blank
 
blank

Τα ζώδια και το τραγούδι τους. Τραγουδο προβλέψεις εβδομάδας 21 ως 27 Οκτωβρίου.

Τα ζώδια και το τραγούδι τους. Τραγουδο προβλέψεις εβδομάδας 21 ως 27 Οκτωβρίου.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 21 ως 27 Οκτωβρίου

Διανύουμε μία εβδομάδα που το παρελθόν κάνει “πάρτι” στο μυαλό μας και μας μπερδεύει σε σκέψεις και σε συναισθήματα, που βρίσκονταν θαμμένα στα βάθη της καρδιάς μας και πολλά από αυτά δεν θέλαμε να τα αναγνωρίσουμε, είτε δεν μπορέσαμε ποτέ να τα ξεπεράσουμε… Τις ημέρες που ακολουθούν όλοι μας θα νιώσουμε την ανάγκη να κάνουμε τον απολογισμό μας και να σκεφτούμε τί μας ανήκει, τί θέλουμε και πώς μπορούμε να επαναφέρουμε στη ζωή μας την σταθερότητα και την ασφάλεια…

Ο ανάδρομος Ερμής στο Σκορπιό και τα “πισωγυρίσματα” σχέσεων του παρελθόντος

Ο Ερμής ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού από την Δευτέρα 21/10 και είναι αναμενόμενο, ότι μέχρι τις 10/11 θα υπάρξουν συναισθηματικά πισωγυρίσματα, επιστροφές σχέσεων από το παρελθόν, μυστικά, πάθη, αποκαλύψεις, αλλά και μπερδέματα στα αισθηματικά… Οι Ταύροι, οι Καρκίνοι, οι Παρθένοι, οι Σκορπιοί και οι Αιγόκεροι και οι Ιχθείς του β' δεκαημέρου, θα αναμετρηθούν αυτή την εβδομάδα με έναν παλιό έρωτα, θα βρεθούν στο δίλημμα να δώσουν μία ευκαιρία ή να γυρίσουν μία νέα σελίδα… ενώ πολλοί θα πάρουν και την “ρεβάνς”, αφού μία ερωτική ιστορία του παρελθόντος, θα τους δώσει τώρα την συναισθηματική ανταμοιβή!

Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα: Πολλές προσπάθειες πέφτουν στον “βρόντο”

Από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας υπάρχει σε “ισχύ” μία δυσαρμονική όψη, ανάμεσα στον Άρη από το ζώδιο της Παρθένου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων. Μέχρι λοιπόν και την Τετάρτη 23/10 οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν πλανήτες σε αυτά τα ζώδια και συγκεκριμένα ανάμεσα στην 0-4η μοίρα, θα νιώθουν εξάντληση και κούραση από την εξέλιξη των προσωπικών τους υποθέσεων… “Πολλή προσπάθεια για το τίποτα” θα είναι το πόρισμα που θα βγάλουν αρκετοί εκπρόσωποι του ζωδιακού για τις ημέρες που ακολουθούν, ενώ παράλληλα θα υπάρξουν παραπλανήσεις αλλά και ερωτικές απιστίες…

Ο Ήλιος στον Σκορπιό το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και το πάθος είναι ο πρωταγωνιστής των ημερών

Την Τετάρτη στις 23 του μήνα, ο Ήλιος κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Σκορπιού και ξεκινά επίσημα η έναρξη των γενεθλίων των ερωτικών Σκορπιών. Ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού στρέφει το ενδιαφέρον μας στον έρωτα και στην ύλη και μας ωθεί να διεκδικήσουμε δυναμικά όλα όσα θέλουμε να κατακτήσουμε.
 
Την Παρασκευή στις 25 του μήνα το τρίγωνο που θα πραγματοποιήσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα θα εκπληρώσει μία μεγάλη επιθυμία των Καρκίνων, Σκορπιών, Ιχθύων που γεννήθηκαν στο πρώτο δεκαήμερο (ιδιαίτερα όσοι γεννήθηκαν τις πρώτες δύο ημέρες του ζωδίου τους). Παράλληλα, μία συναισθηματική ικανοποίηση ή ηθική ανταμοιβή θα έχουν και οι Ταύροι, Παρθένοι και οι Αιγόκεροι που γεννήθηκαν τις πρώτες 2 ημέρες του ζωδίου τους!
 
Ο στίχος ενός τραγουδιού, μιλά κατευθείαν στην καρδιά μας και αποκαλύπτει βαθιά κρυμμένα μυστικά… για το λόγο αυτό το MyAstro.grετοίμασε τις αισθηματικές προβλέψεις του ζωδίου σου με ένα τραγούδι. Άκουσε το στίχο που ταιριάζει γάντι στην περίπτωσή σου για τις αμέσως επόμενες ημέρες και μην ξεχνάς: Έχουμε ανάδρομο Ερμή… δεν έφτασε και η καταστροφή! Ευκαιρία να “ξεσκονίσεις” το παρελθόν σου! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
“Πριγκηπέσσα – Σωκράτης Μάλαμας”
Άλλα λες, άλλα κάνεις και άλλα εννοείς αυτή την περίοδο φίλε Κριέ… Ο ανάδρομος Ερμής στο Σκορπιό, φέρνει στην επιφάνεια σκέψεις, συναισθήματα και απωθημένα του παρελθόντος και σε αναστατώνει! Έφτασε η ώρα να αναμετρηθείς με τα θέλω σου και να κάνεις τον απολογισμό σου… Ο στίχος σου λοιπόν, για όσο καιρό ο Ερμής είναι ανάδρομος στον Σκορπιό (μέχρι τις 10/11), είναι: “Άλλα θέλω κι άλλα κάνω κι έφτασα ως εδώ, λάθη στραβά και πάθη μ’ έβγαλαν σωστό… πιάνω τον εαυτό του και χάνω το μυαλό μου… άλλα θέλω κι άλλα κάνω, πώς να σου το πω, έλεγα περνούν τα χρόνια θα συμμορφωθώ!
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
“Το ξέρω θα 'ρθεις - Ονιράμα”
Ε ναι λοιπόν, ο Ερμής γύρισε ανάδρομος στο Σκορπιό… στον τομέα του ωροσκοπίου σου που συμβολίζει τις σταθερές σχέσεις… Αν χώρισες πρόσφατα, τότε σημαίνει ότι πρέπει να σου ευχηθούμε “καλώς να τα δεχτείς”, γιατί θα υπάρξει η επιστροφή του ασώτου! Αν όμως ήδη είσαι σε μία σχέση, να αναμένεις συγκρούσεις και διαφωνίες με το ταίρι σου! Ο στίχος σου λοιπόν για τις ημέρες που ακολουθούν είναι: “Το ξέρω θα ‘ρθεις μια μέρα να με ξαναδείς, το ξέρω θα ‘ρθεις, μία μέρα να με ξαναδείς!”
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
“Σαν Σκιά – Μέλισσες”
Ο κυβερνήτης πλανήτης σου κινείται ανάδρομος στο ζώδιο του Σκορπιού και εσύ θέλεις να τρέξεις, να εξαφανιστείς μακριά από όλους, γιατί αισθάνεσαι ότι κανείς δεν σε καταλαβαίνει και ότι όλοι είναι εναντίον σου! Ωστόσο, η Αφροδίτη είναι στον Τοξότη και αυτό σε ανεβάζει σε ζητήματα σχέσεων και σε βοηθά να βρίσκεις τις ισορροπίες σου! Ο στίχος σου λοιπόν για αυτή την εβδομάδα είναι: “Σαν σκιά, σκέπασέ με σαν σκιά, στον βυθό ξέχασέ με, να βουλιάζω… αργά!”
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
“Καρδιά μου λιώνω – Στέφανος Κορκολής”
Ο Ερμής κινείται ανάδρομος στο Σκορπιό και εσύ, αγαπητέ Καρκίνε, θυμάσαι και πάλι από την αρχή τον έρωτα που έζησες και που δεν είναι πλέον δίπλα σου… Ωστόσο, υπάρχει ένας “ανοιχτός λογαριασμός”, που τώρα πρέπει να τακτοποιήσεις… και δεν αποκλείεται να έχεις και μία επανασύνδεση! Το τραγούδι που σου ταιριάζει απόλυτα είναι: “Καρδιά μου λιώνω για σένα μόνο και πες μου ό,τι να 'ναι, δυο λέξεις κι ας πονάνε. Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω.”
 
 
ΛΕΩΝ
“Μέτρα – Άννα Βίσση”
Η περίοδος που ζεις είναι έντονη αλλά αντιφατική… Από τη μία πλευρά η Αφροδίτη από τον Τοξότη σου δίνει ερωτική εύνοια αυτή την περίοδο, από την άλλη όμως, ο ανάδρομος Ερμής στο Σκορπιό σε πιέζει έντονα να πάρεις αποφάσεις, που τρέναρες όλο αυτό τον καιρό και φέρνει κάποιες καθυστερήσεις στην προσωπική σου ζωή! Κατά κύριο λόγο θα νιώσεις για τις επόμενες ημέρες ότι πρέπει να πάρεις αποφάσεις και ο στίχος που σου ταιριάζει είναι: “Μέτρα τα κύματα που χτύπησαν επάνω μου, μέτρα χτυπήματα και βρες λογαριασμό, μέτρα και πες μου πόσες ζωές για σένα έζησα… μέτρα τις λύπες που πέρασαν από τα μάτια μου… Μέτρα εσύ τις ώρες να μετρώ τις μπόρες που δεν έχουν τελειωμό”!
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
“Μην ξεχνάς – Πάνος Κιάμος”
Διανύεις μία περίοδο έντασης και σου βγαίνει το εκδικητικό σου κάποιες στιγμές, αγαπητέ Παρθένε… Σε αυτό οφείλονται οι παρεξηγήσεις που φέρνει ο ανάδρομος Ερμής στο Σκορπιό. Παράλληλα, αυτή την εβδομάδα μην παραξενευτείς αν δεις φάντη μπαστούνι μπροστά σου ένα άτομο του παρελθόντος ή αν ξαφνικά χτυπήσει μήνυμα στο κινητό σου από κάποιον περασμένο έρωτα… Ο στίχος σου για τις ημέρες που ακολουθούν είναι: Μη ξεχνάς όπου πας για όλα θα πληρώσεις, μη ξεχνάς θα ζητάς μια εξήγηση να δώσεις, μη ξεχνάς θα 'ναι αργά για να το μετανιώσεις μη ξεχνάς, μη ξεχνάς, στο τέλος θα πονάς…
 
 
ΖΥΓΟΣ
“Τελειωμένες Καταστάσεις – Πάολα”
Αρχίζεις να βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά, φίλε Ζυγέ… Σίγουρα στα αισθηματικά σου κυριαρχεί η ανασφάλεια και η αβεβαιότητα, για έναν έρωτα που σε έχει προβληματίσει… Το θέμα είναι όμως, ότι έχεις και νέα “σουξέ” αυτή την εποχή και αυτό σε επιβεβαιώνει και σε ανεβάζει… Τραγουδάς λοιπόν: “Δεν σε μισώ, μα αδιαφορώ… Τη ζωή σου να κοιτάξεις κι αν σου λείπω μην με ψάξεις, στο μηδέν δεν θα γυρίσω, τώρα ό,τι κι αν μου τάξεις!”
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
“Κάποτε θα είμαστε μαζί – Σάκης Ρουβάς”
Ό,τι δεν παραδεχόσουν, ό,τι δεν πίστευες και από ό,τι προσπαθούσες να κρυφτείς, τώρα θα χρειαστεί να το αντιμετωπίσεις, φίλε Σκορπιέ! Αυτό δεν είναι κακό, ίσα-ίσα που αυτή η περίοδος θα φέρει στην αγκαλιά σου αυτό που θέλεις πολύ και που δεν κατάφερες στο παρελθόν σου να εκπληρώσεις! Το τραγούδι σου λοιπόν για αυτή την εβδομάδα είναι “Κάποτε θα έρθει η κατάλληλη στιγμή, εμείς οι δύο κάποτε θα είμαστε μαζί”! Η τύχη είναι με το μέρος σου αυτή την Παρασκευή, με τον τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα!
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
“Άπιστος – Λευτέρης Πανταζής”
Δεν κάθεσαι φρόνιμα αυτή την περίοδο φίλε Τοξότη… Η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σου και εσύ λάμπεις, μαγνητίζεις και αρέσει πολύ… Από την άλλη πλευρά, ο ανάδρομος Ερμής στο Σκορπιό φέρνει ερωτικές αμαρτίες, αλλά και απιστίες… μπορεί ακόμα να φέρει στην επιφάνεια και ένα πάθος του παρελθόντος… Ο στίχος που σου ταιριάζει για αυτή την εβδομάδα είναι: “Αγάπη μου να ξέρεις, μαζί μου θα υποφέρεις, αν με έχεις κλειδωμένο δεν θα τα καταφέρεις, είμαι στα χαμένα και δεν πατάω φρένα, προχώρα τη ζωή σου και μην κολλάς με μένα…”
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
“Το φιλαράκι – Σοφία Βόσσου”
Περίεργα σκηνικά παίζουν στη ζωή σου αυτές τις μέρες, φίλε Αιγόκερε… Από την μία πλευρά η Αφροδίτη κινείται στον Τοξότη και εσύ κρύβεις τα αισθήματά σου καλά μέσα σου, από την άλλη ο ανάδρομος Ερμής στο Σκορπιό σε κάνει να τραγουδάς: “Δεν την βρίσκω την άκρη πουθενά και πες μου τί να κάνω… και ο χρόνος μου γελάει σαν μωρό! Πού να γύρω το κορμί μου, όταν γυρνάω από τα μπαρ και τα ξενύχτια, πού να βρω ένα φιλαράκι να μου πεις πως μ’ αγαπάει στα αλήθεια”! Έννοια σου, φίλε Αιγόκερε, και το φιλαράκι ή ο έρωτας που περιμένεις, θα έρθει και είναι από το παρελθόν σου!
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
“Αφού χωρίσαμε – Νίκος Οικονομόπουλος”
Μπορεί τα αισθηματικά σου να μην είναι στην καλύτερή τους φάση, γιατί μία ερωτική ιστορία του παρελθόντος δεν εξελίχθηκε όπως θα ‘θελες… Το θέμα είναι ότι δεν πτοείσαι, φίλε Υδροχόε! Η Αφροδίτη από τον Τοξότη σε ωθεί να βγεις, να φλερτάρεις και να κάνεις νέες γνωριμίες… Ο στίχος που σου ταιριάζει γάντι για τις επόμενες μέρες είναι “Κι αφού χωρίσαμε και το διαλύσαμε, θέλω να βγω, να πιώ και να καταστραφώ”… Προσοχή στις υπερβολές όμως!
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
“Φέρ’ την εδώ – Σταμάτης Γονίδης feat Νίκος 'Nivo' Βουρλιώτης
Με το ξεκίνημα της εβδομάδας τα πάντα γύρω σου, σου φαίνονται μπερδεμένα και δεν ξέρεις τί να κάνεις, για να αλλάξεις την κατάσταση. Γι’ αυτό ευθύνεται το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα! Όσο περνά η εβδομάδα, ο ανάδρομος Ερμής στο Σκορπιό, αλλά και το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, φέρνουν μία πολύ ευχάριστη επικοινωνία, που τονώνει την ψυχολογική σου κατάσταση… Ένα όνειρο εκπληρώνεται και εσύ τραγουδάς: “Φέρ’ την εδώ, φίλε πονάω για εκείνη αναπνέω, υπάρχω και ζώ, ξέμεινα εδώ, βενζίνη δεν έχω… μπροστά μου δεν βλέπω, την αγαπώ”!
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 22-10-2013 00:00:00
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι