blank
 
blank
21-01-2013 00:00:00 Αστρολογικές προβλέψεις

Οι προβλέψεις για την εβδομάδα 21 ως 27 Ιανουαρίου 2013 με ένα τραγούδι! Άκουσε το τραγούδι που σου ταιριάζει.

Οι προβλέψεις για την εβδομάδα 21 ως 27 Ιανουαρίου 2013 με ένα τραγούδι! Άκουσε το τραγούδι που σου ταιριάζει.
blank
 

Ετοιμαστείτε να περάσουμε μία όμορφη, ερωτική και ανάλαφρη εβδομάδα, η οποία θα απογειώσει την διάθεση όλων μας, αφού θα χαρακτηρίζεται με πολύ θετικές όψεις που θα επηρεάσουν ευχάριστα τους περισσότερους εκπροσώπους των ζωδίων.

Τις ημέρες που ακολουθούν, όλοι μας θα έχουμε περισσότερο κέφι, δημιουργικότητα αλλά και επιθυμία για κοινωνικοποίηση, επαφές και συζητήσεις. Οι προσωπικές υποθέσεις των ζωδίων θα εξελίσσονται ομαλά και το χαμόγελο θα επιστρέψει και πάλι στα χείλη αρκετών. Το σημαντικότερο στοιχείο αυτής της εβδομάδας, είναι ότι θα ξεπεραστούν προβλήματα και θα επιτευχθούν στόχοι, που μέχρι στιγμής ήταν δύσκολο να κατακτηθούν!
 
Ο Ήλιος και ο Ερμής βρίσκονται στο ζώδιο του Υδροχόου και από αυτή την θέση, κάνουν τη σκέψη και τα συναισθήματα να εκδηλώνονται αβίαστα και φιλελεύθερα. Στις 23/1 ο Ερμής θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Δία από το ζώδιο των Διδύμων και θα δημιουργήσει το κατάλληλο σκηνικό για να λύσουμε και να αποκαταστήσουμε διαφωνίες και διαφορές. Τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) και της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες) που έχουν γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου τους, θα μπορούν να πετύχουν σημαντικούς στόχους τους.
 
Στις 26/1 ο Ήλιος πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Δία και κάνει πλέον τα αδύνατα να μπορούν να γίνουν δυνατά. Με αισιοδοξία, κέφι, δημιουργικότητα αλλά επιθυμία για ρίσκο, θα μπορούμε να κατακτήσουμε τις προσδοκίες μας, έστω και αν κάποιες από αυτές φαίνονται ανέφικτες.
 
Η εβδομάδα μας, κλείνει με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Λέοντα, που δημιουργεί ένα μεθυστικό ερωτικό κοκτέιλ, που θα ωθήσει αρκετούς να ξεφύγουν από τα όριά τους και να υπερβάλουν. Το πάθος αλλά και η συναισθηματική εκφραστικότητα, θα δημιουργήσουν ένα πολύ παθιασμένο κλίμα στο φινάλε αυτής της βδομάδας.
 
Όπως κάθε εβδομάδα, το MyAstro.gr σας ετοίμασε τις αισθηματικές προβλέψεις του ζωδίου σας, με ένα τραγούδι. Άκουσε το στίχο που σου ταιριάζει γάντι για τις ημέρες που ακολουθούν, αφιέρωσε το τραγούδι σου… και δεν θα χάσεις! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
«Δεν ταιριάζετε σου λέω – Παντελής Παντελίδης»
Οι φίλοι σου, σου λένε ότι δεν ταιριάζετε… εσύ όμως έχεις κολλήσει και δεν σηκώνεις κουβέντα… Μήπως όμως τα φιλαράκια σου, αυτή την περίοδο έχουν δίκιο…; Τα φλερτ που παίζουν αυτό το διάστημα είναι πολλά… για αυτό μην κολλάς σε αβέβαιες καταστάσεις και άσε το ματάκι σου να παίξει λιγάκι…
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Δεν έχω χρόνο – Μιχάλης Χατζηγιάννης»
Δεν έχω χρόνο, για άλλο πόνο για άλλα δάκρια δεν έχω πια καιρό… τραγουδάς αυτή την εβδομάδα φίλε μου Ταύρε… Θέλεις να βάλεις τα όριά σου, για να μην πληγωθείς ξανά, επιμένεις λοιπόν αυτή την εβδομάδα να ακολουθήσεις ένα πιο μοναχικό δρόμο… γιατί φοβάσαι ότι θα ξαναπληγωθείς.
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
«Έτσι ξαφνικά – Αντώνης Ρέμος»
Έτσι ξαφνικά αυτή την εβδομάδα, έρχονται εκπλήξεις που δεν τις περιμένεις, ειδήσεις και τηλεφωνήματα για τα οποία είχες χάσει την ελπίδα σου ή και συναντήσεις που σε ξαφνιάζουν…! Έτσι λοιπόν αυτή την βδομάδα τραγουδάς… έτσι ξαφνικά όπως μπήκες στη ζωή μου, θα φοβάμαι μη σε χάσω ξαφνικά…
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Στην αυλή του παραδείσου- Δέσποινα Βανδή»
Αυτή την εβδομάδα, νιώθεις κούραση και ρουτίνα με τις εξελίξεις στη ζωή σου… όμως συνειδητοποιείς κάτι πολύ σημαντικό… πως όταν είσαστε μαζί, αισθάνεσαι σαν να βρίσκεσαι στην αυλή του παραδείσου... Ο έρωτας γίνεται διέξοδος τις ημέρες που ακολουθούν, από κάθε πίκρα και στεναχώρια…
 
 
ΛΕΩΝ
«Εγώ και εσύ μαζί – Αλκίνοος Ιωαννίδης / Τζίμης Πανούσης»
Ο Ήλιος και ο Ερμής από τον 7ο οίκο σου, δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να δεσμευτείς, για να περάσεις καλά και για να πεις επιτέλους… «Εγώ και εσύ μαζί»! Η πανσέληνος στο ζώδιό σου, φουντώνει για τα καλά τα συναισθήματα σου και σε κάνει να εκφράζεσαι δίχως όρια και ταμπού!
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Οι αναμνήσεις – Τόλης Βοσκόπουλος»
Αυτή την εβδομάδα έχεις τις κλειστές σου, θέλεις την ησυχία σου και το μυαλό σου ταξιδεύει στις αναμνήσεις, που ξαναγυρίζουν και σου θυμίζουν τα περασμένα… φίλε μου Παρθένε, αυτή την εβδομάδα, θα θελήσεις να σκεφτείς αλλά και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την πορεία των αισθηματικών σου…
 
 
ΖΥΓΟΣ
«Γι΄αυτό σ’αγαπώ – Γιώργος Γιαννιάς»
Τώρα έφτασε η σειρά σου, να ανανεωθείς, να περάσεις ωραία και να αφεθείς στα ερωτικά σκιρτήματα που σου είχαν λείψει. Αυτή την εβδομάδα μπορείς να αποκαταστήσεις το κλίμα στα αισθηματικά σου και να τραγουδήσεις και πάλι… Γι’ αυτό σ’ αγαπώ, γιατί από τις στάχτες μου βρήκες χρυσό και κάνεις πράξη ότι κι αν λες… και όπως είμαι έτσι με θες…
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Καμαρούλα μια σταλιά – Γιάννης Πουλόπουλος»
Ξέχασέ τα όλα τώρα είναι της αγάπης τώρα… βάλε το κλειδί στην κλειδωνιά… τραγουδάς αυτή την εβδομάδα και ζεις τον έρωτά σου, χωρίς να σε νοιάζει τίποτα άλλο. Στο μυαλό σου τριγυρνούν οι σκέψεις της δέσμευσης, του γάμου, της εξέλιξης… για την ώρα δεν παίρνεις μεγάλες αποφάσεις, αλλά όλοι οι δρόμοι εκεί οδηγούν!
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Έλα και πάμε – Νίκος Βέρτης»
Σε πολύ διασκεδαστικούς ρυθμούς θα εξελιχθεί η εβδομάδα σου και εσύ θα έχεις την διάθεση να πάρεις το άλλο σου μισό… και να φύγετε μακριά, να ταξιδέψετε, να βγείτε, να περάσετε καλά! Ακόμα και αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, αυτή την εβδομάδα, με τις προσκλήσεις που θα έχεις, θα έχεις και τα τυχερά σου!
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Να μ’ αγαπάς – Τρίφωνο»
Αγαπημένο μου αιγοκεράκι, η Αφροδίτη εξακολουθεί να είναι στο δικό σου ζώδιο και σε κάνει να λάμπεις και να απολαμβάνεις το φλερτ και τον ερωτισμό. Με τον Ήλιο και τον Ερμή στον 2ο οίκο σου, από τη μία σε απασχολούν τα οικονομικά… από την άλλη όμως θέλεις δέσμευση… και καταφέρνεις να την πετύχεις! Να με κρατάς αγκαλιά σφιχτά… τραγουδάς αυτή την εβδομάδα και τα αισθηματικά σου, αρχίζουν και πάλι να σε γλυκαίνουν και να σε ζεσταίνουν!
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Χρόνια πολλά – Άννα Βίσση»
Χρόνια πολλά μωρό μου… για τα γενέθλιά σου… τραγουδά η Άννα Βίσση για σένα αυτή την εβδομάδα φίλε μου Υδροχόε. Έχεις μπει για τα καλά στο εορταστικό κλίμα των γενεθλίων σου και οι εκπλήξεις που σε περιμένουν είναι πολλές και ευχάριστες. Το τρίγωνο του Ήλιου και του Ερμή από το ζώδιό σου με τον Δία, φέρνουν χαρούμενες εξελίξεις που δεν φαντάζεσαι!
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
«Απόψε θα σε ονειρευτώ – Γιώργος Μαζωνάκης»
Απόψε θα σε ονειρευτώ και θα ‘σαι όπως θέλω εγώ… τραγουδάς αυτή την εβδομάδα γλυκό μου Ψαράκι. Ο Ήλιος και ο Ερμής από τον 12ο οίκο σου, σε κάνουν να κλείνεσαι στον εαυτό σου, να βυθίζεσαι στις σκέψεις και στις ονειροπολήσεις σου… και η φαντασία έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο…
 
 
Πηγή: Myastro.gr
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-01-2013 00:00:00
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι