blank
 
blank

Οι προβλέψεις για την εβδομάδα 12 ως 18 Νοεμβρίου με ένα τραγούδι! Άκουσε το τραγούδι που σου ταιριάζει.

Οι προβλέψεις για την εβδομάδα 12 ως 18 Νοεμβρίου με ένα τραγούδι! Άκουσε το τραγούδι που σου ταιριάζει.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Μία εβδομάδα που θα αποτελέσει σταθμό για τα περισσότερα ζώδια πρόκειται να ζήσουμε, με κυρίαρχο στοιχείο το πάθος, την έκπληξη, αλλά και την ανατροπή.

Η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού πυρπολεί με συναισθηματικό κρεσέντο όλους μας και επηρεάζει ιδιαίτερα στενά τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που γεννήθηκαν στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου τους! Τα γεγονότα που θα βιώσουμε όλοι μας αυτή την εβδομάδα, θα είναι έντονα και θα χρειαστεί να αποτραπούν οι καβγάδες αλλά και οι λάθος επιλογές.
 
Ωστόσο, αρκετοί Καρκίνοι, Ιχθείς, Παρθένοι και Αιγόκεροι αυτή την εβδομάδα, θα κάνουν την προσωπική τους υπέρβαση και να ακολουθήσουν τον δρόμο της καρδιάς τους αδιαφορώντας για το πριν και το μετά! Σημείο αναφοράς και για αυτή την εβδομάδα είναι η συνέχιση της ανάδρομης πορείας του Ερμή (από τις 17 του μήνα θα είναι ανάδρομος στο Σκορπιό), που επαναφέρει στην αισθηματική ζωή των ζωδίων ζητήματα του χθες, τα οποία είχαν μείνει σε εκκρεμότητα. Η γλυκόξινη γεύση της εβδομάδας θα δώσει στιγμές με εναλλαγές, εκπλήξεις, αλλά και αστάθεια! Προς το τέλος της εβδομάδας αρκετοί θα καταλάβουμε πως «πεπρωμένο φυγείν αδύνατον»!
 
Όπως κάθε εβδομάδα, έτσι και αυτήν, ετοιμάσαμε τις αισθηματικές σας προβλέψεις με ένα τραγούδι. Άκουσε προσεχτικά τον στίχο που σου ταιριάζει γάντι για αυτή την εβδομάδα και πόσταρε το τραγουδάκι σου στο Facebook ή στείλε το στο άτομο που θέλεις! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.
 
ΚΡΙΟΣ
«You Can Leave your Hat On – 9 ½ Weeks»
Αυτή την εβδομάδα είπαμε να σου αφιερώσουμε ένα ξένο τραγούδι, το οποίο είναι και στιγμιότυπο μίας πολύ ερωτικής ταινίας, που έχει αφήσει εποχή… το τραγούδι των 9 ½ εβδομάδων. Η Ηλιακή Έκλειψη στο Σκορπιό φουντώνει το πάθος σου σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας, κάνεις πονηρές σκέψεις και σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να συγκρατηθείς…
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Το αίμα μου πίσω – Πάνος Κιάμος»
Η Ηλιακή Έκλειψη στο Σκορπιό σε επηρεάζει στενά, το έχεις καταλάβει ήδη νομίζω φίλε Ταύρε! Ο τομέας των σχέσεων περνά δοκιμασία… όμως διαπραγματεύσεις και συζητήσεις δεν θέλεις να κάνεις… σε πιάνει το πείσμα σου και θέλεις πάση θυσία να πάρεις το αίμα σου πίσω… γιατί νιώθεις πώς έχεις αδικηθεί!
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
«3 το πρωί – Γιώργος Μαζωνάκης»
Μία εβδομάδα σε έντονους ρυθμούς έχεις να διανύσεις φίλε μου Δίδυμε! 3 το πρωί και εσύ θα είσαι ξύπνιος προσπαθώντας να κατανοήσεις τι συμβαίνει, τι θέλεις, τι θα ακολουθήσει μετά… Δεν ξέρεις αύριο που θα ‘σαι, ξέρεις μονάχα πως αυτή την περίοδο καίγεσαι για ένα πρόσωπο και θέλεις να ζήσεις τα πάντα μαζί του!
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Κοινός Παρανομαστής – Νίνο»
Ο έρωτας φουντώνει, η καρδιά σου φλέγεται από πόθο και συνειδητοποιείς πως ότι αισθάνεσαι οφείλεται αποκλειστικά σε ένα άτομο από τα παλιά… θα θελες να ξαναζήσεις από την αρχή όλες τις στιγμές που ήταν οι ωραιότερες της ζωής σου ακριβώς όπως λέει ο Νίνο! Λίγο ο ανάδρομος Ερμής στο Σκορπιό και πολύ περισσότερο η Ηλιακή Έκλειψη από το ίδιο ζώδιο κάνουν αυτή τη φορά το ερωτικό σου παρελθόν… παρόν και μέλλον σου!
 
 
ΛΕΩΝ
«Κόκκινη γραμμή – Νατάσα Θεοδωρίδου»
Τραβάω λοιπόν σε όλα μία κόκκινη γραμμή,σβήνω μια αγάπη που είχε λάθος διαδρομή… είναι ο στίχος που σου ταιριάζει γάντι για αυτή την εβδομάδα φίλε Λέοντα… Η Ηλιακή Έκλειψη στο Σκορπιό ταράζει τις σταθερές σου, σε εξωθεί να κάνεις την προσωπική σου επανάσταση, να ξεσπάσεις, να φωνάξεις, να κλάψεις αλλά και να διεκδικήσεις… Θέλεις να τραβήξεις μία κόκκινη γραμμή στο χθες που σε πλήγωσε και να ανοίξεις πλώρη για μία νέα πορεία που μπορεί εντελώς ξαφνικά να σου δώσει την ελπίδα και την δύναμη που έχεις ανάγκη…
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Γιατί είσαι όλα αυτά που δεν μπορώ να πω – Γιάννης Πλούταρχος»
Αρκετά ερωτική αυτή η εβδομάδα για το δικό σου ζώδιο φίλε μου Παρθένε και παρόλο που δεν μπορείς για την ώρα να βάλεις τα συναισθήματά σου σε μία σειρά .. ένα είναι το σίγουρο ότι νιώθεις «Γιατί είσαι όλα αυτά που δεν μπορώ να πω, τι κρίμα που δεν ξέρεις πόσο σαγαπώ και χάνουν πια το νόημα και οι λέξεις»! Μην μένεις στην λεπτομέρεια , ζήσε την ουσία…
 
 
ΖΥΓΟΣ
«Τι τα θέλεις τα λεφτά – Ελένη Βιτάλη»
Αυτή την εβδομάδα με την Ηλιακή Έκλειψη στο Σκορπιό , προβληματίζεσαι για τα οικονομικά, ίσως η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει και τον αισθηματικό τομέα και εσύ βράζεις… γιατί πολύ απλά θα θελες περισσότερα από αυτά που έχεις… Τι τα θέλεις τα λεφτά, να τα κάνεις τι τα θες… όλα είναι δανεικά, μήπως τα ‘χες και από χθες…. Γλέντα τη ζωή όπως λέει και η Βιτάλη… και ζήσε τον έρωτα τώρα που η Αφροδίτη είναι ακόμα στο ζώδιό σου !
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Τρέξε – Πέγκυ Ζήνα»
Η εβδομάδα αυτή σου ανήκει, είναι δική σου και σε εξιτάρει, πολύ απλά γιατί συμβαίνει η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιό σου και ο Ερμής κινείται ανάδρομος στους δικούς σου Σκορπίσιους ρυθμούς… «Τρέξε να γλιτώσεις, τώρα τρέξε αν σε πιάσω μπορεί να νιώσεις πως η αγάπη δυναμώνει… έχει δύναμη που σκοτώνει» είναι ο στίχος σου για αυτή την εβδομάδα. Τα συναισθήματα σου είναι έντονα, νιώθεις ότι μπορείς να κινήσεις βουνά και να ανατρέψεις τα δεδομένα που υπάρχουν γύρω σου… συγκρατήσου!
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Μυαλό δεν θα βάλει – Δημήτρης Μητροπάνος»
Η Ηλιακή Έκλειψη σου δημιουργεί συναισθήματα μελαγχολίας, σκέψης και σε παρασύρει στην απομόνωση και στην περισυλλογή… αυτό που κατανοείς είναι ένα : «Μυαλό δεν θα βάλει αυτό το κεφάλι και κλαίει, υποφέρει πονά, μα όσα κι αν πάθει τα ίδια τα λάθη θα κάνει ξανά και ξανά»! Φυσικά αυτό το στίχο θα τον λες για τον εαυτό σου, αφού ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου σε έχει κάνει να αναπολήσεις το παρελθόν σου ή να σκεφτείς τα ερωτικά λάθη του παρελθόντος….!
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Προσωπικά – Αντώνης Ρέμος»
Φλέγεσαι από πάθος και προσωπικά τα αισθήματά σου δεν είναι καθόλου φιλικά και το ξέρεις πολύ καλά, έστω και δεν το παραδέχεσαι ευθέως ή θέλεις να το κρύψεις. Η Ηλιακή Έκλειψη στο Σκορπιό, έρχεται για να σου θυμίσει ότι δεν μπορείς να διαγράψεις έτσι εύκολα κάποια αισθήματα που κρύβονται μέσα σου. Η φιλία μπερδεύεται με τον έρωτα και τούμπαλιν…. Το ζήτημα είναι ένα : Αυτή την εβδομάδα είσαι σαν ένα καζάνι που βράζεις από ερωτικό πόθο!
 
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Η αγάπη είναι θύελλα – Πάολα / Καρράς»
Ερωτική θύελλα προβλέπεται αυτή την εβδομάδα για το δικό σου ζώδιο Υδροχόε… όμως θα έχει πολλά μποφόρ που θα σε αναστατώσουν και θα σε μπλοκάρουν! Μην βιαστείς να πεις αντίο σε έναν έρωτα που για την ώρα σου φαίνεται αβέβαιος… αν καταλάβεις τι αισθάνεσαι… δεν θα πας πουθενά όπως λέει και ο στίχος του τραγουδιού!
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
«Να ξυπνάω και να ‘μαι μαζί σου – Έλενα Παπαρίζου»
Δίπλα μου να σαι αν θέλεις και αν με νοιάζεσαι λες φίλε μου Ιχθύ αυτή την εβδομάδα… Ο ρομαντισμός που υπάρχει διάχυτος αυτή την εβδομάδα στην αισθηματική σου ζωή σε κάνει να θέλεις να ξεπεράσεις τα όριά σου και να ζήσεις μέχρι την τελευταία σταγόνα τον έρωτα που σου δίνει αυτό τον καιρό δύναμη. Η εκπλήρωση, η ικανοποίηση και η επιβεβαίωση… είναι προ πυλών!
 
 
Πηγή Myastro.gr
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 11-11-2012 00:00:00
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι