blank
 
blank

Τραγουδο προβλέψεις εβδομάδας 15 ως 21 Ιουλίου 2013.

Τραγουδο προβλέψεις εβδομάδας 15 ως 21 Ιουλίου 2013.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 15 ως 21 Ιουλίου.

Ακόμα και ένας άνθρωπος ο οποίος βαδίζει κατά κύριο λόγο με τη λογική του, αυτή την εβδομάδα θα αφεθεί στο συναίσθημα και θα ακολουθήσει τα μονοπάτια που ορίζει η καρδιά του! Η πιο τρυφερή και ευχάριστη εβδομάδα του Ιουλίου έφτασε και επιφυλάσσει σε όλους μας ανανέωση, συναίσθημα, τρυφερότητα ενώ αρκετοί θα έχουν την ευχάριστη έκπληξη να βιώσουν την εκπλήρωση ενός σημαντικού ονείρου, που το περίμεναν εδώ και πολύ καιρό…

Το μεγάλο τρίγωνο του Δία, με Άρη, Κρόνο και Ποσειδώνα

Η στιγμή που συζητούσαμε και περιμέναμε από το ξεκίνημα του 2013 έφτασε… Την εβδομάδα αυτή ο «παντοδύναμος Δίας» από το ζώδιο του Καρκίνου, θα πραγματοποιήσει το μεγάλο τρίγωνο με τον Άρη, τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα. Αυτή η σπουδαία πλανητική όψη έχει ξεκινήσει ήδη την επιρροή της η οποία όμως θα κορυφωθεί στις 19/7.
 
Το συναίσθημα θα πλημμυρίσει την καρδιά μας και θα μας ταξιδέψει μεταφορικά, ή και κυριολεκτικά! Είναι η στιγμή που όλοι οι εκπρόσωποι του ζωδιακού θα καταλάβουν ότι τελικά αυτό που έχει αξία δεν είναι η ύλη, το χρήμα, η δόξα… αλλά η αγάπη! Ακόμα και αν μέχρι σήμερα προσπαθούσαμε να βάλουμε σε μία τάξη και σε μία σειρά τους στόχους, τις φιλοδοξίες και τα όνειρά μας, ακολουθώντας ένα σχέδιο λογικής, αυτή την εβδομάδα θα χαλαρώσουμε τους ρυθμούς μας και θα αφεθούμε στο ξαφνικό, στο τυχαίο, αλλά και στην ροή των γεγονότων, που θα μας ωθήσουν να κυνηγήσουμε και να εκπληρώσουμε το όνειρο, το άπιαστο, το απωθημένο μας.
 
Επειδή σε αυτό το μεγάλο πλανητικό τρίγωνο συμμετέχει και ο Κρόνος, πολλοί εκπρόσωποι του ζωδιακού, οι οποίοι αγωνίστηκαν, κουράστηκαν ή και απογοητεύτηκαν από προσπάθειες που έκαναν στο παρελθόν, θα κατανοήσουν ότι αυτό το στάδιο που πέρασαν ήταν σκόπιμο, προέκυψε απλά για να δοκιμάσει τις αντοχές τους. Τώρα είναι η στιγμή που ο χρόνος θα αποδείξει ότι η τύχη μπορεί να σταθεί αρκετά γενναιόδωρη, ιδιαίτερα σε ανθρώπους που η ζωή τους έχει φερθεί σκληρά στο παρελθόν! Δεδομένου ότι το μεγάλο τρίγωνο πραγματοποιείται σε ζώδια του Νερού, καλό είναι με κάποιο τρόπο να γνωρίζουμε ότι θα προβούμε όλοι μας και σε συναισθηματικές υπερβολές, ενώ δεν θα λείψουν και οι ξαφνικές αποφάσεις και δράσεις, που δεν θα είναι αποτέλεσμα ώριμης σκέψης!

Ποια ζώδια επηρεάζονται

Τα ζώδια που δέχονται άμεση θετική επιρροή από το μεγάλο τρίγωνο Άρη–Δία–Κρόνου–Ποσειδώνα, είναι οι Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι, Ιχθείς που γεννήθηκαν στο πρώτο δεκαήμερο. Χαρούμενα γεγονότα και εξελίξεις θα έχουν και όσοι έχουν στον αστρολογικό τους χάρτη κάποιον πλανήτη στα παραπάνω ζώδια και συγκεκριμένα να βρίσκεται ανάμεσα στην 3η κι 7η μοίρα.

Ο Ερμής σε ορθή πορεία

Αυτή την εβδομάδα, ο Ερμής επιτέλους θα επιστρέψει στην ορθή φορά του και θα ακολουθήσει την πορεία του στο ζώδιο του Καρκίνου. Τώρα λοιπόν θα αποκατασταθεί το κλίμα στις επαφές και θα υπάρξει πιο γρήγορη εξέλιξη σε επικοινωνίες ή μετακινήσεις, ενώ αυτή την εβδομάδα θα θελήσουν αρκετοί να ταξιδέψουν.

Η Αφροδίτη για τελευταία εβδομάδα στον Λέοντα

Η Αφροδίτη ολοκληρώνει μέχρι το τέλος της εβδομάδας τον κύκλο της στο ζώδιο του Λέοντα και επιφυλάσσει εκπλήξεις, χαρές και αισθηματικές απολαύσεις στους πύρινους (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) και στους Αέρινους (Δίδυμους , Ζυγούς, Υδροχόους), που γεννήθηκαν στο γ’ δεκαήμερο!
 
Ας απολαύσουμε λοιπόν μία όμορφη εβδομάδα, η οποία θα μας φέρει πιο κοντά στα όνειρά μας ενώ θα μας δείξει ότι η αγάπη μπορεί να δοκιμάζεται, αλλά όταν είναι πραγματική η φλόγα της δεν σβήνει ποτέ!
 
Άκουσε τον στίχο που ταιριάζει στα αισθηματικά σου για αυτή την εβδομάδα και ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο Facebook. Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
«Θα σ’ αγαπώ – Δήμητρα Γαλάνη»
Η Αφροδίτη κάνει την τελευταία της βόλτα στον 5ο οίκο σου και ο έρωτας σε μαγεύει, σε ταξιδεύει και σε κρατάει σε εγρήγορση… Το μεγάλο τρίγωνο Άρη – Δία – Κρόνου – Ποσειδώνα σε ωθεί να γεφυρώσεις το χάσμα που υπάρχει στην αισθηματική σου ζωή και να αναγνωρίσεις αυτό που λέει ο στίχος «Θα σ’ αγαπώ, με μιαν αγάπη που ο νους σου δεν χωράει»…
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Γλυφάδα Μαρακές – Κωνσταντίνα»
Πάμε μαζί και όπου θες μες στου μυαλού μας το εξπρές, είναι ο στίχος που σου ταιριάζει «γάντι» για αυτή την εβδομάδα, φίλε Ταύρε. Οι ερωτικές εξελίξεις γύρω σου, ανεβάζουν την ερωτική σου λίμπιντο και σε δραστηριοποιούν, γιατί τώρα πλέον ξέρεις ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία! Ο έρωτας ξαναμπαίνει στη ζωή σου και σου επιφυλάσσει πολύ όμορφες στιγμές… (καιρός ήταν)!
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
«Έλα μωράκι μου – Χρήστος Κυριακής»
Φίλε Δίδυμε, ο Χρήστος Κυριακής τραγουδά αυτό το στίχο για σένα… ίσως γιατί τώρα ήρθε η στιγμή να πάρεις κάποια θέματα πιο σοβαρά, να αναγνωρίσεις τα συναισθήματά σου και να κάνεις ό,τι είναι να κάνεις εδώ και τώρα… γιατί δεν γίνεται αλλιώς! Ο χρόνος είναι χρήμα και εσύ πρέπει να τον εκμεταλλευτείς άμεσα, μην αργείς να πεις το «ναι»!
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Οι μεγάλες οι αγάπες – Γλυκερία / Αντώνης Βαρδής»
Έχεις υποφέρει, έχεις περάσει δύσκολα, όμως απέδειξες ότι αντέχεις… Και τώρα είναι η δική σου στιγμή να συναντήσεις ένα καλύτερο αύριο, να ταξιδέψεις σε μέρη που δεν έχεις ξαναπάει, να αγκαλιάσεις έναν άνθρωπο, που τόσο πολύ λαχταράς και σου είχε λείψει. Ένα όνειρό σου θα γίνει τώρα πραγματικότητα και εσύ θα ανακαλύψεις κάτι πολύ σημαντικό: «Οι μεγάλες οι αγάπες δεν τελειώνουνε, δεν ραγίζουν, δε λυγίζουν, δεν παλιώνουνε. Οι μεγάλες οι αγάπες δεν πεθαίνουνε, στον παράδεισο τα βράδια μας πηγαίνουνε»
 
 
ΛΕΩΝ
«Ραντεβού στην παραλία – Ελένη Φουρέιρα»
Καθώς ανεβαίνει ο υδράργυρος, κορυφώνεται και η δική σου ερωτική διάθεση, φίλε Λέοντα… Η Αφροδίτη ολοκληρώνει τον κύκλο της στο ζώδιό σου και εσύ καις από έρωτα… Το μεγάλο τρίγωνο Άρη – Δία – Κρόνου – Ποσειδώνα δεν σε επηρεάζει άμεσα, αλλά σε βοηθά να ξεπεράσεις όλα τα στραβά του παρελθόντος και σε χαλαρώνει! Ένα άτομο από τα παλιά, με το οποίο υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί ανάμεσά σας, θα σε προσεγγίσει και πάλι. « 40 βαθμοί λιώνει το κορμί, καίγομαι πολύ, η λύση είναι μία… ραντεβού στην παραλία» τραγουδάς λοιπόν!
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Σου το αφιερώνω – Πάνος Κιάμος»
Τώρα είναι η ώρα να σπάσεις τα δεσμά της λογικής σου και να ακολουθήσεις το δρόμο της καρδιάς σου, να κάνεις αυτό που θέλεις, χωρίς να λογαριάσεις συνέπειες! Αυτή την εβδομάδα θα εκφράσεις τα αισθήματά σου, θα κάνεις τις εξομολογήσεις και τις αφιερώσεις σου και θα έχεις την ελπίδα πως κάπου, κάπως, κάποιος, κάποτε θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες σου!
 
 
ΖΥΓΟΣ
«Για πάντα μαζί – Γιάννης Πάριος»
Το σκέφτηκες, το αποφάσισες και τώρα αυτό που θέλεις και αισθάνεσαι είναι ότι αυτό το άτομο πρέπει να παραμείνει για πάντα στη ζωή σου, τίποτα δεν θέλεις να αφήσει να μπει ανάμεσά σας… Ακόμα και αν υπάρχουν ανηφόρες στο δρόμο σας, έστω και αν χρειαστεί να περάσεις από εμπόδια, η αγάπη αυτή θέλεις να κρατήσει για πάντα… Πρόσεξε όμως, γιατί στη θεωρία όλα καλά είναι, πρέπει να αρχίζεις να τα εφαρμόζεις και στην πράξη όλα όσα αισθάνεσαι!
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Το σημάδι του Σκορπιού – Στέφανος Κορκολής»
Αυτή την εβδομάδα αφήνεις τα σημάδια σου, παρασύρεσαι από το πάθος και τα συναισθήματά σου και εκπληρώνεις αυτό που περίμενες εδώ και καιρό! Το μεγάλο τρίγωνο Άρη – Δία – Κρόνου – Ποσειδώνα, σου φέρνει την ευκαιρία που έψαχνες, σε βοηθά να βρεις και πάλι την ελπίδα σου, ενώ παράλληλα στηρίζει και τα όνειρά σου… «Γιατί είσαι εσύ το μόνο που αγαπάω» τραγουδάς αυτή την εβδομάδα και παίρνεις την επιβεβαίωση, ότι κάποιος, κάπου, τώρα… ζητά μόνο εσένα!
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Άσε με να λέω – Νίκος Πορτοκάλογλου/ Ελένη Βιτάλη»
Την παροιμία «μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε» την ξέρεις; Σου ταιριάζει απόλυτα αυτή την εβδομάδα, αγαπητέ Τοξότη. Έχεις πει και έχεις κάνει πολλά, έχεις προσπαθήσει να ξεκολλήσεις από έναν άνθρωπο, που κατά βάση δεν μπορείς μακριά του και έτσι απλά αυτή την εβδομάδα τραγουδάς «Άσε με να λέω πως θα σε αφήσω, λόγια είναι μόνο, ό,τι και να πω» και ανοίγεις για μία ακόμα φορά την αγκαλιά σου…
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Είσαι η φωνή – Έλενα Παπαρίζου»
Ακόμα και αν δεν παντρεύεσαι αυτή την περίοδο, το σίγουρο είναι ότι δεσμεύεσαι, έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου ή κάνεις μία γνωριμία, που έχει πολύ καλές προοπτικές. Το μεγάλο τρίγωνο του Άρη – Δία – Κρόνου – Ποσειδώνα, θα σε ανανεώσει με ένα ερωτικό ταξίδι, με μία γνωριμία που θα προκύψει σε κάποιο δρόμο ή σε κάποια βραδινή εξόρμηση για διασκέδαση… «Είσαι η φωνή που ακολουθώ, η φλόγα που καίει στης ψυχής μου το τέρμα» είναι ο στίχος που σου ταιριάζει λοιπόν για αυτή την εβδομάδα!
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Δεν θα κάτσω να πεθάνω – Θάνος Πετρέλης»
Δεν ζητάς πλέον ούτε συγνώμες, ούτε επιστροφές παλαιών εραστών (ή ερωμένων) αλλά αποφασίζεις να κάνεις αλλαγές, να δεις τα πράγματα διαφορετικά και προπάντων, να διασκεδάσεις και να φροντίσεις παραπάνω τον εαυτό σου! Εξάλλου, για να λέμε και τα πράγματα με το όνομά τους, νιώθεις ότι υπάρχουν πολλά ακόμα που πρέπει να κάνεις… και τα φλερτ δίνουν και παίρνουν…
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
«Έχεις τον τρόπο – Γιάννης Σαββιδάκης»
Έχεις τον τρόπο να κλαις, να νιώθεις ότι έφτασε το τέλος και ξαφνικά όλα να ανατρέπονται και να ζεις την πιο έντονη, την υπέρτατη στιγμή της ζωής σου… Ξαναγεννιέσαι μέσα από τις στάχτες σου αυτή την εβδομάδα, φίλε Ιχθύ. Η ώρα της ερωτικής επιβεβαίωσης έφτασε και εσύ πλέον νιώθεις μεγαλύτερη σιγουριά για όλα όσα θα έρθουν. Το μεγάλο τρίγωνο Άρη – Δία – Κρόνου – Ποσειδώνα σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις το χαμένο έδαφος σε μία ερωτική σου υπόθεση!
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 14-07-2013 00:00:00
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι