blank
 
blank

Το τραγούδι σου και οι προβλέψεις του Αγίου Βαλεντίνου, για την αγάπη και τον έρωτα.

Το τραγούδι σου και οι προβλέψεις του Αγίου Βαλεντίνου, για την αγάπη και τον έρωτα.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Η εβδομάδα του Αγίου Βαλεντίνου έφτασε και η γιορτή των ερωτευμένων μας παρασύρει όπως κάθε έτος σε ένα ερωτικό παιχνίδι, που έχει σασπένς, αναμονή, έκπληξη, ερωτική απόλαυση, χαρά και προπάντων, πολύ συναίσθημα. Έστω και αν εδώ στην Ελλάδα αμφισβητούμε την ύπαρξη αυτής της γιορτής, όλοι μας τις ημέρες που πλησιάζει ο Άγιος Βαλεντίνος, είμαστε σε μία ερωτικά παιχνιδιάρικη διάθεση, αναμένοντας πως σύντομα κάτι θα αλλάξει στα αισθηματικά μας…

Η τρίτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου έρχεται για να μας δείξει ότι ο έρωτας δεν είναι πάντα μία εύκολη υπόθεση, αλλά έχει αλλαγές, ανατροπές, αιφνιδιασμούς και δοκιμασίες, που μπορούν να ενδυναμώσουν μόνο τα αληθινά συναισθήματα και όχι τα εφήμερα… Οι ερωτικές σχέσεις λοιπόν που έχουν γερές συναισθηματικές βάσεις και που αξίζουν να συνεχιστούν, αυτή την εβδομάδα θα γευτούν την ευκαιρία της επέκτασης και του συναισθηματικού δεσίματος, ενώ όσες είναι επιπόλαιες, θα ξεπεραστούν.
 
Την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου, η Αφροδίτη βρίσκεται σε σκληρή όψη τετραγώνου με τον Κρόνο. Οι σχέσεις περνούν από ένα σκληρό crush-test (δοκιμασία) και θα υπάρξει η σκληρότητα και η ψυχρή αντιμετώπιση στα ζητήματα καρδιάς. Οι εκπρόσωποι των ζωδίων που θα περάσουν μία ερωτική δοκιμασία και πρέπει να φανούν προνοητικοί τουλάχιστον για τις δύο ημέρες που θα ακολουθήσουν, είναι οι Ταύροι που έχουν γεννηθεί 30/4- 2/5, οι Λέοντες που έχουν γενέθλια από 1-3 Αυγούστου, οι Σκορπιοί που είναι γεννημένοι 1-3 Νοεμβρίου και οι Υδροχόοι που γεννήθηκαν 29/1-1/2.
 
Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, παρόλο που δεν χαρακτηρίζεται από κάποια σημαντική πλανητική όψη, θα είναι απρόβλεπτη, εκρηκτική, παιχνιδιάρικη και αρκετά ερωτική! Η Σελήνη, από το ζώδιο του Κριού, φέρνει προβάδισμα στις ερωτικές απολαύσεις και χαρές, στα ζώδια της φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) και στα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί Υδροχόοι). Περισσότερο τυχεροί στα ερωτικά τους γι’ αυτή την ημέρα, θα είναι όσοι γεννήθηκαν στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου τους.
 
Την Παρασκευή, στις 15 Φεβρουαρίου, ο Άρης από τους Ιχθείς θα πραγματοποιήσει θετική όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω. Η μέρα αυτή χαρακτηρίζεται από έντονο ερωτισμό, από πάθη, αλλά και συναισθηματικές ευαισθησίες. Η λογική θα νικήσει το συναίσθημα και θα βγουν στην επιφάνεια συναισθήματα που ήταν καλά κρυμμένα! Το σημαντικότερο όλων είναι ότι θα γίνει αντιληπτό σε αρκετούς, ότι ο έρωτας είναι πηγή ενέργειας, έμπνευσης και δημιουργικότητας. Τα ζώδια που δέχονται άμεση επιρροή από αυτή την όψη, είναι τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς) που έχουν γεννηθεί στο τέλος του α’ δεκαημέρου!
 
Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου, ο Άρης από το ζώδιο των Ιχθύων, πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Κρόνο από το ζώδιο του Σκορπιού. Η ημέρα είναι ιδανική για να μπουν σταθερές συναισθηματικές βάσεις στις σχέσεις, ενώ οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς που έχουν γεννηθεί στο τέλος του πρώτου και στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου, θα μπορέσουν μέσα από κινήσεις που θα κάνουν, να φέρουν τα αισθηματικά τους στο σημείο που θέλουν.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας του Αγίου Βαλεντίνου με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
«Ένα φιλάκι – Λουκιανός Κελαηδόνης»
Ένα φιλάκι είναι λίγο πολύ λίγο, δύο φιλάκια είναι λίγο τι να πω, τρία φιλάκια είναι λίγο πολύ λίγο, δώσε μου τέσσερα αν θες να σ’ αγαπώ… Αυτή την εβδομάδα, αγαπητέ Κριέ, είσαι αχόρταγος, αυθόρμητος, ερωτικός… και απρόβλεπτος! Ήρθε η ώρα να εκφράσεις όσα αισθάνεσαι μέσα σου και να κάνεις την δική σου ερωτική επανάσταση!
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Παραμυθάκι μου - Γιάννης Καλατζής»
Παραμυθάκι μου μη με μαλώνεις, παραθυράκι μου μη βαλαντώνεις και την καρδούλα σου μην την χαλάς… είναι ο στίχος που σου ταιριάζει γάντι για αυτή την εβδομάδα, φίλε Ταύρε. Η κατάσταση στα αισθηματικά σου μπορεί να μην είναι ιδανική, αλλά όλα εξαρτώνται στον δικό σου χειρισμό και στην σωστή αντιμετώπιση της κατάστασης που βιώνεις!
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
«Δεν έχω που να πάω – Αντώνης Ρέμος»
Δεν έχω που να πάω, όλοι οι δρόμοι είσαι… εσύ, τραγουδάς αυτή την εβδομάδα, φίλε Δίδυμε! Πλέον δεν υπάρχουν δικαιολογίες, κρατήματα και φοβίες, αυτή την βδομάδα παραδέχεσαι τα συναισθήματά σου, χωρίς να σε νοιάζει αν θα βρουν ανταπόκριση!
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Σκόνη και θρύψαλα – Στέφανος Κορκολής»
Δεν σε νοιάζει ποιος φταίει, ξέρεις πολύ καλά ποια είναι η πορεία μίας σχέσης και συνεχίζεις και αυτή την εβδομάδα να παρασύρεσαι από τις αναμνήσεις, την νοσταλγία και το συναίσθημα και τραγουδάς: «Σκόνη και θρύψαλα να γίνομαι μαζί σου, θυμήσου όμως πόσα ξέχασες θυμήσου, πόσα μου πήρες και τα έχασες θυμήσου….»
 
 
ΛΕΩΝ
«Ο κόσμος να χαλάσει – Άννα Βίσση»
Ο κόσμος να χαλάσει θα ‘μαστε μαζί, ό,τι και να γίνει, ό,τι και αν συμβεί… ο κόσμος να χαλάσει θα ‘μαστε μαζί, κανείς ανάμεσά μας δεν πρόκειται να μπει… τραγουδάς δυναμικέ Λέων αυτή την εβδομάδα! Το πείσμα, η εμμονή, η ζήλια, αλλά και η ερωτική επιβεβαίωση, θα σε κάνουν να ζήσεις μεγάλα ερωτικά καρδιοχτύπια.
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Όταν έχω εσένα – Δημήτρης Μητροπάνος»
Όταν έχω εσένα μπορώ να ονειρεύομαι ξανά, λες αυτή την εβδομάδα, φίλε Παρθένε! Ο Ερμής και ο Άρης από το ζώδιο των Ιχθύων σε κάνουν πιο τρυφερό, νοσταλγικό και συναισθηματικό στον τομέα των σχέσεων… Κάνε ένα βήμα να κάνω το επόμενο λοιπόν, τραγουδάς τις ημέρες που ακολουθούν!
 
 
ΖΥΓΟΣ
«Το πιο γλυκό κομμάτι της ζωής μου – Πάνος Μουζουράκης»
Μία αίσθηση αξέχαστη οι δικές μας οι στιγμές, όποιο κομμάτι της ζωής μου και να δω πάντοτε ήσουν ότι είχα πιο γλυκό… είναι τα λόγια που σε αντιπροσωπεύουν για αυτή την εβδομάδα, φίλε Ζυγέ. Ο έρωτας, γίνεται γλυκός, τρυφερός και σου ξυπνά τα πιο όμορφα συναισθήματα!
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Στοιχηματίζω – Μαντώ»
Στοιχηματίζω θα γυρίσεις στην δική μου αγκαλιά, στοιχηματίζω θα ζητήσεις τα δικά μου τα φιλιά, τραγουδάς φίλε Σκορπιέ αυτή την εβδομάδα. Οι πιέσεις που δέχεσαι είναι πολλές, τα συναισθήματά σου μπερδεμένα, όμως ξέρεις ότι θα το μετανιώσει και ότι θα γυρίσει! Το στοίχημα θα το κερδίσεις!
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Δεν είσαι έρωτας εσύ – 2002 GR»
Μέσα στα μπαρ… με ξενύχτια, φλερτ και τον έρωτα να χτυπά κόκκινο, είσαι αυτή την εβδομάδα, φίλε Τοξότη… Κάποια ψεύτικα ματάκια σε έχουν κάνει να καρδιοχτυπάς και να τρέχεις από πίσω τους! Δεν είσαι έρωτας εσύ, τραγουδάς και παρασύρεσαι, κάνεις τις τρέλες σου, έστω και αν μετά από λίγες μέρες το μετανιώσεις!
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Δεν έχω πολλά – Γλυκερία»
Θα θελες να τα είχες όλα, να ‘σουν παντού, να χάριζες όλα τα άστρα στο άτομο που ποθείς… Δεν έχεις πολλά, όμως θέλεις αυτή την εβδομάδα, όλα να τα χαρίσεις, όλα να τα μοιραστείς με τον έρωτά σου και αυτή τη φορά, χωρίς κανένα αντάλλαγμα!
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Είσαι πειρασμός – Βλάσης Μπονάτσος / Αλέξια»
Είσαι παιδί μου πειρασμός, σεισμός, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου! Θα σου το πω μεσ’ του τσατσά το σκοπό, θα σου το πω πόσο τρελά σ’ αγαπώ, τραγουδάς αυτή την εβδομάδα. Η γιορτή των ερωτευμένων σε βρίσκει γεμάτο αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Καλή ερωτική διασκέδαση, λοιπόν!
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
«Έχω ένα μυστικό – Αλίκη Βουγιουκλάκη»
Έχω ένα μυστικό, κρυμμένο στης καρδιάς μου τα βάθη, τραγουδάς αυτή την εβδομάδα, φίλε Ιχθύ… Ο ρομαντισμός, η τρυφερότητα και το συναίσθημα παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου, όμως για την ώρα κρατάς μέσα σου και δεν εκδηλώνεις όλα αυτά που θέλεις… παρασύρεσαι στο όνειρο και στη φαντασία και κρατάς μυστικά!
 
 
Πηγή: Myastro.gr
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 10-02-2013 00:00:00
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι