blank
 
blank

Τραγουδο προβλέψεις εβδομάδας 1 ως 7 Ιουλίου 2013.

Τραγουδο προβλέψεις εβδομάδας 1 ως 7 Ιουλίου 2013.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 1 ως 7 Ιουλίου.

Ο Ιούλιος κάνει την είσοδό του γεμάτος πάθος, ερωτική ένταση και επιθυμία να έρθουμε σε επαφή με άτομα του παρελθόντος. Παλιά ερωτικά ειδύλλια ξαναφουντώνουν, ενώ στην καρδιά και στο μυαλό των περισσότερων ζωδίων φωλιάζουν έντονες, αισθησιακές σκέψεις… πονηρού περιεχομένου. Τα θέλω όλα εδώ και τώρα, θα είναι η επιθυμία που θα επικρατεί στην αισθηματική ζωή των ζωδίων, ενώ η ζήλια, η κτητικότητα, αλλά και η αυταρχική, απόλυτη συμπεριφορά, θα προκαλέσουν συχνά ερωτικά καβγαδάκια, τα οποία όμως θα έχουν το αίσιο τέλος της ερωτικής απόλαυσης!

Ο ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο

Ο Ερμής αυτή την εβδομάδα συνεχίζει να κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Καρκίνου, φέρνοντας κάποιες καθυστερήσεις και εμπόδια στην επικοινωνία. Η καρδιά μπορεί να λέει «θέλω να τηλεφωνηθούμε και να βρεθούμε», όμως η αναβλητικότητα που επικρατεί, αφήνει για αργότερα κάποιες κινήσεις που θα θέλαμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή! Ωστόσο, τις ημέρες που ακολουθούν, οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί, οι Ιχθείς, οι Ταύροι, οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι που γεννήθηκαν στο τέλος του δευτέρου και στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, θα έχουν ειδήσεις, μηνύματα, συναντήσεις και εξελίξεις, με άτομα του παρελθόντος τους!

Η Αφροδίτη στον Λέοντα και το τετράγωνο με τον Κρόνο

Η Αφροδίτη συνεχίζει τις ημέρες αυτές την πορεία της στο ζώδιο του Λέοντα, κάνοντας το ερωτικό παιχνίδι ιδιαίτερα καυτό και τολμηρό! Το τετράγωνο που σχηματίζει αυτή την Δευτέρα η Αφροδίτη με τον Κρόνο, θα μας επηρεάζει σε όλη την διάρκεια αυτής της εβδομάδας και θα φέρει εκρήξεις, εντάσεις, ζήλιες και αποκαλύψεις ερωτικού παρασκηνίου στους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που έχουν γεννηθεί στο πρώτο πενθήμερο του ζωδίου τους! Ωστόσο, λίγο ή πολύ, όλα τα ζώδια θα βιώσουν μία συναισθηματική ένταση, την οποία θα θελήσουν να εκτονώσουν μέσα από πικάντικες, καυτές στιγμές στην κρεβατοκάμαρα!

Ο Άρης στους Διδύμους και ο Δίας στον Καρκίνο

Ο Άρης συνεχίζει και αυτή την εβδομάδα την πορεία του στο ζώδιο των Διδύμων, από όπου χαρίζει ενέργεια, ζωτικότητα, σεξουαλικότητα και διάθεση για δράση, στους πύρινους Κριούς, Λέοντες, Τοξότες και στους αέρινους Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους που γεννήθηκαν στο τρίτο δεκαήμερο.
 
Ο Δίας πραγματοποίησε πριν λίγες ημέρες την είσοδό του στο ζώδιο του Καρκίνου, από όπου θα χαρίσει ανάσες δροσιάς, τύχης και ευημερίας σε όλους μας. Αυτή την εβδομάδα λοιπόν θα δεχθούν την εύνοιά του κυρίως οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς που γεννήθηκαν τις δύο πρώτες ημέρες του ζωδίου τους.
 
Σε γενικότερο πλαίσιο, η πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου, μας ωθεί όλους μας να κυνηγήσουμε πάθη και απωθημένα που έχουν μείνει ανολοκλήρωτα, να κάνουμε την προσωπική μας υπέρβαση και να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας, χωρίς φόβο αλλά με πάθος… Ωστόσο, αυτό που θα πρέπει να έχουμε καλά στο μυαλό μας είναι ότι οι ισορροπίες είναι ευαίσθητες, γι’ αυτό προσπαθούμε να περιορίσουμε τις υπερβολές και τις ξαφνικές εξάρσεις ζήλιας και καχυποψίας, που μπορεί να θολώσουν την σκέψη μας και να μας φτάσουν στο σημείο να αντιδράσουμε με έντονο τρόπο!
 
Το MyAstro.gr ετοίμασε τις αισθηματικές προβλέψεις του ζωδίου σου με έναν τραγούδι. Άκουσε το στίχο που σου ταιριάζει για την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου και ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο Facebook. Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
«Ο έρωτας γεννήθηκε για μας – Θάνος Πετρέλης»
Ο έρωτας σου πάει πολύ, σου ταιριάζει και σε μαγεύει αυτή την εβδομάδα! Η Αφροδίτη στον Λέοντα φουντώνει τα αισθηματικά σου και σε φέρνει πιο κοντά στην εκπλήρωση των προσδοκιών σου… τραγουδάς λοιπόν: «Ο έρωτας γεννήθηκε για μας, μαζί θα προχωρήσουμε, ποτέ δε θα χωρίσουμε, στα δύσκολα καρδιά μου μην ξεχνάς, όσο μπορείς, να μ΄αγαπάς»
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Δεν με παίρνει – Γιάννης Πλούταρχος»
Η πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου έχει ερωτική ένταση, παράπονα και απωθημένα τα οποία γυρνούν στο μυαλό σου και σου προκαλούν ζήλια και αναστάτωση! Ο στίχος που σε χαρακτηρίζει λοιπόν είναι: «Ρίξε στα λασπόνερα τα δικά μου όνειρα πράγματα κοινά, νύχτες πρωινά ρίξε με, το δέχομαι κατά βάθος εύχομαι άμα θα σε δω, να μη σε λυπηθώ»
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
«Γι’ αυτό σου λέω πάμε – Γιάννης Πάριος»
Το μυαλό σου ταξιδεύει και θέλεις να δραπετεύσεις μακριά, μόνο με τον ερωτά σου, και να περάσετε μαζί τις πιο όμορφες, ερωτικές στιγμές! Ταξίδια, επικοινωνίες και φλερτ ευνοούνται! Έστω και αν βαραίνουν το μυαλό σου τόσες σκέψεις, λες: «Γι’ αυτό σου λέω πάμε, πάμε να φύγουμε από δω και μη ρωτάς πού πάμε, πάμε, γι’ αυτό σου λέω πάμε, πάμε να φύγουμε από δω και μη ρωτάς πού πάμε, πάμε!»
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Τόσο περίπου σ’ αγαπώ – Νίνο»
Τίποτα δεν σε πτοεί και κανείς δεν μπορεί αυτή την περίοδο να σταθεί εμπόδιο στην ευτυχία σου… Η διάθεσή σου είναι καλοκαιρινή και ερωτική και κάνεις μεγάλες δηλώσεις αυτή την εβδομάδα! Ο στίχος αυτός σου πάει πολύ: «Από την γη ως το φεγγάρι, και απ' το φεγγάρι πίσω εδώ και όλο αυτό κάν’ το επί χίλια, τόσο περίπου σ' αγαπώ»
 
 
ΛΕΩΝ
«Πάρε με – Τάμτα»
Η ερωτική σου λίμπιντο είναι αρκετά ανεβασμένη αυτή την εβδομάδα και, έστω και αν δεν είναι όλα σωστά στην αισθηματική σου ζωή, εσύ θέλεις να τα παραβλέψεις όλα και να περάσεις καλά! Το πάθος σε κυριεύει και τραγουδάς: «Πάρε με, έλα και πάρε με, στα αστέρια βάλε με, μεσ’ το μυαλό σου και την καρδιά σου.»
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Δεν ξέρεις τι θέλεις – Νίκος Κουρκούλης»
Ψάχνεις να βγάλεις άκρη, να ψυχολογήσεις την κατάσταση και να καταλάβεις τι θέλει επιτέλους από εσένα αυτό το άτομο… Οι απαντήσεις δεν σου δίνονται ακόμα γι’ αυτό και τραγουδάς αυτή την εβδομάδα: «Δεν ξέρεις τι θέλεις... γι' αυτό και με παιδεύεις, θυμώνεις, ζηλεύεις με το παραμικρό. Δε ξέρεις τι θέλεις, στα ίδια επιμένεις μια φεύγεις μια μένεις, μα τέρμα, δεν μπορώ»
 
 
ΖΥΓΟΣ
«Έχει κάτι – Πάρις»
Αντιφατικά είναι τα συναισθήματά σου αυτή την εβδομάδα, φίλε Ζυγέ! Τη μία λες ότι θα φύγεις, την άλλη δεν αντέχεις και παραμένεις, και το απολαμβάνεις μάλιστα… Το τραγούδι σου για αυτή την εβδομάδα είναι: «Έχει κάτι, έχει κάτι, κάτι πιο ξεχωριστό. Όταν με φιλάει λιώνω και όλα της τα συγχωρώ»
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Το ‘χουμε – Άγγελος Ανδρεάτος»
Μία κρύο και μία ζέστη είναι τα ερωτικά σου, όμως έχεις πολύ πάθος και ένταση, που θα τα εκφράσεις όσο πιο έντονα γίνεται αυτό τον καιρό… Συνειδητοποιείς ότι ο έρωτας που υπάρχει αυτό τον καιρό στη ζωή σου είναι ιδιαίτερος και τραγουδάς: «Το 'χουμε, δεν υπάρχει αυτό που νιώθουμε κι όταν τα κορμιά ενώνουμε, τίποτα άλλο δε μας νοιάζει… Το 'χουμε, κι αν καμιά φορά μαλώνουμε απ' τα λάθη δυναμώνουμε, η χημεία μας ταιριάζει. Το 'χουμε…»
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Όπου με πας – Kings»
Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα σου πάει πολύ και η όψη που σχηματίζει με τον Κρόνο από το Σκορπιό αυτή την εβδομάδα, φανερώνει ότι στην ερωτική σου ζωή υπάρχει παρασκήνιο και ίντριγκα, που σε εξιτάρει… Ο στίχος σου λοιπόν είναι: Τίποτα δεν θα 'πρεπε να θες, οι ζωές μας διαφορετικές, όμως όταν με κοιτάς, πάω όπου με πας. Τίποτα δεν φαίνεται σωστό, όμως την καρδιά μου ακολουθώ, φίλα με, μη σταματάς, πάω όπου με πας.»
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Να μην ξεχάσεις – Πέγκυ Ζήνα»
Να μην ξεχάσεις ποτέ πως η αγάπη γυρνά συνέχεια, σαν τον φονιά, στο ίδιο μέρος ξανά... έτσι μια μέρα θα ‘ρθει και θα χτυπήσει ξανά την πόρτα σου, Αιγόκερε, και έστω και αν λες ότι δεν θα είσαι διαθέσιμος… μάλλον θα ξαναγυρίσεις σε αυτόν τον έρωτα, που σε σημάδεψε!
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Τρελή ιδέα – Πάνος Καλλίδης»
Οι ιδέες σου είναι ανατρεπτικές, ερωτικές και πολύ πικάντικες… Το πάθος σε κυριεύει και θέλεις να τα παίξεις όλα για όλα, προκειμένου να κερδίσεις κοντά σου τον έρωτά σου! Έχεις κολλήσει και δεν ξεκολλάς, με ένα άτομο που κατά τα άλλα, παίζει με τον εγωισμό σου και σε κάνει να τραγουδάς: «Μου έχει έρθει απόψε μία τρελή ιδέα, έτσι για την αλλαγή να κοιμηθούμε μαζί, κι αν το πρωί που θα ξυπνήσουμε παρέα το μετανιώσεις, δεν θα επαναληφθεί»
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
«Μια χαρά να περνάς – Σάκης Ρούβας»
Φοβάσαι ποιες θα είναι οι εξελίξεις στα αισθηματικά σου, σε πιάνει αγωνία για το τι θα συμβεί στο μέλλον, όμως το κλίμα αρχίζει να γίνεται πολύ θετικό για σένα και επιτέλους, τραγουδάς και αφιερώνεις στον εαυτό σου: «Μια χαρά να περνάς, κράτα τα εύκολα για σένα, να γελάς, να ξεχνάς, άσε τα δύσκολα σε μένα.»
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-06-2013 00:00:00
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι