blank
 
blank
09-06-2013 00:00:00 Αστρολογικές προβλέψεις

Τραγουδο προβλέψεις εβδομάδας 10 ως 16 Ιουνίου.

Τραγουδο προβλέψεις εβδομάδας 10 ως 16 Ιουνίου.
blank
 

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 10 ως 16 Ιουνίου.

Μία έντονη εβδομάδα ξεκινά, γεμάτη από εκπλήξεις, ανατροπές, μοιραία πάθη, αλλά και δυνατές συγκινήσεις που θα συναρπάσουν τους περισσότερους εκπροσώπους του ζωδιακού.

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με Πλούτωνα και τετράγωνο με Ουρανό

Την Τετάρτη στις 10/6 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου θα σχηματίσει αντίθεση με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω και την επόμενη ημέρα, δηλαδή την Πέμπτη στις 11 του μηνός, θα πραγματοποιήσει τετράγωνο με τον Ουρανό από το ζώδιο του Κριού. Οι δύο αυτές όψεις, παρόλο που θα βρίσκονται στην κορύφωσή τους τις ημερομηνίες που προαναφέραμε, θα ασκούν τις δονήσεις τους σε όλη την διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Αυτό σημαίνει λοιπόν ότι οι μέρες που ακολουθούν, θα φέρουν τα πάνω κάτω στην αισθηματική ζωή αρκετών ζωδίων.
 
Θα υπάρξουν έντονοι καβγάδες, ρήξεις στις σχέσεις, αρκετές επανασυνδέσεις, αλλά και νέοι, ξαφνικοί έρωτες που θα οδηγήσουν σε ανατροπές και σε αλλαγές των μέχρι τώρα δεδομένων… Αρκετοί θα ανοίξουν ένα νέο κεφάλαιο στην ερωτική του ζωή και αυτό δεν πρόκειται να γίνει με εύκολο τρόπο, αλλά μέσα από ξαφνικές και απρόβλεπτες εξελίξεις, που θα ανατρέψουν τα μέχρι τώρα δεδομένα. Παράλληλα, αυτή την εβδομάδα, θα δημιουργηθούν και κρυφές, μυστικές σχέσεις, ενώ θα υπάρξουν και αποκαλύψεις μυστικών σχέσεων, που ήδη υπάρχουν… Τα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα από τις δυσαρμονικές όψεις, που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, είναι τα ζώδια του Παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) που γεννήθηκαν στις αρχές του β’ δεκαημέρου. Επιρροή από αυτές τις όψεις θα δεχθούν και όσοι έχουν στον αστρολογικό τους χάρτη πλανήτες στην 10-12η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.
 
Η νέα μας εβδομάδα όμως, επιφυλάσσει και όμορφες στιγμές για κάποιους εκπροσώπους του ζωδιακού. Συγκεκριμένα, αισιοδοξία, δυναμισμό, αποφασιστικότητα και ευχάριστη διάθεση θα έχουν αυτή την εβδομάδα όσοι γεννήθηκαν τα παρακάτω διαστήματα: Κριοί 9-15/4, Δίδυμοι 9-15/6, Λέοντες 11-17/8, Ζυγοί 12-18/10, Τοξότες 12-18/12, Υδροχόοι 8-14/2.
 
Μία εβδομάδα με μετακινήσεις, επαφές, συναντήσεις, κάποιο ταξιδάκι, αλλά και αρκετές επικοινωνίες, θα έχουν οι εκπρόσωπο που γεννήθηκαν τις παρακάτω ημερομηνίες: Ταύροι 5-17/5, Παρθένοι 5-11/9, Σκορπιοί 5-17/11, Ιχθείς 5-17/3.
 
Λάμψη, γοητεία, ερωτισμό, δημιουργικότητα, χαρά και ευχάριστες ερωτικές εξελίξεις θα δεχθούν αυτή την εβδομάδα τα ζώδια που έχουν γεννηθεί στις παρακάτω ημερομηνίες : Ταύροι 29/4-5/5, Σκορπιοί 30/10-5/11, Ιχθείς 27/2-5/3, Παρθένοι 31/8-6/9.
 
Δραστήριοι, ενεργητικοί , δυναμικοί, σεξουαλικοί και ιδιαίτερα διεκδικητικοί θα είναι αυτή την εβδομάδα τα ζώδια που έχουν γεννηθεί στα παρακάτω διαστήματα: Κριοί 27/3-1/4, Λέοντες 29/7-3/8, Τοξότες 29/11-3/12, Δίδυμοι 26-31/5, Ζυγοί 28/9-2/10, Υδροχόοι 25-31/1.
 
Τέλος, ο Δίας κάνει την τελευταία του βόλτα στο ζώδιο των Διδύμων, δίνοντας ευκαιρίες για τύχη και επέκταση στους Δίδυμους, Ζυγούς και Υδροχόους που γεννήθηκαν στο τέλος του γ’ δεκαημέρου.
 
Το MyAstro.gr ετοίμασε όπως κάθε εβδομάδα τις αισθηματικές προβλέψεις του ζωδίου σου με ένα τραγούδι. Άκουσε το στίχο που σε αντιπροσωπεύει για αυτή την εβδομάδα και ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο Facebook. Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
«Αλλάξανε τα πλάνα μου – Γιώργος Μαζωνάκης»
Αλλάξανε τα πλάνα σου, φίλε Κριέ, αλλιώς μπορεί να τα περίμενες, αλλιώς μπορεί να τα υπολόγιζες και αλλιώς να σου εξελίχθηκαν. Η εβδομάδα σου θα είναι προκλητική και θα δοκιμάσει τις αντοχές σου. Να περιμένεις ότι θα γίνουν γεγονότα που θα σου αλλάξουν τα μέχρι τώρα δεδομένα… Νέο! Για να λαμβάνεις καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σου, κάνε Like στο Myastro Facebook App.
 
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Ένα Ταξίδι – Γιάννης Βαρδής»
Αυτή την εβδομάδα θέλεις να δραπετεύσεις, να ξεφύγεις, να ταξιδέψεις, να μετακινηθείς και να βρεθείς σε ένα ήσυχο μέρος, στην αγκαλιά του ατόμου που αγαπάς… Σε κάθε περίπτωση, η εβδομάδα αυτή πρόκειται με κάποιο τρόπο να σε ταξιδέψει και θα σου φέρει μετακινήσεις και επικοινωνίες που θα σου αρέσουν πολύ… Νέο! Για να λαμβάνεις καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σου, κάνε Like στο Myastro Facebook App.
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
«Έχεις τον τρόπο – Γιάννης Σαββιδάκης»
Ο Άρης και ο Δίας είναι συνοδοιπόροι στο ζώδιό σου και εσύ, αγαπητέ Δίδυμε, είσαι και αυτή την εβδομάδα γεμάτος δυναμισμό, αποφασιστικότητα και ερωτισμό. Κάποιο άτομο όμως, έχει τον τρόπο να σε τρελαίνει, να σε ανασταίνει και σαν σκιά μαζί του σε παίρνει… Απόλαυσέ το… Νέο! Για να λαμβάνεις καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σου, κάνε Like στο Myastro Facebook App.
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Φεύγω για μένα μία φορά – Ελεονόρα Ζουγανέλη / Πάνος Μουζουράκης»
Ανήκεις στους πρωταγωνιστές της εβδομάδας, πρόκειται να ζήσεις δυνατές συγκινήσεις που θα σε κάνουν να σιγοτραγουδήσεις «Φεύγω για μένα μία φορά, για μένα μόνο, μα όπου και αν πάω η καρδιά, με γυρνάει σε σένα….»! Αυτή την εβδομάδα λοιπόν είναι σαν να λες : «Μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε». Νέο! Για να λαμβάνεις καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σου, κάνε Like στο Myastro Facebook App.
 
 
ΛΕΩΝ
«Έτσι είμαι εγώ – Ηρώ»
Έτσι είμαι εγώ, ούτε μπορώ, ούτε και θέλω να αλλάξω… έτσι είμαι εγώ, ένα χαμόγελο για σένα θα φυλάξω… Αγαπητέ Λέοντα, δεν χάνεις το κέφι, την ενεργητικότητα και την αποφασιστικότητά σου αυτή την εβδομάδα, αλλά φροντίζεις να απέχεις από ανθρώπους που σε αδίκησαν, σε πλήγωσαν και σε έφεραν σε αδιέξοδο… Νέο! Για να λαμβάνεις καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σου, κάνε Like στο Myastro Facebook App.
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Πάρ’ τα όλα δικά σου – Μιχάλης Χατζηγιάννης»
Τέρμα τα ψέματα, σε προκαλώ σε μάχη, θέλω να λιώσουμε και ας γίνουν όλα στάχτη…. Πάρ’ τα όλα δικά σου, κάνε την φωτιά μου φωτιά σου, πάλεψέ με σώμα με σώμα, κάνε με ότι θες λίγο ακόμα… Φίλε Παρθένε, αυτή την εβδομάδα θα ζήσεις εκρηκτικές στιγμές έρωτα, που θα σου δώσουν την απόλαυση και την ικανοποίηση που προσμένεις… μπορεί τα πράγματα να μην είναι και τόσο ξεκάθαρα, όμως εσύ την ικανοποίησή σου θα την πάρεις… Νέο! Για να λαμβάνεις καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σου, κάνε Like στο Myastro Facebook App.
 
 
ΖΥΓΟΣ
«Τα λόγια κομμάτια – Εκείνος & Εκείνος»
Τα λόγια κομμάτια, καπνός και οι σκιές, τα λόγια θα μείνουνε λόγια, άλλα λόγια μην λες… Οι σκληρές όψεις της Αφροδίτης με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα στα ζώδια του παρορμητικού σταυρού, θα φέρουν στην επιφάνεια καβγάδες, εντάσεις και λόγια που θα πονέσουν… Προσοχή αυτή την εβδομάδα στην διαχείριση των καταστάσεων, μην πεις λόγια που θα μετανιώσεις και δώσε τόπο στην οργή σε όσα θα ακούσεις… Νέο! Για να λαμβάνεις καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σου, κάνε Like στο Myastro Facebook App.
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Θέλω να την κάνω – Νότης Σφακιανάκης»
Δεν επηρεάζεσαι αρνητικά από τις δύσκολες όψεις της Αφροδίτης με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, απλά σε πιάνει το επαναστατικό σου και θέλεις να ξεφύγεις από καταστάσεις και ανθρώπους που δεν ωφελούν ή στέκονται εμπόδιο στα όνειρά σου! Θέλω να την κάνω, θέλω να την κάνω… να πάρω τα βουνά, θέλω να την κάνω, θέλω να την κάνω, να μην σε βλέπω πια… αυτός είναι ο στίχος που σου ταιριάζει γάντι για αυτή την εβδομάδα λοιπόν! Νέο! Για να λαμβάνεις καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σου, κάνε Like στο Myastro Facebook App.
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Έρωτας είναι θαρρώ – Γιάννης Πάριος»
Έρωτας είναι θαρρώ, ό,τι νιώθω, αγγίζω και ζώ… έρωτας είναι θαρρώ ό,τι ψάχνω σε σένα να βρω… αυτός είναι ο στίχος που σου ταιριάζει για αυτή την εβδομάδα, φίλε Τοξότη! Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που έχει αποπλανήσει το μυαλό σου, που σε έχει παρασύρει σε έναν έρωτα, που δεν ξέρεις αν θα υπάρξει αύριο… όμως εσύ τον απολαμβάνεις…. Μήπως όμως πρέπει να κρατάς και κάποιους ενδοιασμούς; Νέο! Για να λαμβάνεις καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σου, κάνε Like στο Myastro Facebook App.
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Μετακομίζω – Πάνος Κιάμος»
Όταν λέμε ότι μετακομίζεις, φίλε Αιγόκερε, εννοούμε φυσικά ότι αυτή την εβδομάδα πρέπει να αφήσεις κάτι παλιό το οποίο ήταν για σένα οικείο, για να ξεκινήσεις κάτι καινούριο… Αλλάζω διεύθυνση, αλλάζω σπίτι, αλλάζω όνειρα και γειτονιά… ήρθε η ώρα λοιπόν για μία ανανέωση, που δεν την είχες στα σχέδια, η οποία θα σε ζορίσει, αλλά στην πορεία έχει να σου δώσει πολλά… Νέο! Για να λαμβάνεις καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σου, κάνε Like στο Myastro Facebook App.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Πες πως καίγεσαι για μένα – Πάνος Καλλίδης»
Πες πως καίγεσαι για μένα, πες πως θες να γίνουμε ένα… είναι ο στίχος που σου ταιριάζει για αυτή την εβδομάδα φίλε Υδροχόε! Δεν μασάς από τις δύσκολες όψεις της Αφροδίτης με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, ίσα-ίσα που ο Ήλιος, ο Άρης και ο Δίας από το ζώδιο των Διδύμων, φέρνουν στη ζωή σου πολύ έρωτα… Νέο! Για να λαμβάνεις καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σου, κάνε Like στο Myastro Facebook App.
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
«Ό,τι ονειρευόμουν - Δέσποινα Βανδή»
Ό,τι ονειρευόμουν στην ζωή μου, το έχω βρει σε σένανε ψυχή μου και έχω τα πάντα πια… αυτός είναι ο στίχος σου για αυτή την εβδομάδα, φίλε Ιχθύ… Οι όψεις της Αφροδίτης με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα σε κάνουν να ταξιδεύεις στον ονειρικό κόσμο του έρωτα… Νέο! Για να λαμβάνεις καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σου, κάνε Like στο Myastro Facebook App.
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-06-2013 00:00:00
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι