Quantcast
blank
 
blank

Ποιο τραγούδι σου ταιριάζει αυτή την εβδομάδα; Οι τραγουδο-προβλέψεις για την εβδομάδα 17 ως 23 Μαρτίου.

 
Ποιο τραγούδι σου ταιριάζει αυτή την εβδομάδα; Οι τραγουδο-προβλέψεις για την εβδομάδα 17 ως 23 Μαρτίου.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 17 ως 23 Μαρτίου 2014

Τίποτα δεν παραμένει σταθερό και μόνιμο, τα πάντα γύρω μας αλλάζουν! Έτσι και αυτή την εβδομάδα, θα βιώσουμε έντονα κάποιες ανακατατάξεις, οι οποίες θα είναι το επακόλουθο της Πανσελήνου που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στις 16 του μήνα στο ζώδιο της Παρθένου! Η μάχη ανάμεσα στην λογική και στο συναίσθημα συνεχίζεται, όμως υπάρχουν οι ευκαιρίες για να ξενοιάσουμε και να περάσουμε και όμορφες στιγμές… Για να δούμε λοιπόν τι μας επιφυλάσσει το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας και πώς θα μας επηρεάσει… 

Ο Ερμής στους Ιχθείς και η σκέψη αποκτά συναίσθημα και ευαισθησία! Προσοχή όμως στις εξαπατήσεις…

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας ο Ερμής, ο πλανήτης που συμβολίζει την επικοινωνία, την σκέψη, την μάθηση και τις μετακινήσεις, περνά στο ζώδιο των Ιχθύων. Το πέρασμα αυτό, θα κάνει την σκέψη μας πιο ενστικτώδη και συναισθηματική, γεμάτη από φαντασία και ιδέες, ενώ δεν θα λείψουν κάποιες στιγμές και οι ουτοπίες, οι ψευτιές, αλλά και η τάση μας να βλέπουμε τα πράγματα με τον δικό μας τρόπο, ο οποίος δεν θα είναι και τόσο αντικειμενικός.
 
Αυτή την εβδομάδα λοιπόν, θα βγουν στην επιφάνεια κάποια ζητήματα που μας απασχόλησαν τις πρώτες 12 ημέρες του Φεβρουαρίου, γιατί σε εκείνη την περίοδο ο Ερμής είχε περάσει ξανά από το ζώδιο των Ιχθύων. Τα ζώδια που ευνοούνται από τη νέα θέση του Ερμή είναι οι Υδάτινοι (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς) και οι Γήινοι (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι). Ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα θα έχουν χαρές και ικανοποιήσεις από μηνύματα, ειδήσεις, επικοινωνίες, όσοι από τους παραπάνω εκπροσώπους γεννήθηκαν τις πρώτες 5 ημέρες του ζωδίου τους.
 
Δώσε προσοχή: Το Σαββατοκύριακο, ο Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων (το ζώδιο που κυβερνά ο Ποσειδώνας), πραγματοποιεί σύνοδο με τον Ποσειδώνα, ο οποίος κινείται ζώδιο των Ιχθύων. Τις ημέρες αυτές λοιπόν, η ονειροπόληση, η φαντασία, η ουτοπία και η ψευδαίσθηση, θα δίνουν και θα παίρνουν. Θα εξιδανικεύσουμε ανθρώπους και καταστάσεις, θα δώσουμε και θα ακούσουμε υποσχέσεις που δεν θα είναι και τόσο αληθινές… Θα παρασυρθούμε από το κύμα του συναισθηματισμού και θα αφεθούμε με ευαισθησία στον δρόμο που μας χαράσσει το συναίσθημα και λίγο αργότερα θα προσγειωθούμε απότομα στην πραγματικότητα! Μεγαλύτερη προσοχή από αυτή την όψη πρέπει να δείξουν οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς που γεννήθηκαν τις 5 πρώτες ημέρες του ζωδίου τους!
 

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό: Θέλω να κάνω τις ανατροπές μου…

Η Αφροδίτη βρίσκεται ήδη στο ζώδιο του Υδροχόου, το οποίο έχει ως κυβερνήτη του τον Ουρανό. Την Τετάρτη στις 19 του μήνα θα σχηματιστεί μία θετική όψη εξαγώνου ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ουρανό, που κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου. Ο έρωτας γίνεται απρόβλεπτος, εκρηκτικός, έχουμε την ανάγκη να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα, να παίξουμε, να φλερτάρουμε, χωρίς να σκεφτούμε το αύριο, θέλουμε να ακολουθήσουμε την επιθυμία της στιγμής και να κάνουμε αλλαγές που θα ανανεώσουν την αισθηματική μας ζωή! Αυτή ακριβώς είναι η τάση που θα μας μεταδώσει το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, το οποίο θα επηρεάσει ακόμα πιο έντονα τους Κριούς, Λέοντες, Τοξότες, Δίδυμους, Ζυγούς και Υδροχόους, που γεννήθηκαν στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου.

Ο Ήλιος κάνει την είσοδό του στον Κριό και ένας νέος κύκλος ξεκινά στη ζωή μας…

Την Παρασκευή 21 Μαρτίου, η οποία είναι και η Παγκόσμια Ημέρα της Αστρολογίας, πραγματοποιείται η εαρινή ισημερία και ο Ήλιος κάνει την είσοδό του στο πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, στον μαχητή Κριό. Ο Ήλιος λοιπόν κάνει την έναρξη ενός νέου κύκλου γύρω από την Γη, όπου σε αυτή την πορεία του, μας κάνει να βρίσκουμε και πάλι τον δυναμισμό, την αντοχή, το κέφι, τον αυθορμητισμό και την μαχητικότητά μας… Η είσοδο του Ήλιου στον Κριό θα σημάνει το νέο ξεκίνημα, το άνοιγμα νέων ευκαιριών, την δημιουργία των προϋποθέσεων που θα μας ωθήσουν να γυρίσουμε μία νέα σελίδα στη ζωή μας… Πιο ευνοημένοι από τον Ήλιο στον Κριό θα είναι οι πύρινοι (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και οι αέρινοι (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι).
 
Ο στίχος ενός τραγουδιού μιλά πραγματικά στην καρδιά μας, για το λόγο αυτό το MyAstro.gr σου δίνει τις αισθηματικές προβλέψεις της εβδομάδας, με ένα τραγούδι. Άκουσε τον στίχο που αντιπροσωπεύει το ζώδιό σου για τις ημέρες που ακολουθούν και ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο Facebook. Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
«Θα ζήσω για μένα – Πάνος Κιάμος»
Η περίοδος των γενεθλίων σου ξεκινά και εσύ αυτή την εβδομάδα ανανεώνεσαι και νιώθεις την δύναμη και την επιθυμία να ζήσεις, να κάνεις τις τρέλες σου, να καλύψεις τα κενά που είχαν δημιουργηθεί την τελευταία περίοδο… Με λίγα λόγια δεν θέλεις να κάτσεις φρόνιμα! Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό φέρνει μία όμορφη και τυχερή εξέλιξη για σένα που έχεις γεννηθεί στις αρχές του β΄δεκαημέρου! Ο στίχος που σου ταιριάζει απόλυτα για αυτή την εβδομάδα είναι: «Αλλιώς θα βγαίνω, θα τα σπάω και κομμάτια θα τα κάνω για μένα, θα κάνω άστατη ζωή και τα σπασμένα χρεωμένα σ' εσένα. Αλλιώς θα βγαίνω, θα τα σπάω, θα γελάω κι ο Θεός ας με κρίνει κι ό,τι δεν τόλμησα να κάνω, θα το κάνω τώρα, πράξη να γίνει! Και θα ζήσω για μένα κι όχι για σένα, θα πεθαίνω για μένα και όχι για σένα!» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Download Video as MP4
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Κάνε μου λιγάκι μμμμ – Γιώργος Μαρίνος»
Προηγήθηκε μία Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου (την περασμένη εβδομάδα), που συνεχίζει να σε επηρεάζει και αυτή την εβδομάδα… Αφήνεσαι λοιπόν στα παιχνίδια που σου σκαρώνει ο έρωτας και έχεις όρεξη για αταξίες, αφήνοντας για λίγο στην άκρη την λογική και τα πρέπει! Αυτή την εβδομάδα, η είσοδος του Ερμή στους Ιχθείς κάνει πιο τρυφερό και ρομαντικό το κλίμα στα αισθηματικά σου! Οι επικοινωνίες, τα μηνύματα και οι συναντήσεις γεμάτες από ρομάντζο, θα κάνουν τις ημέρες σου σαν να είναι βγαλμένες από νουβέλα! Ο στίχος που ταιριάζει γάντι στην περίπτωσή σου είναι: «Κάνε μου λιγάκι μμμ...Κι εγώ αμέσως θα σου κάνω μμμ...αφού το θέλουμε κι οι δυο γιατί να χάνουμε καιρό, εγώ τουλάχιστον να περιμένω δεν μπορώ! Κάνε μου λιγάκι μμμ... κι εγώ αμέσως θα σου κάνω μμμ... γιατί στα πράγματα αυτά τα λόγια είναι περιττά, κάνε μου λιγάκι μμμ... και στοίχημα σου βάζω ναι σου βάζω πως έτσι όπως βράζω, όπως βράζω, αυτή η ιστορία αν αρχίσει δεν πρόκειται να σβήσει!» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Download Video as MP4
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
«Να με ερωτευτείς – STAN»
Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου, αλλά και ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού, έχουν βάλει «στόχο» αυτή την περίοδο να ανανεώσουν την αισθηματική σου ζωή και φαίνεται ότι το καταφέρνουν πολύ καλά! Νέοι ή και παλαιοί έρωτες, σου δίνουν χαρά και σε ανεβάζουν ψυχολογικά… Ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα, που η Αφροδίτη από τον Υδροχόο θα κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό, εσύ μπορείς να προσμένεις ένα ξαφνικό γεγονός, που θα σε φέρει ένα βήμα πιο κοντά στον έρωτα που προσμένεις! Ο στίχος σου για αυτή την εβδομάδα είναι: «Φλόγα στην καρδιά, νιώθω απ' την βραδιά που σε συνάντησα, φλόγα δυνατή, από το φιλί σου αναστάτωσα. Σώμα και μυαλό και όλα είναι στο κόκκινο για σένανε κόκκινο πανί, όλο μου το είναι να σε προκαλεί. Να με ερωτευτείς, για μένα να μιλάς και να χαμογελάς. Μες στο κορμί μου ζήσε, μη τ' αρνείσαι!» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Η αγάπη μου ένα βράδυ – Πέτρος Μπουσουλόπουλος»
Οι εντάσεις στα αισθηματικά σου υποχωρούν αυτή την εβδομάδα και καταφέρνεις και εσύ να βάλεις νερό στο κρασί σου και να κάνεις κάποια βήματα, που θα σε φέρουν πιο κοντά στο άτομο της καρδιάς σου! Ο Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων, σε κάνει να ταξιδεύεις, είτε κυριολεκτικά είτε και μεταφορικά, παρέα με την αγκαλιά του ατόμου που υπάρχει στην καρδιά σου… Νέα όνειρα και σχέδια για το μέλλον σου δίνουν δύναμη και σε κάνουν να ξεφεύγεις, έστω και για λίγο, από την πραγματικότητα! Το στιχάκι που είναι λοιπόν αφιερωμένο στην δική σου περίπτωση για αυτή την εβδομάδα είναι: «Θέλω να σε πάρω αγκαλιά, να σε γεμίσω με φιλιά, να μη το μάθει άλλος κανείς, συνωμοσία της σιωπής. Η αγάπη μου ένα βράδυ γλυκό φιλί θα γίνει και θα ‘ρθει στο σεντόνι σου τίποτα να μη μείνει. Αν μου φύγεις θα πεθάνω, αν γυρίσεις στα παλιά. Σε μια τρέλα μου απάνω, σου το λέω θα πεθάνω!» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Download Video as MP4
 
ΛΕΩΝ
«Εδώ θα κοιμηθώ – Κωνσταντίνος Γαλανός»
Ερωτικά απωθημένα βγαίνουν αυτή την εβδομάδα στην φόρα και εσύ, με κάποιον τρόπο καταφέρνεις να οδηγήσεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις… Το πάθος, η ζήλια και η αμφιβολία, σε ωθούν να κάνεις την δική σου αισθηματική επανάσταση, να κάνεις τις υπερβολές σου, να δώσεις και να πάρεις όλα όσα ήθελες εδώ καιρό… Δεν αποκλείεται αυτή την εβδομάδα να έχεις σημαντικές ερωτικές εξελίξεις με ένα άτομο, που είναι εδώ και καιρό στη ζωή σου ή έχετε περάσει κάποια σημαντική απόσταση… Ο στίχος που σου ταιριάζει απόλυτα λοιπόν αυτή την εβδομάδα είναι: «Εδώ θα κοιμηθώ, εδώ στα σκαλοπάτια σου, μέχρι να βγεις απ' τα όνειρα τα άδεια σου, πίσω να γυρνάς, γι' αυτό που μου χρωστάς, χρωστάς ένα λεπτό να πάρω απ' τα μάτια σου κι ίσως να δεις πως ένα απ' τα κομμάτια σου λείπει κι αυτό, είμαι εγώ, εδώ θα κοιμηθώ, εδώ θα μείνω, εδώ θα πολεμήσω τον εαυτό μου τον δειλό, απωθημένο το 'χω πάντα από καιρό, πως με το ψέμα μου έχω μάθει πια να ζω!» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Download Video as MP4
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Μη φύγεις τώρα – Νίκος Οικονομόπουλος»
Η πανσέληνος που προηγήθηκε στο ζώδιο της Παρθένου, εξακολουθεί και αυτή την εβδομάδα να σε επηρεάζει και φέρνει στην επιφάνεια την ανησυχία σου και τον φόβο σου για το μέλλον και την πορεία μίας σχέσης… Αυτή η αναστάτωση, όμως, σε κάνει να αφεθείς συναισθηματικά και να εκφράσεις τα εσώψυχά σου, με τρόπο ξεχωριστό… Σε αυτό θα συντελέσει και η είσοδος του Ερμή στους Ιχθείς, αλλά και η σύνοδος που θα κάνει με τον Ποσειδώνα… Αυτή την εβδομάδα λοιπόν αφήνεσαι συναισθηματικά και κάνεις ερωτικές δηλώσεις όπως λέει και το στιχάκι: «Μη φύγεις τώρα, μείνε εδώ, μη μ' αρνηθείς αυτή την ώρα, βαθύ σκοτάδι και μεγάλη ανηφόρα, χωρίς εσένα να ανέβω δεν μπορώ. Πονάω τόσο, όσο δεν τόλμησα κανέναν να πληγώσω, βαρύ το αντίο, δεν μπορώ να το σηκώσω. Μη φύγεις, μείνε λίγο, σε παρακαλώ!» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΖΥΓΟΣ
«Η πίπα της ειρήνης – Μιχάλης Εμιρλής»
Ο Άρης από το ζώδιό σου συνεχίζει να είναι σε ανάδρομη τροχιά και τα νευράκια δεν λείπουν, όμως αυτή την εβδομάδα χαλαρώνεις και θέλεις έστω και για λίγο να επαναφέρεις την «ειρήνη» στα αισθηματικά σου! Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό σου φέρνει μία πολύ όμορφη ερωτική εξέλιξη, που σε ανεβάζει ψυχολογικά… Είναι μία καλή ευκαιρία να σταματήσεις τον πόλεμο και να αφεθείς στον έρωτα! Ο στίχος σου λοιπόν για την εβδομάδα που ανοίγεται μπροστά μας, είναι: «Όπως μαλώνουνε ο σκύλος και η γάτα, έτσι και εμείς μαζί δεν κάνουμε χωριό και την πληρώνουνε τα βάζα και τα πιάτα, παν τα σερβίτσια και όλο το νοικοκυριό. Σταμάτα να γκρινιάζεις να χαρείς, να μου πετάς συσκευασίες μαργαρίνης, έλα να ανάψουμε την πίπα της ειρήνης, κι ό,τι σου λέω πάψε να παρεξηγείς.» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Download Video as MP4
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Τώρα μου μιλάει – Στέλλα Γεωργιάδη»
Το σημαντικότερο γεγονός της εβδομάδα για σένα, φίλε Σκορπιέ, είναι η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων! Από τον 5ο οίκο του ωροσκοπίου σου, δηλαδή από τον τομέα που αντιπροσωπεύει τον έρωτα, ο Ερμής παρέα με τον Ποσειδώνα, σου τάζουν πολλές ερωτικές εξελίξεις που θα σου δώσουν επιβεβαίωση. Μηνύματα, ειδήσεις, επικοινωνίες και ραντεβουδάκια έκπληξη στα ερωτικά σου, σε κάνουν να διώχνεις τα μαύρα σύννεφα από την αισθηματική σου ζωή… Συγκρατήσου όμως, γιατί μπορεί να το παρακάνεις στα λόγια και να τάξεις πράγματα που δεν θα μπορείς να τηρήσεις! Ο στίχος σου για αυτή την εβδομάδα είναι: «Τώρα μου μιλάει, τώρα με φιλάει, τώρα μου λέει πως τρελά με αγαπάει. Τώρα μ’ αγκαλιάζει, τα άστρα όλα μου τάζει, τη ζωή μου όλη την αλλάζει, πεθαίνω. Τότε αδιαφορούσε, απορώ και εγώ πώς το μπορούσε. Τώρα και τι δεν κάνει και για μένα τρέχει και δεν φτάνει!» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Download Video as MP4
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Θέλω τα μάτια της να τα ξεχάσω – Νίκος Νομικός»
Ερωτικό μπέρδεμα φέρνει στο πέρασμά της η νέα εβδομάδα! Από τη μία πλευρά, η Πανσέληνος στην Παρθένο συνεχίζει να αφήνει την νότα του αναβρασμού στην προσωπική σου ζωή, από την άλλη πλευρά ο Ερμής στους Ιχθείς σε κάνει να ζεις στον δικό σου, φανταστικό κόσμο… με αποτέλεσμα να μην μπορείς να δεις πολύ καθαρά τα αισθηματικά σου! Το θετικό νέο για αυτή την εβδομάδα είναι ότι η Αφροδίτη από τον Υδροχόο πραγματοποιεί μία θετική όψη με τον Ουρανό από τον Κριό και έρχεται μία ξαφνική ερωτική είδηση, που περιμένεις εδώ και καιρό! Ο στίχος σου για αυτή την εβδομάδα είναι: «Βαρέθηκα τα ίδια λόγια να μου λένε, πως είμαι πάντα το καλύτερο παιδί και όταν μένω μόνος μου αναρωτιέμαι αν είναι εύκολο ν' αλλάξεις μια ψυχή. Δεν θέλω τίποτα ν' αλλάξω, δεν θέλω κάτι να σκεφτώ, θέλω τα μάτια της να τα ξεχάσω, προτού στ' αλήθεια τρελαθώ, θέλω τα μάτια της να τα ξεχάσω προτού στ' αλήθεια τρελαθώ!» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Πριν χαθεί το όνειρό μας - Τόλης Βοσκόπουλος»
Πριν χαθεί το όνειρό σου, εσύ δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό και καταφέρνεις να κάνεις την αισθηματική σου ζωή κάπως καλύτερη… Σε αυτό θα σε ευνοήσει και η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων. Η σύνοδος που θα πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα με τον Ποσειδώνα, σε βοηθά να εκφράσεις με τον πιο όμορφο τρόπο τα αισθηματικά σου και σου δίνει την δύναμη να το παλέψεις και να κερδίσεις το άτομο της καρδιάς σου! Ο στίχος σου λοιπόν για αυτή την εβδομάδα είναι: «Πριν χαθεί το όνειρό μας και ξαναβραδιάσουμε, άσε με να σ’ αγαπάω κι όπου φτάσουμε. Χόρεψε μαζί μου τώρα στου καημού την άκρη. Πιες απόψε τη ζωή μου και αγάπα με. Χόρεψε για δυο αγάπες και μια χούφτα δάκρυ. Έχουμε πολλά να πούμε που δεν τα ‘παμε!» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Download Video as MP4
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Βρέχει φιλιά – Έλενα Παπαρίζου»
Βρέχει φιλιά αυτή την εβδομάδα ο ουρανός για σένα, φίλε Υδροχόε… Η Αφροδίτη εξακολουθεί να βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο και εσύ ομορφαίνεις, ανανεώνεσαι και ερωτεύεσαι… Το όμορφο εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό, φέρνει το απρόβλεπτο, το ξαφνικό, το όμορφο και μοιραίο μπροστά στα πόδια σου! Είσαι ανάμεσα στους ευνοημένους αυτής της εβδομάδα και μπορείς πραγματικά να προσμένεις μία όμορφη εξέλιξη, για το λόγο αυτό τραγουδάς: «Όλη τη νύχτα σου εδώ να ρίξεις, ουρανέ, μην την πνίγεις μέσα σου, εδώ δείξε τη δύναμη σου, αγκάλιασε με τώρα απ' τη μέση και γυρνά με να νιώθω το σώμα, την ώρα που η αγάπη θα πέσει τα χέρια ανοιχτά, βρέχει φιλιά, βρέχει απόψε ο κόσμος φιλιά, μόνο για τους δυο μας έχει απόψε βρέχει φιλιά, βρέχει!» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Download Video as MP4
 
ΙΧΘΕΙΣ
«Μπαμ και κάτω – Λάμπης Λιβιεράτος»
Μπαμ και κάτω, από εκεί που δεν το περιμένεις, έρχεται ο έρωτας, είτε μέσα από συνάντηση, είτε μέσα από επικοινωνία, είτε από κάποιο φλερτ που θα προκύψει σε ανύποπτο χρόνο! Ο Ερμής θα βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο από τις αρχές της εβδομάδας, παρέα με τον φίλο του, τον Ποσειδώνα, και όλα γύρω σου, σου φαίνονται ιδανικά, τέλεια και πολύ ρομαντικά… Ζήσε το σήμερα, κρατώντας προσγειωμένη στάση για το αύριο… Τραγούδησε λοιπόν το δικό σου στιχάκι, που για αυτή την εβδομάδα είναι: «Κι εκεί που όλο το βράδυ φαινότανε για σκάρτο, περνάς από μπροστά μου ξαφνικά. Και: Μπαμ και κάτω! Έτσι απλά, μωράκι μου φευγάτο, ήρθες και έφερες τα πάνω κάτω. Μπαμ και κάτω! Μπαμ και κάτω! Με μια ματιά μ’ έκανες άνω κάτω. Αυτό που έψαχνα, μπροστά μου να το! Μπαμ και κάτω!» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 16-03-2014 00:00:00