blank
 
blank
13-10-2013 00:00:00 Αστρολογικές προβλέψεις

Τα ζώδια και το τραγούδι τους. Τραγουδο προβλέψεις εβδομάδας 14 ως 20 Οκτωβρίου.

Τα ζώδια και το τραγούδι τους. Τραγουδο προβλέψεις εβδομάδας 14 ως 20 Οκτωβρίου.
blank
 

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 14 ως 20 Οκτωβρίου

Θέλεις να δραπετεύσεις, να φύγεις μακριά, να κάνεις την προσωπική σου ανατροπή, να ζήσεις ελεύθερα δίχως όρια και περιορισμούς και να κάνεις στη ζωή σου τις μεγάλες αλλαγές, τα μεγάλα ξεκαθαρίσματα! Είναι απολύτως φυσιολογικό να αισθάνεσαι ότι πιέζεσαι από παντού, είναι αναμενόμενο να νιώθεις ότι έχει έρθει η στιγμή να αντιμετωπίσεις κατάματα την αλήθεια και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, είναι σίγουρο ότι βρίσκεσαι σε μία φάση αναβρασμού και στις σχέσεις σου υπάρχει η ένταση, η φαγωμάρα και τα νεύρα… γιατί αυτή την εβδομάδα πραγματοποιείται η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Κριού (στις 18/10) και είναι η ώρα που αναγκάζεσαι να ξεκαθαρίσεις τους λογαριασμούς σου! Ιδιαίτερα εσύ που γεννήθηκες στο τρίτο δεκαήμερο του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερω (ή έχεις πλανήτες στα παραπάνω ζώδια, ανάμεσα σε 22-27 μοίρα) νιώθεις σαν να κρατάς στα χέρια σου μία βόμβα, έτοιμη να εκραγεί και να τα σαρώσει όλα στο πέρασμά της. Σκέψου καλά πριν αποφασίσεις, πριν μιλήσεις και μην βιαστείς να προβείς σε κινήσεις… Ωστόσο το απρόβλεπτο, το μοιραίο και το ξαφνικό, να ξέρεις ότι “καραδοκεί” αυτή την εβδομάδα…
 
Εκτός από την Πανσέληνο – Έκλειψη Σελήνης στον Κριό, υπάρχουν και κάποιες ακόμα σημαντικές αστρολογικές εξελίξεις τις ημέρες που ακολουθούν:

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό: Ο έρωτας ξαφνιάζει, γίνεται απρόβλεπτος και έχει εκπλήξεις…

Αυτή την Τετάρτη στις 16/10 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Ουρανό από το ζώδιο του Κριού! Πρόκειται για μία θετική “πύρινη” όψη, ανάμεσα στον πλανήτη του έρωτα και της δημιουργικότητας με τον πλανήτη του απρόβλεπτου και του ξαφνικού! Τα καλύτερα λοιπόν έρχονται όταν δεν τα περιμένεις, όταν δεν τα έχεις σχεδιάσει… Θα συμβούν ξαφνικά, απρόβλεπτα, δυναμικά! Αυτή την ημέρα λοιπόν τα ζώδια της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες), του α' δεκαημέρου θα έχουν την τύχη να δεχτούν μία ευχάριστη ανατροπή στη ζωή τους που θα τους γεμίσει κέφι και ενθουσιασμό!

Ο Άρης στην Παρθένο: Η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά

Την Τρίτη στις 15/10 ο Άρης, ο πλανήτης που συμβολίζει την δράση, την ενέργεια, την σεξουαλικότητα, κάνει την είσοδό του στο γήινο ζώδιο του μεταβλητού σταυρού, στην Παρθένο, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 6/12. Θέλω να τα κάνω όλα τέλεια, οι πράξεις μου να φέρουν αποτέλεσμα, να εργαστώ με ακρίβεια και να δώσω σημασία σε κάθε μικρή λεπτομέρεια… Αυτή την διάθεση ακριβώς μας προσδίδει, ο Άρης από την Παρθένο! Ο ρεαλισμός έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε κάθε μορφή δράσης μας για τις ημέρες που ακολουθούν, ενώ οι περισσότεροι από εμάς, θα θελήσουμε να δραστηριοποιηθούμε ενεργά σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητά μας, την εργασία μας, τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις μας ή και την φυσική μας κατάσταση. Θα προσπαθήσουμε να βάλουμε τη ζωή μας σε μία σειρά.
 
Τα ζώδια που δέχονται εύνοια από τη νέα θέση του Άρη, είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι.
Απαιτητική θα είναι η περίοδος αυτή για τους Δίδυμους, Τοξότες και Ιχθείς, ενώ και οι Λέοντες από την πλευρά τους θα πιεστούν με τα οικονομικά τους (θα έχουν έκτακτα έξοδα)!

Έχει ο καιρός γυρίσματα και ο Ερμής στο Σκορπιό… ανάδρομα πισωγυρίσματα!

Όλα τα είχαμε, ο ανάδρομος Ερμής στο Σκορπιό μας έλειπε… Αυτή την εβδομάδα (από την Κυριακή 10/10) ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και μαζί του φέρνει καθυστερήσεις, εμπόδια και χάος στις επικοινωνίες μας. Ωστόσο, από το ξεκίνημα της εβδομάδας, θα αρχίσουμε να παρατηρούμε την σχετική ασυνεννοησία, τα μπερδέματα, τις παρεξηγήσεις αλλά και την επαναφορά καταστάσεων του παρελθόντος στη ζωή μας. Μυστικά και ψέματα του παρελθόντος, ανομολόγητες σκέψεις που υπήρχαν φωλιασμένες εδώ και καιρό μέσα μας και δεν είχαν αποκαλυφθεί, θα βγουν τώρα στο φως της επιφάνειας, κάτι σαν να λέμε “ξεκαθάρισμα λογαριασμών του παρελθόντος”! Σαφώς, όπως σε κάθε ανάδρομη πορεία του Ερμή, πρέπει και τώρα να προσέξουμε τα λόγια μας, τις συμφωνίες που κάνουμε (καλύτερα να αργοπορήσουν), να είμαστε πιο προσεχτικοί στην οδήγηση, αλλά και σε κάθε μορφή επικοινωνίας μας. Επιπλέον ας θυμηθούμε το εξής: Το πείσμα, η υπερβολή και ο εγωκεντρισμός, δεν βοήθησαν ποτέ!
 
Όπως κάθε εβδομάδα, το MyAstro.gr ετοίμασε τις αισθηματικές σου προβλέψεις με ένα τραγούδι. Άκουσε το στίχο που ταιριάζει γάντι στην περίπτωσή σου και ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο Facebook! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
“Θα τα σπάσω όλα – Γιάννης Πλούταρχος”
Κριέ συγκρατήσου, κάνε ασκήσεις ψυχραιμίας και περιόρισε τα νεύρα, τις εντάσεις και τους καβγάδες. Αυτή την εβδομάδα που βρίσκεσαι υπό την επιρροή της Σεληνιακής Έκλειψης στο ζώδιό σου (στις 18/10), διανύεις μία περίοδο που γίνονται ξεκαθαρίσματα στη ζωή σου και εσύ τώρα νιώθεις ότι θέλεις να τα σπάσεις όλα… όπως λέει και ο Γιάννης Πλούταρχος! Μερικά πράγματα δεν εξελίσσονται όπως περίμενες ή είχες σχεδιάσει και γι’ αυτό τραγουδάς: “Πάλι θα τα σπάσω όλα, θα τα καταστρέψω όλα… Όλα μου θυμίζουν εσένα φως μου, όλα με σκοτώνουν πώς να στο πω, δύναμη να σου φωνάξω δωσ’ μου… σ’ αγαπώ”!
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
“Μη μιλάς – Γιώργος Σαμπάνης”
Τα λόγια είναι φτώχια, δεν θέλεις αυτή την εβδομάδα να πεις και πολλά, γιατί αισθάνεσαι πως όσα λες πέφτουν στο βρόντο… Η Έκλειψη Σελήνης στον Κριό σου προκαλεί μία ψυχολογική ένταση, θέλεις να απομακρυνθείς, να κλειστείς στο καβούκι σου, να τα βρεις με τον εαυτό σου, να αντιμετωπίσεις τους φόβους και τις ανασφάλειές σου! Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο του Σκορπιού επαναφέρει αισθηματικές υποθέσεις του παρελθόντος και πάλι στη ζωή σου… Ο στίχος σου λοιπόν είναι: “Μη μιλάς, άσε τα βλέμματά μας, άναψ' τα αίματά μας με μια αγκαλιά! Μη μιλάς, έχει το σώμα γλώσσα, που ξέρει Θεέ μου πόσα κι αληθινά. Μη μιλάς, να με παιδεύεις πάψε, τις ενοχές σου κάψε κι έλα κοντά”
 
 
ΔΙΔΥΜΟΣ
“Δεν κόβω εγώ τις τρέλες μου – Γιώργος Μαργαρίτης”
Δεν σοβαρεύεσαι φίλε Δίδυμε, δεν υπάρχει άλλωστε και λόγος για να αλλάξεις τώρα ξαφνικά χαρακτήρα… Θέλεις να παίξεις, να φλερτάρεις, να κάνεις τα παιχνίδια σου… Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη ωστόσο, δεν σε αφήνει να αποδεσμευτείς από μία σχέση… Η Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Κριού, μπορεί να σε κάνει αυτή την εβδομάδα κάποιες στιγμές να θέλεις να το βάλεις στα πόδια τραγουδώντας: Δεν κόβω, εγώ τις τρέλες μου, τα όπα μου, τα γιαλα, μη με κοιτάς, μη με ρωτάς, δεν έχω λόγια άλλα… Από τη μύτη δεν μπορείς εσύ να με τραβήξεις, μόνο αν δεν σε αγαπώ, τότε να μου μιλήσεις”
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
“Με πείραξε – Πάνος Κιάμος”
Μπορεί να φαίνεσαι δυνατός, ανθεκτικός όμως η καρδούλα σου το ξέρει, φίλε Καρκίνε… Αυτή την εβδομάδα βρίσκεσαι σε συναισθηματική ένταση και για όλο αυτό ευθύνεται η Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Κριού! Ξεκινά και ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό, το ερωτικό παρελθόν σε προβληματίζει… και έφτασε η στιγμή να το ξεκαθαρίσεις! Ο στίχος σου λοιπόν για αυτή την εβδομάδα είναι: “ Με πείραξε... Ας μοιάζω εντάξει, με πείραξε. Καρδιά σ’ εσένα δεν έμεινε, τι έγινε, δεν είπα σε κανένα…”
 
 
ΛΕΩΝ
“Φτάνω στο Θεό – Νικηφόρος”
Η κατάσταση γίνεται έντονα ερωτική και εσύ βράζεις στο ζουμί σου, αλλά παράλληλα το χαμόγελό σου είναι κολλημένο στα χείλη και θέλεις να βγεις, να φωνάξεις και να κάνεις δηλώσεις έρωτα! Η Αφροδίτη στον Τοξότη και το τρίγωνό της με τον Ουρανό, σε φτάνουν στο Θεό… Είναι αρκετό λοιπόν για να περάσεις μία εκρηκτικά ερωτική εβδομάδα, χωρίς να έχεις και τον φόβο της Έκλειψης, που δεν φαίνεται να σε επηρεάζει αρνητικά! Ο στίχος σου είναι λοιπόν: “Φτάνω στο Θεό, το καλύτερο που μου έχει τύχει είσαι εσύ για αυτό, στο δικό μου σε έχω παραμύθι, φτάνω στο Θεό, μέσ’ στον κόσμο μου υπάρχεις μόνο…”
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
“Μες στην πολύ σκοτούρα μου – Πόλυ Πάνου”
Έχεις πολλές σκοτούρες στο μυαλό αυτό τον καιρό, φίλε Παρθένε, όμως ο Άρης από το ζώδιό σου, σου δίνει την δύναμη να μπορείς να ανταπεξέλθεις σε όλα, έτσι όπως πρέπει! Η Έκλειψη Σελήνης στον Κριό, βγάζει τα ερωτικά σου απωθημένα στην φόρα και εσύ τραγουδάς: “Μες στην πολλή σκοτούρα μου, γιατί να σε γνωρίσω, κλαίω και λέω μυστικά για σένανε, γιατί να σ’ αγαπήσω”!
 
 
ΖΥΓΟΣ
“Αχάριστη καρδιά – Νατάσα Θεοδωρίδου”
Δεν διανύεις και την πιο εύκολη εβδομάδα της ζωής σου, η Έκλειψη Σελήνης στον Κριό σε επηρεάζει, προκαλεί ένταση στις σχέσεις σου και φέρνει ξεκαθαρίσματα σε έναν μόνιμο δεσμό σου! Αν δεν έχεις σχέση, τότε νιώθεις ότι έχεις αδικηθεί από ένα πρόσωπο που αγαπάς πολύ. Σε κάθε περίπτωση, ο στίχος που σου ταιριάζει απόλυτα αυτή την εβδομάδα είναι: “Αχάριστη καρδιά δεν μ' αγαπάς κι ας ήμουν αγκαλιά να καταλήξεις, στο αίμα σου το έχεις να σκορπάς, φιλιά με ημερομηνία λήξης”!
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
“Μην απορείς – Αντώνης Ρέμος”
Το μυαλό σου έχει αρχίσει να γυρνά στο παρελθόν, στα λόγια που δεν είπες, στις πράξεις που δεν έκανες, σε αυτά που άφησες στη μέση, στα λάθη που έγιναν και δεν φρόντισες να αποκαταστήσεις… Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σου, το παρελθόν επιστρέφει στη ζωή σου και εσύ τώρα πρέπει να το αντιμετωπίσεις κατάματα, δίχως δειλία… Ο στίχος σου λοιπόν είναι: “Μην απορείς που σκέφτομαι πάλι εσένα, μία τέτοια νύχτα μου ξυπνά τα περασμένα”…
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
“Έχει κάτι - Πάρις”
Δεν μασάς από την έκλειψη, φίλε Τοξότη… ίσα-ίσα που διανύεις μία καλή περίοδο και την Τετάρτη να αναμένεις και μία ερωτική έκπληξη, που θα προκαλέσει το τρίγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιό σου με τον Ουρανό! Ο έρωτας έρχεται απρόσκλητος, έτοιμος να σε διεκδικήσει, να σε κερδίσει και να κατακτήσει την πρώτη θέση στην καρδιά σου! Ο στίχος σου λοιπόν είναι: “Όλο λέω πως θα φύγω πάντα πίσω όμως γυρνώ, αν δεν δω τα δυο της μάτια, νιώθω πως θα τρελαθώ! Αν δεν δω τα δυο της μάτια, νιώθω πως θα τρελαθώ! Έχει κάτι, έχει κάτι, κάτι πιο ξεχωριστό, όταν με φιλάει λιώνω και όλα της τα συγχωρώ!”
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
“Δώσε ένα τέλος να αρμόζει – Νότης Σφακιανάκης”
Η προσωπική σου ζωή είναι ανάστατη, στο σπίτι και στην οικογένεια υπάρχει ένταση, το ίδιο και σε όσα αισθάνεσαι αυτή την περίοδο μέσα σου! Θέλεις να δραπετεύσεις από οτιδήποτε σε πιέζει, θέλεις να κάνεις μία έξοδο μεγάλη από τα προβλήματα… Καλύτερα όμως να καθίσεις στα… αβγά σου… δεν είναι ώρα για αλλαγές! Ο στίχος που σου ταιριάζει για αυτή την εβδομάδα είναι: “Δώσε ένα τέλος να αρμόζει, κάνε μία έξοδο μεγάλη, να σε χειροκροτήσουν όλοι… τα πλήθη μάγεψε και πάλι!”
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
“Αρνούμαι – Στέλλα Καλλή”
Σιγά μην κάτσεις να κλάψεις, σιγά να μην κλειστείς μες στο σπίτι σου… Δεν υπάρχει κανένας λόγος να καθίσεις φρόνιμα αυτή την εβδομάδα, φίλε Υδροχόε! Η Έκλειψη Σελήνης στον Κριό σου δημιουργεί μεγάλη ενεργητικότητα και είσαι όλο επαφές, συζητήσεις και εξόδους! Η Αφροδίτη από τον Τοξότη σου φέρνει νέες γνωριμίες, αλλά και πικάντικη, περιπετειώδη, ερωτική διάθεση! Ο στίχος σου λοιπόν είναι: “Αρνούμαι, για σένα να πονέσω, να κλάψω, να στεναχωρηθώ… δεν έχω άλλο κάτι να προσθέσω, την ύπαρξή σου πλέον, τελείως αγνοώ”!
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
“Μέσα σου βρίσκομαι – Μιχάλης Χατζηγιάννης”
Το κλίμα είναι αβέβαιο και ασταθές, δεν νιώθεις και μεγάλη ασφάλεια στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα, αγαπητέ Ιχθύ… Αυτό οφείλεται στην Έκλειψη Σελήνης στον Κριό! Ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου ξεκινά ένα πάρτι έντασης στον τομέα των σχέσεων, από αυτή την εβδομάδα! Ωστόσο, εσύ βγάζεις τα συμπεράσματά σου και τραγουδάς: “Μέσα σου βρίσκομαι, εκεί γεννήθηκα, εκεί θα υπάρχω αν με ψάξεις. Δε γίνεται να με πετάξεις, μέσα σου βρίσκομαι εκεί είναι η θέση μου, όσα αντίγραφα κι αν φτιάξεις δε γίνεται να με πετάξεις!”
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 13-10-2013 00:00:00
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι