blank
 
blank
01-09-2013 00:00:00 Αστρολογικές προβλέψεις

Τραγουδο προβλέψεις εβδομάδας 2 ως 8 Σεπτεμβρίου 2013.

Τραγουδο προβλέψεις εβδομάδας 2 ως 8 Σεπτεμβρίου 2013.
blank
 

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 2 ως 8 Σεπτεμβρίου

Οι απαντήσεις που αναζητάς, τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις να κάνεις, αλλά και οι σκληρές αποφάσεις που πρέπει να πάρεις, αλλά όλο το αναβάλεις, θα πρωταγωνιστήσουν αυτή την εβδομάδα. Ο σκοπός σου θα είναι μία καλύτερη πορεία στην αισθηματική σου ζωή και η ανάγκη που θα κυριαρχήσει στο μυαλό και στην καρδιά σου, είναι η δημιουργία των συνθηκών που θα σε κάνουν και πάλι να νιώσεις τη ζεστασιά και την συντροφικότητα στον ερωτικό τομέα! Αυτή λοιπόν είναι η γενική αστρολογική τάση της εβδομάδας, που αφορά όχι μόνο εσένα, αλλά όλους τους εκπροσώπους του ζωδιακού! Θα βρεθούν λύσεις και θα γίνει ένα νέο ξεκίνημα στις ερωτικές υποθέσεις των περισσότερων ζωδίων, έστω και αν ο τρόπος που θα γίνει όλο αυτό, θα είναι αρκετά σκληρός! Ας δούμε λοιπόν τα σημαντικά αστρολογικά μυστικά της εβδομάδας...

Ο Ερμής στην Παρθένο: Βρες λύσεις... τώρα μπορείς

Ο Ερμής κινείται και αυτή την εβδομάδα στο ζώδιο της Παρθένου και κάνει την σκέψη όλων των ζωδίων ξεκάθαρη, άμεση αλλά και εφευρετική. Σκέψου καλά τί είναι αυτό που θέλεις και κάνε το πλάνο σου για να το πετύχεις, τώρα μπορείς... ιδιαίτερα αν ανήκεις στα γήινα ζώδια (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) ή στα ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς) και έχεις γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου και στο τρίτο δεκαήμερο!

Η Αφροδίτη στο Ζυγό: Ερωτικά παιχνίδια και διάθεση για συντροφικότητα

Την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο του Ζυγού, σε μία θέση που φέρνει αποκατάσταση σχέσεων, επανασυνδέσεις, διάθεση για συντροφικότητα, ενώ κάνει το φλερτ να γίνεται ένα πολύ ευχάριστο παιχνίδι! Χαρούμενες εξελίξεις στα αισθηματικά τους θα έχεις εσύ που ανήκεις στα ζώδια του Αέρα (Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος) και στα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου, αλλά και στο τρίτο δεκαήμερο!

Ο ερωτικός Άρης στο Λέοντα: Στα παιχνίδια του πάθους

Ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα και στα τέλη αυτής της εβδομάδας πραγματοποιεί τετράγωνο με τον Κρόνο, μία όψη που θα δημιουργήσει σκληρή ατμόσφαιρα και θα φέρει δύσκολα γεγονότα, που θα οφείλονται σε εκρήξεις πάθους... Αν ανήκεις στο ζώδιο του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου και έχεις γεννηθεί στο α' δεκαήμερο, θα αναγκαστεί να αντιμετωπίσεις εδώ και τώρα μία δυσάρεστη κατάσταση στα αισθηματικά σου! Ωστόσο, ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα, θα εκτοξεύσει την ερωτική λίμπιντο των Κριών, των Λεόντων και των Τοξοτών!

Το νέο φεγγάρι του Σεπτεμβρίου: Νέα σχέδια στο πρόγραμμα

Γύρισες από τις διακοπές σου και σίγουρα θα αναρωτιέσαι “Και τώρα τί θα συμβεί, τι να περιμένω στα αισθηματικά μου”; Οι απαντήσεις θα σου δοθούν και θα τις δώσεις αποκλειστικά εσύ μέχρι τις 5/10. Η Νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στις 5/9 στο ζώδιο της Παρθένου και σε καλεί να κάνεις νέα σχέδια για τα αισθηματικά σου, να δεις την ερωτική σου ζωή με πιο ξεκάθαρο τρόπο, να σκεφτείς τί είναι τελικά αυτό που θέλεις να δώσεις, αλλά και να λάβεις φροντίδα και υποστήριξη από το άτομο που σε ενδιαφέρει, να συζητήσεις και να βρεις λύσεις για τα προβλήματα που ταλαιπωρούν εσένα και το ταίρι σου! Αν είσαι Ταύρος, Παρθένος και Αιγόκερως και έχεις γεννηθεί στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου, τώρα μπορείς να προσμένεις ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική σου ζωή, το οποίο θα είναι η ευκαιρία σου! Αν είσαι Δίδυμος, Τοξότης και Ιχθύς, τότε τα προβληματάκια που αντιμετωπίζεις στην αισθηματική σου ζωή θα σου χτυπήσουν τον κώδωνα του κινδύνου, να δράσεις άμεσα και γρήγορα προκειμένου να σώσεις οτιδήποτε αν σώζεται...
 
Το MyAstro ετοίμασε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές προβλέψεις σου με ένα τραγούδι! Άκουσε το στίχο που σου ταιριάζει για αυτή την εβδομάδα και ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο Facebook. Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
“Πες το κι έγινε – Χάρις Αλεξίου”
Η Αφροδίτη στο Ζυγό, γλυκαίνει το κλίμα στη σχέση σου, ο Άρης στον Λέοντα εκτοξεύει την ερωτική σου λίμπιντο στα ύψη και η Νέα Σελήνη στην Παρθένο αλλάζει την καθημερινότητά σου... Αυτή την εβδομάδα τραγουδάς: Πες το κι έγινε, πες το κι έγινε μωρό μου, μέρα έφυγε και τι έγινε μικρό μου, η νύχτα αρχίζει και... πες το κι έγινε”. Και μην ξεχνάς! Ένα φθινόπωρο με ισχυρές όψεις είναι μπροστά μας αλλά εσύ έχεις δώρο! H Πανσέληνος, οι εκλείψεις αλλά και η κορύφωση της πλανητικής «κόντρας» του Ουρανού με τον Πλούτωνα στο αστρολογικό μενού, υπόσχονται να μας κάνουν να μην πλήξουμε! Τι θα συμβεί στα αισθηματικά μας; Μάθε εδώ και τώρα τι έγραψε για σένα η μοίρα στον έρωτα σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 3 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr. (Παράδειγμα: Γράψε ΚΡΙΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).
 
Download Video as MP4
 
ΤΑΥΡΟΣ
“Σώσε με -Ρίτα Σακελαρίου”
Ο Άρης στον Λέοντα ταράζει τα νερά της προσωπικής σου ζωής και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο, φέρνει στην επιφάνεια γεγονότα, που σε κάνουν να χάνεις την ψυχραιμία σου... Το πείσμα γίνεται μονόδρομος για αυτή την εβδομάδα και εσύ τραγουδάς: “Σώσε με, δωσ’ μου να πιω το δηλητήριο, θα είναι η ζωή μου είναι μαρτύριο, τώρα που πια δεν μ' αγαπάς”... Μην δραματοποιείς τις καταστάσεις, θυμήσου ότι αυτά τα συναισθήματα είναι προσωρινά, γιατί η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, θα σε κάνει να πάρεις γρήγορα τα πάνω σου και πάλι στα αισθηματικά σου! Και μην ξεχνάς! Ένα φθινόπωρο με ισχυρές όψεις είναι μπροστά μας αλλά εσύ έχεις δώρο! H Πανσέληνος, οι εκλείψεις αλλά και η κορύφωση της πλανητικής «κόντρας» του Ουρανού με τον Πλούτωνα στο αστρολογικό μενού, υπόσχονται να μας κάνουν να μην πλήξουμε! Τι θα συμβεί στα αισθηματικά μας; Μάθε εδώ και τώρα τι έγραψε για σένα η μοίρα στον έρωτα σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 3 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr. (Παράδειγμα: Γράψε ΤΑΥΡΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).
 
Download Video as MP4
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
“Σ' αγαπώ σαν αμαρτία – Δημήτρης Μητροπάνος”
Η πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου έχει ένταση, νευρικότητα και κάποιας μορφής ξεκαθαρίσματα, τα οποία θα σε κάνουν να δεις πλέον καλύτερα πού πατάς, πού βρίσκεσαι και πού θέλεις να φτάσεις... Το αποτέλεσμα όμως είναι ένα... ακριβώς αυτό που λέει ο Δημήτρης Μητροπάνος στον στίχο που ακολουθεί: Σ’ αγαπώ σαν αμαρτία, σε μισώ σαν φυλακή. Κόψε με αν θες στα τρία, στάλα αίμα δε θα βγει! Και μην ξεχνάς! Ένα φθινόπωρο με ισχυρές όψεις είναι μπροστά μας αλλά εσύ έχεις δώρο! H Πανσέληνος, οι εκλείψεις αλλά και η κορύφωση της πλανητικής «κόντρας» του Ουρανού με τον Πλούτωνα στο αστρολογικό μενού, υπόσχονται να μας κάνουν να μην πλήξουμε! Τι θα συμβεί στα αισθηματικά μας; Μάθε εδώ και τώρα τι έγραψε για σένα η μοίρα στον έρωτα σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 3 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr. (Παράδειγμα: Γράψε ΔΙΔΥΜΟΙ και στείλε το στο 695 999 55 81).
 
Download Video as MP4
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
“Όλα τα ξεχνάς – Σταμάτης Γονίδης”
Η πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου βγάζει στην επιφάνεια παραπονάκια, ανασφάλειες, σκέψεις αλλά και αναμνήσεις... Νομίζεις ότι σε ξέχασε, ότι δεν νιώθει για σένα πλέον το ίδιο και εσύ προσπαθείς με νύχια και με δόντια να κρατήσεις μία κατάσταση, έναν άνθρωπο, μία σχέση που δεν σου δίνει τις εγγυήσεις για το μέλλον... Ο στίχος σου για αυτή την εβδομάδα είναι: Όλα τα ξεχνάς, όλα τα σκορπάς, όλα σε ζητούν μα τα προσπερνάς. Όλα τα ξεχνάς, όλα τα σκορπάς, όλα σε ζητούν, κι όμως δε γυρνάς. Και μην ξεχνάς! Ένα φθινόπωρο με ισχυρές όψεις είναι μπροστά μας αλλά εσύ έχεις δώρο! H Πανσέληνος, οι εκλείψεις αλλά και η κορύφωση της πλανητικής «κόντρας» του Ουρανού με τον Πλούτωνα στο αστρολογικό μενού, υπόσχονται να μας κάνουν να μην πλήξουμε! Τι θα συμβεί στα αισθηματικά μας; Μάθε εδώ και τώρα τι έγραψε για σένα η μοίρα στον έρωτα σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 3 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr. (Παράδειγμα: Γράψε ΚΑΡΚΙΝΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).
 
Download Video as MP4
 
ΛΕΩΝ
“Καμιά φορά – Μαρινέλλα”
Θέλεις να νιώσεις και πάλι ζεστασιά, ασφάλεια και σιγουριά και αλλάζεις τρόπο σκέψης και αντιμετώπισης... Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να αποκαταστήσεις το κλίμα και να φέρεις μία σχέση σου (τωρινή ή παρελθοντική) εκεί που θέλεις! Η Αφροδίτη στον Ζυγό σου φέρνει ξαφνικά ευχάριστα ερωτικά μηνύματα, ενώ το τετράγωνο του Άρη που είναι στο ζώδιό σου με τον Κρόνο που είναι στο ζώδιο του Σκορπιού, σου θυμίζει ότι υπάρχουν ακόμα εμπόδια στην προσωπική σου ζωή, για τα οποία πρέπει να συνεχίσεις να παλεύεις! Ο στίχος σου για αυτή την εβδομάδα είναι: “Καμιά φορά λέω να αλλάξω ουρανό, μα δεν υπάρχουν δρόμοι, κι άλλη φορά σκέφτομαι πόσο σ΄ αγαπώ και σου ζητώ συγνώμη”! Και μην ξεχνάς! Ένα φθινόπωρο με ισχυρές όψεις είναι μπροστά μας αλλά εσύ έχεις δώρο! H Πανσέληνος, οι εκλείψεις αλλά και η κορύφωση της πλανητικής «κόντρας» του Ουρανού με τον Πλούτωνα στο αστρολογικό μενού, υπόσχονται να μας κάνουν να μην πλήξουμε! Τι θα συμβεί στα αισθηματικά μας; Μάθε εδώ και τώρα τι έγραψε για σένα η μοίρα στον έρωτα σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 3 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr. (Παράδειγμα: Γράψε ΛΕΩΝ και στείλε το στο 695 999 55 81).
 
Download Video as MP4
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
“Φίλα με – Ρίφιφι”
Αυτή την εβδομάδα είσαι ο πρωταγωνιστής, γιατί πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου και σου χαρίζει τύχη, εύνοια και επιθυμία για αλλαγές... Ο Ερμής στο ζώδιό σου, θα σε βοηθήσει να πάρεις αποφάσεις και να νιώσεις ανακούφιση, γιατί θα ξεπεράσεις κάποια μπερδέματα. Το τραγούδι σου για αυτή την εβδομάδα είναι: Φίλα με πάλι, φίλα με, αγκάλιασέ με στο κορμί σου να κρυφτώ... φίλα με πάλι φίλα με, ξημέρωσέ με σε ένα ταξίδι ερωτικό... Και μην ξεχνάς! Ένα φθινόπωρο με ισχυρές όψεις είναι μπροστά μας αλλά εσύ έχεις δώρο! H Πανσέληνος, οι εκλείψεις αλλά και η κορύφωση της πλανητικής «κόντρας» του Ουρανού με τον Πλούτωνα στο αστρολογικό μενού, υπόσχονται να μας κάνουν να μην πλήξουμε! Τι θα συμβεί στα αισθηματικά μας; Μάθε εδώ και τώρα τι έγραψε για σένα η μοίρα στον έρωτα σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 3 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr. (Παράδειγμα: Γράψε ΠΑΡΘΕΝΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).
 
Download Video as MP4
 
ΖΥΓΟΣ
“Ταχεία – Ελένη Βιτάλη”
Ομορφαίνεις, ανανεώνεσαι παίρνεις τα πάνω σου και αυτή την εβδομάδα είναι σαν να έχεις βάλει ταχεία για μία νέα ζωή... Τα μάτια σου κρύβουν τα πιο μεγάλα μυστικά, το ίδιο και η ψυχή σου... Η Νέα Σελήνη σε βοηθά να κάνεις τις αποκαλύψεις στον εαυτό σου, αυτές που μέχρι τώρα δίσταζες! Η Αφροδίτη στο Ζυγό, χαρίζει όμορφες συγκινήσεις: “Της καρδιάς το τρένο τρέχα να προλάβεις, πάνω το εισιτήριο γράφει σ΄ αγαπώ” είναι ο στίχος σου λοιπόν για αυτή την εβδομάδα... Και μην ξεχνάς! Ένα φθινόπωρο με ισχυρές όψεις είναι μπροστά μας αλλά εσύ έχεις δώρο! H Πανσέληνος, οι εκλείψεις αλλά και η κορύφωση της πλανητικής «κόντρας» του Ουρανού με τον Πλούτωνα στο αστρολογικό μενού, υπόσχονται να μας κάνουν να μην πλήξουμε! Τι θα συμβεί στα αισθηματικά μας; Μάθε εδώ και τώρα τι έγραψε για σένα η μοίρα στον έρωτα σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 3 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr. (Παράδειγμα: Γράψε ΖΥΓΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).
 
Download Video as MP4
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
“Άσε με να σ' αγαπάω – Λίτσα Διαμάντη”
Η εβδομάδα του πόθου, του πάθους και της λαχτάρας, κατά την οποία δεν θα οδηγηθείς σε λάθη, αλλά θα βρεις λύσεις, έστω και αν χρειαστεί να πιεστείς! Ο Άρης στον Λέοντα μπλοκάρει λιγάκι τους στόχους σου και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο σου ζητά εδώ και τώρα να πάρεις αποφάσεις... Στην ουσία όμως, αυτό που αισθάνεσαι τις ημέρες που ακολουθούν “φωτογραφίζεται” πλήρως από τον παρακάτω στίχο: “Τι σου ζητάω, όταν πονάς εγώ για σένα να πονάω κι όταν γελάς από χαρά να τραγουδάω, τί σου ζητάω, άσε με, άσε με, άσε με να σ΄ αγαπάω”!!! Και μην ξεχνάς! Ένα φθινόπωρο με ισχυρές όψεις είναι μπροστά μας αλλά εσύ έχεις δώρο! H Πανσέληνος, οι εκλείψεις αλλά και η κορύφωση της πλανητικής «κόντρας» του Ουρανού με τον Πλούτωνα στο αστρολογικό μενού, υπόσχονται να μας κάνουν να μην πλήξουμε! Τι θα συμβεί στα αισθηματικά μας; Μάθε εδώ και τώρα τι έγραψε για σένα η μοίρα στον έρωτα σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 3 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr. (Παράδειγμα: Γράψε ΣΚΟΡΠΙΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).
 
Download Video as MP4
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
“Χίλιες βραδιές – Τζένη Βάνου”
Οι κοντρίτσες στα αισθηματικά σου δεν λείπουν, ενώ βρίσκεσαι σε κατάσταση αναμονής και περιμένεις τις εξελίξεις, που ξέρεις καλά ότι θα έχεις, αλλά για την ώρα αργούν... Ο Άρης στον Λέοντα σου μεταδίδει ενεργητικότητα, αποφασιστικότητα, δυναμισμό και αισιοδοξία, πλέον ξέρεις καλά και τραγουδάς το εξής: “Χίλιες βραδιές θα μ' αρνηθείς, χίλιες θα με ζητήσεις, μα όπου κι αν πας, όπου βρεθείς, όσο κι αν θες να μ΄ αρνηθείς, θα θυμηθείς τον έρωτα που ζήσαμε και θα με αναζητήσεις...”! Και μην ξεχνάς! Ένα φθινόπωρο με ισχυρές όψεις είναι μπροστά μας αλλά εσύ έχεις δώρο! H Πανσέληνος, οι εκλείψεις αλλά και η κορύφωση της πλανητικής «κόντρας» του Ουρανού με τον Πλούτωνα στο αστρολογικό μενού, υπόσχονται να μας κάνουν να μην πλήξουμε! Τι θα συμβεί στα αισθηματικά μας; Μάθε εδώ και τώρα τι έγραψε για σένα η μοίρα στον έρωτα σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 3 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr. (Παράδειγμα: Γράψε ΤΟΞΟΤΗΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).
 
Download Video as MP4
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
“Όλα τα ‘δωσα για σένα – Δημήτρης Κοντολάζος”
Τώρα πλέον βλέπεις πιο σωστά τα πράγματα γύρω σου, ξέρεις καλά πώς αισθάνεσαι και τί σημαίνει για σένα αυτό το άτομο, που δεν θέλεις να βγει από τη ζωή σου, αλλά μαζί του επιθυμείς να χτίσεις ένα κοινό μέλλον... Δίνεις πολλά, δεν κρατάς για σένα τίποτα, όμως εσύ νιώθεις καλά με αυτό, γι’ αυτό και τραγουδάς αυτή την εβδομάδα “Όλα τα ‘δωσα για σένα, τίποτα δεν κράτησα, γιατί εσένα στη ζωή μου, μόνο εσένα αγάπησα”! Και μην ξεχνάς! Ένα φθινόπωρο με ισχυρές όψεις είναι μπροστά μας αλλά εσύ έχεις δώρο! H Πανσέληνος, οι εκλείψεις αλλά και η κορύφωση της πλανητικής «κόντρας» του Ουρανού με τον Πλούτωνα στο αστρολογικό μενού, υπόσχονται να μας κάνουν να μην πλήξουμε! Τι θα συμβεί στα αισθηματικά μας; Μάθε εδώ και τώρα τι έγραψε για σένα η μοίρα στον έρωτα σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 3 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr. (Παράδειγμα: Γράψε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).
 
Download Video as MP4
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
“Αχ και να ‘ταν – Στέλιος Ρόκκος”
Ο Άρης βρίσκεται στο Λέοντα και φέρνει ένταση στη σχέση σου ή κάνει τις συνθήκες δύσκολες για την δημιουργία μίας σταθερής σχέσης, ακριβώς έτσι όπως θα την ήθελες. Ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα, που πραγματοποιείται το τετράγωνο Άρη-Κρόνου, εσύ σκέφτεσαι μία προβληματική σχέση ή κατάσταση, γυρνάς στο παρελθόν και λες: “Αχ και να ‘ταν για λίγο να ‘ρχόσουνα πως υπάρχω και ‘γω να θυμόσουνα, αχ και να ‘ταν για λίγο να ‘ρχόσουνα, αχ και να ‘ταν να ξαναγεννιόμουνα, πάλι πίσω σε σένα θα ‘ρχομουνα, αχ και να ‘ταν να ξαναγεννιόμουνα” Και μην ξεχνάς! Ένα φθινόπωρο με ισχυρές όψεις είναι μπροστά μας αλλά εσύ έχεις δώρο! H Πανσέληνος, οι εκλείψεις αλλά και η κορύφωση της πλανητικής «κόντρας» του Ουρανού με τον Πλούτωνα στο αστρολογικό μενού, υπόσχονται να μας κάνουν να μην πλήξουμε! Τι θα συμβεί στα αισθηματικά μας; Μάθε εδώ και τώρα τι έγραψε για σένα η μοίρα στον έρωτα σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 3 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr. (Παράδειγμα: Γράψε ΥΔΡΟΧΟΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).
 
Download Video as MP4
 
ΙΧΘΕΙΣ
“Όλα τα δικά σου μάτια μου - Γιάννης Πουλόπουλος”
Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο φέρνει ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου, αλλά ακόμα και αν δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, θα αρχίσεις πλέον να ρομαντζάρεις και να γεύεσαι τις ομορφιές του έρωτα! Ο έρωτας αυτή την εβδομάδα θα γίνει η διέξοδος από κάθε τί που σε προβληματίζει και ο στίχος που φωτογραφίζει πλήρως την αισθηματική σου ζωή είναι: “Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου. Είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου” Και μην ξεχνάς! Ένα φθινόπωρο με ισχυρές όψεις είναι μπροστά μας αλλά εσύ έχεις δώρο! H Πανσέληνος, οι εκλείψεις αλλά και η κορύφωση της πλανητικής «κόντρας» του Ουρανού με τον Πλούτωνα στο αστρολογικό μενού, υπόσχονται να μας κάνουν να μην πλήξουμε! Τι θα συμβεί στα αισθηματικά μας; Μάθε εδώ και τώρα τι έγραψε για σένα η μοίρα στον έρωτα σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 3 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr. (Παράδειγμα: Γράψε ΙΧΘΕΙΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).
 
Download Video as MP4
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-09-2013 00:00:00
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι