blank
 
blank
13-05-2013 00:00:00 Αστρολογικές προβλέψεις

Τραγουδο-προβλέψεις εβδομάδας 13 ως 19 Μαΐου 2013.

Τραγουδο-προβλέψεις εβδομάδας 13 ως 19 Μαΐου 2013.
blank
 

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 13 ως 19 Μαΐου.

Με διάθεση για φλερτ αλλά και για ονειροπόληση θα εξελιχθεί η εβδομάδα μας, με κυρίαρχη τη διάθεση για επικοινωνία, ειδήσεις, συναντήσεις αλλά και σχέδια… Πολλά από τα όνειρα και τα πλάνα αυτής της εβδομάδας μπορεί να αποδειχθούν απατηλά, αφού ήδη διανύουμε το μεταβατικό στάδιο των εκλείψεων, παράλληλα όμως αυτήν την εβδομάδα η Αφροδίτη και ο Ερμής θα πραγματοποιήσουν δυσαρμονική όψη με τον Ποσειδώνα. Μπορεί λοιπόν στο πίσω μέρος του μυαλού μας, να ξέρουμε ότι ζούμε στο δικό μας «παραμύθι» ή ότι λογαριάζουμε χωρίς τον ξενοδόχο… όμως τα όνειρα, τα σχέδια και τα πλάνα, είναι αυτά που μας δίνουν το κέφι, την δημιουργικότητα και το κίνητρο στη ζωή! Τα όνειρα είναι δωρεάν, ονειρευτείτε λοιπόν, διατηρώντας όμως και κάποιες επιφυλάξεις για το μέλλον…
 
Αλλά ας δούμε τα… καυτά στιγμιότυπα αυτής της εβδομάδας με λεπτομέρεια:

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα

Την Δευτέρα στις 13 Μαΐου, η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων, πραγματοποιεί τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων και δημιουργεί στην ημέρα μας την τάση για παραπλάνηση, για εξαπάτηση, για απιστία, για ρομαντισμό, ενώ θα υπάρξουν και διαψεύσεις προσδοκιών, σχετικά με την εξέλιξη των αισθηματικών μας υποθέσεων. “Φαντασία μου πλανεύτρα, είσαι η πιο μεγάλη ψεύτρα” θα μπορούσε να είναι ο στίχος για αυτή την ημέρα… Εγκράτεια θα πρέπει να δείξουν τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς) που έχουν γεννηθεί στις πρώτες μέρες του ζωδίου τους… Όλοι εσείς να έχετε στο μυαλό σας, ότι ένα ρομαντικό love story, μπορεί και να σας απογοητεύσει ή να μην έχει την εξέλιξη που θέλετε ή προσμένετε.

Ο Ερμής στους Διδύμους

Την Πέμπτη στις 16 Μαΐου, ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο που είναι και κυβερνήτης… δηλαδή στους Διδύμους. Οι ημέρες που ακολουθούν, θα είναι λοιπόν γεμάτες επικοινωνίες, ειδήσεις, κοινωνικότητα, επαφές, συναναστροφές αλλά και μετακινήσεις. Μιλώ, συζητώ, συμφωνώ και έρχομαι σε επαφή… θα είναι το «μότο» που θα κυριαρχήσει μέχρι και τις 3/6. Πιο ευνοημένοι στις επικοινωνιακές τους δραστηριότητες θα είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, Κριοί, Λέοντες και Τοξότες. Όλοι εσείς που αναφέρουμε, επωφεληθείτε από τις επαφές, τις συναντήσεις αλλά και τις επικοινωνίες που θα έχετε γιατί θα βγείτε κερδισμένοι!

Το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα

Το Σάββατο στις 18 Μαΐου, υπάρχει άλλη μία δυσαρμονική όψη, στην οποία πρέπει να δείξουμε προσοχή. Το τετράγωνο που θα πραγματοποιήσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα, μας θυμίζει την παροιμία «Όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα μικρό καλάθι»! Αυτή την ημέρα λοιπόν θα ειπωθούν πολλά και μεγάλα λόγια, θα δοθούν αρκετές υποσχέσεις αιώνιας πίστης, αγάπης και ενότητας. Να ξέρετε όμως… τα λόγια αυτά, αν και μπορεί να είναι αληθινά εκείνη τη στιγμή που θα ειπωθούν, σε βάθος χρόνου θα αποδειχθεί ότι δεν στηρίζονταν σε γερές βάσεις! Οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου, δείξτε επιφυλακτικότητα και μην πάρετε αυτή την ημέρα σημαντικές αποφάσεις…

Το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού

Την ίδια μέρα, η ζωηρή Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων, πραγματοποιεί θετική όψη εξαγώνου με τον απρόβλεπτο και εκρηκτικό Ουρανό. Αυτό το Σάββατο λοιπόν θα δημιουργηθούν εντελώς ξαφνικά, νέα ερωτικά ειδύλλια που θα ανάψουν φωτιές, όμως θα έχουν το στοιχείο της επιπολαιότητας και του αυθορμητισμού. Τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς που έχουν γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου τους, θα έχουν ξαφνικές ευχάριστες εξελίξεις στα ερωτικά τους.
 
Όπως κάθε εβδομάδα, το MyAstro.gr ετοίμασε τις αισθηματικές προβλέψεις του ζωδίου σου με ένα τραγούδι. Άκουσε το στίχο που σου ταιριάζει «γάντι» για αυτή την εβδομάδα και ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο Facebook. Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
«Μην της το πεις – Κώστας Τουρνάς»
Μην της το πεις πως την έχασα μα την αγαπώ… μην της το πεις πως δεν ξέχασα και για εκείνη ζω… μην της μιλήσεις, να με λυπάται δεν θέλω, ίσως μια μέρα νιώσει το λάθος και ‘ρθει! Αυτός είναι ο στίχος που μιλά για την αισθηματική σου ζωή, φίλε Κριέ… Ωστόσο να ξέρεις πως θα έχεις ειδήσεις, επικοινωνίες και συναντήσεις, που θα σε ξαφνιάσουν και θα σου αρέσουν πολύ… προσοχή στην επιπολαιότητα και την παρορμητικότητά σου!
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Θα κάνω ό,τι μου αρέσει – Πίτσα Παπαδοπούλου»
Η Έκλειψη Ήλιου στο ζώδιό σου πέρασε και εσύ, φίλε Ταύρε, με επαναστατική διάθεση έχεις γυρίσει μία νέα σελίδα στη ζωή σου και στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις… «Θα κάνω ότι μου αρέσει τελικά. Θα κάνω ότι κατεβάσει το μυαλό μου. Και δεν θ’ ακούω αυτά που τάχα φιλικά, με συμβουλεύουν συνεχώς για το καλό μου»… αυτή είναι η απόφασή σου για αυτή την εβδομάδα, την οποία και φαίνεται ότι θα τηρήσεις. Θα κάνεις το δικό σου, μόνο για τον εαυτό σου!
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
“Το κορίτσι του Μάη – Olympians
Διανύεις μία άκρως ανανεωτική περίοδο και παρόλο που τρως και εσύ τις «σφαλιαρίτσες» σου κατά καιρούς, από τα άτακτα παιχνίδια των πλανητών αλλά και από τις εκλείψεις, εξακολουθείς καλά να κρατείς… Σε αυτό συμβάλει ο Ερμής και η Αφροδίτη, που είναι στο ζώδιό σου! «Σε λένε το κορίτσι του Μάη, μα στην καρδιά σου η αγάπη δεν χωράει…» τραγουδάς αυτή την εβδομάδα… Εσύ που είσαι γυναίκα, κλέβεις καρδιές αλλά δεν χαρίζεις αυτή την εβδομάδα την αγάπη σου κάπου σταθερά, ενώ για σένα που είσαι άνδρας… κάποιο όμορφο θηλυκό θα σου κλέψει τις εντυπώσεις!
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Σε νοσταλγώ – Λευτέρης Πανταζής»
Η Αφροδίτη και ο Ερμής στους Διδύμους και το τετράγωνο που σχηματίζουν αυτή την εβδομάδα με τον Ποσειδώνα, σου δημιουργούν την νοσταλγία για έναν έρωτα που λείπει, που δεν είναι κοντά σου, που έχει υπάρξει χωρισμός ή που έχει δημιουργηθεί μεταξύ σας απόσταση, την οποία για την ώρα δεν μπορείς να γεφυρώσεις… «Σε νοσταλγώ σαν μια ανάμνηση παλιά, σε νοσταλγώ, είσαι το όνειρο που έγινε κομμάτια…», αυτός είναι ο δικός σου στίχος για αυτή την εβδομάδα λοιπόν, φίλε Καρκίνε! Μην τα βάφεις νεύρα και συγκρατήσου… μην στείλεις για την ώρα το μήνυμα που σκέφτεσαι στο πρόσωπο που θες…
 
 
ΛΕΩΝ
«Προτιμώ – Άννα Βίσση»
Προτιμώ να μη μιλάμε, προτιμώ να με βλέπεις και να αλλάζεις γωνία, προτιμώ να πιστεύεις ότι ήσουν για μένα μία τυχαία ιστορία, τραγουδάς φίλε Λέοντα! Η προσωπική σου ζωή είναι ανάστατη λόγω εκλείψεων, οι φίλοι όμως είναι κοντά σου και σε στηρίζουν να περνάς αυτό το δύσκολο διάστημα όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται… Μία πίκρα όμως στην καρδιά σε κάνει κάποιες στιγμές να χάνεις τον έλεγχο… Αυτό που περιμένεις θα έρθει πολύ σύντομα!
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Δεν πιστεύω – Ελένη Δήμου»
Σε κούρασαν, σε πρόδωσαν, αλλιώς μπορεί να τα περίμενες και αλλιώς να σου βγήκαν… όμως αυτό πάει τώρα τέλειωσε και αυτή την εβδομάδα αρχίζεις να βλέπεις τα πράγματα κάπως διαφορετικά… Λειτουργείς καχύποπτα, επιφυλακτικά και πιο μαζεμένα «Δεν πιστεύω, σε αγάπες και έρωτες, δεν πιστεύω σε όμορφες στιγμές, δεν πιστεύω σε όρκους και θυσίες, όλα στα μέτρα σου κομμένα και ραμμένα είχες…»! Προς το παρόν μπορεί να μην πιστεύεις, αγαπητέ Παρθένε… σύντομα όμως θα αναθεωρήσεις!
 
 
ΖΥΓΟΣ
«Θα σου φύγω – Γιάννης Κότσιρας»
Κάτι φαίνεται να αλλάζει στα αισθηματικά σου και αυτό δεν είναι για κακό, ίσα-ίσα που τώρα είναι που θα πάψεις να είσαι πλέον το δεδομένο, για κάποιον που μέχρι τώρα σε έχει ταλαιπωρήσει πολύ! Ο Ερμής και η Αφροδίτη από τους Διδύμους, σου δημιουργούν την αισιόδοξη επιθυμία να φύγεις από οτιδήποτε δεν προχωρά, έτσι λοιπόν τραγουδάς «Θα σου φύγω στο ‘χα πει, θα σου φύγω και γέλαγες εσύ…»! Το σίγουρο είναι ότι τώρα δεν πρόκειται να γελάει με το φευγιό σου…
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Αν μια μέρα σε χάσω – Πασχάλης»
Ο Ερμής και η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων (στον 8ο οίκο σου), φουντώνουν τα ερωτικά σου πάθη, σε κάνουν να ζηλεύεις και όταν θα σχηματίσουν αυτή την εβδομάδα το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, θα σε κάνουν να παραφέρεσαι και να λες «Αν μια μέρα σε χάσω, θα πάψω να υπάρχω, θα πάψω να ζω»!
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Παραμυθιάζομαι – Παντελής Παντελίδης»
Οι πλανητικές όψεις της εβδομάδας σε κάνουν να ξεγελάς, να ξεγελιέσαι, να παραμυθιάζεις, αλλά και να παραμυθιάζομαι… Έτσι λοιπόν, αγαπητέ Τοξότη, σου ταιριάζει γάντι αυτή την εβδομάδα του σουξέ του Παντελίδη… «Παραμυθιάζομαι, ξέρω πολύ καλά τι θα συμβεί και ούτε που νοιάζομαι, θέλω μαζί να μας βρει το πρωί…»!
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Έπαψες αγάπη να θυμίζεις – Πυξ Λαξ»
«Το ξέρω πως δεν το διάλεξα, αν έπρεπε την σκέψη μου να ορίζεις… μα ακόμα δεν κατάλαβα, γιατί έπαψες αγάπη να θυμίζεις…»! Αυτός είναι ο στίχος που ταιριάζει απόλυτα στην αισθηματική σου κατάσταση αυτό τον καιρό, αγαπητέ μου Αιγόκερε! Κάτι φαίνεται να έχει αλλάξει μέσα σου και μπορεί να ψάχνεις τους λόγους και τις αιτίες, που δεν εξελίσσονται όλα όπως θα θελες… Αυτή την εβδομάδα, προσπάθησε να μην βγάλεις συμπεράσματα…
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Δεν είσαι έρωτας εσύ – 2002GR»
Στο ερωτικό παραλήρημα κινείσαι και εσύ, φίλε Υδροχόε, αυτή την εβδομάδα… Η ζωηρή Αφροδίτη στους Διδύμους, στον 5ο οίκο σου, παρέα με τον Ερμή, σε παρασύρουν σε νέα φλερτ και σε έρωτες, που θα σε αποπλανήσουν και θα σου πάρουν το μυαλό! «Δεν είσαι έρωτας εσύ, είσαι γοργόνα είσαι θάλασσα»… Φύλαγε τα ρούχα σου όμως, για να σου μείνουν τα μισά.
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
«Δεν με παίρνει – Γιάννης Πλούταρχος»
Δε με παίρνει να σου πω, άλλο ένα σ' αγαπώ, δε σ' ενδιαφέρει... δε θα σε φέρει, δε με παίρνει πια να πω, είσαι τ' άλλο μου μισό, γιατί δεν είσαι... μακριά μου ζήσε… τραγουδάς αυτή την εβδομάδα, φίλε Ιχθύ. Γι’ μία ακόμα φορά ζεις στο δικό σου, φανταστικό κόσμο της συναισθηματικής υπερβολής, τον οποίο όμως απολαμβάνεις στο έπακρο! Πρόσεχε αυτή την εβδομάδα τις υποσχέσεις που δίνεις, αλλά και τις υποσχέσεις που σου δίνουν…
 
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 13-05-2013 00:00:00
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι