blank
 
blank

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 12 ως 18 Αυγούστου.

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 12 ως 18 Αυγούστου.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 12 ως 18 Αυγούστου

Διώχνουμε μακριά το άγχος, τα προβλήματα και την πίεση που έχουμε περάσει όλοι μας κατά την διάρκεια των περασμένων μηνών και είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε την πιο χαλαρή και ανάλαφρη εβδομάδα του έτους. Η εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου μας βρίσκει με ευχάριστη, χαλαρή, κεφάτη διάθεση, με την επιθυμία για απόδραση, με ευχάριστες εκπλήξεις και ειδήσεις που θα μας ανεβάσουν και, το πιο σημαντικό από όλα, με τις προϋποθέσεις να βρούμε την ισορροπία στις σχέσεις μας, να αποκαταστήσουμε το κλίμα σε κάθε μορφή σχέσης και να νιώσουμε πιο κοντά στους ανθρώπους που αγαπάμε.

Ο Ερμής στον Λέοντα και το τρίγωνο με τον Ουρανό

Ο Ερμής κινείται στο ζώδιο του Λέοντα και αυτό είναι ένα μπόνους για την διάθεσή μας, η οποία είναι φυσικά πιο κοινωνική και παιχνιδιάρικη, πιο πληθωρική και διασκεδαστική. Στις 14 και 15 του μήνα, το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ερμής από τον Λέοντα, με τον Ουρανό από το ζώδιο του Κριού, φέρνουν ξαφνικές, απρόβλεπτες, ευχάριστες ειδήσεις, επικοινωνίες, συναντήσεις και νέα που θα εκτοξεύσουν την διάθεσή μας και θα τονώσουν το ηθικό μας.
 
Αυτές τις μέρες πολλοί θα πάρουν ξαφνικές αποφάσεις, θα δεχθούν κάποια είδηση, μήνυμα, ή τηλέφωνο που περίμεναν εδώ και καιρό, θα έχουν μία ξαφνική έκπληξη, μία αλλαγή κάποια στροφή στην προσωπική τους ζωή, που θα τους αρέσει πολύ! Ευνοούνται ιδιαίτερα αυτή την ημέρα τα φλερτ και οι γνωριμίες που θα πυρπολήσουν ερωτικές φλόγες και θα δημιουργήσουν νέα, κεραυνοβόλα πάθη, ενώ παλαιοί έρωτες φαίνεται ότι θα ξαναφουντώσουν από εκεί που μπορεί να θεωρούνταν τελειωμένοι! Τα ζώδια που δέχονται μεγάλη θετική εύνοια από αυτή την όψη είναι οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες αλλά και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι που γεννήθηκαν στις αρχές του β΄ δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν πλανήτες στην 10-14η μοίρα των παραπάνω ζωδίων!

Η Αφροδίτη στον Ζυγό

Ένα ακόμα σημαντικό γεγονός για αυτή την εβδομάδα, είναι η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού! Αυτή την Παρασκευή λοιπόν, στις 16 του μήνα, θα εισέλθει η Αφροδίτη στο αέρινο ζώδιο του παρορμητικού σταυρού, στον Ζυγό, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου. Από αυτή την θέση, θα δημιουργήσει την ανάγκη για ισορροπία στις σχέσεις, για αποκατάσταση σχέσεων που είχαν φθαρεί στο χρόνο, ενώ η επιθυμία για συντροφικότητα, ζεστασιά αλλά και φλερτ, θα κάνει αρκετούς να βρεθούν στην αγκαλιά ενός νέου ή και παλαιού έρωτα! Το σίγουρο είναι ότι θα θελήσουμε όλοι μας να υποχωρήσουμε στα καπρίτσια που συμβαίνουν στην αισθηματική μας ζωή και θα βάλουμε νερό στο κρασί μας, ενώ παράλληλα θα διώξουμε μακριά μας την μοναξιά! Τα ζώδια που δέχονται εύνοια από τη νέα θέση της Αφροδίτης είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και οι πύρινοι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες.
 
Όπως κάθε εβδομάδα, το MyAstro.gr ετοίμασε τις αισθηματικές προβλέψεις των ζωδίων, με ένα τραγούδι. Άκουσε το στίχο που σου ταιριάζει γάντι για τις μέρες που ακολουθούν και ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο Facebook! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
“Θες να κάνουμε σχέση – Γιώργος Χριστοφόρου”
Με τον Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα, θέλεις να φλερτάρεις, να συναντηθείς, να τηλεφωνήσεις και γενικότερα να έρθεις σε επικοινωνία με το άτομο που σε ενδιαφέρει... Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού, θα σε κάνει να δεις πιο σοβαρά την αισθηματική σου ζωή και ναι, τώρα έχεις την ανάγκη να φωλιάσεις σε μία ζεστή αγκαλιά και να μείνεις μόνιμα εκεί...
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
“Αλλάζω -Ηρώ”
Είναι φανερό ότι αλλάζεις, τα βρίσκεις και πάλι με τον εαυτό σου, χαμογελάς, ανανεώνεσαι... Θέλεις επιτέλους να βάλεις τη ζωή σου σε μία σειρά, δεν πρέπει να πληγώνεσαι και ήδη έχεις πληγωθεί πολύ, γι’ αυτό και τώρα πρέπει να φροντίσεις τον εαυτό σου! Αυτή την εβδομάδα λοιπόν τραγουδάς και το πιστεύεις “Αλλάζω, αλλάζω... αλλιώς μεταμορφώνομαι, στα λάθη βελτιώνομαι, δεν πρέπει να πληγώνομαι στο τέλος εγώ...”
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
“Ο έρωτας ακούει το όνομά σου – Γιάννης Πλούταρχος”
Θέλεις να φύγεις μακριά και να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, έχεις την ανάγκη να ερωτευτείς, να γυρίσεις μία νέα σελίδα στη ζωή σου... και σε αυτό συμβάλει ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα και φυσικά η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού. Ήρθε η ώρα λοιπόν να τραγουδήσεις με νόημα “Ο έρωτας ακούει στο όνομά σου μιλάει όπως μου μιλάς, ο έρωτας φοράει το άρωμά σου φιλάει όπως με φιλάς”!
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
“Ό,τι και να γίνει θυμήσου – Γλυκερία”
Το σίγουρο είναι ότι αγαπάς και μάλιστα πολύ! Αυτό που σου λείπει και περιμένεις όμως, είναι την σιγουριά και την ασφάλεια που θα σε ηρεμήσουν και θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ πιο όμορφα... Ό,τι και να γίνει θυμήσου, θα είμαι η ζωή στη ζωή σου... ό,τι και να γίνει θυμήσου, ήρθα και θα μείνω μαζί σου, τραγουδάς λοιπόν αυτή την εβδομάδα, αφού αυτό που θέλεις, θα το απαιτήσεις!
 
 
ΛΕΩΝ
“Ζήτα μου ό,τι θες – Χάρις Αλεξίου”
Η διάθεση σου βελτιώνεται, γίνεται πιο κεφάτη και πιπεράτη! Ανεβαίνεις λοιπόν και παρόλο που έχεις κουραστεί και απογοητευτεί το τελευταίο διάστημα, αυτή την εβδομάδα γίνεσαι “αλοιφή” από την γλύκα που θα σου εκδηλωθεί... “Ζήτα μου ό,τι θες, πάρε με όπου θες εσύ, ζωή μισή δεν θέλω πια να ζώ...” είναι ο στίχος που σου ταιριάζει και πραγματικά, αυτή την βδομάδα θα θέλεις να ζήσεις στο έπακρο ό,τι όμορφο βάλει το μυαλουδάκι σου!
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
“Αποφάσισε τι θες – Νίκος Βέρτης”
Αποφάσισε τι θέλεις κι άσε τι θα πω εγώ, πότε φεύγεις, πότε μένεις, μία εκεί και μία εδώ... τραγουδάς αυτή την εβδομάδα, αφού στην αισθηματική σου ζωή επικρατεί ένα μπάχαλο, ενώ εσύ πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις κάποιες αποφάσεις... Τα σκαμπανεβάσματα που υπάρχουν, ναι μεν είναι προσωρινά και είναι το αλατοπίπερο της αισθηματικής σου ζωής, όμως θυμήσου ότι πρέπει να κάνεις πιο ξεκάθαρα τα πράγματα γύρω σου...
 
 
ΖΥΓΟΣ
“Η αγάπη δυναμώνει – Μιχάλης Χατζηγιάννης”
Η αγάπη δυναμώνει από αυτή την εβδομάδα, αφού η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού και σε ανανεώνει, ενώ κάνει τον έρωτα να γίνεται και πάλι ο πρωταγωνιστής στη ζωή σου! Εκεί που είχες χάσει τις ελπίδες σου, παίρνεις και πάλι τα πάνω σου και λες: Πάνω που είπα πως τελειώνει... η αγάπη δυναμώνει!
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
“Κι αν σε θέλω – Γιώργος Νταλάρας”
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, υπάρχει μυστήριο ή μία αδιέξοδη σχέση, που ναι μεν δεν έχει τελειώσει, ναι μεν υπάρχει ακόμα έρωτας... αλλά τα πράγματα παραμένουν νεφελώδη, αβέβαια, και δεν νιώθεις σιγουριά... Έτσι λοιπόν τις ημέρες που ακολουθούν θα πεις “Κι αν σε θέλω κι αν με θέλεις, τίποτα δεν βγαίνει... στο μεσαίο το κατάρτι είμαστε δεμένοι”!
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
“Ποιο κορμί σε ταξιδεύει – Αντώνης Ρέμος”
Η διάθεσή σου γίνεται πιο τρυφερή και ρομαντική αυτή την εβδομάδα και θέλεις επιτέλους να έρθεις πιο κοντά στο άτομο που αγαπάς και να τα πείτε όλα, να βρεθείτε πιο κοντά... Στο μυαλό σου υπάρχουν σκέψεις που θα τις κάνεις πραγματικότητα, έτσι αυτή την εβδομάδα τραγουδάς “Ποιο κορμί σε ταξιδεύει και η καρδιά μου δραπετεύει, σαν σκιά μες στην σκιά σου αλητεύει... μέσα στου μυαλού τη ζάλη δεν συγκρίνεσαι με άλλη, έλα για λίγο να σε δω και φεύγεις πάλι...”
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
“Μ' αρέσει να μην λέω πολλά – Υπόγεια Ρεύματα”
Από αυτή την εβδομάδα, ζητάς πράξεις και όχι λόγια... Με τον ίδιο τρόπο θα λειτουργήσεις και εσύ από την πλευρά σου, θα προσπαθήσεις με την στάση σου να δείξεις όλα όσα αισθάνεσαι. Οι εντάσεις δεν θα λείψουν, έτσι θα αρχίσεις να τραγουδάς “Μ’ αρέσει να μη λέω πολλά, μη λέω πολλά, μ’ αρέσει να κοιτάω ψηλά, κοιτάω ψηλά στ’ ατέλειωτα τραγούδια, με τη σκιά μου να πετώ, να πετώ, να πιάνω αστέρια στο βυθό στο βυθό, βυθό της μουσικής σου”
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
“Το πολύ-πολύ – Άννα Βίσση”
Βρίσκεις και πάλι το θάρρος, αλλά και το… θράσος σου, και διεκδικείς αυτό που θέλεις να κερδίσεις! Εξάλλου δεν πιστεύεις ότι έχεις να χάσεις και τίποτα, το πολύ-πολύ να μην σου μιλήσει, όπως λέει και η Άννα Βίσση! Αυτή την εβδομάδα θα κάνεις το πρώτο βήμα για να κερδίσεις και πάλι έναν άνθρωπο κοντά σου!
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
“Δυνατά Δυνατά – Antique”
Δυνατά, δυνατά... γίναν όλα δυνατά τα αδύνατα, αγαπητέ Ιχθύ, κι εσύ νιώθεις τώρα σαν ένα ενεργό ηφαίστειο, το οποίο είναι έτοιμο να εκραγεί από έρωτα! Ζήσε τη στιγμή, κράτα και καμιά πισινή όμως, γιατί τον Σεπτέμβρη θα δοκιμαστεί μία σχέση σου!
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 12-08-2013 00:00:00
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι