι υπόσχεται να σου φέρει έναν έρωτα που θα σε καλύπτει ερωτικά αλλά και πνευματικά. Θετικές εξελίξεις αναμένονται και στα επαγγελματικά σου και στα οικονομικά σου, ωστόσο εκείνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι οι τάσεις σπατάλης που μπορεί να σε φέρουν σε αδιέξοδο. Καλό θα είναι επίσης αυτό το διάστημα να αποφύγεις ριψοκίνδυνες επενδύσεις, αγοραπωλησίες ή συναλλαγές με άτομα που ίσως προσπαθήσουν να σε «ρίξουν». Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, καλέστε στο 14788 ή στείλτε τώρα με sms ΑΣΤΡΟ στο 54757.
 
Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται ανήμερα την πρωτοχρονιά, ενεργοποιεί τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, όπου και θα διοχετεύσεις μεγάλο μέρος της ενέργειάς σου το επόμενο δεκαπενθήμερο. Αν λοιπόν έχεις στο νου σου να αναδιαμορφώσεις κάποιο χώρο, να κάνεις μια ανακαίνιση ή να αναζητήσεις μια άλλη στέγη, ίσως είναι το κατάλληλο διάστημα για να το κάνεις. Ωστόσο, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα συγκρατημένος ως προς τα έξοδά σου, ώστε να αποφύγεις μεγάλες απώλειες. Ο σχηματισμός του σταυρού που διαμορφώνει το καινούργιο φεγγάρι με τον Άρη, τον Δία και τον Ουρανό, μπορεί να βάλει σε κίνδυνο τις σχέσεις σου και την καριέρα σου, ειδικά αν προϋπάρχει ένα αρνητικό κλίμα. Σ’ αυτή την περίπτωση, ίσως μια ριζική αλλαγή θεωρείται επιβεβλημένη, προκειμένου να δημιουργήσεις νέα ισορροπία στη ζωή σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, καλέστε στο 14788 ή στείλτε τώρα με sms ΑΣΤΡΟ στο 54757.
 
Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται ανήμερα την πρωτοχρονιά, ενεργοποιεί τον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, που σχετίζεται με την επικοινωνία, το συγγενικό σου περιβάλλον και τα ταξίδια. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο θα σε απασχολήσουν έντονα αυτά τα θέματα, αφού με κάποιο τρόπο θα υπάρξουν σημαντικές τροποποιήσεις. Αν για παράδειγμα διατηρείς μια καλή σχέση με τα αδέλφια σου, ίσως κάποια προβλήματα γίνουν αφορμή να ψυχραθείτε, ενώ αν επικρατεί ήδη μια ψυχρότητα, ίσως θελήσεις να λύσεις τις παρεξηγήσεις. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να προσέχεις την συμπεριφορά σου, αφού πολύ εύκολα μπορεί να συμβούν παρανοήσεις που θα έχουν αρνητικές συνέπειες. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και στον επαγγελματικό τομέα, καθώς αυτό το διάστημα υποβόσκουν κόντρες και προγραμματίζονται σημαντικές αλλαγές. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, καλέστε στο 14788 ή στείλτε τώρα με sms ΑΣΤΡΟ στο 54757.
 
Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται ανήμερα την Πρωτοχρονιά, πρόκειται να φέρει σημαντικές αλλαγές στα οικονομικά σου το ερχόμενο δεκαπενθήμερο. Οι πηγές εσόδων σου θα διαφοροποιηθούν, ενώ δεν αποκλείεται να δημιουργήσεις νέα πάγια έξοδα, στα οποία δύσκολα θα ανταπεξέλθεις. Ωστόσο, είναι πιθανό να κάνεις και κάποιες μυστικές συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, που θα σου αποφέρουν σημαντικά οφέλη στο μέλλον. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να πάρεις πολύ σοβαρά την διαχείριση των οικονομικών σου και να πετύχεις μια ισορροπία ανάμεσα στα έσοδα και τα έξοδά σου, ώστε να ξενοιάσεις μια για πάντα από αυτό το βραχνά. Όσον αφορά την αισθηματική σου ζωή, η εμπλοκή του Ουρανού στο καινούργιο φεγγάρι μπορεί να σου φέρει ένα κεραυνοβόλο έρωτα, θα πρέπει όμως να περιμένεις για να δεις αν θα αντέξει στο χρόνο. Αντίθετα, οι μόνιμες σχέσεις μπορεί να αντιμετωπίσουν κάποια προβλήματα, ωστόσο δεν κινδυνεύουν. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, καλέστε στο 14788 ή στείλτε τώρα με sms ΑΣΤΡΟ στο 54757.
 
Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, ο καινούργιος χρόνος σου επιφυλάσσει σημαντικές αλλαγές σε πολλούς τομείς της ζωής σου, καθώς το καινούργιο φεγγάρι που πραγματοποιείται ανήμερα την πρωτοχρονιά, προμηνύει ραγδαίες εξελίξεις, που θα σε βρουν απροετοίμαστο. Οι σχέσεις σου, τα επαγγελματικά σου, οι προσωπικές σου επιθυμίες και ο οικογενειακός τομέας, βρίσκονται στο στόχαστρο των πλανητών, που απαιτούν ξεκαθαρίσματα εδώ και τώρα. Αν το σκεφτείς, ίσως τα γεγονότα αυτά ήταν αναμενόμενα, απλώς μέχρι τώρα εθελοτυφλούσες. Το μόνο που έχεις να κάνεις λοιπόν, είναι να αποδεχτείς την πραγματικότητα και να οραματιστείς το καλύτερο μέλλον που πλησιάζει. Κάθε τέλος είναι μια καινούργια αρχή και είτε αυτό το τέλος έρθει σαν φυσική συνέπεια μιας κατάστασης είτε όχι, σε οδηγεί σε ένα καλύτερο μονοπάτι κι αυτό θα το διαπιστώσεις μέσα στο ερχόμενο εξάμηνο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, καλέστε στο 14788 ή στείλτε τώρα με sms ΑΣΤΡΟ στο 54757.
 
Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, ανήμερα την πρωτοχρονιά σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στον παρασκηνιακό δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σε καλεί να κάνεις τον προσωπικό απολογισμό σου, να αναλύσεις την πορεία σου και να χαράξεις ένα καινούργιο μέλλον. Μέσα στο επόμενο κιόλας δεκαπενθήμερο θα πάρεις σοβαρές αποφάσεις, τις οποίες μπορεί να υλοποιήσεις εντελώς παρορμητικά, ακόμα όμως και σ’ αυτή την περίπτωση θα έχουν ένα θετικό αποτέλεσμα, αφού παρά τις δυσμενείς γωνίες που σχηματίζει το καινούργιο φεγγάρι, ο κυβερνήτης σου Ουρανός αλλά και ο Άρης κατευθύνουν σωστά τις ενέργειές σου. Δεν αποκλείεται ακόμα να μετακομίσεις σε μια άλλη πόλη (ή και χώρα) προκειμένου να κάνεις ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα. Όσο για τα αισθηματικά σου, παρόλο που αυτό το διάστημα βρίσκονται κατά κάποιο τρόπο σε αδράνεια, είναι απαλλαγμένα από προβλήματα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, καλέστε στο 14788 ή στείλτε τώρα με sms ΑΣΤΡΟ στο 54757.
 
Ιχθείς
Φίλε Ιχθύ, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται την πρώτη μέρα του 2014, μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα αρνητική για σένα, εγκυμονεί ωστόσο κάποιους κινδύνους για τα οικονομικά σου. Από την άλλη όμως, σου δίνει την ευκαιρία να πετύχεις τα σχέδιά σου, χάρη στις πρωτοποριακές σου ιδέες, την δημιουργικότητά σου, αλλά και την υποστήριξη σημαντικών ατόμων. Το επόμενο δεκαπενθήμερο θα έχεις την ευκαιρία να αναμορφώσεις και τον κοινωνικό σου κύκλο και ίσως θεωρείται σκόπιμο να αποκοπείς από κάποια άτομα, που δεν υποστηρίζουν τις προσπάθειές σου, και να δεθείς περισσότερο με κάποια καινούργια πρόσωπα, με τα οποία σας συνδέουν κοινά ενδιαφέροντα. Ανέφελη αναμένεται και η αισθηματική σου ζωή, ενώ αν είσαι ελεύθερος, ίσως μια νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, τονώσει την αυτοπεποίθησή σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, καλέστε στο 14788 ή στείλτε τώρα με sms ΑΣΤΡΟ στο 54757.
Από την Ρένα Μεντάκη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 31-12-2013 00:00:00
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι