blank
 
blank
09-02-2014 00:00:00 Αστρολογικές προβλέψεις

Ποιο τραγούδι σου ταιριάζει αυτή την εβδομάδα, του Αγίου Βαλεντίνου; Οι τραγουδο-προβλέψεις για την εβδομάδα 10 ως 16 Φεβρουαρίου.

Ποιο τραγούδι σου ταιριάζει αυτή την εβδομάδα, του Αγίου Βαλεντίνου; Οι τραγουδο-προβλέψεις για την εβδομάδα 10 ως 16 Φεβρουαρίου.
blank
 

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 10 ως 16 Φεβρουαρίου 2014

Όταν ένας άνθρωπος ή μια κατάσταση δεν μπορεί να αλλάξει, το μόνο που σου μένει είναι να αλλάξεις τον τρόπο που εσύ αντιμετωπίζεις όλο το θέμα… Αυτό είναι το «μήνυμα» που θα σου δώσει η εβδομάδα που ανοίγεται μπροστά σου!
 
Έφτασε η εβδομάδα των «ερωτευμένων» και πιθανότατα έχεις μπει και εσύ στο mood του Αγίου Βαλεντίνου, προσμένοντας καυτές εξελίξεις για τις 14 Φλεβάρη ή νιώθοντας απογοήτευση και πίκρα που φέτος δεν είναι τα πράγματα το ίδιο όπως πέρυσι! Οι ημέρες που ακολουθούν θα σε κάνουν να σκεφτείς το παρελθόν, να προβληματιστείς με το παρόν και τελικά θα σου δώσουν την δύναμη να κάνεις την αλλαγή που θα σε βοηθήσει να περάσεις καλά και να αφήσεις στην άκρη τα προβλήματα…

Ήλιος τετράγωνο με Κρόνο: Τα απροσπέραστα εμπόδια… και τώρα τι κάνω;

Η εβδομάδα ξεκινά με ένα σκληρό τετράγωνο ανάμεσα στον Ήλιο από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Σκορπιού! Αυτή η δυσαρμονική όψη πραγματοποιείται την Δευτέρα, αλλά θα μας επηρεάζει σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας, κάνοντας το κλίμα της καθημερινότητάς μας κάπως «βαρύ» και εμποδισμένο… Τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου (την 21η με 22η ημέρα του ζωδίου τους), αισθάνονται τώρα πως βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα μεγάλο πρόβλημα, που τους προκαλεί έντονη πίεση και τους αναγκάζει να πάρουν αποφάσεις σκληρές… Επιπλέον, πολλοί εκπρόσωποι του σταθερού σταυρού, διανύουν μία περίοδο στασιμότητας, ρουτίνας και μπλοκαρίσματος, που τους έχει πλέον εξαντλήσει. Μην απαισιοδοξείτε, διοχετεύστε την ενέργειά σας σε δραστηριότητες που σας αναζωογονούν και θυμηθείτε ότι θα έρθουν και καλύτερες στιγμές!

Του Αγίου Βαλεντίνου, ο έρωτας ξαφνιάζει με απρόβλεπτο τρόπο…

Τα μαγαζιά είναι όλα στολισμένα στα κόκκινα, παντού υπάρχουν καρδούλες, λουλούδια, σοκολατάκια και το ραδιόφωνο παίζει διαρκώς τραγούδια ερωτικά… Εσύ λοιπόν σίγουρα αναρωτιέσαι: πώς θα περάσω αυτή την ημέρα; Είτε έχεις σχέση, είτε είσαι σε μοναχική φάση, περιμένεις ότι αυτή την ημέρα κάποιος θα νιώσει την ανάγκη να μοιραστεί μαζί σου κάποιες όμορφες στιγμές ή που θα θελήσει με κάποιον τρόπο να εκφράσει τα αισθήματά του απέναντί σου… Η ημέρα των ερωτευμένων, μας βρίσκει υπό την επήρεια της Πανσελήνου, που πραγματοποιείται στις 15 του μήνα στο ζώδιο του Λέοντα και η οποία κάνει την ημέρα της γιορτής των ερωτευμένων να έχει την γεύση ενός πολύ εκρηκτικού, απολαυστικού, μεθυστικού κοκτέιλ… Το ολόγιομο φεγγάρι του Φεβρουαρίου μας κάνει να αντιληφθούμε το πρόβλημα, το εμπόδιο, την δυσκολία, και μας ωθεί να κινηθούμε με πάθος και δυναμισμό προκειμένου να αλλάξουμε τα δεδομένα… Αν είσαι Ταύρος, Λέοντας, Σκορπιός και Υδροχόος του γ’ δεκαημέρου έφτασε η ώρα να αποδεχτείς αυτό που δεν μπορείς να αλλάξεις και να βάλεις πλώρη για νέους προορισμούς.
 
Επιπλέον, το τρίγωνο που θα σχηματίσει ο Ήλιος και ανάδρομος Ερμής με τον Άρη, από την Παρασκευή και μετά, φανερώνει ότι τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) και τα ζώδια της φωτιάς (κυρίως οι Κριοί και οι Τοξότες, γιατί οι Λέοντες θα είναι κάπως πιο ευερέθιστοι), θα μπορούν αυτή την ημέρα να απολαύσουν την έκπληξη, τον ενθουσιασμό, το σεξ, το δώρο, την ανανέωση και την δραστηριοποίηση… Επιπλέον, επαφές, μηνύματα και επανασυνδέσεις με το παρελθόν ευνοούνται ιδιαίτερα αυτές τις μέρες για τα παραπάνω ζώδια!
 
Το myastro.gr ετοίμασε όπως κάθε εβδομάδα τις αισθηματικές σου προβλέψεις με ένα τραγούδι! Άκουσε τον στίχο που ταιριάζει «γάντι» για την περίπτωσή σου για την εβδομάδα των ερωτευμένων και ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο Facebook! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας του Αγίου Βαλεντίνου με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
«Συγχώρεσέ με – Γιώργος Αλκαίος»
Η περίοδος είναι κατάλληλη, αγαπητέ Κριέ, για να αναγνωρίσεις τα λάθη σου και για να ζητήσεις συγγνώμη για τα σφάλματά σου… Είναι η στιγμή που μπορείς να αφήσεις στην άκρη τον εγωισμό σου και να λειτουργήσεις πιο αυθόρμητα, ακολουθώντας την καρδιά σου, η οποία σε οδηγεί κοντά στον άνθρωπο που είτε δεν του φέρθηκες καλά, είτε δεν παραδεχόσουν τα αισθήματα που έτρεφες για αυτόν! Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα σε ευνοεί για μία νέα αρχή στα ερωτικά σου, ενώ οι θετικές όψεις του Ήλιου με τον Άρη και τον ανάδρομο Ερμή, θα σε βοηθήσουν να αναλάβεις δράση, για να αναπληρώσεις τα κενά… Ο στίχος σου λοιπόν για αυτή την εβδομάδα είναι: «Συγχώρησε με, είχα ανάγκη να σ' ακούσω… συγχώρησε με είχα ανάγκη να σου πω… πως ό,τι κάνω, πρώτα σκέφτομαι εσένα και ό,τι γράφω για σένα τραγουδώ… Πες μου αν τις νύχτες με θυμάσαι, πες μου αν τα βράδια σου κοιμάσαι, πες μου την ημέρα αν σου λείπω, έστω αν για λίγο μ' αγαπάς, πες μου για τη μοναξιά σου, πες μου για την άδεια αγκαλιά σου, πες μου γιατί δεν μου μιλάς…»
Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Σου βάζω δύσκολα – Νατάσα Θεοδωρίδου»
Πιέσεις δέχεσαι αυτή την εβδομάδα, φίλε Ταύρε, έχεις όμως αντιστάσεις και σε πιάνει και το πείσμα και η απόλυτη στάση σου… Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο θα σε κάνει να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για τον μέλλον της αισθηματικής σου ζωής, έστω και αν χρειαστεί να πεις το τελευταίο αντίο σε έναν άνθρωπο, με τον οποίο η σχέση σας δεν προχωρά… Σε αυτό θα συντελέσει και η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα, που ανάβει το φυτίλι για να γίνει η τελική έκρηξη, που θα σε βοηθήσει όμως να κάνεις μία νέα και πιο ουσιαστική αρχή! Ο στίχος σου λοιπόν για αυτή την εβδομάδα είναι: «Σου βάζω δύσκολα, μα σκέψου πόσα πέρασα, κοντά σε εσένα ότι αγαπούσα έχασα, σου βάζω δύσκολα κι ας παίζω με τα νεύρα σου, τον χαρακτήρα μου τον φτιάξανε τα έργα σου!»
Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
«Για τελευταία φορά – Άννα Βίσση»
Χαμογέλα, φόρεσε τα καλά σου και ετοιμάσου για μία ερωτική εβδομάδα, που σίγουρα θα σε κάνει να ζήσεις το πάθος, έστω και ας είναι λάθος… Η Πανσέληνος στον Λέοντα σε ευνοεί πολύ και σου δίνει την ευκαιρία να εκπληρώσεις μία καυτή, ερωτική σου προσδοκία, ενώ οι θετικές όψεις που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Άρη και τον ανάδρομο Ερμής θα σου φέρουν την ερωτική είδηση και την συνάντηση που την περιμένεις εδώ και καιρό! Ο στίχος σου για αυτή την εβδομάδα είναι: «Για τελευταία φορά αγκάλιασέ με, φίλησέ με να γίνουμε βεγγαλικά, σπασμένο φως μες στο σκοτάδι, εκατομμύρια μάτια σαν καθρεφτάκια ηλεκτρικά. Με μια καληνύχτα δεν τελειώνει η νύχτα, πάλι θα στο πω με μια καληνύχτα δεν τελειώνει η νύχτα, σε παρακαλώ… Για τελευταία φορά, κάνε μου έρωτα για τελευταία φορά, βάλε μου δυο φτερά για τελευταία φορά, σε παρακαλώ!»
Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Μόνο μη μου πεις πως μ’ αγαπάς – Αντώνης Ρέμος»
Ρομαντικέ Καρκίνε, από το ξεκίνημα της εβδομάδας και αναμένοντας τον ερχομό του Αγίου Βαλεντίνου, τρώγεσαι με τα ρούχα σου και σκέφτεσαι τι θα συμβεί, αν θα σε θυμηθεί, σε πιάνουν οι ανασφάλειές σου και πιστεύεις ότι όλα θα πάνε στραβά… Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα φουντώνει ακόμα περισσότερο την ανασφάλειά σου και σε κάνει να αισθάνεσαι αβεβαιότητα, για τον μέλλον μίας ερωτικής υπόθεσης! Έχεις σκεφτεί όμως ότι πολλές φορές τα χαλάς και από μόνος σου; Δες τα λίγο αλλιώς… και άκουσε το στίχο που σου ταιριάζει, που δεν είναι άλλος από τον: «Με κοιτάς, στα μάτια με κοιτάς, μετά χαμογελάς και κάτι μου ζητάς Τί ζητάς, πες μου πως κοντά μου θες να 'ρθεις για λίγο! Πες πως δε μ' αφήνεις τώρα πια να φύγω, πες μου όσα ψέματα τολμάς, μόνο μη μου πεις πως μ' αγαπάς!»
Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
 
ΛΕΩΝ
«Θα σου φύγω – Γιάννης Κότσιρας»
Αυτή την εβδομάδα πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιό σου, μία μέρα μετά την γιορτή των ερωτευμένων, και είσαι σαν ένα ενεργό ηφαίστειο, έτοιμο να εκραγεί… Μέχρι την Παρασκευή δέχεσαι δύσκολη επιρροή από το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου και έχεις τις κλειστές σου και σε πιάνει η απαισιοδοξία σου… Στη συνέχεια, το κλίμα αλλάζει, βρίσκεις την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό σου, παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου και είσαι σε ετοιμότητα για μεγάλες αλλαγές… Ο στίχος σου λοιπόν είναι: «Θα σου φύγω, σ' το 'χα πει, θα σου φύγω και γέλαγες εσύ, πριν μ' αφήσεις σημάδια και τα όνειρα άδεια. Θα σου φύγω σ' το 'χα πει… Τώρα κλαις, γιατί κλαις, ‘συ δεν είσαι που γέλαγες χτες, μόνη σου έχεις γκρεμίσει όσα εγώ είχα χτίσει, τώρα τάχα γιατί κλαις!» Να ξέρεις όμως, αν έχεις γεννηθεί στο γ΄ δεκαήμερο, αυτή την εβδομάδα όχι μόνο δεν φεύγεις, αλλά ετοιμάζεις το χαλί για να υποδεχτείς στη ζωή σου έναν έρωτα από τα παλιά!
Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Μην το πεις πουθενά – Στάθης Δρογώσης»
Η εβδομάδα σου θα είναι αρκετά πιεστική και απαιτητική, σε σημείο που δεν θα έχεις την διάθεση ούτε την προσμονή, να περιμένεις κάποια συναρπαστική ερωτική εξέλιξη… Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα προκαλεί το κλείσιμο μίας κατάστασης, προκειμένου να μπεις στην διαδικασία να κάνεις νέα ξεκινήματα… Σε αυτή τη φάση όμως, έχεις τις κλειστές σου, φοβάσαι, κρατάς μυστικές τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου και τραγουδάς: «Μην το πεις πουθενά, πια τα βράδια δεν κοιμάμαι, η καρδιά μου χτυπά και φοβάμαι, ναι φοβάμαι, δεν ξέρω αν έχω αλήθεια κάτι να μοιραστώ και σου ζητάω βοήθεια και ντρέπομαι γι’ αυτό! Μην το πεις πουθενά, όλα θέλω να τ’ αφήσω, σπίτι, φίλους, δουλειά, δίχως να κοιτάξω πίσω!»
Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
 
ΖΥΓΟΣ
«Στον έρωτα παρανοείς – Γιώργος Μαζωνάκης»
Είσαι από τους ευνοημένους της εβδομάδας, αγαπητέ Ζυγέ… Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα σε ευνοεί και σε γεμίζει με ερωτισμό, ενώ σου φέρνει και κάποιες εκπλήξεις, που σε ανεβάζουν ψυχολογικά… Επιπλέον, η θετική όψη που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιό σου με τον Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή, φανερώνουν ότι τώρα μπορεί να προκύψει μία ερωτική επανασύνδεση, που θα σε συναρπάσει! Μάλλον την γιορτή των ερωτευμένων θα την περάσεις τραγουδώντας: «Στον έρωτα παρανοείς, πιο πέρα από την τρέλα φτάνεις, γιατί παντού το ένστικτο ακολουθείς και όλα τ’ άλλα γύρω χάνεις, γιατί απ’ την καρδιά σου όταν προδοθείς δεν σκέφτεσαι αυτά που κάνεις κι αυτό γιατί στον έρωτα παρανοείς, στον έρωτα…»
Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Μια παλιά ιστορία – Στέλιος Καζαντζίδης»
Έφτασε η ώρα για ξεκαθαρίσματα… Μετά την συναισθηματική αναπόληση, έφτασε η ώρα να αντιμετωπίσεις την κατάσταση κατά μέτωπο… Η δύσκολη όψη που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τον Υδροχόο με τον Κρόνο, που βρίσκεται στο ζώδιό σου, φροντίζει να σε επαναφέρει στην πραγματικότητα! Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα τονώνει το πείσμα, τον εγωισμό και την αυταρχικότητά σου και σε αναγκάζει να πάρεις εδώ και τώρα αποφάσεις, για να αλλάξεις την πορεία σου… Ο στίχος που ταιριάζει γάντι στην περίπτωσή σου είναι: «Με μια αγάπη καινούργια θα χαράξω πορεία, εσύ ήσουνα για μένα μια παλιά ιστορία, εσύ ήσουνα για μένα μια παλιά ιστορία, με μια αγάπη καινούργια θα χαράξω πορεία!»
Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Εξαιρέσεις – Ρούς»
Ε, ναι λοιπόν, για μία ακόμα φορά αναζητάς την ελευθερία σου, θέλεις να ανοίξεις τα φτερά σου, να πετάξεις, να φύγεις μακριά από κάθε τι που σε πιέζει και σε δεσμεύει… Ωστόσο, έχεις και την ανάγκη να επικοινωνήσεις, να φλερτάρεις, να έχεις μία καυτή ερωτική συνάντηση… Το θετικό είναι ότι αυτή την εβδομάδα δέχεσαι θετική επιρροή τόσο από την Πανσέληνο, όσο και από τις θετικές όψεις που θα έχει ο Ήλιος και ο ανάδρομος Ερμής με τον Άρη… Ο στίχος σου λοιπόν για αυτή την εβδομάδα είναι: «Το ξέρεις μ’ αρέσεις, μα μη με πιστέψεις, σε αυτό τον κόσμο που μόνος μου ζω, δεν υπάρχουν κανόνες μα μόνο εξαιρέσεις!»
Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Μέσα σου βρίσκομαι – Μιχάλης Χατζηγιάννης»
Βαθιά ερωτικά ένστικτα και δυνατός πόθος θα σε κάνουν αυτή την εβδομάδα να δηλώσεις ευθέως τα αισθήματα σου, τις αδυναμίες και τα πάθη σου, αγαπητέ Αιγόκερε… Το κλίμα είναι έντονο στα αισθηματικά σου, όμως δεν λείπουν και κάποια προβληματάκια, που σε κάνουν να ανησυχείς για το τι πρόκειται να γίνει αργότερα! Ο στίχος σου για αυτή την εβδομάδα είναι: «Μέσα σου βρίσκομαι, εκεί γεννήθηκα, εκεί θα υπάρχω αν με ψάξεις, δε γίνεται να με πετάξεις, μέσα σου βρίσκομαι, εκεί είναι η θέση μου, όσα αντίγραφα κι αν φτιάξεις δε γίνεται να με πετάξεις!»
Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Σε θυμάμαι - Μέλισσες»
Ο Ερμής είναι ανάδρομος από τις 13/2 στο δικό σου ζώδιο, αγαπητέ Υδροχόε, και αυτή την εβδομάδα πραγματοποιείται και η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα… Τώρα μπορεί να γίνει κάποια ανατροπή σε μία σταθερή σχέση του παρελθόντος σου… Είναι πολύ πιθανή μία ερωτική επανασύνδεση ή μία εξέλιξη που θα σου δώσει ικανοποίηση… Εξάλλου, σε ευνοούν και οι θετικές όψεις που θα πραγματοποιήσει ο Ήλιος και ο Ερμής από το ζώδιό σου με τον Άρη! Βέβαια, στο ξεκίνημα της εβδομάδας πρόσεξε λίγο παραπάνω τις αποφάσεις σου… Ο στίχος που ταιριάζει στην περίπτωσή σου για αυτή την εβδομάδα είναι: «Σε θυμάμαι να φωνάζεις δυνατά, ότι θα 'μαι δίπλα σου παντοτινά, σε θυμάμαι να χορεύεις στη βροχή και σκέφτομαι πως θα 'ναι, να χορεύαμε μαζί!»
Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.

 
ΙΧΘΕΙΣ
«Και φοβάμαι – Πασχάλης Τερζής / Σοφία Βόσσου»
Ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του, αλλά περνά αυτή την εβδομάδα στο ζώδιο του Υδροχόου και εσένα σε πιάνουν οι σκέψεις, οι ανασφάλειες, αλλά και η απαισιοδοξία σου… Βυθίζεσαι στη μοναξιά σου και έχεις τις ανησυχίες σου για το αύριο… Η εβδομάδα είναι αδιάφορη, με πιέσεις που αφορούν στην καθημερινότητά σου και όχι τόσο τα αισθηματικά σου… Είσαι σε φάση που παραμένεις στην αναπόληση, στην νοσταλγία και πολλές φορές θα παίρνεις και το ρόλο του θύματος, τραγουδώντας: «Και φοβάμαι, φοβάμαι Χριστέ μου, τόση αγάπη αλήθεια να 'ναι και φοβάμαι, φοβάμαι, γιατί αν σε χάσω θα χαθώ, υπόφερα και πόνεσα, μα όλους τους συγχώρησα, μα έλα που η καρδούλα μου σπασμένο είναι γυαλί!»
Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-02-2014 00:00:00
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι