blank
 
blank
04-02-2013 00:00:00 Αστρολογικές προβλέψεις

Οι προβλέψεις για την εβδομάδα 4 ως 10 Φεβρουαρίου 2013 με ένα τραγούδι! Άκουσε το τραγούδι που σου ταιριάζει.

Οι προβλέψεις για την εβδομάδα 4 ως 10 Φεβρουαρίου 2013 με ένα τραγούδι! Άκουσε το τραγούδι που σου ταιριάζει.
blank
 

Οι πλανήτες συνωμοτούν αυτή την εβδομάδα, σε ένα ερωτικό πάρτι, το οποίο μας παρασύρει σε ρομάντζο, τρυφερότητα, συναίσθημα, πάθος αλλά και… ανατροπές! Το συναίσθημα, θα υπερνικήσει την λογική και θα παρασύρει αρκετούς σε αλλαγές και σε ερωτικά παιχνίδια, τα οποία θα μείνουν αξέχαστα…

Στις 5 Φεβρουαρίου ο Άρης πραγματοποιεί σύνοδο με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων και κάνει την ημέρα μας αρκετά ρομαντική, ονειροπόλα, δημιουργική και εκφραστική. Ο ερωτισμός είναι διάχυτος και εξωτερικεύεται χωρίς κανέναν δισταγμό και ενδοιασμό, ωστόσο οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθείς, που έχουν γεννηθεί στις πρώτες πέντε ημέρες του ζωδίου τους, πρέπει να είναι πιο επιφυλακτικοί, στις κινήσεις τους και να αποφύγουν τις απιστίες…
 
Στις 6 Φεβρουαρίου, το εξάγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη από τον Υδροχόο με τον Ουρανό από το ζώδιο του Κριού, θα φέρει έντονα ερωτικά πάθη και απρόσμενες, θετικές αλλαγές στα αισθηματικά των αέρινων (Δίδυμων, Ζυγών, Υδροχόων) και πύρινων (Κριών, Λεόντων, Τοξοτών), που έχουν γεννηθεί στο α’ δεκαήμερο του ζωδίου τους. Το γενικότερο κλίμα της ημέρας, θα είναι ο φιλελεύθερος τρόπος σκέψης και εκδήλωσης των συναισθημάτων, σε σημείο που μπορεί να ξαφνιάσει αρκετούς! Την ίδια ημέρα, ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο των Ιχθύων και εγκαινιάζει μία νέα περίοδο κατά την οποία θα επικρατεί στις επικοινωνίες μας το συναίσθημα, η τρυφερότητα, η γλυκύτητα… αλλά και το ψέμα, η διπροσωπία και το δίλημμα…
 
Στις 7 Φεβρουαρίου, το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Υδροχόο με τον Δία από το ζώδιο των Διδύμων, θα μας δώσει την γεύση της τύχης, της θετικής συγκυρίας και της επιθυμίας για επέκτασης. Τα ζώδια του αέρα που έχουν γεννηθεί στο α’ δεκαήμερο του ζωδίου τους (αλλά και όσοι έχουν πλανήτες στις πρώτες 10 μοίρες του Δίδυμου, Ζυγού, Υδροχόου), θα έχουν θετικές εξελίξεις στην αισθηματική τους ζωή… και όχι μόνο.
 
Προς τα τέλη της εβδομάδας, στις 8 και στις 9 του μήνα, χρειάζεται να συγκρατήσουμε τα λόγια, τις εκφράσεις μας αλλά και την υπερβολή, γιατί θα επικρατεί η λανθασμένη κρίση και θα δημιουργηθούν καβγάδες αλλά και ρήξεις. Ο Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων, πραγματοποιεί σύνοδο με τον Άρη και τετράγωνο με τον Δία. Η πλάνη, η απάτη και η ουτοπία, θα κάνουν αρκετούς εκπροσώπους ζωδίων να αντιδράσουν με υπερβολή και να μεγαλοποιήσουν τις καταστάσεις γύρω τους.
 
Το σημαντικότερο γεγονός της νέας μας εβδομάδα, είναι η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται το Σάββατο στις 10 Φεβρουαρίου. Ένας νέος κύκλος αλλαγών, γεμάτος εκπλήξεις και ανατροπές, ανοίγεται μπροστά μας, που θα μας κάνει να σπάσουμε τα δεσμά με οτιδήποτε «φρενάρει» την πρόοδο και τα όνειρά μας.
 
Όπως κάθε εβδομάδα, το MyAstro.gr ετοίμασε για εσάς, τις αισθηματικές σας προβλέψεις, με ένα τραγούδι! Άκουσε το στίχο του τραγουδιού που ταιριάζει «γάντι» στην περίπτωσή σου, δημοσίευσέ το Facebook και ξεκίνησε τις… αφιερώσεις! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
“Love is in the air” John Paul Young
Ο έρωτας είναι διάχυτος στην ατμόσφαιρα και το κύμα της αισθηματικής ανανέωσης, σε παρασύρει αλλά και σε φέρνει αντιμέτωπο και με μπελάδες… ένας νέος ξαφνικός έρωτας, θα σε βάλει σε σκέψεις… δεν σου κρύβω το γεγονός ότι αυτή την εβδομάδα, θα εμπλακείς και σε ένα ερωτικό δίλημμα… Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου… σου ανοίγει ένα νέο κύκλο στην αισθηματική σου ζωή…
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
“Right here waiting for you” Richard Marx
Τα αισθηματικά σου δεν είναι και σε τόσο ξεκάθαρη φάση αυτή την εβδομάδα και αισθάνεσαι πίεση αλλά και αγωνία για το τι θα ακολουθήσει .. οι φίλοι είναι κοντά σου για να σου συμπαραστέκονται και να τονώνουν την ψυχολογία σου… Αυτό που περιμένεις να έρθει… σύντομα θα είναι στην αγκαλιά σου, προς το παρόν κάνε λίγη υπομονή!
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
“You Ten Sharp
Ο έρωτας σε ταξιδεύει αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Δίδυμε! Ευχάριστες ειδήσεις, επικοινωνίες αλλά και ένα ταξιδάκι είναι μέσα στο πρόγραμμα για τις ημέρες που ακολουθούν…Ωστόσο σε προετοιμάζω, ο έρωτας μπορεί να είναι από απόσταση, ή να σας χωρίζει κάποιο χάσμα… το σίγουρο είναι ότι δεν θα είναι μία εύκολη υπόθεση!
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
“Take My Breath Away – Top Gun”
Η Νέα Σελήνη και η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου ανεβάζουν την σεξουαλική σου λίμπιντο αυτή την εβδομάδα, ενώ ο Ερμής και ο Άρης από το ζώδιο των Ιχθύων σε κάνουν να αφεθείς στον έρωτα, που θα σου κόβει την ανάσα…
 
 
ΛΕΩΝ
Wind of ChangeScorpions
Ο Ερμής και ο Άρης αυτή την εβδομάδα από το ζώδιο των Ιχθύων, σου δημιουργούν έντονη ερωτική λίμπιντο… Η Αφροδίτη και η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, φέρνουν αέρα αλλαγής στα αισθηματικά σου, πού ναι μεν μπορεί να σε τρομάζει… αλλά φαίνεται ότι την απολαμβάνεις!
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Wicked GameChris Isaak
Ο Ερμής και ο Άρης από το ζώδιο των Ιχθύων (ακριβώς απέναντι από το ζώδιό σου) σε κάνουν να είσαι πολεμοχαρής στον έρωτα αυτή την εβδομάδα, αλλά αισθάνεσαι πως τα αισθηματικά σου είναι για την ώρα ένα παιχνίδι αδύναμο… Μην αφήνεις την αρνητική σου ψυχολογία να επηρεάσει και τα αισθηματικά σου!
 
 
ΖΥΓΟΣ
“Nothing Gonna Change my Love for You” George Benson
Τίποτα δεν θα αλλάξει την αγάπη μου για σένα… λες και το εννοείς αυτή την εβδομάδα φίλε μου Ζυγέ… Ζεις το δικό σου παραμύθι, στο οποίο έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο και για την ώρα δεν σε νοιάζει τι θα συμβεί και τι θα προκύψει… απολαμβάνεις μόνο τη στιγμή… Η Νέα Σελήνη και η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου, σημάνουν μία νέα αρχή στην αισθηματική σου ζωή ,…
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
“Is this love” Whitesnake
Είναι άραγε αγάπη αυτό που ζω; Είναι η απάντηση που ψάχνεις να βρεις μέσα σου αυτή την εβδομάδα φίλε μου Σκορπιέ. Ο Ερμής και ο Άρης από το ζώδιο των Ιχθύων σε κάνουν να είσαι ο κυνηγός στα αισθηματικά σου και αυξάνουν στο κατακόρυφο τον ρομαντισμό αλλά και τον ερωτισμό σου… ωστόσο στα αισθηματικά σου θα εξακολουθούν να υπάρχουν ακόμα κάποιες αμφιβολίες…
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
“Said I Loved You...But I Lied” Michael Bolton
Το γαϊτανάκι του έρωτα, σε παρασύρει με τους ερωτικούς του ρυθμούς, όμως σε οδηγεί και στην υπερβολή… Αυτή την εβδομάδα μπορεί να πεις λόγια που δεν εννοείς, μπορεί να κάνεις πράξεις που λίγο μετά θα μετανιώσεις… ένα είναι το δεδομένο, ότι ο έρωτας θα σε απογειώσει… κοίταξε μόνο να μην σε κάψει!
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Baby Come to MeRegina Belle
Το βαρύ κλίμα που υπήρχε στα αισθηματικά σου, αρχίζει να φεύγει και από αυτή την βδομάδα, βρίσκεις και πάλι την τρυφερή, ρομαντική σου διάθεση… και είσαι όλο επικοινωνίες και… συναντησούλες! Ο Άρης και ο Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων, από τη μία πλευρά σε βοηθούν να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου… από την άλλη μεριά σου προκαλούν ξαφνικές εντάσεις, ανασφάλειες και διλήμματα που σε μπλοκάρουν!
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
“I Love You Baby” Diana Ross
Τα πάντα φαίνεται να αλλάζουν γύρω σου αυτή την εβδομάδα και εσύ πλέεις σε πελάγη ευτυχίας, κάνεις όνειρα και ζεις με ένταση τα συναισθήματά σου! Η Αφροδίτη από το ζώδιό σου σχηματίζοντας θετικές όψεις με τον Ουρανό και το Δία αλλά και η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου το Σάββατο… κάνουν το ερωτικό κλίμα ιδανικό… Καλή διασκέδαση λοιπόν…!
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
Careless WhisperGeorge Michael
Η εβδομάδα αυτή είναι έντονη για τα αισθηματικά σου… ο Ερμής και ο Άρης είναι στο ζώδιό σου και σου δημιουργούν την ένταση, την τρέλα και τον ερωτισμό… ακολουθείς τα βήματα του έρωτα… χωρίς να σκεφτείς ποιες θα είναι οι συνέπειες. Η Αφροδίτη και η Νέα Σελήνη στον Υδροχόου, φανερώνουν ότι ο έρωτας είναι μυστικός, κρυφός, διχασμένος… μπορεί και παράνομος! Τα ερωτικά μπερδέματα δεν θα λείψουν, για την ώρα όμως το απολαμβάνεις!
 
 
Πηγή: Myastro.gr
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 04-02-2013 00:00:00
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι