blank
 
blank
20-05-2013 00:00:00 Αστρολογικές προβλέψεις

Τα ζώδια και το τραγούδι τους. Τραγουδο προβλέψεις εβδομάδας 20 ως 26 Μαΐου.

Τα ζώδια και το τραγούδι τους. Τραγουδο προβλέψεις εβδομάδας 20 ως 26 Μαΐου.
blank
 

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 20 ως 26 Μαΐου.

«Αξίζει να υπάρχεις για ένα όνειρο και ας είναι η φωτιά του να σε κάψει...», αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της εβδομάδας 20-26 Μαΐου για όλα τα ζώδια! Οι αλλαγές και οι προκλήσεις των ημερών που διανύουμε, μπορεί να μας δημιουργούν φόβο, ανασφάλεια και ανησυχία για όλα αυτά που θα γίνουν στη συνέχεια, όμως η καρδιά έχει ανάγκη να αφεθεί, να ταξιδέψει, να ονειρευτεί, να ζήσει συγκινήσεις και να γευτεί νέες εμπειρίες… Αυτό είναι ακριβώς το συναίσθημα που θα επικρατήσει αυτή την εβδομάδα λοιπόν! Με διάθεση για ρίσκο και για νέα ξεκινήματα, θα προσπαθήσουμε να αψηφήσουμε εμπόδια, αναστολές ή και αστάθμητους παράγοντες.

Το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα

Το τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα βρίσκεται αυτή την εβδομάδα στην αποκορύφωσή του και πολλοί καλούνται να κάνουν δομικές αλλαγές στη ζωή τους, αλλαγές που δεν τις είχαν στο πρόγραμμα, που για την ώρα τους τρομάζουν, όμως στην πορεία θα αποδειχθεί ότι ήταν η αφετηρία τους για μία νέα ζωή!
 
Οι εκπρόσωποι των ζωδίων που θα καταφέρουν μέσα από πίεση να βάλουν την ζωή τους σε μία νέα βάση, είναι οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι που γεννήθηκαν στο τέλος του α’ και στις αρχές του β’ δεκαημέρου. Παράλληλα, επιρροή δέχονται και όσοι έχουν κάποιο από τους πλανήτες του ωροσκοπίου τους, στην 11η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Ο Ήλιος στους Διδύμους

Την Τρίτη στις 21 του μήνα, ο Ήλιος κάνει την είσοδό του στο ζώδιο των Διδύμων και ξεκινά επίσημα η περίοδος γενεθλίων των αέρινων, μεταβλητών φίλων μας. Ο Ήλιος από αυτή την θέση θα χαρίσει ζωντάνια, ενεργητικότητα, κέφι και αισιοδοξία στα ζώδια του αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους) αλλά και στους πύρινους (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες). Η επικοινωνία, αλλά και η γνώση σε όλα τα επίπεδα, θα έχει τον πρώτο αλλά και τον τελευταίο λόγο στις ημέρες που θα ακολουθήσουν.

Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη

Το σημαντικότερο όμως γεγονός αυτής της εβδομάδας είναι η Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη, που πραγματοποιείται στις 25 Μαΐου. Στην τελευταία έκλειψη για αυτή την εποχή και για αυτό το μήνα, συμμετέχει και ο Ποσειδώνας με όψη τετραγώνου και το συναίσθημα θα μας παρασύρει σε εξάρσεις και σε συγκινήσεις που θα προκαλέσουν και θα δημιουργήσουν σύγχυση. Η επιρροή της έκλειψης έχει ήδη ξεκινήσει και το σημείο που πρέπει όλοι μας να δείξουμε προσοχή, είναι στις αυταπάτες, στα ψέματα, στην εξαπάτηση και στην λανθασμένη κρίση των καταστάσεων. Τα λόγια, οι σκέψεις και οι πράξεις αυτό το διάστημα είναι σαν να είναι καλυμμένες με ένα θολό πέπλο φαντασίωσης, μυστηρίου, ψευτιάς αλλά και υπερβολής! Για την ώρα, θα πρέπει να αποφευχθούν οι αποφάσεις, ενώ πρέπει όλοι μας να δείξουμε εγκράτεια σε όσα μας προτείνονται, σε όσα ακούμε αλλά και σε όσα σχεδιάζουμε να πραγματοποιήσουμε! Τα ζώδια που δέχονται άμεσα επιρροή από αυτή την έκλειψη είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς, που έχουν γεννηθεί τις πρώτες 5 ημέρες του ζωδίου τους, αλλά και όσοι έχουν πλανήτες στην 5η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης

Την ίδια ημέρα που πραγματοποιείται η έκλειψη, υπάρχει και μία θετική όψη, που θα φέρει χαρούμενες ειδήσεις, μηνύματα, επικοινωνίες και συναντήσεις σε αρκετούς… Η σύνοδος του Ερμή με την Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων, θα ξαφνιάσει ευχάριστα τους Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους που έχουν γεννηθεί στο τέλος του α’ δεκαημέρου!

Το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα

Η εβδομάδα μας ολοκληρώνεται με το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα που πραγματοποιείται την Κυριακή στις 26 του μήνα. «Θέλω να κάνω πολλά, θέλω να δημιουργήσω, όμως γύρω μου επικρατεί το χάος», αυτό είναι το συναίσθημα που θα επικρατήσει αυτή την ημέρα.
 
Τα όνειρα, τα σχέδια, οι στόχοι έστω και αν δεν ικανοποιούνται πάντα, με τον τρόπο ή τον ρυθμό που θα θέλαμε, είναι η κινητήριος δύναμη στη ζωή μας, γιατί μας δίνουν ελπίδα, δυναμική, θάρρος και μαχητικότητα. Έστω και αν η εβδομάδα μας, κάνει τα πάντα για να γίνει το τοπίο της ζωής μας ομιχλώδες… ας συνεχίσουμε να ελπίζουμε και να προσπαθούμε για ένα καλύτερο αύριο!
 
ToMyAstro.grετοίμασε όπως πάντα τις αισθηματικές προβλέψεων των ζωδίων, με ένα τραγούδι! Άκουσε το στίχο που σου ταιριάζει γάντι για την εβδομάδα της Έκλειψης Σελήνης στον Τοξότη και ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο Facebook! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
«Άσε με να φύγω – Αλέκα Κανελλίδου»
“Άσε με να φύγω, σε παρακαλώ, όλο και πιο λίγο, κάθε μέρα ζω… έγινα σκιά σου και σε ακολουθώ… και σε ακολουθώ…!” Τραβάτε με κι ας κλαίω είσαι, αγαπητέ Κριέ, αυτή την εβδομάδα! Από την μία στιγμή θέλεις να δραπετεύσεις από την κατάσταση που ζεις, από τη σχέση που πλέον σε έχει κουράσει, από την άλλη όμως τρέχεις για να εκμηδενίσεις αποστάσεις και για να γεφυρώσεις χάσματα!
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Ποιος έχει λόγο στην αγάπη – Φίλιππος Πλιάτσικας»
Ποιος έχει λόγο στην αγάπη, ποιος να έχει την ευθύνη για να του πω να σταματήσει, να μη με πονάει εκείνη (ή εκείνος)! Θέλεις να σπάσεις τα δεσμά του παρελθόντος, να ξεφύγεις από μία σχέση που είχε άσχημη πορεία και να αφεθείς σε έναν νέο έρωτα… Μην βιάζεσαι για κάτι καινούριο, πάρε το χρόνο σου και σύντομα σου έρχονται τα καλύτερα!
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
«Φαντασία μου πλανεύτρα – Πασχάλης Τερζής»
Φαντασία μου πλανεύτρα, είσαι η πιο μεγάλη κλέφτρα, με πεθαίνεις και με σβήνεις όταν φεύγεις και με αφήνεις… είναι ο στίχος που σε αντιπροσωπεύει για αυτή την εβδομάδα, φίλε Δίδυμε. Στην αισθηματική σου ζωή επικρατεί το χάος, τα ερωτικά διλήμματα δεν λείπουν και οι σκέψεις σου δεν είναι και τόσο καθαρές, αρκείσαι στα μονοπάτια της φαντασίας σου… Η εβδομάδα σου προβλέπεται συναισθηματικά έντονη!
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Ακόμα σε ζητώ – Νίνο»
Ακόμα σε ζητώ και σε θέλω πιο πολύ, είσαι εσύ η ανατολή στης ζωής μου τα ξενύχτια. Σε σκέφτομαι συχνά και να ‘ρθεις θέλω ξανά, είναι η πρώτη μου φορά που αγάπησα στα αλήθεια… αυτά είναι τα λόγια σου για αυτή την εβδομάδα, φίλε Καρκίνε! Συγκρατήσου όμως, γιατί η Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη σε παρασύρει σε συναισθηματικές εκδηλώσεις που είναι υπερβολικές!
 
 
ΛΕΩΝ
«Εγώ θα σ’ αγαπώ και μην σε νοιάζει – Μ. Ζορμπαλά / Λ. Κελαηδόνης»
Εγώ θα σ’ αγαπώ και μην σε νοιάζει και θα σου χτίσω μία μικρή φωλιά και όταν το σούρουπο θα πλησιάζει, θα ζευγαρώνουμε σαν δυο πουλιά! Ε ναι λοιπόν, φίλε Λέοντα, βρίσκεις το κέφι και την αισιοδοξία σου και παρόλο που τα ερωτικά σου είναι σαν να έχουν δεχτεί μολότοφ, εσένα σε πιάνει το παιχνιδιάρικο πείσμα σου και δεν κάνεις πίσω. Η εβδομάδα σου κρύβει ευχάριστες ερωτικές εκπλήξεις, από αυτές που δεν περιμένεις και δεν φαντάζεσαι!
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Απόψε θα σε ονειρευτώ – Γιώργος Μαζωνάκης»
Απόψε θα σε ονειρευτώ και θα ‘σαι όπως θέλω εγώ, τραγουδάς αυτή την εβδομάδα, φίλε Παρθένε! Ένας έρωτας που υπάρχει στη ζωή σου, σε κουράζει, δεν σου δίνει ακριβώς αυτό που θέλεις και διαψεύδει τις προσδοκίες σου… Θα ‘θελες να μπορείς να αλλάξεις αυτή την κατάσταση, θα ‘θελες να ήταν αλλιώς… γι’ αυτό ονειρεύεσαι αυτό που θα ‘θελες να ζεις, το οποίο όμως ξέρεις καλά ότι με αυτό το άτομο δεν μπορείς να το έχεις!
 
 
ΖΥΓΟΣ
«Σε ένα χαρτάκι έγραψα – Βαλάντης»
Στο μυαλό σου τριγυρνούν σκέψεις ερωτικές, θέλεις πάση θυσία να δεις το άτομο που λαχταράς, θέλεις να τηλεφωνήσεις ή και να γράψεις σε ένα χαρτάκι «σε σκέφτομαι συνέχεια, σ’ αγαπάω»! Το σίγουρο είναι ότι αυτές τις μέρες, θα υπάρχουν ερωτικές ειδήσεις που δεν τις περιμένεις… Ετοιμάσου για ερωτικές αναστατώσεις!
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Περασμένες μου αγάπες – Μανώλης Χιώτης / Μαίρη Λίντα»
Περασμένες μου αγάπες, όνειρα που σβήσατε… περασμένες μου αγάπες του καιρού χαλάσματα, όσο και μακριά κι αν πάτε, στη ζωή μου τριγυρνάτε… αυτός είναι ο δικός σου στίχος για αυτή την εβδομάδα, φίλε Τοξότη! Διανύεις ένα μεταβατικό στάδιο, όπου η προσωπική σου ζωή έχει δεχθεί πλήγματα. Αυτή την εβδομάδα σε πιάνει η τάση της νοσταλγίας…
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Όνειρα και όνειρα – Μάκης Χριστοδουλόπουλος»
Όνειρα και όνειρα πήγανε χαμένα, είναι από τα λάθη σου όλα γκρεμισμένα, τραγουδάς αυτή την εβδομάδα, αγαπητέ Τοξότη. Η Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη σε κάνει να λαχταράς με τρέλα έναν άνθρωπο που είναι στην καρδιά σου, να ονειρεύεσαι την στιγμή που θα καείτε στα φιλιά και η φαντασία σου σε παρασύρει σε σχέδια που ξέρεις ότι δεν μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Τα όνειρα είναι σαν να πηγαίνουν χαμένα, τα λάθη είναι αμέτρητα, όμως μην υπερβάλεις και εσύ…
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Παράτα με – Νίκος Μακρόπουλος»
Παράτα με, θέλω να ζήσω, να ηρεμήσω από εσένα, παράτα με… με έχει κουράσει η αδικία, το ψέμα, γι’ αυτό για πάρτη μου τώρα θα ζω!!! Αυτός είναι ο στίχος που σου ταιριάζει για αυτή την εβδομάδα, φίλε Αιγόκερε… Σκέφτεσαι και θέλεις να αλλάξεις πολλά, να κάνεις τις αλλαγές που μέχρι τώρα σε τρόμαζαν και να κοιτάξεις επιτέλους τον εαυτό σου!
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Τώρα – Άννα Βίσση»
Πάρε με στην αγκαλιά σου γέμισε με από φιλιά, κάνε με απόψε δικιά σου… αύριο ίσως να είναι αργά !!! Τώρα, τώρα, τώρα, ό,τι γίνει τώρα, τώρα, που νιώθουμε ακόμα παιδιά! Με την λαχτάρα της ανυπομονησίας υποδέχεσαι αυτή την εβδομάδα, φίλε Υδροχόε, και βιάζεσαι να έρθουν εξελίξεις στη ζωή σου! Πρόσεξε όμως, γιατί όποιος βιάζεται, σκοντάφτει!
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
«Εμένα άσε με στον κόσμο τον δικό μου – Βασίλης Τερλέγκας»
Εμένα άσε με στον κόσμο τον δικό μου, κλάψε την μοίρα σου κι εγώ το όνειρό μου, τραγουδάς την εβδομάδα της Έκλειψης Σελήνης στον Τοξότη, φίλε Ιχθύ! Θέλεις να αποφύγεις της πληγές, τα λάθη, τους φόβους, τις νοσταλγίες και χτίζεις το δικό σου παραμύθι, τον δικό σου κόσμο, για να αποφύγεις τα δύσκολα…
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-05-2013 00:00:00
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι