blank
 
blank
17-06-2013 00:00:00 Αστρολογικές προβλέψεις

Τραγουδο προβλέψεις εβδομάδας 17 ως 23 Ιουνίου 2013.

Τραγουδο προβλέψεις εβδομάδας 17 ως 23 Ιουνίου 2013.
blank
 

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 17 ως 23 Ιουνίου.

Αυτή την εβδομάδα κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα από τις δυσκολίες και τους προβληματισμούς και απολαμβάνουμε το πλανητικό σκηνικό, το οποίο μας επιφυλάσσει μεγάλες συναισθηματικές συγκινήσεις!

Ο Δίας για τελευταίες μέρες στους Διδύμους

Ο Δίας αυτή την εβδομάδα κάνει την τελευταία του βόλτα στο ζώδιο των Διδύμων και συναντά τον Ήλιο, χαρίζοντας αυτή την εβδομάδα τύχη για προβολή, για επέκταση και για κατάκτηση σε Δίδυμους, Ζυγούς και Υδροχόους που έχουν γεννηθεί στις τελευταίες μέρες του ζωδίου τους. Γενικότερα όμως, η συνεύρεση του Ήλιου με τον Δία αλλά και τον Άρη, που βρίσκεται ήδη και αυτός στο ζώδιο των Διδύμων, κάνουν τη διάθεση όλων μας πιο κεφάτη, ευχάριστη, κοινωνική και φυσικά, μας δραστηριοποιεί να τολμήσουμε και να ρισκάρουμε οτιδήποτε θεωρούσαμε μέχρι τώρα ακατόρθωτο.

Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης

Μία ακόμα θετική όψη, η οποία θα μας γεμίσει με συναίσθημα σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας, είναι η σύνοδος του Ερμή με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου. Το συναίσθημα είναι φανερό ότι ξεχειλίζει αυτή την εβδομάδα και παρασύρει αρκετούς στο να σπάσουν επιτέλους τα δεσμά της στενής λογικής τους και να εκφράσουν έντονα τα συναισθήματά τους, χωρίς να λογαριάσουν τις συνέπειες. Επιπλέον είναι πολύ σημαντικό πως αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν ειδήσεις, επικοινωνίες και συναντήσεις με άτομα του παρελθόντος και θα προκύψουν αρκετές επανασυνδέσεις.
 
Ωστόσο, πρέπει να προσέξουμε το εξής: Οι κινήσεις που θα γίνουν στις ερωτικές υποθέσεις αυτή την εβδομάδα, θα στηρίζονται στην συναισθηματική συγκίνηση, στην αναπόληση, αλλά και στην παρορμητικότητα, για το λόγο αυτό χρειάζεται και λίγο εγκράτεια στο τι μέλλει γενέσθαι… Ας ζήσουμε όλο αυτό το ρομαντικό ταξίδι που μας επιφυλάσσει αυτή η όψη, κρατώντας στο πίσω μέρος του μυαλού μας το γεγονός ότι οι ισορροπίες είναι ευαίσθητες!

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω

Η εβδομάδα λήγει με μία θεαματική Πανσέληνο στο ζώδιο του Αιγόκερω, η οποία όμως δεν επιφυλάσσει δυσάρεστες εξελίξεις, απλά προκαλεί συναισθηματική συγκίνηση. Το πρώτο ολόγιομο φεγγάρι του καλοκαιριού θα βοηθήσει στην αποκατάσταση σχέσεων που είχαν περάσει έντονα προβλήματα τον τελευταίο καιρό, ενώ παράλληλα θα στηρίξει την εκπλήρωση προσδοκιών.
 
Όπως πάντα το MyAstro.gr ετοίμασε ειδικά για εσένα, τις εβδομαδιαίες αισθηματικές προβλέψεις σου, με τον στίχο ενός τραγουδιού. Άκουσε το τραγούδι που σου ταιριάζει για αυτή την εβδομάδα και ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο Facebook! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
«Αν - Γαλάνη»
Αρχίζεις να μαλακώνεις και να βλέπεις τα αισθηματικά σου, πιο τρυφερά, ρομαντικά, αλλά και παιχνιδιάρικα… Σ’ αγαπούσα πριν μας δω μαζί, τραγουδάς όπως ακριβώς λέει ο στίχος του τραγουδιού και αρχίζεις επιτέλους να παραδέχεσαι όσα αισθάνεσαι, αφήνοντας στην άκρη τον εγωισμό σου… «αν μία στιγμή μπορεί να τα αλλάξει όλα…» και εσύ κάνεις τα πάντα για να αλλάξουν όλα! Νέο! Για να λαμβάνεις καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σου, κάνε Like στο Myastro Facebook App.
 
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Καμιά φορά – Μαρινέλα»
Καμιά φορά, λέω να αλλάξω ουρανό, μα δεν υπάρχουν δρόμοι… και άλλη φορά σκέφτομαι πόσο σ’ αγαπώ και σου ζητώ συγνώμη… Οι αποστάσεις που σε χωρίζουν με ένα άτομο, εκμηδενίζονται αυτή την εβδομάδα, αγαπητέ Ταύρε, και ο δρόμος πλέον είναι ένας και αυτός είναι κοινός! Νέο! Για να λαμβάνεις καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σου, κάνε Like στο Myastro Facebook App.
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
«Ρίξε μία ζαριά καλή – Γρηγόρης Μπιθικώτσης»
Ρίξε μία ζαριά καλή και για μένα, βρε ζωή… φέρε και καμιά εξάρες, φτάνουν πια ντόρτια και δυάρες, φτάνουν πια τόσοι καημοί, φτάνουν πια τόσοι καημοί… αυτός είναι ο στίχος σου για αυτή την εβδομάδα, φίλε Δίδυμε, και ένα πρέπει να θυμάσαι: οι εξάρες σου έρχονται, αφού η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία σου επιφυλάσσει την τύχη που προσμένεις! Νέο! Για να λαμβάνεις καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σου, κάνε Like στο Myastro Facebook App.
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Η αγάπη δυναμώνει – Μιχάλης Χατζηγιάννης»
Η αγάπη δυναμώνει πάνω που είπες πως τελειώνει… αγαπητέ Καρκίνε! Τώρα είναι η σειρά σου να χαμογελάσεις και πάλι και να ακούσεις το «σ’ αγαπώ» που περίμενες εδώ και καιρό… Τίποτα δεν τελειώνει, το ερωτικό πάρτι τώρα ξεκινά! Καλή διασκέδαση λοιπόν και θυμήσου: Αυτή την εβδομάδα η σύνοδος του Ερμή με την Αφροδίτη από το ζώδιό σου, φέρνουν αυτό που τόσο πολύ θέλεις! Νέο! Για να λαμβάνεις καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σου, κάνε Like στο Myastro Facebook App.
 
 
ΛΕΩΝ
«Καλώς σας βρήκα – Γιώργος Μαζωνάκης»
Μα έχω αδιάβροχη καρδιά που με ανεβάζει, τα όνειρά μου αλεξίσφαιρα με γκάζι, έχω αγάπη, έχω μέρες με λιακάδα… τραγουδάς αυτή την εβδομάδα, φίλε Λέοντα! Το κέφι αγγίζει κόκκινο και η αυτοπεποίθησή σου μεγαλώνει! Θα έχεις ευχάριστες εξόδους και μηνύματα που θα σε ανανεώσουν! Νέο! Για να λαμβάνεις καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σου, κάνε Like στο Myastro Facebook App.
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Να μ’ αγκαλιάζεις για να σε αισθάνομαι – Γιάννης Κότσιρας»
Να μ' αγκαλιάζεις για να σ' αισθάνομαι κι αν δεις να χάνομαι , να μ' ανεβάζεις, να με ησυχάζεις… είναι ο δικός σου στίχος για αυτή την εβδομάδα, φίλε Παρθένε! Έχεις ανάγκη το χάδι, την αγκαλιά, την τρυφερότητα και φυσικά, η Πανσέληνος στο ζώδιο του Αιγόκερω θα σε κάνουν πιο εκδηλωτικό και εκφραστικό από ποτέ… Νέο! Για να λαμβάνεις καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σου, κάνε Like στο Myastro Facebook App.
 
 
ΖΥΓΟΣ
«Τράβα σκανδάλη – Άλκηστις Πρωτοψάλτη»
Δεν χωρίζουν όμως έτσι οι ζωές των ανθρώπων που αγαπήθηκαν με τόσο κόπο, ή κι οι δυο μας ή κάνεις, ως την άκρη της κλωστής ισορροπήσαμε και εμείς… αυτό τραγουδάς αυτή την εβδομάδα φίλε Ζυγέ! Συνειδητοποιείς ότι ένας έρωτας που υπάρχει στη ζωή σου, δεν έχει τελειώσει ακόμα… Νέο! Για να λαμβάνεις καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σου, κάνε Like στο Myastro Facebook App.
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Χίλιες σιωπές – Ελένη Τσαλιγοπούλου»
Τα λόγια είναι περιττά, είναι φτωχά μπροστά σε αυτό που αισθάνεσαι αυτή την εβδομάδα… ένα βλέμμα είναι αρκετό για να φανερώσει όσα κρύβει η καρδιά! Και μετά δεν μιλάμε πολύ, γιατί το όνειρο ζει στη σιωπή, με το βλέμμα στους περαστικούς να χα χίλιες σιωπές να ακούς… είναι ο στίχος σου για αυτή την εβδομάδα! Νέο! Για να λαμβάνεις καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σου, κάνε Like στο Myastro Facebook App.
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Μια χαρά να περνάς – Σάκης Ρουβάς»
Μια χαρά να περνάς, κράτα τα εύκολα για σένα, να γελάς, να ξεχνάς, άσε τα δύσκολα σε μένα… Αυτός είναι ο στίχος που σε αντιπροσωπεύει για αυτή την εβδομάδα, φίλε Τοξότη! Τα δύσκολα θα τα αφήσεις για αλλού, εσύ αρχίζεις να ανεβαίνεις ψυχολογικά και κάτι καλό που θα προκύψει αυτή την εβδομάδα, θα σου δώσει ικανοποίηση! Νέο! Για να λαμβάνεις καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σου, κάνε Like στο Myastro Facebook App.
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Φυσικά μαζί – Ε. Παπαρίζου & Onirama
Για πάντα φυσικά μαζί, λες αγαπητέ Αιγόκερε αυτή την εβδομάδα! Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Κυριακή στο ζώδιό σου, φουντώνει τα συναισθήματά σου και σε κάνει πιο διεκδικητικό, αλλά και ερωτικό! Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στον 7ο οίκο σου, σημαίνει ότι τα σύννεφα σε μία σχέση φεύγουν και είσαι έτοιμος να υποδεχτείς και πάλι την λιακάδα! Νέο! Για να λαμβάνεις καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σου, κάνε Like στο Myastro Facebook App.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Να κοιμηθούμε αγκαλιά – Βασίλης Παπακωνσταντίνου»
Να κοιμηθούμε αγκαλιά να μπερδευτούν τα όνειρά μας… τραγουδάς αυτή την εβδομάδα, φίλε Υδροχόε! Θέλεις να μοιραστείς κάθε μέρος της καθημερινότητάς σου με το άτομο που σε έχει κάνει αυτό τον καιρό να καρδιοχτυπάς και αυτό είναι κάτι που θα το καταφέρεις! Ετοιμάσου για αγκαλίτσες λοιπόν! Νέο! Για να λαμβάνεις καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σου, κάνε Like στο Myastro Facebook App.
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
«Το πιο γλυκό κομμάτι της ζωής μου – Π. Μουζουράκης»
Όποιο κομμάτι της ζωής μου και να δω, πάντοτε ήσουν ό,τι είχα πιο γλυκό… μία αίσθηση αξέχαστη οι δικές μας οι στιγμές… αυτός είναι ο στίχος που σε αντιπροσωπεύει για αυτή την ρομαντική εβδομάδα, φίλε Ιχθύ! Ο Ερμής και η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου, φέρνουν ερωτική αναγέννηση από εκεί που δεν το περιμένεις! Νέο! Για να λαμβάνεις καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σου, κάνε Like στο Myastro Facebook App.
 
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 17-06-2013 00:00:00
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι