blank
 
blank
06-01-2013 00:00:00 Αστρολογικές προβλέψεις

Οι προβλέψεις για την εβδομάδα 7 ως 13 Ιανουαρίου 2013 με ένα τραγούδι! Άκουσε το τραγούδι που σου ταιριάζει.

Οι προβλέψεις για την εβδομάδα 7 ως 13 Ιανουαρίου 2013 με ένα τραγούδι! Άκουσε το τραγούδι που σου ταιριάζει.
blank
 

Η δεύτερη εβδομάδα της νέας χρονιάς είναι έντονη, γεμάτη αλλαγές και με την ευκαιρία να γυρίσουμε μία νέα σελίδα και να κάνουμε αλλαγές, που θα μας βοηθήσουν να κάνουμε τη ζωή μας ακόμα πιο όμορφη και συγκροτημένη.

Ο Ερμής εξακολουθεί και αυτή την εβδομάδα να βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω και την Δευτέρα (7/1) θα πραγματοποιήσει εξάγωνο με τον Κρόνο στο Σκορπιό. Τα ζώδια του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς) και τα ζώδια της γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου τους, θα μπορέσουν να πετύχουν κάποιον στόχο τους και θα ικανοποιηθούν από την εξέλιξη μίας προσωπικής τους υπόθεσης.
 
Η Αφροδίτη στις 10/1 κάνει την είσοδό της στο ζώδιο του Αιγόκερω, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 2/2. Από αυτή τη θέση, θα χαρίσει εύνοια στα αισθηματικά και στα οικονομικά κυρίως των Ταύρων, των Παρθένων και των Αιγόκερων. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω, αυτή την εβδομάδα, θα πραγματοποιήσει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς (στις 10/1), αλλά και τετράγωνο με τον Ουρανό (στις 13/1). Θα υπάρξει διάχυτη η επιθυμία να κάνουμε όνειρα και σχέδια για το μέλλον της αισθηματικής μας ζωής, όμως δεν θα λείψουν οι απογοητεύσεις, οι ανατροπές και οι καβγάδες, κυρίως στα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) του πρώτου δεκαημέρου.
 
Ο Άρης εξακολουθεί να βρίσκεται και αυτή την εβδομάδα στο ζώδιο του Υδροχόου και χαρίζει ενεργητικότητα, ερωτισμό, αλλά και πολλές φορές νεύρα και ένταση στους σταθερούς Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους.
 
Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω, που πραγματοποιείται στις 11 Ιανουαρίου, θα βοηθήσει τους γήινους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και τους υδάτινους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς που έχουν γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα, να δεχθούν μία ευκαιρία, να ανανεώσουν την καθημερινότητά τους.
 
Το MyAstro.grετοίμασε τις αισθηματικές προβλέψεις των ζωδίων, με ένα τραγούδι. Άκουσε το στίχο του τραγουδιού που σε εκφράζει για αυτή την εβδομάδα, αφιέρωσέ το ή δημοσίευσέ το στο facebook. Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.
 
ΚΡΙΟΣ
«Κάντην - TUS ft Akis Diximos»
Αυτή την εβδομάδα θα ακούσεις παράπονα, θα δεχθείς γκρίνια και θα έχεις εντάσεις στην αισθηματική σου ζωή. Το μυαλό σου θα είναι απορροφημένο στη δουλειά και στις υποχρεώσεις σου και τα αισθηματικά σου θα έρχονται σε δεύτερη μοίρα… Την Κυριακή 13/1 δεν σου κρύβω ότι θα θέλεις να την «κάνεις», να εξαφανιστείς… όπως λέει και το τραγούδι σου για αυτή την εβδομάδα… συγκρατήσου όμως!
 
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Έλα να πάμε σε ένα μέρος – Γιάννης Πάριος»
Με αυτή ακριβώς την διάθεση ξεκινάς αλλά και συνεχίζεις την εβδομάδα σου, φίλε Ταύρε… Έλα να πάμε σε ένα μέρος, που άνθρωπος να μην υπάρχει… ούτε νέος, ούτε γέρος μόνο να ΄μαστε μονάχοι! Μπορεί να υπάρχουν εντάσεις στα αισθηματικά σου…. όμως με τη Νέα Σελήνη και την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω θα ξεφύγεις με το άτομο που ποθείς!
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
«Είσαι Δίδυμος μωρό μου - Μελίνα Τανάγρη»
Είσαι Δίδυμος μωρό μου το έργο το 'χω ξαναδεί, στον Αιγόκερω θα πάω που είναι πιο καλό παιδί… είναι ο στίχος του τραγουδιού που έχει γραφτεί αποκλειστικά και μόνο για σένα φίλε Δίδυμε!!! Αυτή την εβδομάδα κάνεις αταξίες, ερωτοτροπείς, φλερτάρεις…. Και δεν αποφασίζεις τελικά τι θέλεις να κάνεις στην αισθηματική σου ζωή…
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Έμεινα εδώ – Στέλιος Ρόκκος»
Τα αισθηματικά σου, μπορεί να θυμίζουν λίγο τραγωδία τον τελευταίο καιρό… όμως αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω και τη Νέα Σελήνη στον ίδιο ζώδιο είναι η στιγμή που θα πεις αλλά και θα ακούσεις : «Έμεινα εδώ να μη σου λείψει τίποτα, έμεινα εδώ να μη φοβηθείς…»
 
 
ΛΕΩΝ
«Η αγάπη είναι θύελλα – Βασίλης Καρράς / Πάολα»
Η αγάπη αυτή την εβδομάδα είναι θύελλα… και όπως λέει και το τραγούδι μη ρωτάς πιο πολλά. Ο Άρης βρίσκεται στον έβδομο οίκο σου και προκαλεί ένταση στις σχέσεις σου, φουντώνει το πάθος και την ορμητικότητά σου αλλά προκαλεί και καβγάδες… ωστόσο αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάς είναι ότι η αγάπη κουνά και βουνά…
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Έρωτα θέλει η ζωή – Δέσποινα Βανδή»
Στα φόρτε σου είσαι αυτή την εβδομάδα Παρθενάκι… με την Αφροδίτη στον πέμπτο οίκο σου και τη Νέα Σελήνη στην ίδια θέση… κυριαρχεί ο ερωτισμός, κάνεις μία νέα αρχή στην αισθηματική σου ζωή και τραγουδάς «έρωτα θέλει η ζωή, έρωτα θέλει και άσε τους άλλους να ζηλεύουν… είναι επόμενο»!
 
 
ΖΥΓΟΣ
«Πιο ψηλά – Vegas»
Είσαι ότι έψαχνα να βρω κάθε ελπίδα που είχα να ερωτευτώ, τραγουδάς αυτή την εβδομάδα, αφού ο Άρης από τον υδροχόο, φουντώνει το ερωτικό σου πάθος και κάνει την ερωτική σου ζωή πικάντικη… Ετοιμάσου για δυνατές συγκινήσεις!
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Κάνω κύκλους - Νικηφόρος feat Μελίνα»
Κύκλους κάνω κύκλους, αφού εσένα θέλω μόνο και σε τοίχους γράφω στίχους τα σημάδια να δεις, να βρεις τον δρόμο… είναι ο στίχος που σου ταιριάζει γάντι για αυτή την εβδομάδα φίλε Σκορπιέ! Όσο και να θες να κρυφτείς, όσο και να προσπαθείς να μαζευτείς και να συγκρατηθείς το δεδομένο είναι ένα… ο έρωτας αυτή την εβδομάδα δεν θα σε αφήσει να ξεφύγεις!
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Δεν με παίρνει – Γιάννης Πλούταρχος»
Η εβδομάδα έχει ένταση, θα θελες περισσότερα από αυτά που ήδη έχεις δίπλα σου, περίμενες ότι τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά και θέλεις τον χρόνο σου και το χώρο σου! Νιώθεις ότι δεν σε παίρνει να εκφράσεις τα συναισθήματά σου ή να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα…
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Πρώτη φορά – Νότης Σφακιανάκης»
Πρώτη φορά γιορτάζω και έχει αλλάξει η ζωή μου, θα τραγουδάς αυτή την εβδομάδα φίλε Αιγόκερε. Με τη Νέα Σελήνη και την Αφροδίτη στο ζώδιό σου… είναι η πρεμιέρα η δική σου όπως λέει και το τραγούδι. Ετοιμάσου για αλλαγές, που θα σε ξαφνιάσουν και θα σου αρέσουν πολύ!
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Προτιμώ να μη μιλάμε – Άννα Βίσση»
Αυτή την εβδομάδα σε πιάνουν τα πείσματά σου, τα θέλεις όλα δικά σου και θέτεις τους όρους τους κανόνες σου. Μην επιτρέπεις τον Άρη που είναι στο ζώδιό σου να σε εξωθεί στα άκρα… μπορεί να λες «προτιμώ να μη μιλάμε», στην ουσία όμως δεν το πιστεύεις!
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
«Ποτέ, ποτέ, ποτέ – Γιάννης Πάριος / Ελένη Δήμου»
Για μία ακόμα φορά, και αυτή την εβδομάδα παρασύρεσαι στο όνειρο, στην φαντασία και στον ρομαντισμό… και δίνεις όρκους που κατά βάθος ούτε και εσύ ξέρεις αν θα καταφέρεις να τηρήσεις! Ποτέ, ποτέ, ποτέ δεν θα μπει στην καρδιά μου άλλος, ποτέ, ποτέ, ποτέ, ποτέ είσαι ο έρωτας ο μεγάλος, τραγουδάς αλλά και αισθάνεσαι αυτή την εβδομάδα…
 
 
 
Πηγή: Myastro.gr
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 06-01-2013 00:00:00
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι